GPeC Summit 15-16 Noiembrie 2016

Evenimentul Anului in E-Commerce iti aduce speakeri internationali si romani de prestigiu, keynote-uri pline de informatii, discutii deschise si dezbateri in cadrul carora poti adresa intrebarile tale de e-commerce carora ai dorit mereu sa le stii raspunsul. Networking de calitate in cadrul GPeC E-Commerce Expo, 18 ore de continut premium, invitati de renume si foarte multe surprize in cadrul GPeC Summit 15-16 Noiembrie 2016. Evenimentul de business digital al anului!

Doar cei mai buni ajung pe scena GPeC Summit!

Inainte de desemnarea Castigatorilor Anului in Comertul Electronic Romanesc din cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce, ne vedem la editia de toamna a GPeC Summit (15-16 Noiembrie 2016, Bucuresti, Romania) pentru 2 zile de Conferinta cu cei mai buni specialisti romani si internationali in e-commerce si marketing online! Pregateste-te pentru un adevarat maraton de e-commerce!

Cunoaste-i pe primii speakeri si revino in aceasta sectiune constant pentru ca anuntam mereu alti si alti speakeri grei! Profita de oferta Early-Bird de doar 79 EUR + TVA pentru cele 2 zile de eveniment si ia-ti acum biletul de acces la GPeC – Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din Romania!

Bryan Eisenberg_GPeC Summit

BRYAN EISENBERG

Co-Founder & CMO IdealSpot

Bryan Eisenberg este unul dintre pionierii marketingului online la nivel international, fiind numit ”Guru in User Experience” de catre eConsultancy – cea mai importanta comunitate de marketeri si specialisti in e-commerce la nivel global. Bryan este o autoritate recunoscută la nivel internațional în marketing online, optimizarea ratei de conversie, user experience, persuasiune, persona marketing si personalizarea continutului. Bryan este autorul bestseller-urilor internationale (conform listelor Wall Street Journal, Business Week, USA Today si New York Times) Call to Action, Waiting For Your Cat to Bark? si Always Be Testing – unele dintre cele mai citite si mai citate carti din domeniul marketingului online. Bryan este de asemenea co-fondator si Chairman Emeritus al Web Analytics Association (acum numita Digital Analytics Association) si membru in boardul de advisori pentru companii precum Bazaarvoice, UserTesting.com, Monetate, Sightly, BoostMedia, AllClearID, ChatID, OneSpot.

craig sullivan

CRAIG SULLIVAN

Optimiser of Everything

Craig Sullivan este, din 2006, unul dintre cei mai cunoscuti experti la nivel mondial in UX, Usability Testing, User Centered Design, Web Analytics, Optimizarea Conversiilor, Online Marketing si Voice of Customer. Craig se pozitioneaza ca fiind cel care ajuta companiile sa isi creasca conversiile si sa imi imbunatateasca partea de user experience pentru business-urilor lor multi-channel si multi-platforma. A contribuit la dezvoltarea echipelor si la cresterea prezentei online a companiilor de top precum: Google, LOVEFiLM, Lego, John Lewis, eBay etc. Prin tehnicile de optimizare a conversiilor si testele rapide, Craig a adus companiilor cu care lucreaza in ultimii 5 ani un beneficiu de peste 500 de milioane de Euro. Este speaker la evenimente de renume mondial in domeniu precum conferintele Econsultancy, Conversion Conference, eMetrics, Etail, Drapers, Internet World si Conversion Summit. Craig a fost unul dintre cei mai apreciati speakeri GPeC 2015 si a fost cerut de participanti din nou pentru editia 2016.

Talia Wolf

TALIA WOLF

Founder Conversioner & Advisor Banana Splash

Talia Wolf este unul dintre cei mai cunoscuti experti la nivel international in Optimizarea Conversiilor. Talia este fondatoarea Conversioner, agentie pentru optimizarea ratei de conversii (CRO), printre ai carei clienti se numara The Next Web, PiktoChart si DreamsTime. Focusul ei si al echipei ei este pe optimizarea website-urilor si customer journey-ului prin folosirea targetarii emotionale, psihologiei consumatorului si a datelor de comportament in scopul de a genera vanzari mai mari, leaduri si engagement. Talia este si Chief of Growth pentru Banana Splash, o platforma care ajuta marketerii online sa creeze cea mai buna experienta mobile pentru clientii lor folosind personalizarea real time. Talia este speaker la conferinte de renume international in domeniul marketingului online si al optimizarii conversiilor, precum Conversion XL Live, Conversion Summit, MozCon, ConversionJam, Conversion Conference, Emerce.

Anna-Sliwinska-Answear

ANNA SLIWINSKA

International Sales & Marketing Manager of ANSWEAR.com

Anna Śliwińska are peste 10 ani de experiență în marketing de brands și produs. Anna a supervizat zeci de proiecte nationale si internationale de-a lungul carierei sales alături de Maspex, una dintre cele mai mari companii din domeniul FMCG din Europa Centrală și de Est. Recent, Anna a petrecut 3 ani în Turcia, lansând Kubuś, unul dintre cele mai valoroase branduri Maspex. Pe lângă crearea strategiei și poziționării brandului într-o piață nouă și complet diferită, Anna a fost responsabilă de una dintre cele mai mari campanii de comunicare din Turcia în zona producătorilor de băuturi răcoritoare. În august 2016, Anna s-a alăturat echipei Answear – unul dintre cele mai mari branduri de fashion e-commerce din CEE. Ca International Sales & Marketing Manager, Anna este responsabilă de creșterea Answear în Cehia, Slovacia, Ucraina și România. În prezent, Anna se concentrează pe deschiderea pieței din Ungaria și se pregătește pentru lansarea Answear.hu.

Iulian Stanciu eMAG

IULIAN STANCIU

CEO eMAG

Iulian Stanciu este CEO-ul celui mai mare magazin online din Romania, eMAG, detinatorul NOD (Network One Distribution), owner-ul retailerului Flanco si investitor in alte afaceri romanesti. Un proiect de focus pentru Iulian in cadrul eMAG este extinderea eMAG Marketplace, sistem prin care partenerii eMAG isi afiseaza oferta pe platforma eMAG.ro.

Ela Moraru Google Romania

ELISABETA MORARU

Country Manager Google Romania

Elisabeta Moraru are 13 ani de experienta in vanzari si marketing, dezvoltare business si training. Elisabeta a fost promovată în luna octombrie Country Manager Google România, după ce a fost timp de 3 ani Industry Manager Google, in prealabil ocupand pozitii de conducere in Xerox si Microsoft. Ea detine un Doctorat in sociologie si Masterat la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti.

Antonio Eram mobilPay

ANTONIO ERAM

CEO & Founder NETOPIA mobilPay

Cu o experință de peste 19 ani în online-ul românesc, Antonio Eram și-a fondat propria companie, NETOPIA mobilpay, în 2005. Astăzi, compania este liderul pieței locale de plăți digitale și mobile. Cu sediul central în București și un birou în SUA, California, NETOPIA mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul unei competiții din Silicon Valley. Aplicația românească mobiPay Wallet, dezvoltată de NETOPIA, s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expoziții dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al giganților din domeniul IT.

Maciek Mikolajczak RTB House

MACIEK MIKOLAJCZAK

Business Development Director CEE RTB House

Rolul lui Maciek la RTB House este acela de a planifica și sistematiza operațiunile din cele 9 țări ale Europei Centrale și de Est în care compania are operațiuni locale. Maciek este responsabil de a introduce soluții online bazate pe  tehnologia Real Time Bidding (RTB) pe piețele din Europa Centrală și de Est, de a stabili și superviza operațiunile din piețele locale, de a menține relațiile cu partenerii cheie și clienții și de a seta și executa strategiile de marketing și vânzare. Maciek este manager peste o echipă de 40 de profesioniști în zona de online din Europa Centrală și de Est.

Ovidiu Ababei Altex Romania

OVIDIU ABABEI

Online Director Altex & Media Galaxy

Ovidiu Ababei are o experiență de 11 ani în domeniul retailului, odată cu angajarea sa în cadrul companiei Altex. El și-a început cariera ca Asistent Vânzări pe categoria IT în cadrul Altex România, în scurt timp avansând în poziția de Product Manager pe aceeași categorie. În anul 2011, Ovidiu a devenit manager al diviziei Achiziții IT, fiind responsabil de strategia de retail pe această categorie și de procesul de implementare. Din septembrie 2016 ocupă poziția de Online Director Altex și Media Galaxy.

Vlad Tausance

VLAD TĂUȘANCE

Consultant în Strategie & Trainer în Creativitate Aplicată

Vlad Tăușance este consultant în strategie și trainer în creativitate aplicată. Din 2015, a coordonat candidatura orașului Baia Mare pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, aducându-l în finala competiției. În 2014 a coordonat componenta de strategie și conținut a campaniei prezidențiale pentru președintele Klaus Iohannis. Lucrează ca freelancer pentru branduri locale și internaționale, dar și în programe educaționale dedicate tinerilor și adulților.

Roxana Magopet FAN Courier

ROXANA MAGOPEȚ

Marketing & PR Manager FAN Courier

Roxana Magopeț este Marketing & PR Manager al companiei de curierat lider de piață FAN Courier. Parte a echipei din 2005, după o poziție de nivel de entry-level ca dispecer, Roxana conduce departamentul de marketing începând cu anul 2009, coordonează managementul de brand si comunicare, PR , strategia de marketing și campaniile desfasurate, precum și organizarea evenimentelor companiei. Serviciile dezvoltate de FAN Courier sunt menite să susțină afacerile clienților săi,  pentru a simplifica viața consumatorilor și să păstreze țara în mișcare.

Mugur Frunzetti Retargeting

MUGUR FRUNZETTI

Co-Fondator & Chief Marketing Officer Retargeting

Mugur Frunzetti este actionar si CMO al Retargeting – SAAS de automatizare a comunicarii individualizate intre magazinele online si vizitatorii acestora. Lansat de Rares Banescu, Retargeting a primit anul trecut suportul financiar si operational al lui Mugur Frunzetti, antreprenor care va sarbatori in aceasta vara 22 de ani de experienta, de 5 ori castigator al premiilor GPeC. Cunoscut ca fondator al magazinelor online MarketOnline si Floria, cu exit-uri cumuland peste 2 milioane de euro, Mugur isi foloseste experienta pentru a ajuta magazinele online sa obtina maximul de vanzari din baza de clienti si vizitatori deja existenti.

Lucia Ciuca Quantum Data Science

LUCIA CIUCĂ

Managing Director Quantum Data Science

Lucia Ciucă este managing directorul companiei Quantum Data Science, cea mai noua companie din Romania specializata in data technology și membră a thegroup, cel mai mare grup independent de companii de comunicare de marketing din România. In trecut, Lucia a ocupat functia de Manager de Cercetare eMAG din 2011 in 2012, ulterior fiind promovata pe pozitia de Director de Marketing si Comunicare al eMAG, unde a petrecut peste 3 ani alaturi de echipa celui mai mare site de comert electronic de pe piata locala.

Cristian Ignat 2Parale

CRISTIAN IGNAT

Chief Canopyst @Canopy

Cristian Ignat este fondator Canopy, agenție care își propune să ducă digitalul către noi înalțimi. Trăiește și respiră online marketing în general și PPC în particular. Are mai bine de 10 ani de experiență în această zonă și și-a propus să contribuie activ la popularizarea domeniului, fiind printre primii traineri din România certificați in Google AdWords (dec. 2013). A participat ca speaker, jurat sau moderator la peste 100 de evenimente din Europa Centrală și de Est. Focusul lui sunt studiile de caz și discuțiile aplicate care îl și recomandă, reușind astfel să devină primul român invitat ca speaker @Hero Conf, cel mai mare eveniment de PPC din lume.

Bianca-Dancila-Grip-Ads

BIANCA DĂNCILĂ

Managing Director GripAds

Bianca Dăncilă, Expert in Marketing Online, este cunoscuta in industria online datorita performantelor realizate la implementarea proiectului tocmai.ro in Romania, business pe care l-a crescut de la stadiul de start-up, in top 3 site-uri din Romania. Ulterior, Bianca Dancila a fondat regia de publicitate GripADs, care ajuta business-urile online sa faca bani din traficul de pe site. In 2014, a lansat cel mai complex program de training despre Strategie de Marketing Online www.cursmarketing.ro. Acest program ruleaza in principalele orase din Romania, pentru a facilita accesul antreprenorilor si specialistilor in marketing la informatii valoroase.

Anabela Luca adLemonade

ANABELA LUCA

Managing Director & Online Marketing Consultant adLemonade.com

Anabela Luca are peste 6 ani de experiență în managementul și administrarea campaniilor PPC (Google AdWords, Facebook ads, Linkedin ads), livrând rezultate în conformitate cu obiectivele specifice de business ale clienților, fie că aceștia era afaceri de dimensiuni mari dornice de expansiune internațională sau mici întreprinderi dornice de eficiență. În calitate de trainer Google, Anabela este implicată activ în educarea afacerilor românești în ceea ce privește AdWords și Analytics prin programele oficiale Google Online Marketing Academy & Google Partners.

Horia Neagu

HORIA NEAGU

Digital Marketing Consultant

Horia Neagu s-ar descrie pe sine drept un cetatean al internetului si un polimat digital. In timp ce unii isi amintesc de prima iubire, Horia pastreaza amintirea primelor cautari pe Lycos, a primului site construit pe GeoCities si a primului canal de IRC pe botnet. Se intampla in era cand trimiterea unui email nu era un reflex pavlovian, ci un angajament serios, ce dura cateva ore. Lucreaza in domeniul digital marketing de aproape un deceniu, avand la activ campanii de succes pentru verticale precum telecom, banking, pharma, airline, ticketing, publishing, foods & beverages, gambling si politica.

Mihai Vinatoru DWF

MIHAI VÎNĂTORU

Head of SEO & Managing Partner DWF

Mihai Vinatoru este Head of SEO si Managing Partner DWF – una dintre cele mai mari agentii de SEO din Romania. DWF gestioneaza in prezent 70+ campanii de optimizare pentru magazine online sau companii cu vizibilitate nationala, din domenii precum: auto, turism, sanatate, financiar, home & deco etc. Prin utilizarea celor mai avansate instrumente SEO disponibile, precum si prin experienta acumulata, specialistii DWF ofera campanii SEO performante si masurabile.

Alexandru Lapusan Zitec

ALEXANDRU LĂPUȘAN

CEO & Founding Partner Zitec

Alexandru Lapusan este CEO & Founding Partner la Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online. Pe langa alte verticale in care s-a remarcat, Zitec are in portofoliul de e-commerce nume precum: eMag.bg, Flanco, Network One Distribution, PayU, Paravion.ro, Borealy, Altex.

Tic-tac, tic-tac…

Timpul trece, iar locurile la GPeC Summit sunt limitate. Vino in inima comertului electronic la Evenimentul Anului in E-Commerce, 15-16 Noiembrie 2016!