Aoro by Notino, prima companie care introduce serviciul Collect Point în magazinele PayPoint Colet Expres,  lansat de FAN Courier

Adăugat de pe 27 Iunie 2017, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

Compania specializată în comerț cu produse de frumusețe, Aoro by Notino, este primul retailer online din România care implementează serviciul Collect Point în magazinele PayPoint Colet Expres,  lansat de FAN Courier. Începând de luna aceasta, clienții care comandă online produse de înfrumusețare auposibilitatea să opteze pentru livrarea acestora în magazinele de proximitate PayPoint Colet Expres.  Citește tot articolul

Business Days revine la Cluj-Napoca pe 5-6 iulie 2017

Adăugat de pe 23 Iunie 2017, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

GPeC recomandă Business Days Cluj-Napoca, a 27-a ediție, care va avea loc pe 5-6 iulie, la Liberty Technology Center și Impact Hub. La ediția de la Cluj va fi organizată expoziția ”Produs în Transilvania”, ce își asumă misiunea de a promova gusturile gastronomiei din Ardeal, oferind totodată o serie de programe culturale speciale. Aceasta va reuni produse 100% naturale, din ingrediente locale, aduse la Cluj-Napoca de micii producători.

În plus, peste 100 de speakeri și experti români și străini, cu minim 20 de ani de experiență profesională în domeniile care dictează evoluția afacerilor în anul 2017 vor împărtăși din experiența lor și vor crea parteneriate cu cei 600 de participanți, antreprenori și manageri, prezenți la eveniment.

Citește tot articolul

Știrile săptămânii: probează hainele la Amazon, românii cumpără produse fashion, Mytaxi a cumpărat Clever Taxi

Adăugat de pe 23 Iunie 2017, 1 comentariu

La Amazon, poți proba hainele înainte de a le cumpăra

În plus față de avantajele deja existente în programul Prime, Amazon îi lasă acum pe clienți să probeze unele haine înainte de a le cumpăra. Programul este parte din Prime Wardrobe, o facilitate anunțată în această săptămână. Programul este similar cu alte servicii cu “cutii”, cum ar fi StitchFix și TrunkClub, prin care sunt trimise clientului câteva haine, iar acesta decide ce oprește și ce trimite înapoi.

Diferența este că, la Amazon, clienții decid ce să fie în cutie, nu stiliștii sau algoritmii. O reducere de 10% este acordată clienților care decid să păstreze două produse, iar cei care cumpără 4 produse primesc o reducere de 20%. Citește tot articolul

Românii fac cumpărături de pe site-urile de modă și de șase ori pe lună

Adăugat de pe 22 Iunie 2017, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: ,

Conform unei cercetări realizate de Answear.ro și iSense Solutions, 93% dintre cumpărătorii online achiziționează articole vestimentare cel puțin o dată pe lună. Dintre aceștia, adevărații pasionați de modă ajung să comande chiar și de șase ori în 30 de zile.

”Segmentul de fashion online înregistrează una dintre cele mai rapide creșteri din eCommerce-ul local, de aproximativ 50% în fiecare an. Este o categorie ce categoric încă nu și-a atins potențialul maxim. De asemenea, magazine precum Answear.ro sunt și o sursă de inspirație pentru cumpărători. Astfel, experiența oferită trebuie să fie una cât mai plăcută, iar imaginile de produs și clipurile de prezentare să arate cu adevărat impecabil”, menționează Raluca Radu, Country Manager Answear România.

Pantofii sport sau eleganți sunt articolele vestimentare preferate de 71% dintre cumpărători, în timp ce 49% dintre aceștia optează în primul rând pentru rochii sau genți și rucsacuri. Citește tot articolul

Seminar gratuit de Marketing Online. 3 lucruri esentiale de care ai nevoie pentru a castiga clienti din online

Adăugat de pe 16 Iunie 2017, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: ,

GPeC revine cu o recomandare pentru comunitatea de e-commerce din Romania. Te invitam saptamana viitoare (miercuri, 21 iunie 2017), la seminarul gratuit de Marketing Online oferit de Calin Biris (Senior Partner in agentia Loopaa Marcom). Seminarul este potrivit indiferent ca esti Specialist de Marketing, Antreprenor, Manager de Marketing si Vanzari sau incepator in domeniul marketing-ului.

Seminarul „3 lucruri esentiale de care ai nevoie pentru a castiga clienti din online” este util atat pentru magazine online, cat si pentru business-uri de servicii sau afaceri B2B. Pe parcursul celor 3 ore (16:00-19:00), Calin iti va oferi multe informatii utile de online pe care sa le aplici chiar de a doua zi. Vei avea ocazia sa pui compania ta sub lupa, pentru a identifica noi idei, sa-ti faci un plan concret de lucru pentru perioada urmatoare si sa pui in functiune motoarele de online. Citește tot articolul

Știrile Săptămânii: Publicitate.OLX.ro, Accelerator Orange pentru startup-uri, eMAG deschide România

Adăugat de pe 16 Iunie 2017, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: ,

Publicitate.OLX.ro, o nouă platformă în care poți să-ți promovezi afacerea

FOTO: OLX Publicitate, caputara siteOLX a lansat săptămâna aceasta un serviciu dedicat utilizatorilor care doresc să-și promoveze afacerea, atât local, cât și la nivel național, pe unul din site-urile OLX.ro, Autovit.ro sau Storia.ro. Potrivit site-ului publicitate.olx.ro bugetul campaniilor trebuie să fie cuprins între 100 si 1.500 de euro, iar plata se face online.

„Soluția a venit natural, ca o completare a serviciilor de promovare pe care deja le oferim clienților business și nevoia lor de a putea targeta două criterii importante: geografic și la nivelul celor 11 categorii disponibile pe OLX. ”, mentionează Andrei Bereanda, Head of Advertising Sales, în cadrul OLX Group Romania.

→ Citiți detalii pe iqads.ro


 

Orange dă o mână de ajutor startup-urilor din România

Orange Romania FOTO accelarot Orange Fab ICEEFEST 2017Pe 16 iunie 2017, Orange a anunțat lansarea în românia a acceleratorului Orange Fab, program de susținere a startup-urilor românești. Compania a implinit recent 20 de ani de activitate pe piața locală, iar prin acest accelerator Orange dorește să susțină produse mature care ajută la îmbunătățirea stilului de viață și stabilesc trenduri. Investiția oferită nu va fi una neapărat financiară, ci prin acces la tehnologii, servicii și platforme proprii.

„Antreprenorii tineri au nevoie de ajutor nu doar în etapa de idee, dar și în implementarea comercială”, a declarat Liudmila Climoc, CEO @ Orange România. Orange Fab Accelerator funcționează deja în 14 țări și este lansat în România după o investiție de 200.000 de euro.

→ Citește detalii pe start-up.ro Citește tot articolul