Aoro by Notino, prima companie care introduce serviciul Collect Point în magazinele PayPoint Colet Expres, lansat de FAN Courier

Compania specializată în comerț cu produse de frumusețe, Aoro by Notino, este primul retailer online din România care implementează serviciul Collect Point în magazinele PayPoint Colet Expres,  lansat de FAN Courier. Începând de luna aceasta, clienții care comandă online produse de înfrumusețare auposibilitatea să opteze pentru livrarea acestora în magazinele de proximitate PayPoint Colet Expres. 

Serviciul  Collect Point disponibil în magazinele PayPoint Colet Expres este cea mai nouă opțiune de livrare lansată de FAN Courier anul acesta din dorința de a oferi alternative practice atât cumpărătorilor online cât și partenerilor eCommerce. Prin parteneriatul semnat cu rețeaua PayPoint Romania, începând din luna martie, clienții FAN Courier au posibilitatea să ridice colete și plicuri prin intermediul rețelei magazinelor PayPoint Colet Expres. Proiectul, lansat în regim de pilot în luna martie în 160 de magazine va fi extins până în toamnă la nivelul întregii țări, rețeaua magazinelor de proximitate numărând câteva mii de magazine.

Suntem bucuroși că unul dintre cei mai mari retaileri online a ales să se alăture demersurilor noastre de eficientizare a trimiterilor în țară. Serviciul Collect Point a fost identificat ca alternativă la trimiteri pentru care clienții nu doresc să mai aștepte curierul sau pentru a onora comenzi în zone care nu permit accesul curierilor noștri. Credem că acest parteneriat este un start bun pentru succesul noului serviciu și suntem convinși că atât numărul comercianților cât și cel al clienților care optează pentru Collect Point va crește rapid”, a declarat Roxana Magopeț, director de marketing și comunicare al FAN Courier, liderul pieței locale de curierat.

Retailerul online Aoro, parte a grupului internațional Notino, a intrat pe piața românească în 2009 și are peste jumătate de million de clienți activi. Compania care în România a raportat afaceri de 18milioane de euro se află în prezent în plin process de rebranding.

„Peste tot în lume, Notino – și deci și Aoro by Notino în România – este sinonim cu ideea de frumusețe accesibilă.  Dorim să fim accesibili pentru cumpărătorii noștri în toate modurile posibile – de la accesul non-stop la cca. 55.000 de produse pe site-ul nostru și prețurile noastre foarte accesibile, la modul simplu și prietenos în care comunicăm și până la felul convenabil în care produsele noastre ajung la clienți. În acest context, este cu atât mai important parteneriatul cu FAN  Courier; ridicarea produselor comandate pe www.aoro.ro  din magazine de proximitate va face produsele noastre chiar și mai accesibile și la îndemâna clienților”, a declarat  Gabriela Lungu, Global Chief Marketing Officer Notino.


Despre FAN Courier

” Oriunde, cu plăcere

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu. FAN Courier a devenit în 2006 liderul pieței românești de curierat, poziție consolidată constant prin intermediul investițiilor și serviciilor cu valoare adăugată noi, introduse permanent.

FAN Courier deservește cei peste 30.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 5,300 de colaboratori și a unei flote auto de peste 3,200 de autovehicule.

Serviciile FAN Courier de expediere și livrare în sistem ”door to door” sunt disponibile atât la nivel național, numărul de localităti deservite fără km suplimentari crescând permanent, cât și la nivel internațional prin parteneriate solide.

Distincțiile obținute constant în ultimii ani  de compania FAN Courier reprezintă o recunoaștere a performanței de afaceri, a implicării în dezvoltarea economică a României, a responsabilității în fața comunității și a implicării acționarilor fondatori în educarea viitoarei generații de antreprenori. Anul acesta FAN Courier a fost nominalizat si a castigat primul loc in Top 15 Superbrands Romania 2017, fiind pentru a doua oara in istoria de peste 10 ani a premiilor cand un brand romanesc ocupa locul fruntas in clasament. In plus, constant, FAN Courier se numără printre companiile incluse în Topul celor mai puternici jucători din economie, realizat de diferite organizații și publicații de business recunoscute în România: locul 1 în Topul național al firmelor private din România, la categoria Întreprinderi mari,  realizat de Camera de Comerț și Industrie a României, locul 6 în Topul național al firmelor private, categoriile Performanță globală și productivitate Întreprinderi mari,  locul 12 în Topul celor mai cunoscute și longevive branduri românești, realizat anual de publicația BIZ; Best Courier Company, acordat în cadrul Romanian eCommerce Awards Gala 2016; Best Website, realizat de Govnet, Company of the Year 2016, realizat de Govnet.

Despre NOTINO (în Romania Aoro by Notino: www.aoro.ro): este cel mai mare retailer online specializat in produse de frumusete din Europa. Misiunea NOTINO este de a democratiza industria de frumusete si de a face cele mai bune produse cat mai accesibile cumpărătorilor.  Notino are peste 1000 de angajați in cele 18 tari in care activeaza, și a avut o cifra de afaceri de 220 milioane de Euro în 2016.

Alte cifre relevante:

  • Circa jumătate de milion de vizite zilnic în magazinele online;
  • Peste 4 milioane de consumatori activi in întreaga lume;
  • Livrări către peste 400 de milioane de oameni din Europa și peste 350 de milioane de oameni din SUA;
  • 8 magazine fizice și altele în curs de lansare;
  • Aproximativ 60.000 de parfumuri, produse cosmetice și produse de îngrijire originale, de cea mai bună calitate, mereu pe stoc (55.000 pentru Romania)
  • 10.000 mp spațiu logistic si de depozitare.