Curs Intensiv de E-Commerce 29 Septembrie: Ce trebuie să știi pentru a vinde (mai mult) online

Adăugat de pe 21 Septembrie 2017, 0 comentarii

Ca în fiecare an, luna Septembrie vine cu un nou Curs Intensiv de E-Commerce organizat de MarcommPills și GPeC. Vă așteptăm vinerea viitoare, 29 Septembrie, în intervalul orar 9:30 – 16:30, pentru o zi întreagă de e-commerce și marketing digital pentru magazine online în București, zi în decursul căreia vom discuta ce trebuie să faci pentru a vinde (mai mult) online.

De unde începem construirea unui magazin online? Care este potențialul afacerii mele online și ce nișe se vor dezvolta în viitorul apropiat în e-commerce? Ce platformă sau firmă de dezvoltare ar trebui să aleg? În ce medii ne promovăm magazinul online și cum convertim vizitatorii sitului noștri în clienți? Toate intrebările tale vor fi abordate de Raluca Radu (Country Manager ANSWEAR, Co-Organizator GPeC și Owner MTH Digital) în acest curs intensiv de e-commerce de o zi, oferindu-ți răspunsuri sau puncte de plecare către găsirea lor.

raluca radu curs intensiv ecommerce

Obiectivele Cursului Intensiv de E-Commerce organizat de MarcommPills și GPeC sunt:

  •  Înțelegerea pieței de comerț electronic din România și a stadiului acesteiade dezvoltare comparativ cu piața de e-commerce din celălalte tări din Europa Centrală și de Est;
  • Stabilirea profilului cumpărătorului online din România;
  • Alegerea platformei de e-commerce și a principalilor furnizori, abordarea relației cu firma de curierat;
  • Înțelegerea ciclului de viață al clientului online și a strategiei potrivite pentru fiecare stadiu de dezvoltare: achiziție, activare și retenție;
  • Stabilirea indicatorilor de performanță relevanți în e-commerce și metode de măsurare a acestora;
  • Stabilirea unui plan de promovare eficient pentru e-commerce și analiza indicatorilor de performanță pentru fiecare canal de promovare în parte;
  • Metodologia optimizării ratei de conversie în cazul unui magazin online;
  • Înțelegerea bunelor practici de usability de bază în e-commerce și analizarea câtorva exemple.

Taxa de participare este de 450 RON + TVA, iar cursul se va desfășura la A_Best Business Lounge pe Strada Ernest Broșteanu nr. 15. Îți recomandăm să te înscrii acum, întrucât locurile se ocupă înainte de termenul limită!

La final de Octombrie, dăm startul celei de-a 7-a ediții a Cursului de Inițiere în E-Commerce organizat de DallesGO și GPeC

Adăugat de pe 21 Septembrie 2017, 0 comentarii

La final de Octombrie, dăm startul celei de-a 7-a ediții a Cursului de E-Commerce de 12 săptămâni organizat de DallesGO și GPeC susținut de Andrei Radu, Raluca Radu și Bogdan Manolea, alături de alți traineri invitați. Timp de 12 săptămâni, cursanții vor discuta și dezbate cele mai importante aspecte practice care țin de deschiderea unui magazin online. De la aspectele juridice, până la relația cu firmele de curierat, setarea proceselor de logistică și tot ceea ce ține de User Experience pentru e-commerce.

Andrei Radu va discuta trendurile principale și cifrele de interes în ceea ce privește piața de e-commerce din România și regiune, precum și categoriile și nișele cu potențial de creștere în viitor. Bogdan Manolea va aborda aspectele juridice legate de deschiderea și buna funcționare a unui magazin online, abordând și aspecte legate de GDPR și va răspunde tuturor întrebărilor și nelămuririlor participanților. Cele mai importante tehnici și canale de marketing online pentru e-commerce vor fi discutate cu Raluca Radu (Co-Organizator GPeC, Country Manager ANSWEAR.ro și Owner al agenției de marketing online pentru e-commerce MTH Digital) – și trainerii invitați, dintre care îl amintim pe Liviu Taloi (care va aduce 1 sesiune specială de Google Analytics pentru e-commerce).

Cursul de Inițiere în E-Commerce organizat de DallesGO și GPeC se adresează tuturor celor care doresc să își deschidă un magazin online și celor care doresc să învețe mai multe despre domeniu, fie că vor aborda e-commerce-ul prin prisma unui magazin online propriu sau din perspectiva unui angajat în e-tail. Obiectivul cursului este inițierea participanților în tot ceea ce ține de Usability și Customer Experience pentru magazine online, aspecte juridice pentru e-commerce, dar și în ceea ce ține de lucrul cu o agenție de marketing online pe domenii precum SEO, campanii Google sau Facebook, email marketing și social media special pentru e-commerce.

Cursul va începe la jumătatea lunii Octombrie 2017 și va dura până în Februarie 2018. Cursul va conține 12 ședințe și se va desfășura o dată pe săptămână, timp de 3 ore, afterwork, de la 18:30 până la 21:30. De-a lungul cursului, participanții vor parcurge toate canalele de marketing online timp de 36 de ore și vor avea ocazia să pună întrebări, să dezbată diverse tactici și să afle mai multe despre secretele din spatele strategiilor de marketing online de succes.

Înscrierile sunt în plină desfășurare, iar locurile sunt limitate! Cursul costă 2800 lei, achitabili în 2 rate, iar înscrierile se fac la telefon sau pe website-ul DallesGO.

curs initiere ecommerce dallesgo gpec

Neil Patel, Amy Harrison și Oli Gardner – primii speakeri excepționali anunțați la GPeC SUMMIT

Adăugat de pe 20 Septembrie 2017, 0 comentarii
Cuvinte-cheie:

GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce și Marketing Online din Europa Centrală și de Est – se va desfășura la București, în zilele de 14-15 noiembrie. Organizatorii au anunțat primii șapte speakeri care vor urca pe scena GPeC SUMMIT, trei dintre aceștia fiind capul de afiș al celor mai importante conferințe internaționale de profil, iar în toamnă se vor afla în România: Neil Patel, Amy Harrison și Oli Gardner.

Cei mai buni specialiști în E-Commerce & Marketing Online vor urca pe scena GPeC SUMMIT

Neil Patel GPeC SUMMIT Bucuresti 14-15 Noiembrie 2017Neil Patel este Co-Fondatorul Crazy Egg, Hello Bar, KISSmetrics și un adevărat geniu în Marketing Online. Wall Street Journal îl consideră “unul din cei mai importanți influenceri de pe web la nivel global”, Forbes îl plasează în top 10 marketeri online, iar Entrepreneur Magazine spune despre Neil că “a fondat una din cele mai de succes 100 de companii din întreaga lume.”

Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, l-a inclus în top 100 antreprenori sub 30 de ani, iar United Nations i-au acordat aceeași distincție în top 100 antreprenori sub 35 de ani.

Neil Patel a consiliat unele din cele mai importante companii din lume, ajutându-le să își crească vânzările și veniturile, printre aceste companii numărându-se: Amazon, NBC, Google, eBay, General Motors, HP și Viacom.

Neil Patel va susține un keynote de 45 de minute în cadrul GPeC SUMMIT pe 14 noiembrie, iar pe 15 noiembrie va avea o sesiune practică de 90 de minute în cadrul GPeC Special Day.

Amy Harrison GPeC SUMMIT Bucharest November 14-15Amy Harrison este Fondatorul și Owner-ul Write With Influence, una din cele mai apreciate resurse online de Content Marketing din întreaga lume. Ea îi ajută pe deținătorii de afaceri online cu sfaturi concrete și testate despre cum să scrie cel mai bun conținut de marketing repede și ușor.

Amy este copywriter și consultant specializat pe Content Marketing, fiind recomandată drept „cel mai bun specialist și speaker din domeniu” de către personalități precum Bryan Eisenberg, Oli Gardner sau Karl Gilis.

Pe 14 noiembrie, în cadrul GPeC SUMMIT, Amy Harrison va susține un keynote de 45 de minute intitulat “The Customer Disconnect: How Inside-Out Copy Makes You Invisible”, iar pe 15 noiembrie va avea un workshop practic de 90 de minute în cadrul GPeC Special Day.

Oli Gardner GPeC SUMMIT Bucharest, November 14-15Oli Gardner este Co-Fondatorul Unbounce, una din cele mai cunoscute platforme de Conversion Marketing la nivel internațional și expert în optimizarea ratei de conversie și a landing page-urilor din cadrul unui website.

„Rețeta de succes pentru creșterea ratei de conversie stă în amestecul perfect dintre date și design (user experience), împreună cu serviciile calitative oferite clienților de magazinele online”, susține Oli Gardner în articole și interviuri.

Pasionat de optimizarea fiecărui element dintr-un landing page, Oli Gardner spune că a văzut și a analizat mai multe landing page-uri decât oricine altcineva din lume. A lucrat personal cu Amazon, Vodafone, Canon, LinkedIN, iar compania fondată de el are peste 10.000 de clienți la nivel global.

Oli Gardner va urca pe scena GPeC SUMMIT pe 14 noiembrie, susținând un keynote de 45 de minute despre Data Driven Design.

Totul despre cum să vinzi în afara granițelor țării în cadrul GPeC RED – Regional Expansion Debate

GPeC RED - Regional Expansion Debate GPeC SUMMITUna din noutățile pregătite de organizatori la GPeC SUMMIT este GPeC RED – Regional Expansion Debate, prima dezbatere cu cele mai importante personalități ale comerțului online din regiune, menită să aducă magazinelor online românești o radiografie la zi a pieței de e-commerce la nivel european și oportunitățile de extindere regională.

Andrei Radu CEO & Founder GPeCTot mai multe magazine online românești vor să își extindă operațiunile în alte țări pentru că oportunitățile de a accesa un public nou și de a lărgi baza de potențiali clienți sunt uriașe. De aceea, reunim la aceeași masă reprezentanții celor mai importante companii și Asociații E-Commerce din regiune, cu scopul de a afla care este situația piețelor din jur, ce se cumpără, care este valoarea coșului mediu, ce verticale de piață nu sunt încă acoperite, care sunt particularitățile de consum în fiecare piață etc. tocmai pentru a înlesni tranzacționarea cross-border. E-Commerce nu ține cont de limitele geografice.”, explică Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

GPeC RED va avea loc în cadrul GPeC SUMMIT, în ziua de 14 noiembrie, iar la dezbatere sunt invitate persoanele cheie din țările cu creștere semnificativă în e-commerce: Zoltán Ormos (Ungaria), Justyna Skorupska (Polonia), Stephan Grad (Austria), Simona Kijonková (Cehia), iar lista nu se oprește aici, potrivit organizatorilor.

Înscrierile la GPeC SUMMIT au început, iar organizatorii au pregătit o ofertă specială de preț Early Bird pentru primii înscriși

Până pe 23 octombrie, ora 23:59, înscrierile la GPeC SUMMIT costă 109 EUR + TVA/persoană și includ: acces la ambele zile de eveniment (14-15 noiembrie), acces la GPeC E-Commerce Expo (14-15 noiembrie), servicii de catering & coffee breaks, servicii de traducere simultană (Engleză-Română și viceversa). Prețul unui bilet de acces va deveni 149 EUR în perioada 24 octombrie – 10 noiembrie.

Înscrierile se fac completând formularul de înscriere online de pe website-ul GPeC: http://www.gpec.ro/inscriere-gpec-summit-noiembrie/

Informații actualizate permanent despre GPeC SUMMIT pot fi regăsite pe website-ul GPeC: http://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie/

—————————————————————-

GPeC 2017, ediția de 12 ani, este un eveniment Powered by FAN Courier

Susținut de: Banca Transilvania, Bright Agency, Creadiv, CRITEO, DPD România, DWF – Digital Workforce, Frisbo, GLAMI, Mastercard, Mediapost Hit Mail, New Black, NewsMAN, PayU, QeOPS, RTB House, TargetWeb

Partener al Competiției Magazinelor Online GPeC: Carrefour România

Brought to you by: Orange

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Official Radio: Kiss FM

Apa Oficială GPeC: Aqua Carpatica

Limousine Service: CityLimo

Parteneri media principali: Wall-Street & ecomTEAM

Mândri să fim susținuți de:

Bloggeri oficiali: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auraș Mihai Geambașu, Carmen Albișteanu, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Cîrîc, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionuț Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Călugăru, Mădălin Blidaru, Olivian Breda, Sabina Cornovac

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, Business Days, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, ECOMJOBS, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania, IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva, Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub, Ziua de Constanta

Începem GPeC SUMMIT cu o ofertă specială pentru Early Adopters!

Adăugat de pe 15 Septembrie 2017, 0 comentarii
Cuvinte-cheie: , , , , , , , , , , ,

Sărbătorim împreună primii 12 ani de GPeC #GPeC12 cu o ediție epică a GPeC SUMMIT, iar pentru cei care sunt Early Adopters și se înscriu la newsletter-ul GPeC, am pregătit o ofertă specială de preț (cel mai mic posibil) care le va fi comunicat exclusiv pe e-mail, luni, 18 septembrie 2017! Ce mai stai, te-ai abonat la newsletter-ul nostru?

Astăzi dezvăluim primii speakeri cu care te vei întâlni pe 14-15 Noiembrie, în București, la GPeC SUMMIT – Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online: Neil Patel, Amy Harrison și Oli Gardner sunt doar 3 dintre ei.

Neil Patel GPeC SUMMIT Bucuresti 14-15 Noiembrie 2017

NEIL PATEL este Co-Fondatorul Crazy Egg, Hello Bar, KISSmetrics și un adevărat geniu în Marketing Online.

Wall Street Journal îl consideră “unul din cei mai importanți influenceri de pe web la nivel global”, Forbes îl plasează în top 10 marketeri online, iar Entrepreneur Magazine spune despre Neil că “a fondat una din cele mai de succes 100 de companii din întreaga lume.”

Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, l-a inclus în top 100 antreprenori sub 30 de ani, iar United Nations i-au acordat aceeași distincție în top 100 antreprenori sub 35 de ani.

Neil Patel a consiliat unele din cele mai importante companii din lume, ajutându-le să își crească vânzările și veniturile, printre aceste companii numărându-se: Amazon, NBC, Google, eBay, General Motors, HP și Viacom.

Pe Neil Patel îl veți întâlni la GPeC SUMMIT, 14-15 Noiembrie, București. Neil va susține un keynote speech de 45 de minute în ziua de 14 noiembrie, iar pe 15 noiembrie va avea o sesiune prelungită (90 de minute) în cadrul evenimentului GPeC Special Day, alături de alți 3 speakeri internaționali de excepție.

Oricine activează în e-commerce și online, în general, trebuie să fie prezent la GPeC SUMMIT pentru că sunt extrem de puține ocazii în care poți învăța de la un adevărat Guru în Marketing Online, așa cum este Neil. Evident, Neil este deschis tuturor întrebărilor voastre și dornic să împărtășească din experiența lui cu audiența GPeC.

Dacă cumva încă nu știi cine este Neil Patel (deși sunt slabe șanse :)), iată povestea lui într-un scurt video.

Amy Harrison GPeC SUMMIT Bucharest, Romania, November 14-15

AMY HARRISON este fondatorul și owner-ul Write With Influence, una dintre cele mai apreciate resurse online de Content Marketing din întreaga lume.

Practic, Amy îi ajută pe deținătorii de afaceri online cu sfaturi concrete și testate despre cum să scrie cel mai bun conținut de marketing repede și ușor.

Amy este copywriter și consultant specializat pe Content Marketing, fiind recomandată drept cel mai bun specialist și speaker din domeniu de către personalități precum Bryan Eisenberg, Oli Gardner sau Karl Gilis.

Amy a dezvoltat și un serial de succes – AmyTV – despre cum să scrii conținut cât mai clar, relevant și persuasiv care să te ajute în creșterea vânzărilor online. Episodul pilot poate fi urmărit mai jos, iar restul pe bază de subscription.

Ai ocazia să o întâlnești pe Amy Harrison la GPeC SUMMIT, unde pe 14 Noiembrie va susține un keynote de 45 de minute intitulat “The Customer Disconnect: How Inside-Out Copy Makes You Invisible”, iar pe 15 noiembrie va avea un workshop practic de 90 de minute în cadrul GPeC Special Day.

Oli Gardner GPeC SUMMIT Bucharest, Romania, November 14-15 OLI GARDNER este co-fondatorul Unbounce, una dintre cele mai cunoscute platforme de Conversion Marketing la nivel internațional și expert în optimizarea ratei de conversie și a landing page-urilor din cadrul unui website.

„Rețeta de succes pentru creșterea ratei de conversie stă în amestecul perfect dintre date și design (user experience), împreună cu serviciile calitative oferite clienților de magazinele online”, susține Oli Gardner în articole și interviuri.

Pasionat de optimizarea fiecărui element dintr-un landing page, Oli spune că a văzut și a analizat mai multe landing page-uri decât oricine altcineva din lume. Și nu ai cum să nu-l crezi pe cuvânt, având în vedere că a lucrat cu Amazon, Vodafone, Canon, LinkedIN, iar compania fondată de el are peste 10.000 de clienți la nivel global.

Oli vine pentru a doua oară în România la GPeC SUMMIT, prima sa vizită fiind tot la GPeC, în 2015. El va susține un keynote de 45 de minute în data de 14 Noiembrie despre creșterea numărului de conversii prin “data-driven design”.

Mai jos poți regăsi un scurt interviu cu Oli Gardner realizat de prietenii de la 2Performant în cadrul GPeC SUMMIT 2015, doar pentru a-ți deschide apetitul de a pregăti cele mai bune întrebări pentru Oli, pe 14 Noiembrie 2017. :)

–> IMPORTANT: Înscrierile la GPeC SUMMIT încep luni, 18 septembrie, iar timp de două zile vom avea o ofertă specială de preț pentru Early Adopters, așadar dacă vrei să beneficiezi de cel mai mare discount, abonează-te la newsletter-ul GPeC* și vei beneficia de prețul special. Oferta va fi valabilă doar pentru abonați și va fi transmisă exclusiv pe e-mail.

Oferta Speciala GPeC SUMMIT 14-15 Noiembrie

*Dacă ești deja abonat, asigură-te că îți verifici e-mail-ul luni, 18 septembrie 2017 ca să beneficiezi de cel mai mare discount valabil până pe 19 septembrie, ora 23:59.

Mai multe detalii despre ce ți-am pregătit și mai mulți speakeri deja anunțați, regăsești pe site-ul nostru.

—————————————————————-

GPeC 2017, ediția de 12 ani, este un eveniment Powered by FAN Courier

Susținut de: Banca Transilvania, Bright Agency, Creadiv, CRITEO, DPD România, DWF – Digital Workforce, Frisbo, GLAMI, Mastercard, Mediapost Hit Mail, New Black, NewsMAN, PayU, QeOPS, RTB House, TargetWeb

Partener al Competiției Magazinelor Online GPeC: Carrefour România

Brought to you by: Orange

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Official Radio: Kiss FM

Apa Oficială GPeC: Aqua Carpatica

Limousine Service: CityLimo

Parteneri media principali: Wall-Street & ecomTEAM

Mândri să fim susținuți de:

Bloggeri oficiali: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auraș Mihai Geambașu, Carmen Albișteanu, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Cîrîc, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionuț Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Călugăru, Mădălin Blidaru, Olivian Breda, Sabina Cornovac

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, Business Days, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, ECOMJOBS, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania, IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva, Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub, Ziua de Constanta

Cursul de Marketing Online pentru Avansați organizat de DallesGO și GPeC începe în Octombrie 2017

Adăugat de pe 13 Septembrie 2017, 0 comentarii

După o ediție pilot de succes în această vară, DallesGO și GPeC dau startul cursurilor de toamnă cu o nouă ediție a Cursului de Marketing Online pentru Avansați. Timp de 12 săptămâni, cursanții vor discuta, dezbate și testa practic cele mai importante tehnici de marketing online alături de trainerul cursului – Raluca Radu (Co-Organizator GPeC, Country Manager ANSWEAR.ro și Owner al agenției de marketing online pentru e-commerce MTH Digital) – și trainerii invitați, dintre care îi amintim pe Liviu Taloi (care va aduce 2 sesiuni de Google Analytics pentru avansați) și Andrei Radu (care va discuta despre Usability și Optimizarea Conversiei pentru Landing Page-uri de succes), alături de alți traineri invitați ce vor fi anunțați pe parcurs, în funcție de nevoile cursanților stabilite alături de trainer.

Cursul de Marketing Online pentru Avansați organizat de DallesGO și GPeC are ca principale obiective gândirea de la A la Z a unei strategii de marketing online pentru un business care poate fi e-commerce sau orice tip de business de servicii B2C sau B2B. Pe lângă strategia de marketing online în sine și construirea acesteia, cursul va aborda Google Analytics, Google AdWords, SEO, Facebook Ads, strategia de comunicare în social media, content marketing și email marketing, exercițiile practice fiind la ordinea zilei pentru fiecare dintre temele abordate.

Cursul va începe la jumătatea lunii Octombrie 2017 și va dura până în Februarie 2018. Cursul va conține 12 ședințe și se va desfășura o dată pe săptămână, timp de 3 ore, afterwork, de la 18:30 până la 21:30. De-a lungul cursului, participanții vor parcurge toate canalele de marketing online timp de 36 de ore și vor avea ocazia să pună întrebări, să dezbată diverse tactici și să afle mai multe despre secretele din spatele strategiilor de marketing online de succes.

Înscrierile sunt în plină desfășurare, iar locurile sunt limitate! Cursul costă 3200 lei, achitabili în 2 rate, iar înscrierile se fac la telefon sau pe website-ul DallesGO.

Curs Marketing Online Avansati Raluca Radu DallesGO

Pe 14 Septembrie, liderii mediului de afaceri local și național se întâlnesc la Business Focus Brașov

Adăugat de pe 11 Septembrie 2017, 0 comentarii

Pe 14 Septembrie la Hotel Kronwell din Brașov are loc evenimentul de afaceri Business Focus Brașov, un nou eveniment marca Business Days. Business Focus Brașov va reuni 50 de speakeri și peste 350 de manageri, antreprenori si profesionisti din Brasov si judetele limitrofe.

Evenimentul Business Focus Brașov va avea in componenta 16 manifestari: 4 sesiuni plenare, 7 workshopuri cu teme de marketing (2), vanzari (2), management (2), HR (1), 5 masterclass-uri cu teme de HR (1) si business development (4) si 2 sesiuni de power networking la inceputul evenimentului si la final, aceasta din urma fiind condimentata cu o degustare de vinuri si o tombola cu premii.

Dintre speakerii Business Focus Brașov îi amintim pe Anabela Luca, Iulian Pădurariu, Sergiu Neguț, Mihaela Mureșan, Corina Cimpoca, Monica Jitariuc, Cosmin Dărăban.

Studiile și cercetările efectuate chiar înainte de evenimentul Business Focus Brașov, au scos în evidență următoarele provocări ale mediului de afaceri local:

• lipsa infrastructurii, practic orasul si regiunea sunt greu de accesat atat pe cale rutiera cat si pe cale ferata

• migratia accelarata a populatiei tinere si apte de munca din oras catre alte regiuni mai dinamice sau in afara tarii; pana in 2030 se estimeaza ca Brasov va pierde undeva in jur de 20% din populatia sa cu efecte drastice pe piata muncii

• fenomenul de imbatranire a populatiei va continua si va pune presiune mare pe umerii celor care sunt activi pe piata muncii

• mediul economic din Brasov este supus si el unor riscuri, care, daca nu sunt gestionate in mod corespunzator, vor afecta pe termen lung dezvoltarea economica a regiunii (vezi concluziile cercetarii pentru mai multe detalii).

Mai multe detalii puteți afla, participând în această săptămână la evenimentul Business Focus Brașov.

business focus brasov business days