“Black Friday” se vrea inregistrat de eMag la OSIM

Adăugat de pe 29 Noiembrie 2011, 14 comentarii

Recunosc ca am ramas uimit cand am citit insemnarea lui Zoso si comentariile aferente pe acest subiect. Mie nu mi-ar fi dat prin cap sa fac lucrul asta (de-asta nu sunt, probabil, un bun om de afaceri). E rau ce vrea eMag? Categoric nu! De ce ar fi, atata vreme cat nu e nimic ilegal? De ce sa aruncam cu pietre pentru ca eMag s-a gandit primul la asta si nu incalca nicio lege in vigoare?

E moral ce face eMag? I know, multi vor spune: business-ul nu are legatura cu moralitatea si chiar asa e. Nimic de comentat nici aici. Ce te faci, insa, cand te numeri printre cei care sunt promotorii bunelor practici in comertul electronic, aceia care isi doresc un mediu concurential sanatos si curat?

Andrei Radu – opinie personala.

Calde si sincere multumiri

Adăugat de pe 24 Noiembrie 2011, 1 comentariu

Am o lista lunga de oameni si companii care au fost alaturi de GPeC 2011 timp de 8 luni de zile, care ne-au sustinut, care cred in noi. Le multumesc tuturor si sper din tot sufletul sa nu omit pe nimeni:

Parteneri: BRD-GSG; Orange Romania, UIS, FAN Courier, Advanced Ideas, ePayment, Euroweb, Newsman

Parteneri media: Ziarul Financiar, Business Magazin, Gandul, Mediafax, go4IT, Elevate, IAB Romania, 2Parale, ROL.ro, Price.ro, ShopMania.ro, SmartBuy, Trafic.ro, ZeList, ComunicateDePresa.ro

Echipa dementiala care a asigurat live streaming-ul: LTV.ro

Juriul Specialist GPeC 2011: Bogdan Manolea, Gabriel Curcudel, Doina Costache, Calin Biris, Cristian Mezei, Ionut Munteanu, Cristina Ursache, Dorin Boerescu, Robert Anghel, Mihai Ghita, Florinel Chis, Cristian Ignat, Gabriel Boaca, Ionut Andrei, Olivian Breda, Daniel Toma, Florin Grozea.

Juriul format din aprox. 120 de consumatori obisnuiti (cu scuzele de rigoare ca nu le public numele, dar sunt prea multe)

Cele 61 de magazine online care cred in GPeC si au demonstrat ca vor sa isi creasca performantele si sa contribuie la educarea pietei

Speakerii GPeC 2011: Marius Ghenea, Cristian Herghelegiu, Doina Costache, Bogdan Manolea, Bryan Eisenberg, Radoslaw Hofman, Dorin Boerescu, Catalin Constantin, Cristian China Birta.

Oamenilor care mi-au fost alaturi in cele mai dificile momente si m-au sprijinit fara rezerve: Andreea, Bogdan Manolea, Liviu Taloi, Ciprian Sorlea, Adrian Pintilie, Adrian Ionascu, Clement Nicolaescu, Adrian Antofe, Cristian Moc, Cristian Scarlat, Daniel Toma, Dan Tase, intreaga echipa LTV.ro si, deloc in ultimul rand, Codrut Radu, Emanuela Radu, Alexandra Radu si Daria (the cat) :)

Va multumesc tuturor! Exista o parte din GPeC in fiecare din voi!

GPeC 2011 si-a desemnat castigatorii

Adăugat de pe 23 Noiembrie 2011, 1 comentariu

Ieri a fost a VI-a editie a Galei Premiilor eCommerce – cea mai complexa editie de pana acum. Speram ca v-ati simtit bine atat la Conferinte, cat si la Festivitate si ii felicitam pe castigatorii editiei de anul acesta!

Le multumim tuturor partenerilor pentru implicarea in Gala timp de 8 luni de zile, juriului GPeC si celor care ne-au sustinut (lista este extrem de lunga)… pe scurt, va multumim voua tuturor!

Va invitam sa ii cunoasteti pe castigatorii GPeC 2011!

Ne vedem maine la GPeC!

Adăugat de pe 21 Noiembrie 2011, 0 comentarii

Maine pe vremea asta ne pregatim sa decernam premiile. Va asteptam incepand cu ora 13:00 la  Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, Bucuresti. Cine nu poate sa vina la eveniment va avea la dispozitie transmisiunea live pe homepage-ul Galei, http://www.gpec.ro. Tot maine, cei care sunt pe twitter pot folosi hashtag-ul #gpec pentru a discuta despre ce se intampla in sala, sau despre eveniment in general.

Ne vedem maine la un cocktail cu premiantii comertului electronic romanesc!

Doar pana maine se mai poate confirma participarea la Gala Premiilor eCommerce 2011

Adăugat de pe 18 Noiembrie 2011, 0 comentarii

In doar cateva zile, pe 22 noiembrie 2011, la Crystal Palace Ballrooms se va desfasura cea de a 6-a editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC). Potrivit organizatorilor, cei care doresc sa participe la intregul eveniment isi mai pot confirma prezenta pana maine, 19 noiembrie. De asemenea, pe website-ul Galei a fost publicata agenda evenimentului, GPeC 2011 beneficiind de speakeri de renume internationali si autohtoni in cadrul Conferintelor care preced festivitatea de premiere.

Gala Premiilor eCommerce 2011 este compusa din doua module principale: Conferintele GPeC si Festivitatea de Premiere. Intreg evenimentul se desfasoara pe 22 noiembrie 2011, la Crystal Palace Ballrooms, incepand cu ora 13.00 – cand specialistii din online-ul romanesc si de peste hotare vor sustine prezentari pe teme de maxim interes pentru oricine activeaza in comertul electronic:

–       Marius Ghenea, FIT Distribution – “Afaceri e-commerce: Start-up, Dezvoltare, Finantare”

–       Radoslaw Hofman, PayU SA Polonia – “Trust and trustworthiness in eCommerce”

–       Bogdan Manolea, Legi-Internet.ro – “Explicatii ‘puerile’ despre protectia datelor personale in comertul electronic”

–       Doina Costache, Google Romania – “Think e-commerce with Google”

–       Cristian Herghelegiu, ePayment – “Who moved my customer? – ce alternative au magazinele online intr-un context in care clientii migreaza de la un magazin la altul, iar loialitatea este greu de construit?”

–       Bryan Eisenberg (live streaming from USA) –”Lessons learned from Steve Jobs and Apple’s rise to be the mostvaluable company today”

–       Dorin Boerescu, 2Parale – “Tendinte in comertul electronic romanesc. Ce pot invata magazinele online de la site-urile de reduceri colective?”

–       Catalin Constantin, NewsMan – “Tips and tricks pentru o campanie eficienta de e-mail marketing”

–       Liviu Taloi, SiteAudit – “Cat de bun este magazinul tau online?”

–       Cristian China Birta – “Cat de important este blogul si social media pentru un magazin online?”

“Ne-am dorit sa aducem continut de calitate participantilor, de aceea Conferintele GPeC reunesc numele sonore ale industriei. Cei prezenti la GPeC 2011 au ocazia sa afle de la specialisti care este situatia actuala a pietei de comert electronic, cum ne situam fata de tarile din jur, ce se cumpara de pe internet, care este valoarea medie per tranzactie, cum s-a schimbat comportamentul consumatorilor romani, la ce trebuie sa aiba grija un magazin online pentru a-si creste vanzarile, cum isi pot loializa clientii si multe alte informatii extrem de utile”, spune Andrei Radu, organizatorul Galei Premiilor eCommerce.

“Din punctul meu de vedere, cei care activeaza in piata de comert electronic nu au voie sa rateze Conferintele GPeC si isi mai pot confirma participarea doar pana maine, 19 noiembrie, trimitand un email la office@link2ec.ro. Ca in fiecare an, participarea la Gala este gratuita pentru ca ne dorim sa crestem standardele calitative in comertul electronic romanesc”, adauga Radu.

Dupa Conferintele GPeC, programate sa se incheie in jurul orei 18.00, Gala Premiilor eCommerce va continua cu Festivitatea de Decernare a Premiilor care va incepe la ora 19.30.

Conform declaratiilor organizatorilor, acestia au pregatit cateva surprize audientei, inclusiv pentru detensionarea si descretirea fruntilor.

Intreg evenimentul se va incheia in jurul orelor 22.00 cu un cocktail.

Asadar, cei interesati sa participe la Gala Premiilor eCommerce 2011, mai pot confirma prezenta trimitand un email la office@link2ec.ro pana maine, 19 noiembrie, urmand sa se intalneasca cu reprezentantii industriei online pe 22 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms, incepand cu ora 13.00.

Gala Premiilor eCommerce este un eveniment organizat de Link 2 eCommerce si sustinut de: BRD-GSGOrangeUISFAN Courier, Advanced Ideas, ePayment, EuroWeb

Parteneri media: Ziarul FinanciarBusiness MagazinGandulMediafaxgo4itElevateIAB Romania2Parale, ROL.roPrice.roShopManiaSmartBuyTrafic.roZeList, LTV.ro, ComunicateDePresa.ro

Vezi agenda Galei Premiilor eCommerce 2011!

Adăugat de pe 15 Noiembrie 2011, 0 comentarii

Astazi am publicat agenda editiei a VI-a a Galei Premiilor eCommerce. Daca faci parte din piata de online, nu trebuie sa ratezi Conferintele GPeC, unde numele sonore ale industriei nationale si internationale vor livra know-how de calitate si ai sansa sa te intalnesti cu specialistii din domeniu.

Ne vedem marti, 22 noiembrie 2011, la Crystal Palace Ballrooms, incepand cu ora 13.00 – cand pentru a 6-a oara dam Cezarului ce-i al Cezarului!