Lavinia Biberi, Founder eComJobs: Cele mai frecvente greșeli ale angajatorilor din eCommerce | VIDEO

Încă din ianuarie 2015, Lavinia Biberi a observat că nu există un punct de întâlnire pentru cei care vor să se angajeze în eCommerce și magazinele online. Așa că a creat mai întâi un grup pe Facebook, iar din acel nucleu a luat naștere eComJobs. La mai bine de un an de la lansare, in cadrul GPeC Summit, mai 2017, am povestit cu Lavinia despre cum a evoluat platforma și ce a învățat din experiența de până acum. Urmăriți interviul complet realizat de Gabriela Bejan.

  •         Una dintre cele mai mari greșeli pe care angajatorii le fac este că își doresc o persoană „care să știe de toate”.
  •         Un sfat din partea Laviniei pentru proprietarii de magazine online: să investească în educația angajaților lor și să participe împreună cu ei la evenimente de profil. Cum siguranță vor pleca acasă cu un bagaj mare de cunoștințe.
  •         Conform studiului „Profilul angajatului în eCommerce”, peste 75% din tineri își doresc să participe la cursuri de AdWords și SEO, și nu doar cei care lucrează sau au studiat marketing, ci și programatorii. O altă concluzie a studiului este că pentru viitorii angajați contează foarte mult echipa, să se simtă apreciați, să simtă că aduc un plus de valoare companiei pentru care lucrează și să aibă parte de stabilitate.

  •         Cele mai căutate joburi pe platforma eComJobs sunt cele din marketing, programare și operatori de comenzi, însă destul de căutate sunt și joburile de livrare, împachetare și contabilitate.

 

  •         Ceea ce face diferența între eComJobs și alte site-uri de joburi este faptul că CV-urile care ajung pe platformă sunt selectate manual:

 

„Noi toate CV-urile le aprobăm manual; mai bine să fie mai puține CV-uri, dar de calitate. În acest fel economisim timpul angajatorilor și foarte mulți dintre ei ne mulțumesc pentru asta.”

 

  •         Pe viitor, prin intermediul comunității eComJobs, Lavinia și-a propus să crească comunitatea din jurul platformei și să ajute la educarea pieței de eCommerce.

 

 

Ultimele 4 zile de înscrieri Early-Bird la GPeC SUMMIT

Doar până pe 31 octombrie 2017, ora 23:59, mai este valabilă oferta Early-Bird care îți asigură cel mai mic preț pentru biletul de acces la GPeC SUMMIT, respectiv 109 euro + TVA/persoană pentru ambele zile de eveniment. Începând cu 1 noiembrie, prețul standard devine 149 euro + TVA. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac completând formularul online de pe website-ul nostru.

Pentru mai multe informații și cei 30+ speakeri pe care îi veți întâlni la GPeC SUMMIT, vizitați: http://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie/

 


 

GPeC 2017 (ediția de 12 ani) este un eveniment Powered by FAN Courier

Susținut de: Banca Transilvania, Bright Agency, Creadiv, CRITEO, DPD România, DWF – Digital Workforce, Frisbo, GLAMI, Mastercard, Mediapost Hit Mail, New Black, NewsMAN, PayU, QeOPS, RTB House, TargetWeb, VTEX

Partener al Competiției Magazinelor Online GPeC: Carrefour România

Brought to you by: Orange

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Official Radio: Kiss FM

Apa Oficială GPeC: Aqua Carpatica

Limousine Service: CityLimo

Parteneri media principali: Wall-Street & ecomTEAM

Mândri să fim susținuți de:

Bloggeri oficiali: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auraș Mihai Geambașu, Carmen Albișteanu, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Cîrîc, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionuț Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Călugăru, Mădălin Blidaru, Olivian Breda, Sabina Cornovac, Luminița Balaban, StilMasculin, Robert Katai

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, Business Days, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, ECOMJOBS, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania, IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva, Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub, Ziua de Constanta