Calendarul evenimentelor GPeC 2017

Înscrierea magazinelor online în Competiția GPeC 2017

12 Aprilie – 25 Mai 2017

Orice magazin online care își dorește un audit complex de site atât pentru varianta Desktop, cât și pentru Mobile – ar trebui să se înscrie în Competiția GPeC 2017! Iată – pe scurt – de ce:

Peste 20 de experți în E-Commerce și Marketing Online – membri în Juriul GPeC 2017 – vor audita fiecare magazin ținând cont de peste 150 de criterii esențiale pentru un business online: de la Usability, Design, Customer Experience, SEO, Securitate, Mobile, Social Media, Aspecte Juridice, până la Calitatea Serviciilor magazinului și Loializarea Clienților.

Fiecare magazin înscris în Competiția GPeC 2017 primește individual și confidențial raportul de audit conținând punctajele și recomandările Juriului GPeC pentru cele 150+ criterii de evaluare. Concret, vei avea o radiografie absolută a website-ului tău și vei ști ce și cum trebuie remediat ca să crești rata de conversie și să vinzi mai mult. Atât pentru Mobile, cât și pentru Desktop.

În plus, magazinele cu cele mai bune punctaje vor fi premiate în cadrul celei de a 12-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce din 15 Noiembrie 2017.

Vezi ce avantaje majore iți aduce participarea în Competiția GPeC 2017 și înscrie-te în intervalul 12 Aprilie – 25 Mai (inclusiv).

Afla mai multe

GPeC SUMMIT, ediția de primăvară

16-17-18 Mai 2017

Informație relevantă, aplicabilă imediat în business-ul tău online – pe asta ne-am axat mai mult decât oricând la GPeC SUMMIT, 16-17-18 Mai 2017, Crystal Palace Ballrooms, București.

Ne-am selectat atent speakerii ca să fim siguri că doar cei mai buni vor urca pe scena GPeC SUMMIT, iar tu vei avea parte de know-how premium care să te ajute concret în dezvoltarea afacerii. Fără bla-bla-uri.

Pe 16 Mai te așteptăm cu o zi întreagă de Conferință, plină de keynote-uri și panel-uri interactive de dezbatere pe subiectele de maxim interes în E-Commerce & Marketing Online. În aceeași zi, te întîlnești față în față cu principalele companii frunizoare de servicii pentru e-commerce în cadrul GPeC Expo și ai ocazia să stabilești parteneriate care să te ajute în creșterea afacerii. Deloc în ultimul rând, te vei întâlni cu cei mai importanți jucători din domeniu și faci networking cu elita pieței de e-commerce din România și țările din jur.

Pe 17 și 18 Mai ai parte de 12 Workshop-uri x 90 minute fiecare, adică nu mai puțin de 18 ore de conținut în detaliu de la specialiști practicieni, cu o experiență de necontestat. Toate sesiunile sunt orientate către exemple palpabile despre cum să îți optimizezi magazinul online și să vinzi mai mult.

Nu rata ocazia să afli ultimele trucuri și tendințe în E-Commerce și Marketing Online doar de la cei mai buni! Te așteaptă 3 zile la superlativ de Conferință, Workshop-uri, Expo și Networking în cadrul GPeC SUMMIT 16-17-18 Mai, București, România.

Vezi ce ți-am pregătit și ia-ți biletul de acces cât încă mai sunt locuri disponibile!

Afla mai multe

Prima etapă de evaluare – Competiția GPeC 2017

30 Iunie – 17 Iulie 2017

Timp de 2 săptămâni, Juriul GPeC (format din 25+ specialiști cu o vastă experiență în E-Commerce și Marketing Online) auditează magazinele online înscrise în Competiție, acordând note pentru fiecare din cele peste 170 de criterii de evaluare si oferind scurte explicații și recomandări în raportul de audit (acolo unde este cazul).

În urma primei etape de jurizare, fiecare magazin online primește pe e-mail propriul raport de audit și are ocazia să îl studieze și să îl dezbată individual și confidențial cu membrii juriului care i-au analizat website-ul în cadrul Întâlnirilor Consultative GPeC – Etapa 1.

După discuțiile cu juriul, magazinele au timp dedicat pentru remedierea problemelor semnalate pentru ca apoi să fie reevaluate în a doua etapă de jurizare GPeC. Cu alte cuvinte, înveți, aplici și vezi rezultatele în timp real!

Afla mai multe

Întâlnirile Consultative GPeC – Etapa 1

21 Iulie 2017

Magazinele online înscrise în Competiția GPeC 2017 au ocazia să discute față în față (sau prin Skype ori via e-mail) cu membrii Juriului GPeC asupra raportului de audit rezultat în urma primei etape de evaluare. Fiecare magazin are la dispoziție 60 de minute de discuții tête-à-tête.

Ca deținător de magazin online, vei afla exact care sunt punctele forte dar, mai ales, unde și de ce ai fost depunctat și vei primi recomandări avizate despre cum să remediezi problemele ca să crești rata de conversie și să vinzi mai mult.

În timpul alocat discuției cu Juriul, poți cere sfaturi și poți adresa întrebări suplimentare față de raportul de audit, Întâlnirile Consultative GPeC având rolul de a te ajuta în dezvoltarea afacerii prin consultanță avizată de la unii dintre cei mai buni specialiști din piață.

Anulează-ți orice plan și nu rata ziua de 21 iulie 2017! Pentru binele afacerii tale.

Afla mai multe

Implementări, Optimizări, Fine-Tuning – Competiția GPeC

22 Iulie – 29 Septembrie 2017

Magazinele online înscrise în Competiția GPeC 2017 au la dispoziție 2 luni pentru a implementa recomandările Juriului în urma primei etape de evaluare și a Întâlnirilor Consultative GPeC.

În toată această perioadă, vei putea remedia problemele semnalate și ai timp să optimizezi website-ul pentru a intra mai bine pregătit în etapa finală de jurizare. Dar cel mai mare câștig este că îți îmbunătățești afacerea în timp real!

Afla mai multe

Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2017

23 – 28 August 2017

Nu rata a 7-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC – singura serie de cursuri intensive de comerț electronic și marketing online din România!

Ca să îți faci idee despre succesul evenimentului, este bine să știi că ediția de anul trecut a fost evaluată de participanți cu un scor spectaculos de 4,82 puncte dintr-un total de maxim 5. Suntem onorați de feedback-ul pozitiv, dar promitem să îți depășim nivelul așteptărilor anul acesta. ;-)

În perioada 23-28 August 2017 vei petrece 5 zile la aer curat de munte, timp în care ai parte de 12 Workshop-uri x 90 minute fiecare pe subiecte de maxim interes pentru afacerea ta online.

În plus, primești consultanță gratuită și avizată de la traineri fix pe business-ul tău, schimbi idei și stai la povești cu colegii participanți, faci networking și te distrezi în cadrul activităților de team building alături de cea mai frumoasă comunitate din online-ul românesc.

Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2017 se desfășoară într-un peisaj superb de munte, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, Bran, jud. Brașov, în perioada 23-28 August 2017.

Înscrierile se vor face online pe site-ul nostru din a doua parte a lunii Iunie, deci stai cu ochii pe noi ca să îți rezervi locul.

Afla mai multe

Etapa finală de jurizare – Competiția GPeC 2017

10 – 29 Octombrie 2017

După perioada dedicată implementărilor în care ai putut să remediezi problemele semnalate de Juriu în urma primei etape de evaluare, este momentul să fii reevaluat.

În etapa finală, jurații reanalizează magazinele înscrise în Competiția GPeC 2017 urmărind evoluția lor în timp și notând, din nou, fiecare din cele peste 150 de criterii de evaluare. Rezultă, astfel, cel de al doilea raport de audit care va fi transmis fiecărui magazin online.

În plus față de prima etapă, Juriul GPeC va plasa și comenzi de mystery shopping pentru a evalua calitatea serviciilor fiecărui magazin, iar la final punctajele lor decid câștigătorii celei de a 12-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce. Tu te vei număra printre ei?

Afla mai multe

Întâlnirile Consultative GPeC – Etapa 2

6-7 Noiembrie 2017

După ce primești si cel de al doilea raport de audit al propriului website, ai ocazia să te reîntâlnești cu Juriul GPeC și să dezbați asupra lui. Vei obține detalii și recomandări în urma etapei finale de evaluare, jurații urmărind evoluția ta pe parcursul Competiției GPeC.

Fiecare magazin online va avea la dispoziție 60 de minute de dezbateri cu Juriul, iar consultanța avizată fix pe afacerea ta online este de neratat! Nu o spunem noi, ci sutele de magazine online românești care au participat la edițiile trecute GPeC.

Afla mai multe

GPeC SUMMIT, ediția de toamnă

14-15 Noiembrie 2017

Înainte de a 12-a ediție anuală a Festivității de Premiere în Comerțul Electronic Românesc Gala Premiilor eCommerce, te așteaptă două zile memorabile la GPeC SUMMIT, 14-15 Noiembrie 2017.

Îți pregătim încă de acum o ediție spectaculoasă și nu îți ascundem faptul că deja avem primul keynote speaker greu confirmat! Pentru line-up-ul pe care ți-l pregătim ne vei ruga să prelungim programul evenimentului!

Așadar, ține aproape și fii cu ochii pe noi! Dacă ai văzut ce ți-am pregătit pentru ediția de primăvară a GPeC SUMMIT, așteaptă-te la cel puțin la fel pentru ediția de toamnă! ;-)

Afla mai multe

Gala Premiilor e-Commerce, ediția de 12 ani

15 Noiembrie 2017

După 8 luni de Competiție, Conferințe, Expo, Workshop-uri, Cursuri și Team Building, încheiem evenimentul-maraton GPeC 2017 în atmosferă festivă cu desemnarea câștigătorilor în Comerțul Electronic Românesc la cea de a 12-a ediție anuală a Galei Premiilor eCommerce.

Vor fi decernate premiile către magazinele online care au obținut cele mai mari punctaje în urma Competiției GPeC 2017 și vor fi răsplătite performanțele din ultimul an ale companiilor care activează în E-Commerce – totul într-un cadru exclusivist, alături de elita industriei.

Te așteaptă o seară memorabilă, presărată cu invitați speciali și multe surprize – un adevărat spectacol în cadrul căruia ne face o deosebită plăcere să acordăm Trofeele GPeC companiilor performante în E-Commerce-ul Românesc.

De 12 ani, împreună cu tine ducem e-commerce-ul românesc mai departe!

Afla mai multe

Facem tot ce ne stă în putere să respectăm cu strictețe datele din Calendarul GPeC 2017, dar ele pot suferi mici modificări din motive independente de noi. Dacă acest lucru se va întâmpla, vom reactualiza informațiile în timp util și te vom ține la curent referitor la orice modificare.

Te așteaptă 8 luni de evenimente E-Commerce și Marketing Online făcute ca la carte!

Dacă vrei să îți crești afacerea, să afli recomandările celor mai buni speakeri și să faci networking în inima comunității online, evenimentele GPeC 2017 sunt un must-attend. Nu o spunem noi, ci este feedback-ul miilor de participanți din anii trecuți.

Înscrie-ți magazinul online în Competiția GPeC pentru un audit complex al website-ului tău și vino la GPeC SUMMIT 16-17-18 Mai pentru 3 zile de conținut relevant, plin de sfaturi practice despre cum să ai un business online de succes!