Magazinul F64 listează de astăzi o parte din produse în eMAG Marketplace

f64_emag_marketplace_logo_blog_gpecF64, cel mai mare magazin foto-video din România și Europa de Est care a câștigat în doi ani la rând premiul GPeC pentru categoria IT&C, Electronice și Electrocasnice, anunță astăzi, 10 septembrie 2015, listarea produselor sale şi pe platforma eMAG Marketplace. 

Nu toate produsele disponibile pe www.F64.ro vor fi listate în marketplace, în schimb o gamă largă de produse sunt oferite spre vânzare, precum aparate foto, camere video, obiective, blițuri, genţi dedicate, trepiede, filtre, acumulatori și o gamă largă de accesorii. Comandă plasată pentru F64 prin intermediul platformei eMAG este preluată de magazin și livrată de către F64 la aceleași standarde calitative cu care sunt obișnuiți clienții magazinului.

„F64 a pornit din pasiune pentru fotografie. Am pornit dintr-un mic magazin, apoi ne-am extins până la prezența pe care o avem acum, punându-le clienților la dispoziție și un showroom unic în România. În jurul nostru s-a coagulat comunitatea de fotografi profesionişti din ţară cu care împărtăşim plăcerea pentru arta vizuală. Vom continua să contribuim la dezvoltarea fotografiei prin showroom-ul nostru şi să răspândim pasiunea prin eMAG Marketplace”, declară Marian Alecsiu, cofondator F64, conform comunicatului de presă oficial.


 

F64 deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video. F64 deține și Marca de Încredere TRUSTED.ro.

Proiectul eMAG Marketplace, lansat în primăvara lui 2011, a ajuns în prezent la peste 600 de parteneri.