Școala De Vară GPeC 2016: ultima zi de workshop-uri cu Andrei Georgescu, Paweł Sakowicz și Andrei Radu

Adăugat de pe 28 August 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: ,

Andrei Georgescu White Image

  • 09:00 – 10:30: Workshop „Trenduri în E-mail Marketing: Customer Journey & Marketing Automation. Pașii necesari pentru retenție și relevanță în e-commerce – de la cuvinte fancy la rezultate” susținut de ANDREI GEORGESCU – Co-Founder & Managing Partner White Image – Loyalty Solutions

Citește tot articolul

Școala De Vară GPeC 2016: a treia zi de workshop-uri cu Valentin Radu, Roxana Magopet și Victor Kapra

Adăugat de pe 27 August 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , ,

program sambata

A treia zi de la Școala De Vară GPeC a adus în sală trei speakeri care au vorbit despre subiecte importante din e-commerce: rata de conversie, curierat și social media. Găsești în acest articol câteva din ideile prezentate la aceste workshop-uri.

Citește tot articolul

Școala De Vară GPeC 2016: a doua zi de workshop-uri cu Răzvan Gavrilaș, Ionuț Munteanu și Raluca Radu

Adăugat de pe 26 August 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , ,

scoala-de-vara-gpec-2016-ziua-2-agenda-razvan-gavrilas-ionut-munteanu-raluca-radu

A doua zi de la #ScoalaDeVaraGPeC îi așteaptă pe participanți cu workshop-uri susținute de Răzvan Gavrilaș – Founder CognitiveSEO & BrandMentions, Ionuț Munteanu – Managing Partner & Trainer WebDigital și Raluca Radu – Country Manager ANSWEAR & Co-Organiser GPeC.

Citește tot articolul

Știrile săptămânii: cutiile automate de livrare, comerțul pe mobil, livrarea internațională, asistența pe bani

Adăugat de pe 25 August 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

Ia-ți pachetul de la cutie!

Keba KePolFAN Courier și KEBA vor instala cutii automate de livrare în București, ca o soluție suplimentară de livrare către clienți. Zece sisteme KePol vor fi instalate în locuri cheie din capitala României. FAN Courier oferă o rețea de livrare non-stop, cu 3.650 de destinații deservite, fără costuri suplimenare, dar și cu 500 de locuri de tip “Collect Point” în benzinăriile din București și din alte orașe. Dar compania căuta o soluție complementară de colectare a pachetelor comandate de clienți. Instalațiile vor fi folosite numai pentru comenzile plasate electronic și vor fi instalate la timp pentru evenimentul Black Friday din noiembrie.

Detalii, pe blog-ul GPeC Citește tot articolul

Școala De Vară GPeC 2016: prima zi de workshop-uri cu Lucia Ciucă, Horia Neagu și Liviu Taloi

Adăugat de pe 25 August 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , , , , , ,

IMG_0050

  •  09:00 – 10:30: Workshop-ul „The story behind the data – 10 data sets to increase your e-commerce business” susținut de LUCIA CIUCĂ, Managing Director Quantum Data Science

Am început workshop-urile din acest an de la Școala De Vară cu o discuție despre date în contextul unui business de e-commerce. Prima provocare pentru participanți: să pună curiozitățile, întrebările cele mai arzătoare legate de business-ul lor la care se poate răspunde cu ajutorul datelor. Curiozități de la cum poți mări comanda medie în coșul de cumpărături, cum calculăm ROI în campanii până la în ce punct se blochează clientul pe site-urile de e-commerce. Citește tot articolul

FAN Courier și KEBA vor instala cutii automate de livrare în București

Adăugat de pe 24 August 2016, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: ,

Keba KePolPotrivit site-ului Post and Parcel, FAN Courier va folosi cutiile automate ca o soluție suplimentară de livrare către clienții săi. Zece sisteme KePol vor fi instalate în locuri cheie din capitala României.

FAN Courier oferă o rețea de livrare non-stop, cu 3.650 de destinații deservite, fără costuri suplimenare, dar și cu 500 de locuri de tip “Collect Point” în benzinăriile din București și din alte orașe. Dar compania căuta o soluție complementară de colectare a pachetelor comandate de clienți.

Citește tot articolul