Neil Patel vine pentru prima oara in Romania la GPeC Summit! Inscrierile la eveniment au inceput.

patelNeil Patel este co-fondatorul CrazyEgg, HelloBar si KISSmetrics si unul din top 10 marketeri online la nivel mondial, potrivit Forbes. Wall Street Journal l-a desemnat unul dintre cei mai influenti oameni din online, iar presedintele SUA, Barack Obama, l-a plasat in top 100 antreprenori sub 30 de ani. Neil Patel va vorbi pentru prima oara in Romania la GPeC Summit, pe 11 Mai 2015.

GPeC (Gala Premiilor eCommerce) este cel mai important eveniment de comert electronic din Romania, in 2015 sarbatorind 10 ani de existenta. Acesta se va desfasura pe tot parcursul anului (din primavara pana in toamna), iar sub umbrela GPeC vor avea loc numeroase evenimente de sine statatoare dedicate pietei de comert electronic si marketing online, precum: Competitia Magazinelor Online; GPeC Summit (Conferinta, Workshopuri, E-Commerce Expo); Scoala de Vara de E-Commerce GPeC (5 zile de cursuri intensive de comert electronic) si, nu in ultimul rand, Decernarea Premiilor in Comertul Electronic Romanesc, a X-a editie anuala.

GPeC Summit, 11-12-13 Mai 2015, Bucuresti

Respectand traditia ultimilor ani, GPeC 2015 debuteaza in primavara cu GPeC Summit care va avea loc in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, in zilele de 11-12-13 Mai. Peste 700 de participanti sunt asteptati in cele 3 zile de eveniment – CEO’s si persoane de decizie ale celor mai importante companii de e-commerce romanesti si internationale.

Potrivit organizatorilor, GPeC Summit „este un adevarat festin de comert electronic si marketing online”, fiind dedicat tuturor celor care activeaza in domeniu sau isi doresc sa lanseze o afacere online. Evenimentul reuneste unii dintre cei mai buni speakeri internationali si romani si ofera participantilor infinite posibilitati de networking, multiple oportunitati de afaceri, schimb de experienta si, mai ales, continut premium – toate in mijlocul elitei comertului electronic.

GPeC Summit este mixul perfect dintre ziua de Conferinta – plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere – si cele doua zile care aduc participantilor nu mai putin de 12 Workshopuri aplicate. In paralel cu Conferinta din ziua de 11 Mai, are loc E-Commerce Expo – expozitie B2B care aduce impreuna principalii furnizori de servicii de comert electronic si magazinele online, inlesnind posibilitatea de parteneriate si oportunitati de afaceri. Seara de 11 Mai este rezervata Petrecerii GPeC, dedicata exclusiv networkingului cu speakerii si cu participantii la Summit.

Invitatul special al GPeC Summit 2015 este Neil Patel, unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in marketing online de peste hotare, care a consiliat companii precum Amazon, NBC sau HP si le-a ajutat sa isi creasca vanzarile. Patel va sustine primul keynote speech din Romania la GPeC Summit, pe 11 Mai 2015, in cadrul Conferintei.

Pentru ca locurile sunt limitate, inscrierile la eveniment au inceput de astazi, 26 ianuarie, iar cei interesati sa participe isi pot achizitiona biletul de acces de pe website-ul GPeC la www.gpec.ro.

Organizatorii au pregatit si o oferta promotionala Very Early Bird, valabila pana pe 28 februarie 2015, pretul unui bilet fiind de doar 49 EUR (TVA inclus) pentru fiecare zi de eveniment sau cu discount de 30 EUR pentru toate cele 3 zile, un bilet 3-Day-Pass costand 117 EUR (TVA inclus), redus de la 147 EUR.

„In 2015 sarbatorim 10 ani de existenta GPeC cu speakeri de nota 20! Suntem mandri sa fim primii care il aduc in Romania pe Neil Patel, dar surprizele nu se opresc aici – urmeaza sa dezvaluim nume la fel de sonore care vor urca pe scena GPeC Summit 2015, asadar ii sfatuiesc pe toti cei care activeaza in industrie sa isi rezerve locul in sala de pe acum”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

„Pentru Summit-ul din 11-12-13 Mai, cuvintele de ordine sunt: optimizarea conversiilor, cresterea vanzarilor, marketing bazat pe performanta & inbound marketing, personalizare, persuasiune – pe scurt, tot ce trebuie sa stie si sa aplice oricine este implicat intr-o afacere online”, adauga Radu despre directia GPeC Summit 2015.

Inscrierile la GPeC Summit au inceput, pretul unui bilet fiind de 49 EUR (TVA inclus) pentru fiecare zi de eveniment sau de 117 EUR pentru toate cele 3 zile. Oferta este valabila pana pe 28 februarie, iar formularul de inscriere si mai multe informatii pot fi gasite pe website-ul evenimentului la www.gpec.ro.