Magazinele online din Romania risca amenzi de pana la 4.000 de lei daca nu isi informeaza corect consumatorii

Adăugat de pe 30 Martie 2015, 0 comentarii

legislatie-romaneasca-ecommerceSanctiunile nu se opresc aici: termenul de returnare pentru un produs cumparat online va creste de la 14 zile calendaristice la 12 luni, conform OUG 34/2014. Prin acesta lege, magazinele online sunt obligate sa instiinteze consumatorii cu privire la conditiile, termenele si procedurile de exercitare a dreptului de retragere si sa puna la dispozitie utilizatorilor un formular de retragere (vezi art. 6, alin. h si art. 11, alin. 1 din OUG 34/2014).

Concret, legea romaneasca obliga magazinele online sa ii informeze pe potentialii consumatori – inca dinaintea achizitionarii produsului – asupra dreptului de a returna produsul comandat in termen de 14 zile calendaristice de la data in care clientul primeste produsul, fara ca acestia sa ofere vreo explicatie sau un motiv anume pentru retur.

Pe langa mentionarea acestui drept, magazinele trebuie sa le puna la dispozitie utilizatorilor un formular prin care acestia pot renunta la contractul comercial dintre cele doua parti si, deci, pot returna produsul. Lipsa acestui formular de pe website-urile magazinelor online poate atrage amenzi.

Astfel, daca nu scriu explicit pe site-urile lor despre acest drept, magazinele online sunt pasibile de o amenda de pana la 4.000 lei, iar perioada in care clientul poate returna produsul comandat se mareste de la 14 zile pana la 12 luni.

Foarte putine magazine online respecta legea

De 10 ani in Romania, GPeC.ro (Gala Premiilor eCommerce) auditeaza magazinele online atat din punct de vedere al criteriilor legislative, cat si din punct de vedere al bunelor practici in e-commerce, decernand premiile industriei in acest domeniu. Potrivit reprezentantilor GPeC.ro, sub 10% din magazinele online respecta noile prevederi ale OUG 34/2014.

“Criteriile de preselectie in Competitia GPeC te ajuta sa afli si sa indeplinesti principalele obligatii legale. Daca, ulterior, treci de cele peste 120 de criterii de jurizare – inseamna ca ai un magazin online cu reale sanse de succes!”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Exista sanse

Orice magazin online care alege sa se inscrie in Competitia GPeC primeste, in perioada de inscriere, un raport despre respectarea legislatiei in vigoare, precum si recomandari despre cum sa corecteze eventualele probleme. In plus, peste 20 de specialisti in e-commerce – membri in juriul GPeC – le vor arata magazinelor online cum isi pot creste vanzarile daca respecta cele peste 120 de criterii de evaluare (un adevarat audit) raportul fiind transmis tuturor magazinelor, indiferent daca sunt desemnate castigatoare sau nu in urma competitiei.

Inscrierile magazinelor online in Competitia GPeC au loc pana pe data de 27 aprilie 2015. De mentionat ca pana pe 10 aprilie exista si o oferta early-bird care aduce reduceri de pret magazinelor online pretendente. Detalii si inscrieri pe www.gpec.ro, sectiunea Competitia Magazinelor Online.

Informatii detaliate despre toate actiunile GPeC regasiti pe website-ul evenimentului la www.GPeC.ro.

—————————————————

GPeC 2015 este un eveniment powered by FAN Courier

Sustinut de: ContentSpeed, DPD Romania, Garanti Bank, Microsoft Romania, New Black, NewsMAN, Orange Romania, Retargeting, SameDay Courier, Visa Romania, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Recommended Travel Partner: Paravion.ro

Radioul official: Kiss FM

Cu sprijinul: 2Parale, Advanced Ideas, AgileMedia, Alin Dobrin Photo Graphics, EasyHost, Ecompedia, enRose, Euroweb, Marketizator, Saveur, Silkweb, TeaForte, Trusted, WebDigital, ZeList Monitor

Parteneri Media: (AD)Hugger, Agora, Akcees, ANIS, ARIES, Business Days, Business Review, Business Woman, Business24, Cariere, ComunicateDeAfaceri, ComunicateDePresa.ro, Femei in Afaceri, Hotnews, IQads, Lumea SEO PPC, Romania Pozitiva, ShopMania, Smark, SoftBinator, SoftLead, Startups.ro, TechCafe, Ziare.com

Bloggeri parteneri GPeC: Alin Vlad / Anca DumaAndra ZahariaAuras Mihai GeambasuBlogatu.roCarmen AlbisteanuChinezuElena Ciric / Fulvia Meirosu / George Hari PopescuiYli / Lavinia Biberi / Madalin Blidaru / Olivian BredaRaluca PopaSabina CornovacSorin Rusi

GPeC 2015 – De 10 ani scriem impreuna Istoria Comertului Electronic Romanesc

Știrile săptămânii: GPeC 2015 a pornit la drum, britanicii preferă cardul, româncele cheltuiesc mult online

Adăugat de pe 26 Martie 2015, 0 comentarii

Iată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile. Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau lăsați un comentariu la finalul articolului. Vă mulțumim! Citește tot articolul

Different Angle, primul cluster de IT&C din Bucuresti

Adăugat de pe 26 Martie 2015, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

different-angle-clusterPrimul cluster ITC&C din Bucuresti, Different Angle, s-a lansat oficial si are ca misiunea promovarea inovatiei, educatiei si dezvoltarea IMM-urilor in sectorul IT&C pentru zona Bucuresti, Romania.

„Obiectevele clusterului constau in promovarea transferului de cunostinte intre mediul academic si cel privat, cresterea numarului de specialisi software intr-o piata cu cerere foarte mare, dar si crearea unor oportunitati de colaborare intre Different Angle si parteneri”, a declarat Marius Hanganu, Presedintele Clusterului Different Angle.

Citește tot articolul

8 motive pentru care niciun magazin online nu ar trebui sa rateze Competitia GPeC 2015!

Adăugat de pe 23 Martie 2015, 0 comentarii

Dupa cum stiti, pe 19 Martie am dat startul celei de a 10-a editii GPeC si a inscrierii magazinelor online in Competitia GPeC 2015. Suntem, deci, in plin proces de inscrieri si va putem spune ca in doar 24 de ore de la lansare, avem deja 5 magazine online inscrise in Competitie! Le felicitam si le dorim mult succes!

Iata cel putin 8 motive pentru care niciun magazin online nu ar trebui sa rateze inscrierea in Competitia GPeC 2015!

 1. Audit profesionist GPeC 2015 in valoare de 2.500 EUR

Magazinul tau online va fi evaluat prin cel mai complex set de criterii de jurizare (peste 120 de criterii esentiale pentru orice afacere online), GPeC fiind printre putinele competitii de e-commerce din lume cu un sistem de evaluare atat de riguros.

Este foarte adevarat ca in urma celor 8 luni de competitie, doar o parte din magazinele inscrise vor urca pe podiumul castigatorilor la Festivitatea de Premiere GPeC din luna noiembrie, DAR indiferent daca sunt desemnate castigatoare sau nu, la GPeC toate magazinele online participante in competitie primesc rapoartele de evaluare, beneficiind de un adevarat audit al propriei afaceri.

Un astfel de audit, facut de unii dintre cei mai buni specialisti in e-commerce – membrii in juriul GPeC – te-ar costa minimum 2.500 EUR daca nu te-ai inscrie in Competitia GPeC 2015!

 • 20+ specialisti in e-commerce analizeaza magazinele inscrise in Competitia GPeC 2015;
 • fiecare din cele 120+ criterii de jurizare este evaluat si notat;
 • pe langa notele acordate, membrii juriului ofera in raport si scurte explicatii / recomandari;
 • evaluarea se face in 2 etape, la momente diferite, pentru a observa evolutia magazinelor in timp;
 • primesti rapoartele de evaluare, precum si un benchmark al pozitiei tale fata de competitori;

Vei sti exact care sunt punctele forte si punctele slabe ale magazinului tau online, deci vei sti ce probleme ai si cum sa le remediezi, in asa fel incat sa vinzi mai mult!

 

 1. Magazin de Incredere, atestat de TRUSTED

Trusted.ro este Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online, initiat de GPeC impreuna cu Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC Romania). In prezent, aproape 200 de magazine online respecta standardele Trusted, afisand pe site-urile lor sigla “Magazin de Incredere Trusted.ro”.

Standardele Trusted sunt obligatii legale conform directivelor europene in vigoare, dar si bune practici in e-commerce – general valabile pentru magazinele online. Setul de standarde Trusted reprezinta criteriile de preselectie pentru inscrierea in Competitia GPeC 2015, criterii pe care toate magazinele online trebuie sa le indeplineasca.

 • Magazinele online care isi doresc sa participe in Competitia GPeC 2015 vor fi auditate din punct de vedere al indeplinirii criteriilor de preselectie. Te ajutam sa intrunesti fiecare standard ca sa fii la zi cu principalele norme legislative (vei sti exact ce iti cere legea si ce trebuie sa faci ca sa nu primesti amenzi usturatoare);
 • In plus, odata cu indeplinirea criteriilor de preselectie, iti acordam gratuit pentru 12 luni Marca “Magazin de Incredere Trusted.ro” ca sa iti cresti reputatia si credibilitatea in fata consumatorilor (economisesti 120 EUR + TVA – costul acordarii Marcii daca nu te-ai inscrie la GPeC).

 

 1. Intalnirile Consultative GPeC – consultanta avizata de la specialisti pentru magazinul tau online

GPeC este mai mult decat o competitie! GPeC te ajuta sa iti optimizezi magazinul in timp real!

Pe langa scurtele explicatii si comentarii oferite de membrii juriului in cele doua rapoarte de evaluare, magazinele online inscrise in Competitia GPeC 2015 au ocazia sa discute asupra rapoartelor de audit cu juratii specialisti care le-au analizat.

 • In urma fiecarei etape de jurizare, au loc Intalnirile Consultative GPeC in cadrul carora magazinele se pot intalni fata in fata cu juratii pentru a discuta pe marginea raportului de audit, primind explicatii pentru punctajele acordate si recomandari despre cum sa isi imbunatateasca afacerea;
 • Fiecare magazin online va avea la dispozitie aprox. 60 minute de dialog cu specialistii din juriu, timp in care poate adresa si intrebari suplimentare (pe langa cele strict referitoare la raportul de evaluare) – pe scurt, primeste consultanta avizata;
 • Magazinele care nu pot participa fizic la Intalnirile Consultative GPeC, au posibilitatea de a adresa intrebarile lor prin e-mail direct catre juratii care le-au evaluat site-ul.

Nota: desi facem tot posibilul pentru a reuni cei peste 20 de jurati GPeC in aceeasi zi la Intalnirile Consultative GPeC, ne este extrem de dificil sa ne coordonam cu agenda tuturor. De aceea, exista posibilitatea ca unii jurati sa nu poata participa fizic la intalniri, DAR toti vor raspunde pe e-mail sau prin Skype la intrebarile si nelamuririle adresate de magazinele online.

Potrivit feedback-ului participantilor de la editiile trecute, Intalnirile Consultative GPeC sunt extrem de utile pentru orice magazin online si nu trebuie ratate pentru ca rar ai ocazia sa stai de vorba fata in fata cu specialistii – oameni cu o vasta experienta in e-commerce care te pot ajuta oferindu-ti idei, sfaturi, consultanta despre ce sa faci pentru a vinde mai mult.

 

 1. Participare la cea de a X-a editie a Galei Premiilor eCommerce

Toate magazinele online* inscrise in Competitia GPeC 2015 au acces la cea de a X-a editie a Festivitatii de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic Romanesc – Gala Premiilor eCommerce (Noiembrie 2015).

 • afli daca magazinul tau online este unul din castigatorii Competitiei;
 • te intalnesti si faci networking cu elita comertului online romanesc;
 • afli principalele cifre de piata pentru anul in curs si tendintele pentru 2016;
 • stii cine sunt Castigatorii Anului in Comertul Electronic, care sunt segmentele de piata cu cele mai mari cresteri si cele cu potential de dezvoltare;
 • participi la un adevarat show, intr-o atmosfera memorabila care marcheaza primii 10 ani de Gala Premiilor eCommerce in Romania.

*Numarul de locuri gratuite acordat reprezentantilor magazinelor online difera in functie de pachetul ales la inscrierea in competitie.

 

 1. Acces la GPeC Summit*, 11-12-13 Mai 2015 – Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din Romania

Pe 11-12-13 Mai 2015 iti aducem GPeC Summit – evenimentul de comert electronic cu unii dintre cei mai buni speakeri din toate colturile lumii, evenimentul care iti ofera infinite posibilitati de networking, multiple oportunitati de afaceri, schimb de experienta si, mai ales, continut premium.

 • Ai parte de 3 zile exceptionale de content relevant si direct aplicabil pe afacerea ta de la unii dintre cei mai cunoscuti specialisti la nivel mondial: Neil Patel, Chris GowardCraig Sullivan, Matthew Woodward, Ivan Mazour si Simo Ahava;
 • Te asteapta 1 zi de Conferinta (plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere), 2 zile de Workshopuri tematice, axate pe subiectele HOT pentru afacerea ta & modulul de Investment in E-Commerce in cadrul caruia te vei intalni cu investitori renumiti, daca ai nevoie de investitie sau vrei sa iti vinzi afacerea;
 • Stii tot ce conteaza: Cifre de Piata, Marketing Online, Tendinte si Evolutii, Optimizarea Conversiilor, SEO, SEM, Usability, Web Analytics, Curierat, Management, Investitii, Studii de Caz etc.;
 • Discuti si stabilesti parteneriate cu principalii furnizori de solutii si servicii in cadrul GPeC E-Commerce Expo;
 • Faci networking cu elita comertului electronic, intr-un cadru informal, la GPeC E-Commerce Party;
 • Te intalnesti si stabilesti contacte cu reprezentantii celor mai importante companii – de la magazinele online consacrate, la marii retaileri offline care isi extind afacerea in online;
 • 700+ participanti asteptati in cele 3 zile de eveniment: CEO’s, Marketing Managers, Product & Brand Managers, PR Executives, Web Developers, IT Managers, Sales Managers.

*Doar pentru pachetele PREMIUM si PLATINUM

 

 1. Acces la GPeC Summit*, Noiembrie 2015

Inainte de desemnarea Castigatorilor Anului in Comertul Electronic Romanesc din cadrul celei de a 10-a editii a Galei Premiilor eCommerce, ne vedem la editia de toamna a GPeC Summit (Noiembrie 2015, Bucuresti, Romania) – 1 zi intreaga de Conferinta in care analizam evolutia comertului electronic pentru anul in curs, punctand trendurile si tendintele de dezvoltare pentru 2016.

Asa cum am promis, sarbatorim 10 ani de GPeC cu speakeri de nota 20, deci pregateste-te sa te intalnesti cu specialisti internationali pe care nu credeai ca ii vei vedea live in Romania! ;)

*Doar pentru pachetele PREMIUM si PLATINUM

 

 1. Discount 10% la Scoala de Vara de E-Commerce GPeC 2015**

Ajunsa la a 5-a editie anuala, Scoala de Vara de E-Commerce GPeC este singura serie de cursuri intensive de comert electronic din Romania. Editia de anul acesta se va desfasura in perioada 26-31 August, la aer curat de munte, in zona Bran-Moeciu si – ca de fiecare data – imbina continutul relevant din cadrul celor 12 workshopuri cu activitatile de team building si networking alaturi de cei mai frumosi oameni din online!

 • De dimineata pana la pranz, iti iei portia zilnica de steroizi in e-commerce! Te asteapta 12 workshopuri X 90 minute fiecare, adica 18 ore de cursuri de comert electronic, axate pe “tips & tricks” de la cei mai buni specialisti: Optimizarea Conversiilor, Usability, SEO, SEM, Analytics, Management, E-Commerce Tools, A/B Testing, Social Media, E-Mail Marketing etc. – pe toate le disecam timp de 5 zile pentru ca tu sa vinzi mai mult;
 • In fiecare zi dupa cursuri, ai ocazia sa discuti fata in fata cu trainerii, sa pui intrebari si sa le ceri sfaturi avizate pentru afacerea ta online;
 • Dupa-amiezile si serile sunt rezervate activitatilor de team building, povestilor si glumelor spumoase condimentate cu foc de tabara, vin fiert si acorduri de chitara.

**Discount-ul se aplica doar pentru pachetul PLATINUM

 

 1. Surpriza GPeC 2015: Commerce Sciences – tool-ul de Behavioral Marketing recomandat de Bryan Eisenberg**

Ca in fiecare an, aducem magazinelor online inscrise in Competitia GPeC tool-uri de ultima generatie, asa cum am facut de-a lungul timpului cu tehnologii precum: Eye-Tracking, Neuromarketing, A/B testing, Voice of Customer etc.

A sosit momentul pentru Behavioral Marketing, tool-ul care permite magazinelor online sa urmareasca comportamentul utilizatorilor si sa le raspunda in timp real cu continut personalizat, mesaje si oferte in functie de interesul lor din acel moment!

Tool-ul dezvoltat de Commerce Sciences este caracterizat de Bryan Eisenberg in cateva cuvinte astfel: “Smart marketers delivering one-to-one experience for each visitor see outstanding results. Commerce Sciences is a must-have for any site.”

Prin inscrierea in Competitia GPeC 2015, magazinele online care aleg pachetul PLATINUM beneficiaza de 1 luna gratuita Growth Plan in valoare de 310 USD! Este momentul ca magazinul tau online sa ofere experiente personalizate fiecarui client!

Avantajele participarii in Competitia Magazinelor Online GPeC 2015

IMPORTANT DE STIUT

 • Inscrierile magazinelor online in Competitia GPeC 2015 se fac completand corect si integral formularul de inscriere;
 • Termenul limita de inscriere este 27 Aprilie 2015 sau 10 Aprilie 2015 daca vrei sa profiti de oferta Early-Bird.

—————————————————

GPeC 2015 este un eveniment powered by FAN Courier

Sustinut de: ContentSpeed, DPD Romania, Garanti Bank, Microsoft Romania, New Black, NewsMAN, Orange Romania, Retargeting, SameDay Courier, Visa Romania, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Recommended Travel Partner: Paravion.ro

Cu sprijinul: 2Parale, AgileMedia, Alin Dobrin Photo Graphics, EasyHost, Ecompedia, enRose, Euroweb, Marketizator, Saveur, TeaForte, Trusted, WebDigital, ZeList Monitor

Parteneri Media: (AD)Hugger, Agora, Akcees, ANIS, ARIES, Business Days, Business Review, Business Woman, Business24, Cariere, ComunicateDeAfaceri, ComunicateDePresa.ro, Femei in Afaceri, IQads, Lumea SEO PPC, Romania Pozitiva, ShopMania, Smark, SoftBinator, SoftLead, Startups.ro, TechCafe, Ziare.com

Bloggeri parteneri GPeC: Alin Vlad Anca Duma Andra ZahariaAuras Mihai Geambasu Blogatu.roCarmen Albisteanu Chinezu / Elena Ciric / Fulvia MeirosuGeorge Hari Popescu iYli / Lavinia Biberi Madalin Blidaru / Olivian BredaRaluca PopaSabina CornovacSorin Rusi 

GPeC 2015 – De 10 ani scriem impreuna Istoria Comertului Electronic Romanesc

—————————————————

A inceput GPeC 2015, editia de 10 ani!

Adăugat de pe 19 Martie 2015, 0 comentarii

GPeC - Cel mai Important Eveniment de Comert Electronic din RomaniaAstazi, 19 Martie, ia startul a 10-a editie anuala a GPeC (Gala Premiilor eCommerce) – cel mai important eveniment de comert electronic din Romania. Potrivit organizatorilor, urmeaza o editie memorabila, care marcheaza primul deceniu de existenta printr-o suita de evenimente premium ce se vor desfasura in urmatoarele 8 luni sub egida GPeC 2015.

Competitia Magazinelor Online GPeC 2015

De astazi pana pe 27 Aprilie, magazinele online se pot inscrie la cea de a 10-a editie a Competitiei GPeC, “cea mai complexa de pana acum” – potrivit lui Andrei Radu, CEO & Founder GPeC. “Spre deosebire de editiile precedente, numarul criteriilor de jurizare a crescut de la aprox. 90 la peste 120, am introdus in evaluare criterii specifice zonei de mobile, am actualizat o parte din criterii la nivelul anului 2015 tinand cont de tendintele globale in e-commerce si am introdus inca o etapa de discutii asupra rapoartelor de auditare intre magazine si jurati”, spune Andrei Radu.

Pentru a fi acceptate in Competitia GPeC, magazinele online trebuie sa indeplineasca, mai intai, criteriile de preselectie care presupun respectarea legislatiei europene in domeniu si a bunelor practici in comertul electronic, precum: publicarea tuturor informatiilor de contact; respectarea politicii de returnare a produselor in 14 zile calendaristice fara invocarea niciunui motiv din partea clientilor; informarea corecta a utilizatorilor cu privire la pretul final al produselor, modalitatile de plata acceptate, modalitatile de livrare, conditiile de garantie si service etc.

Odata ce au fost indeplinite integral criteriile de preselectie, magazinele sunt atestate drept “Magazin Online de Incredere”, primind sigla TRUSTED.ro – Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online initiat de GPeC impreuna cu Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania. De asemenea, doar dupa respectarea criteriilor de preselectie, magazinele sunt acceptate in Competitia GPeC.

In cadrul Competitiei, magazinele vor fi evaluate de peste 20 de specialisti in e-commerce (membri in Juriul GPeC), tinand cont de cele peste 120 de criterii de jurizare esentiale pentru orice afacere online. Juratii vor analiza si nota fiecare criteriu in parte, oferind si scurte explicatii/recomandari acolo unde este cazul, in asa fel incat magazinele sa stie unde gresesc si, mai ales, cum pot remedia problemele pentru a vinde mai mult.

De asemenea, evaluarea magazinelor are loc in doua etape (in primavara si in toamna) pentru a putea observa evolutia lor pe parcursul anului. In etapa finala de jurizare din toamna, specialistii din juriu vor face si mistery shopping, adica vor plasa comenzi reale pentru a nota profesionalismul si serviciile magazinelor inscrise in competitie.

Competitia-GPeC-2015“Desi se numeste Competitia Magazinelor Online, suntem mult mai mult decat o competitie pentru ca GPeC le ofera magazinelor sansa de a primi un audit profesionist, facut de specialisti cu ani de experienta in e-commerce si tinand cont de peste 120 de elemente esentiale pentru orice business online. Un astfel de audit le poate ajuta enorm sa identifice problemele pe care le au si cum le pot solutiona, iar asta se traduce in optimizarea conversiilor si in cresterea vanzarilor, spune Andrei Radu.

“Mai mult decat atat, la GPeC magazinele au ocazia sa se perfectioneze chiar in timpul competitiei pentru ca toate primesc rapoartele de evaluare si le discuta impreuna cu juratii, avand la dispozitie timp dedicat pentru a remedia problemele semnalate de acestia. Cel mai mare castig la GPeC este dat de rapoartele de audit si de consultanta primita pentru ca, indiferent daca vor fi desemnate castigatoare sau nu, toate magazinele online primesc rapoartele de evaluare, adauga Radu.

Taxa de participare in Competitia GPeC 2015 porneste de la 250 de euro, dar magazinele online primesc beneficii in valoare de minimum 2.800 de euro. Lista completa de avantaje poate fi consultata pe website-ul GPeC la: www.gpec.ro/avantajele-participarii/

Inscrierile se fac completand formularul de pe website-ul GPeC (www.gpec.ro/inscriere-competitia-magazinelor-online-2015/) pana cel tarziu pe 27 Aprilie 2015. Organizatorii au pregatit, insa, si o oferta Early-Bird valabila pana pe data de 10 Aprilie care aduce discount-uri semnificative magazinelor online doritoare sa participe in Competitia GPeC.

GPeC Summit, 11-12-13 Mai 2015

Pe langa Competitia Magazinelor Online, au pornit inscrierile si la GPeC Summit – evenimentul de referinta in comertul electronic cu unii dintre cei mai buni speakeri din toate colturile lumii, evenimentul care ofera participantilor infinite posibilitati de networking, multiple oportunitati de afaceri, schimb de experienta si, mai ales, continut premium.

Acesta va avea loc timp de 3 zile in Bucuresti, pe 11-12-13 Mai 2015, iar organizatorii au anuntat deja 6 speakeri de renume mondial, specialisti ale caror carti sunt best-sellers, majoritatea venind pentru prima oara in Romania la GPeC:

 • Neil Patel, Co-founder CrazyEgg, HelloBar & KissMetrics (un adevarat geniu in marketing online la nivel mondial plasat de Presedintele SUA, Barack Obama, in top 100 antreprenori sub 30 de ani);
 • Chris Goward, Presedinte & CEO Wider Funnel, autor al cartii “You Should Test That!“, pentru a doua oara in Romania la GPeC Summit;
 • Matthew Woodward, Guru in SEO si Marketing Afiliat
 • Craig Sullivan, Expert in Analytics, Split Testing, Optimizarea Conversiilor, User Experience si Voice of Customer;
 • Simo Ahava, Head of Analytics Netbooster;
 • Ivan Mazour, CEO & Founder Ometria.

Potrivit orgaGPeC-2015nizatorilor, cele 3 zile de GPeC Summit le vor aduce participantilor:

 • o zi intreaga de conferinta, plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere cu speakeri de top, internationali si romani;
 • doua zile de workshopuri tematice x 90 minute fiecare + 1 workshop special de o zi intreaga sustinut de Craig Sullivan;
 • GPeC E-Commerce Expo (expozitie B2B intre principalele companii furnizoare de solutii si servicii e-commerce si magazinele online);
 • modulul de “Investment in E-Commerce”, in premiera la GPeC – dedicat oricarui business online (magazin, tool, aplicatie, serviciu e-commerce etc.) care cauta investitor sau vrea sa vanda afacerea;
 • GPeC E-Commerce Party – petrecere in cadru informal alaturi de elita comertului online romanesc (networking).

Subiectele dezbatute in cadrul GPeC Summit sunt de maxim interes pentru toti cei care activeaza in piata de e-commerce sau au de gand sa lanseze o afacere online: Cifre si Studii de Piata, Tendinte, Marketing Online, Optimizarea Conversiilor; Web Analytics; Google Tag Manager, SEO & SEM; Personalization; Usability; Social Media; Team Management; Loializarea Clientilor; A/B testing; E-Mail Marketing; Diferentiere & Value Proposition etc.

Biletele pentru GPeC Summit au fost puse in vanzare, existand si o Oferta Early-Bird, valabila pana pe 10 Aprilie 2015, inclusiv, potrivit careia un bilet pentru toate cele 3 zile de eveniment costa doar 147 euro (TVA inclus).

Mai multe detalii despre politica de preturi, avantajele participarii, speakerii confirmati pana in prezent si inscriere, regasiti pe website-ul GPeC: www.gpec.ro/gpec-summit-11-12-13-mai-2015/

8 luni de evenimente premium marca GPeC, editia de 10 ani

De astazi, 19 Martie, a luat startul cea de a 10-a editie anuala a GPeC – cel mai important eveniment de comert electronic din Romania.

Pe langa lansarea inscrierilor in Competitia Magazinelor Online si la GPeC Summit 11-12-13 Mai 2015, urmeaza 8 luni de evenimente care vor aduce participantilor continut premium si consultanta avizata de la unii dintre cei mai buni specialisti romani si internationali: Intalnirile Consultative GPeC; Scoala de Vara de E-Commerce GPeC; GPeC Summit (editia de toamna – Noiembrie 2015) si Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic Romanesc, Gala Premiilor eCommerce (Noiembrie 2015).

Informatii detaliate despre toate actiunile GPeC regasiti pe website-ul evenimentului la www.GPeC.ro.

—————————————————

GPeC 2015 este un eveniment powered by FAN Courier

Sustinut de: ContentSpeed, DPD Romania, Garanti Bank, Microsoft Romania, New Black, NewsMAN, Orange Romania, Retargeting, SameDay Courier, Visa Romania, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Recommended Travel Partner: Paravion.ro

Cu sprijinul: 2Parale, AgileMedia, Alin Dobrin Photo Graphics, EasyHost, Ecompedia, enRose, Euroweb, Marketizator, Saveur, TeaForte, Trusted, WebDigital, ZeList Monitor

Parteneri Media: (AD)Hugger, Agora, Akcees, ANIS, ARIES, Business Days, Business Review, Business Woman, Business24, Cariere, ComunicateDeAfaceri, ComunicateDePresa.ro, Femei in Afaceri, IQads, Lumea SEO PPC, Romania Pozitiva, ShopMania, Smark, SoftBinator, SoftLead, Startups.ro, TechCafe, Ziare.com

Bloggeri parteneri GPeC: Alin VladAnca Duma Andra ZahariaAuras Mihai Geambasu Blogatu.roCarmen Albisteanu Chinezu / Elena Ciric / Fulvia MeirosuGeorge Hari Popescu iYli / Lavinia Biberi Madalin Blidaru / Olivian BredaRaluca PopaSabina CornovacSorin Rusi 

GPeC 2015 – De 10 ani scriem impreuna Istoria Comertului Electronic Romanesc

—————————————————

Știrile săptămânii: cosmetice la botul calului, se închid magazinele fizice, selfie în loc de parolă

Adăugat de pe 19 Martie 2015, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: ,

Iată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile. Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, dați-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau lăsați un comentariu la finalul articolului. Vă mulțumim! Citește tot articolul