Calendarul evenimentelor GPeC 2016

Inscrierea magazinelor online in Competitia GPeC 2016

21 Aprilie – 8 Iunie 2016

Orice magazin online care isi doreste sa fie evaluat din punct de vedere al calitatii propriului website si al calitatii serviciilor de catre cei mai buni specialisti – membri in Juriul GPeC – ar trebui sa se inscrie in Competitia GPeC 2016!

Fiecare magazin va fi analizat tinandu-se cont de peste 120 de criterii de jurizare care urmaresc toate aspectele esentiale ale unui website de e-commerce: Usability, Design, Customer Experience, SEO, Securitate, Mobile, Social Media, Aspecte Juridice si, evident, Calitatea Serviciilor.

Toate magazinele inscrise in Competitia GPeC 2016 primesc rapoartele de evaluare continand note si scurte comentarii pentru fiecare din cele 120+ criterii de jurizare obtinand, astfel, un adevarat audit al propriului website.

In plus, magazinele cu cele mai bune punctaje vor fi premiate in cadrul celei de a 11-a editii a Galei Premiilor eCommerce din Noiembrie 2016 – Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din Romania!

Vezi ce avantaje majore iti aduce participarea in Competitia GPeC 2016 si inscrie-te in intervalul 21 Aprilie – 8 Iunie (inclusiv).

Afla mai multe

GPeC Summit, editia de primavara

25-26-27 Mai 2016

Timp de 3 zile, Bucurestiul devine capitala comertului electronic romanesc si regional, principalii jucatori din industria autohtona si din tarile vecine reunindu-se la GPeC Summit pe 25-26-27 Mai 2016.

La a 11-a editie anuala a GPeC ti-am pregatit un line-up WOW de speakeri internationali: Alex Langshur (Cardinal Path), Daniel Waisberg (Google), David Darmanin (Hotjar), Karl Gilis (AGConsult), Marie Polli (ConversionXL), Paul Rouke (PRWD), Brian Dean (Backlinko), Chris Hague (ZoomSphere) – speakeri care nu mai au nevoie de alte prezentari!

Pe 25 Mai te asteapta 1 zi intreaga de Conferinta, plina de keynote speeches si panel-uri de dezbatere pe cele mai HOT topicuri de E-Commerce si Digital Marketing. In aceeasi zi te intalnesti si cu principalii furnizori de servicii si solutii e-commerce in cadrul GPeC Expo, unde ai ocazia sa stabilesti relatii comerciale care sa te ajute in dezvoltarea afacerii. Seara, esti invitatul special al GPeC Party – unde dezlantuim networking-ul cu speakerii si participantii!

Zilele de 26 si 27 Mai iti aduc nu mai putin de 12 Workshopuri tematice, adica 18 ore de continut e-commerce premium si aplicat! Trainerii sunt alesi pe spranceana, deci iti revine sarcina dificila de a alege workshop-urile la care vrei sa participi…

Nu rata GPeC Summit pe 25-26-27 Mai 2016! Te asteapta 3 zile de content premium, multiple oportunitati de afaceri si networking cu elita industriei e-commerce din Romania si de peste hotare!

Inca mai sunt bilete disponibile… Mai stai pe ganduri sa te inscrii?

Afla mai multe

Prima etapa de jurizare a Competitiei GPeC 2016

24 Iunie – 8 Iulie 2016

Timp de 2 saptamani, Juriul GPeC (format din specialisti cu o vasta experienta in e-commerce) evalueaza magazinele online inscrise in Competitie, acordand note pentru fiecare din cele peste 120 de criterii de jurizare si oferind scurte explicatii sau recomandari acolo unde este cazul.

In urma primei etape de jurizare, toate magazinele participante in Competitia GPeC 2016 primesc rapoartele de evaluare si au ocazia sa le dezbata impreuna cu juriul in cadrul Intalnirilor Consultative GPeC – Etapa 1.

Dupa discutiile cu juriul, magazinele au timp dedicat pentru remedierea problemelor semnalate pentru ca apoi sa fie rejurizate.

Afla mai multe

Intalnirile consultative GPeC – Round 1

14 Iulie 2016

Magazinele online inscrise in Competitia GPeC 2016 au ocazia sa se intalneasca fata in fata (sau prin Skype ori via e-mail) cu membrii juriului GPeC pentru a discuta asupra raportului de jurizare rezultat in urma primei etape de evaluare.

Vei afla unde si de ce ai fost depunctat si vei primi recomandari avizate despre cum sa remediezi problemele semnalate si, astfel, sa vinzi mai mult.

In timpul alocat discutiei cu juriul, poti cere sfaturi si poti adresa intrebari suplimentare fata de raportul de evaluare, Intalnirile Consultative GPeC avand rolul de a te ajuta in dezvoltarea afacerii si insemnand consultanta gratuita de la unii dintre cei mai buni specialisti.

Noi zicem sa nu le ratezi pentru binele afacerii tale!

Afla mai multe

Aplicatii practice Competitia GPeC

15 Iulie – 16 Septembrie 2016

In toata aceasta perioada, magazinele online inscrise in Competitia GPeC 2016 au posibilitatea sa remedieze problemele semnalate de juriu in urma primei serii de Intalniri Consultative GPeC si sa aplice recomandarile primite. Astfel, vor intra mai bine pregatite in etapa finala de jurizare dar, mai ales, isi imbunatatesc afacerea in timp real.

Afla mai multe

Scoala de Vara de E-Commerce GPeC 2016

24 – 29 August 2016

Te asteptam la a 6-a editie anuala a Scolii de Vara de E-Commerce GPeC – singura serie de cursuri intensive de comert electronic din Romania! Vei petrece 5 zile la aer curat de munte, timp in care ai parte de 12 Workshopuri pe subiecte de maxim interes pentru afacerea ta online.

In plus, primesti consultanta gratuita de la cei mai buni specialisti fix pe business-ul tau, interactionezi amical cu trainerii si colegii participanti, faci networking si te distrezi in cadrul activitatilor de team building alaturi de cei mai frumosi oameni din online.

Scoala de Vara de E-Commerce GPeC 2016 se desfasoara intr-un peisaj superb de munte, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, Bran, jud. Brasov, in perioada 24-29 August 2016. Inscrierile incep in a doua parte a lunii Iunie 2016. 

Ai grija cum iti faci programul ca sa nu o ratezi!

Afla mai multe

Etapa finala de jurizare – Competitia GPeC 2016

3 – 26 Octombrie 2016

Dupa perioada de aplicatii practice in care ai putut sa remediezi problemele semnalate de juriu in urma primei etape de evaluare, este momentul sa fii reevaluat.

In etapa finala, juratii reanalizeaza magazinele inscrise in Competitia GPeC 2016 urmarind evolutia lor in timp si notand, din nou, fiecare din cele peste 120 de criterii de jurizare. Rezulta, astfel, cel de al doilea raport de evaluare care va fi transmis fiecarui magazin online inscris in Competitie.

In plus fata de prima etapa, Juriul GPeC va face si mystery shopping pentru a evalua calitatea serviciilor fiecarui magazin, iar la final punctajele lor decid laureatii celei de a 11-a editii a Galei Premiilor eCommerce. Tu te vei numara printre ei?

Afla mai multe

Intalnirile consultative GPeC – Round 2

Inceput de Noiembrie 2016

Dupa ce ai primit si cel de al doilea raport de jurizare, ai ocazia sa te intalnesti pentru a doua oara cu juriul GPeC. Vei obtine detalii si explicatii in urma etapei finale de evaluare, juratii urmarind evolutia ta in timp.

Consultanta gratuita oferita de specialisti este de neratat pentru magazinele online inscrise in Competitia GPeC, deci pune-ti in calendar primele zile din Noiembrie si te anuntam asap care va fi data exacta in care te vei intalni cu Juriul GPeC!

Afla mai multe

GPeC Summit, editia de toamna

15-16 Noiembrie 2016

Inainte de a 11-a editie a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Premiere in Comertul Electronic din Romania, te asteapta GPeC Summit, editia de toamna. Iti pregatim inca de acum o editie Super-Strong, cu speakeri alesi pe spranceana pentru care ne vei ruga sa prelungim programul evenimentului!

Asadar, tine aproape si fii cu ochii pe noi! Daca ai vazut ce ti-am pregatit pentru editia de primavara a GPeC Summit, asteapta-te la mai mult pentru editia de toamna! ;-)

Afla mai multe

Gala Premiilor e-Commerce, editia de 11 ani

16 Noiembrie 2016

Dupa 8 luni de Competitie, Conferinte, Expo, Workshop-uri, Cursuri si Team Building, evenimentul-maraton GPeC 2016 se incheie cu desemnarea castigatorilor in Comertul Electronic Romanesc la cea de a 11-a editie anuala a Galei Premiilor eCommerce.

Vor fi decernate premiile catre magazinele online care au obtinut cele mai bune punctaje in urma Competitiei GPeC 2016 si vor fi rasplatite performantele din ultimul an ale companiilor care activeaza in E-Commerce – totul intr-un cadru exclusivist, alaturi de elita industriei.

Te asteapta o seara memorabila, presarata cu invitati speciali – un adevarat spectacol in cadrul caruia ne face o deosebita placere sa acordam Trofeele GPeC companiilor performante in E-Commerce-ul Romanesc.

De 11 ani, impreuna ducem e-commerce-ul mai departe!

Afla mai multe

Facem tot ce ne sta in putere sa respectam cu strictete datele din Calendarul GPeC 2016, dar ele pot suferi mici modificari din motive independente de noi. Daca acest lucru se va intampla, vom reactualiza informatiile in timp util si te vom tine la curent referitor la orice modificare.

Te asteapta 8 luni de E-Commerce Premium!

Nu rata evenimentele GPeC daca vrei sa faci parte din inima e-commerce-ului Romanesc si CEE! Profita de Oferta Early-Bird si inscrie-te acum la GPeC Summit, 15-16 Noiembrie 2016!