GPeC Summit 14-15 Noiembrie 2017

Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online îți va aduce speakeri internaționali și români de prestigiu, keynote-uri și panel-uri de dezbatere în cadrul cărora poți adresa întrebările tale de e-commerce la care ai dorit mereu să știi răspunsul. Te așteaptă networking la superlativ, 18 ore de conținut premium, invitați de renume și un adevărat spectacol al cărui principal actor ești TU.

Nu îți poți imagina ce îți pregătim!

Înainte de desemnarea Câștigătorilor Anului în Comerțul Electronic Românesc din cadrul celei de a 12-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, ne vedem la ediția de toamnă a GPeC SUMMIT 14-15 Noiembrie, București!

Nu îți ascundem faptul că primul keynote speaker internațional greu cu care te vei întâlni este deja semnat și că planurile noastre sunt să îți livrăm o ediție epică.

În fiecare din cele două zile de SUMMIT, vei învăța din experiența celor mai tari speakeri internaționali – oameni pe care nu visai să îi vezi live prea curând în România! Li se vor alătura liderii de piață din țară, iar toți vor fi deschiși dialogului direct, fără bariere, despre tot ce înseamnă e-commerce – piață pe care o creștem împreună de 12 ani!

De dimineață până seara, vei asista la paneluri de dezbatere și speech-uri inspiraționale pe subiecte de actualitate și de maxim interes pentru orice afacere online. Te încurajăm să adresezi întrebări și să participi activ în cadrul dezbaterilor pentru a afla răspunsurile avizate ale celor mai buni specialiști în e-commerce la nivel internațional.

GPeC SUMMIT 14-15 Noiembrie se va încheia cu Festivitatea de Premiere GPeC 2017 într-o atmosferă de show, alături de elita comerțului electronic românesc și internațional. Noi zicem că nu ai voie să ratezi cele două zile care îți vor aduce un adevărat festin de e-commerce și marketing online!

Agenda evenimentului va fi anunțată în timp util pe website-ul nostru, așadar fii cu ochii pe noi sau abonează-te la newsletterul nostru și vei fi primul care va afla noutățile GPeC!

Te vrem alături la 12 ani de GPeC

Pe 14-15 Noiembrie 2017 ne revedem la GPeC SUMMIT – Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online!

Abia așteptăm să îți strângem mâna din nou și să continuăm să scriem împreună Istoria E-Commerce-ului Românesc.

Ne vedem la GPeC 14-15 Noiembrie!

Astăzi nu ai parte de multe informații despre GPeC SUMMIT 14-15 Noiembrie. Fii sigur, însă, că vei rămâne mut de uimire când vei afla ce îți pregătim!