Neil Patel caută asistent, H&M online, Eugenia și zacuscă de la Amazon

Iată cele mai importante 5 știri din comerțul electronic din ultimele 7 zile. Dacă ați găsit zilele acestea alte informații care merită distribuite, trimiteți-ne un email la adresa echipa@gpec.ro sau lăsați un comentariu la finalul articolului. Vă mulțumim!


Ce vrăji au mai făcut speakerii noștri

NeilNeil Patel, speaker de vază la GPeC Summit, își caută asistent. El a publicat pe site-ul său cerințele, ce oferă și un formular de înscriere. Se poate lucra de la distanță. Pe de altă parte, vă mai anunțăm un speaker internațional la Summit: Matt Komorowski!

Citește detalii la Quicksprout și GPeC


 

Ce ne mai plac hăinuțele online!

hmemagÎn ultimele 7 zile, moda a dominat din nou știrile. H&M România a lansat componenta online a magazinului său. Este un nou canal de vânzăre dar și gama de produse a fost îmbogățită. De asemenea, eMag a lansat categoria Fashion pe site-ul său, ce conține 14.000 de articole vestimentare și accesorii (gama va fi extinsă la 25.000 de articole).

Citește detalii la Mediafax și eMag


 

Nu mai e lapte în frigider? Apasă butonul!

Amazon butonLumea a crezut că este o altă păcăleală de 1 aprilie, dar nu este: Amazon oferă clienților Prime butoanele de brand prin care aceștia pot comanda instantaneu un produs din gama respectivă, doar apăsând o dată! Seamănă puțin cu experimentul realizat de Pavlov pe cîinele lui, nu-i așa?

Citește mai multe la New York Post


 

Consultanța (nu consultanta!) foto la domiciliu

f64F64.ro, magazin ce deține Marca de Încredere TRUSTED.ro‬, lansează un serviciu în premieră în România: consultanță foto la domiciliu. O oră de sfaturi și exerciții acasă la tine, cu un om priceput la fotografie, costă 150 de lei. Dacă nu ai tu aparatura necesară, vine profesonistul cu tot ce trebuie.

Citește detalii la F64


 

Amazon îți alină dorul de țară cu zacuscă

eugenia fagarasLocuiești în Australia și ai chef de o Eugenia sau de zacuscă și brânză de burduf ca la tine în România? Nu-i nici o problemă, acum poți comanda aceste produse de la Amazon! Aceste produse costă uneori de patru ori mai mult decât la magazinele din ţară.

Vezi amănunte la Digi24