10 ani de e-commerce. 10 ani de bune practici orientate catre client. 10 ani de GPeC.

Echipa GPeC are o singura misiune atunci cand pregateste cele mai tari evenimente din e-commerce-ul romanesc: aceea de a crea evenimente la care membrii echipei insisi ar face orice ca sa poata fi parte din audienta. Cu atat mai mult cu cat vorbim despre o editie aniversara. O editie care incununeaza 10 ani in care GPeC a pus umarul la istoria comertului online romanesc. 10 ani in care comertul online s-a dezvoltat, s-a transformat, s-a adaptat, astfel incat sa raspunda mereu cerintelor tot mai complexe ale clientului. 10 ani in care noi toti am scris impreuna istoria comertului electronic romanesc. O istorie in care focusul a fost mereu pe bune practici, pe servicii orientate catre client, pe impartasirea experientelor in cadrul unei comunitati in crestere.

Iata deci agenda Evenimentului Anului in E-Commerce: GPeC Summit & Gala Premiilor E-Commerce 24 Noiembrie powered by FAN Courier.

Vi se pregateste… un eveniment e-commerce de talie mondiala!

Pentru a sarbatori acesti 10 ani de GPeC si 10 ani de e-commerce, v-am pregatit un an de evenimente de talie mondiala. In mai am adus pentru voi pe scena GPeC nume sonore precum Neil Patel, Craig Sullivan, Chris Goward, Matthew Woodward, Ivan Mazour si Simo Ahava. Pentru editia aniversara GPeC Summit Noiembrie am pregatit nume grele in marketing digital si optimizarea conversiilor, experti internationali pe care pana acum fiecare dintre noi doar i-a citit sau i-a citat. Expertii pe care ne laudam ca ii urmarim pe Twitter, carora nu le ratam niciun articol de pe blogurile de specialitate, cu care ne laudam atunci cand ne accepta prietenia pe LinkedIN. Pentru prima oara in Romania, veti avea ocazia pe 24 Noiembrie sa dati mana si sa discutati direct cu Oli Gardner (Co-Founder Unbounce), Larry Kim (Founder & CTO WordStream), Brian Massey (Founder Conversion Sciences) si Viljo Vabrit (CEO ConversionXL).

gpec-summit-24-noiembrie

Agenda GPeC Summit 24 Noiembrie anunta speakeri internationali de top si teme de actualitate in e-commerce

Potrivit agendei, 24 Noiembrie va fi ziua in care facem bilantul anului 2015 pentru comertul electronic romanesc, pregatiti insa sa ne uitam la ceea ce ne asteapta in viitor. Vom privi prin ochii specialistilor international tendintele e-commerce, viitorul m-commerce-ului, noutatile in marketing online si exemplele practice in optimizarea conversiilor cu care acestia ne vor insoti in ceea ce se anunta un real maraton e-commerce. Pe langa cei 6 speakeri internationali aflati pentru prima oara in Romania, GPeC Summit este ocazia perfecta de a te intalni cu liderii de piata autohtoni, din agenda nelipsind Iulian Stanciu (eMAG), Catalin Cretu (VISA), Dorin Boerescu (2Parale), Horia Grozea (mobilPay), Valentin Radu (Marketizator), Felix Patrascanu (FAN Courier), Lucian Aldescu (DPD), Bogdan Colceriu (Frisbo), Alexandru Lapusan (Zitec), Ela Moraru (Google).

GPeC Summit va incepe cu o privire de ansamblu oferita de marii jucatori asupra pietei de e-commerce din Romania la final de 2015 si asupra schimbarilor de comportament in ceea ce il priveste pe cumparatorul online. Vor urma discutii despre marketing online din perspectiva optimizarii conversiilor in e-commerce. Oli Gardner va vorbi despre cei 4 factori principali in conversie: textul, designul, interactiunea si psihologia, in timp ce Brian Massey va aborda problema mobilegeddon-ului de la inceputul acestui an din perspectiva usability-ului mobile pentru magazinele online.

Valentin Radu (CEO Marketizator) ne va vorbi despre puterea ascunsa a micro-conversiilor in e-commerce, iar Ettienne Bostsarron va explica de ce mobile commerce-ul nu mai este viitorul, ci chiar prezentul. Urmeaza o discutie directa si interactiva cu principalii jucatori din piata de curierat, discutie in cadrul careia magazinele online din sala vor putea adresa intrebarile care ii „dor” cel mai mult, urmand sa disecam apoi Black Friday 2015 si principalele rezultate alaturi de jucatorii de top din piata.

Juriul GPeC va veni si el pregatit cu principalele concluzii rezultate in urma jurizarii celor peste 100 de magazine online inscrise in Competitia GPeC 2015 pe baza celor peste 120 de criterii de jurizare, iar liderul pietei e-commerce din Romania eMAG va fi reprezentat de insusi CEO-ul Iulian Stanciu, care urmeaza sa incheie intr-o nota optimista GPeC Summit, privind spre tendintele de viitor si rezultatele pe care ar trebui sa le asteptam in 2016.

Cine va fi oare Magazinului Anului in E-Commerce?

Maratonul de e-commerce nu se va incheia aici, ci va continua dupa o foarte scurta pauza de cina cu decernarea premiilor in e-commerce-ul romanesc. Vom afla care sunt castigatorii anului in e-commerce in urma Competitiei GPeC 2015, competitie pentru care am avut peste 100 de magazine online inscrise, magazine auditate pe baza unei grile de peste 120 de criterii de evaluare, criterii esentiale pentru orice afacere e-commerce.

Inscrierile pentru Evenimentul Anului in E-Commerce: GPeC Summit & Gala Premiilor E-Commerce 24 Noiembrie continua pana pe data de 20 noiembrie, ora 23:59. Vino in inima comertului electronic! Vino la GPeC! Te asteapta un maraton de e-commerce de la care vei pleca cu concluzii practice despre cum sa iti cresti vanzarile online! Inscrie-te acum! Locurile sunt limitate!

tablou_speakeri_2015-noiembrie

GPeC va avea loc pe data de 24 Noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti, Calea Rahovei nr. 198A, sector 5 (in spatele Palatului Parlamentului) incepand cu ora 08:00 AM (ora primirii invitatilor) pana la ora 22:00 (ora incheierii Festivitatii de Premiere Gala Premiilor eCommerce). Detalii si update-uri constante, la noi pe site.

Ne vedem la GPeC, editia de 10 ani! #GPeC10

__________________

GPeC 2015 este cel mai important eveniment de e-commerce din Romania, powered by FAN Courier

Sustinut de: Allpacka, AVON, Commerce Sciences, ContentSpeed, DPD Romania, eMAGFulfill.roGaranti Bank, Infinity Trophy, Microsoft Romania, MiniPrixNew Black, NewsMAN, Orange RomaniapaysafecardRetargeting, SameDay Courier,  SEO Power SuiteVisa Romania, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Recommended Travel Partner: Paravion.ro

Official Radio: Kiss FM

Limousine Serive: CityLimo

Cu sprijinul: 2Parale, 60 MinutesAdvanced Ideas, Agile Media, Alin Dobrin Photo Graphics, CaracteristicEasyHost, Ecompedia, enRose, EurowebEventLink, HubstoreMarketizator, Saveur, Silkweb, TeaForte, Trusted, WebDigital, ZeList Monitor

Parteneri Media: (AD)Hugger, Agora, Akcees, ANIS, ARIES, Business Days, Business Review, Business Woman, Business24, Cariere, ComunicateDeAfaceri, ComunicateDePresa.ro, Femei in Afaceri, FNTM, Hotnews, HRBExpert, JurnalulDeAfaceri, IQads, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.roPRwave, Romania Pozitiva, SEM DaysShopMania, Smark, SMSLinkSoftBinator, SoftLead, Startups.ro, TechCafe, The PaypersZiare.com

Bloggeri oficiali GPeC: Adrian Orbai / Alin Vlad /Anca DumaAndra ZahariaAuras Mihai GeambasuBlogatu.roCarmen AlbisteanuChinezuCorina Maria Scheianu / Cristian Iosub / Cristina ChipuriciElena CiricFulvia MeirosuGeorge Hari PopescuiYli / Lavinia Biberi / Madalin Blidaru / Olivian BredaSabina CornovacSorin Rusi

GPeC 2015 – De 10 ani scriem impreuna Istoria Comertului Electronic Romanesc