Competiția Magazinelor Online GPeC 2019

Auditează-ți website-ul magazinului tău online și află ce trebuie remediat pentru a vinde mai mult. Înscrie-te în Competiția GPeC 2019 pentru ca site-ul tău să fie analizat prin peste 200 de criterii de evaluare în 2 etape diferite de timp și de un Juriu format din peste 25 de experți în E-Commerce și Marketing Online. Primești raportul de audit complet și recomandările Juriului atât pentru Mobile, cât și pentru Desktop și știi ce trebuie schimbat ca să crești rata de conversie.

Criteriile de evaluare GPeC – ghid despre cum să ai un magazin online cu reale șanse de succes

UPDATE 21.06.2019 – Înscrierile magazinelor online în Competiția GPeC 2019 s-au încheiat! Abonează-te la newsletter-ul GPeC ca să afli primul când vor începe înscrierile pentru ediția 2020. În plus, beneficiezi de un discount special pentru membrii Comunității GPeC! ;)

De 14 ani, criteriile de auditare GPeC reprezintă cel mai detaliat ghid despre cum ar trebui optimizat website-ul unui magazin online în așa fel încât să ofere o experiență de navigare plăcută utilizatorului și să convertească mai bine / să vândă mai mult.

Peste 30 de experți în E-Commerce și Marketing Online – membri în Juriul GPeC 2019 – vor audita fiecare magazin online înscris în Competiția GPeC ținând cont de peste 200 de criterii esențiale pentru un business online: Usability / User Experience, Design, SEO, Securitate, Prezență pe Mobile, Social Media, Content Marketing, Aspecte Juridice, E-Mail Marketing, Calitatea Serviciilor Magazinului și Profesionalismul Onorării Comenzilor (se testează prin comenzi de Mystery Shopping).

Fiecare magazin înscris în Competiția GPeC 2019 primește individual și confidențial raportul de audit conținând punctajele și recomandările Juriului GPeC pentru cele 200+ criterii de evaluare. Concret, vei avea o radiografie absolută a website-ului tău și vei știi ce – și mai ales cum – trebuie remediat ca să crești rata de conversie și să vinzi mai mult. Atât pentru varianta de Mobile a site-ului tău, cât și pentru Desktop.

În cazul în care un anumit criteriu nu este relevant pentru profilul de business, acesta se va nota cu N/A (not applicable), în așa fel încât magazinul să nu fie depunctat fără motiv.

VIDEO: Vezi în filmul explicativ de 1 minut și jumătate ce înseamnă și cum te ajută concret Competiția Magazinelor Online GPeC în dezvoltarea magazinului tău online!

Apasă butonul “Află mai multe informații” pentru a vedea cele peste 200 de criterii de evaluare GPeC 2019!

Afla mai multe informatii

Website-ul tău este evaluat timp de 7 luni

Credem cu tărie că un raport de audit cât mai acurat rezultă din evaluarea magazinelor online pe o perioadă lungă de timp, de aceea fiecare magazin înscris la GPeC va fi auditat în etape diferite, la momente de timp diferite.

Uite care sunt etapele de evaluare la GPeC:

  • imediat după înscriere, evaluăm fiecare magazin pentru a ne asigura că respectă integral criteriile de preselecție;
  • odată ce acestea sunt întrunite, fiecare magazin online este analizat de Juriul GPeC prin peste 200 de criterii de evaluare esențiale pentru orice afacere online;
  • în urma evaluării, magazinele participante primesc raportul de audit și au ocazia sa îl discute împreună cu Juriul, aflând recomandările lui (18 Iulie 2019);
  • după discuțiile cu Juriul, magazinele au timp dedicat să rectifice problemele semnalate de aceștia (perioada de optimizări, implementări și fine-tuning are loc în intervalul 19 Iulie – 20 Septembrie);
  • la final, Juriul GPeC reanalizează fiecare magazin trecând din nou prin cele peste 200+ criterii, observând și notând evoluția magazinului (23 Septembrie – 11 Octombrie);
  • din nou, magazinele online primesc raportul de audit rezultat și au ocazia să rediscute cu membrii juriului asupra lui (23 Octombrie 2019);
  • în funcție de media notelor obținute pe parcursul timpului, desemnăm câștigătorii în cadrul celei de a 14-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce (5 Noiembrie 2019).

Întâlnirile Consultative GPeC

Daniel Craciun Lensa despre auditul GPeC si dublarea ratei de conversie in urma participarii la Competitia Magazinelor Online GPeCDin punctul meu de vedere, Competiția GPeC îți oferă mai mult decât un Audit al site-ului tău. GPeC înseamnă claritate, înseamnă să fii peste medie. Pentru Lensa.ro, GPeC a fost tot timpul un “ghid sfânt” pe care l-am urmat. Datorită acestuia ne-am dublat rata de conversie în 2 ani și am reușit să ne creștem exponențial vânzările. Recomand cu drag Competiția GPeC fiecărui magazin online, astfel o să facem viața mai ușoară consumatorilor și piața de e-commerce va crește și mai repede, deci avem cu toții de câștigat.Daniel Crăciun, Fondator Lensa.ro

După prima etapă de evaluare, invităm magazinele înscrise în Competiție să discute față în față cu membrii juriului (sau prin Skype/E-Mail, în funcție de agenda juraților) și să afle explicațiile/recomandările lor pentru notele acordate, să adreseze întrebări și, astfel, să aibă parte de consultanță gratuită de la specialiști.

Concret, magazinele online înscrise în Competiția GPeC trec prin prima etapă de evaluare si primesc rapoartele de audit conținând explicațiile juriului. În ziua de 18 Iulie, au ocazia să discute asupra rapoartelor de evaluare, primind recomandări despre cum să își îmbunătățească site-ul.

“Întâlnirile Consultative GPeC 2019 se vor desfășura în București – locația exactă va fi anunțată în timp util.

  • Magazinele vor fi programate și li se va comunica pe e-mail data și ora la care sunt invitate să participe la întâlnire;
  • Juriul GPeC va explica principalele probleme semnalate în timpul evaluării și va sfătui magazinele cum să le remedieze;
  • în limita timpului alocat (aprox. 90 de minute/magazin), fiecare magazin poate solicita și sfaturi suplimentare sau poate adresa întrebări legate de alte chestiuni decât cele semnalate în raportul de audit.

Magazinele care nu pot participa fizic la “Întâlnirile Consultative GPeC 2019″ vor adresa întrebările sau nelămuririle lor prin e-mail către jurați în termen de maximum 3 zile calendaristice de la desfășurarea întâlnirilor. De asemenea, dacă o parte din jurați nu pot ajunge fizic la Întâlniri, aceștia vor oferi explicații în scris prin e-mail sau pot purta discuții cu magazinele prin Skype.

După “Întâlnirile Consultative GPeC”, magazinele au la dispoziție timp (în intervalul 19 Iulie – 20 Septembrie) să aplice recomandările juriului pentru a intra mai bine pregătite în etapa finală de evaluare.

După încheierea celei de a doua jurizări (23 Septembrie – 11 Octombrie), magazinele online au ocazia să se reîntâlnească cu membrii juriului pentru a primi ultimele recomandări și concluzii în urma participării la GPeC. Cea de a doua etapă de Întâlniri Consultative este programată pentru ziua de 23 Octombrie 2019.

*Notă: Datele stabilite pentru Întâlnirile Consultative GPeC 2019 pot suferi mici modificări, în funcție de disponibilitatea locației de desfășurare și de numărul magazinelor online care confirmă participarea. Evident, orice schimbare va fi anunțată în timp util tuturor participanților.

Alexandru Clain despre participarea magazinului online Gutuie.ro in Competitia GPeCAlexandru Clain, Gutuie.ro, despre participarea succesivă în Competiția GPeC: În anul 2013 am luat una dintre cele mai bune decizii pentru dezvoltarea business-ului nostru: am participat pentru prima dată în Competiția GPeC. De atunci, sfaturile pe care le-am primit în fiecare an de la Juriu ne-au ajutat să oferim clienților noștri o experiență de shopping online mai bună, acest lucru conducând, în timp, la o creștere semnificativă a vânzărilor. Dacă doriți ca magazinul dumneavoastră să devină unul de referință pe segmentul său de piață, participarea la GPeC este un pas esențial.

Componența Juriului (în actualizare)

Razvan Acsente OLX

RĂZVAN ACSENTE

Digital Commercial Manager Vodafone

 Pasionat și practicant de Online Marketing și E-Commerce, Răzvan Acsente a coordonat atât lansarea în e-Commerce a unor branduri importante precum Atmospherefashion, cât și campaniile de optimizare și promovare online a celui mai mare site de comerț electronic, Okazii.ro, sau a altor magazine online din zona de fashion, auto, casă și grădină, birotică & papetărie, produse pentru copii, cadouri sau băuturi alcoolice și non alcoolice. În prezent, Răzvan este Digital Commercial Manager Vodafone, după ce a fost 4 ani Head of Marketing Naspers Classifieds RO & EU CLM Lead în carul celui mai mare site de anunțuri din România, OLX.

Gejza Nagy Luigis Box

GEJZA NAGY

Co-Fondator Luigi’s Box

Gejza Nagy este Co-Fondator Luigi’s Box și are peste 10 ani de experiență în e-commerce și optimizarea ratei de conversie pentru magazine online. Luigi’s Box este o suită de tool-uri de Site Search și Product Discovery pentru e-commerce care ajută peste 150 de magazine online din peste 15 țări să își îmbunătățească experința de căutare internă pe situl magazinului online. Luigi’s Box a primit premiul pentru Cel Mai Promițător Start-Up din industria de search de la Information Retrieval Specialist Group sub egida British Computer Society (BCS) din Londra. Gejza este partener și în Odyzeo.com – studio de UX/dezvoltare.

Horia Neagu Scoala de Vara GPeC

HORIA NEAGU

Founder Napoleon Digital

Horia Neagu este Founder Napoleon Digital. Horia s-ar descrie pe sine drept un cetățean al Internetului și un polimat digital. În timp ce unii își amintesc de prima iubire, Horia păstrează amintirea primelor căutari pe Lycos, a primului site construit pe GeoCities și a primului canal de IRC pe botnet. Se întâmpla în era când trimiterea unui e-mail nu era un reflex pavlovian, ci un angajament serios, ce dura câteva ore. Lucrează în domeniul Digital Marketing de peste un deceniu, având la activ campanii de succes pentru verticale precum telecom, banking, pharma, airline, ticketing, publishing, foods & beverages, gambling și politică.

Andreea Moisa Beans United - GPeC SUMMIT

ANDREEA MOISA

Managing Director Beans United

Cu o experiență de peste 8 ani în Marketingul Digital, Andreea Moisa este Managing Director la Beans United, prima agenție de Inbound Marketing din România, partener Hubspot. A lansat în 2014 seria Seminariilor de Inbound Marketing (SIM), un eveniment dedicat tuturor celor care vor să afle mai multe despre filosofia de inbound marketing. Andreea este implicată și în educația academică, fiind un membru activ al Centrului de Excelență pentru Creșterea Calității în Învățământul Superior la Universitatea Titu Maiorescu.

Eugen Potlog Conectoo

EUGEN POTLOG

Founder & Chief Optimizer UX Studio

Eugen a lansat UX Studio in iulie 2017 din dorința de a ajuta companiile să-și îmbunătățească performanțele site-urilor prin oferirea unor experiențe de utilizare mai bune. Fiind certificat de Nielsen Norman Group și ConversionXL, Eugen aplică în cadrul UX Studio metode de User Experience (UX) și Conversion Rate Optimization (CRO) pentru a identifica, testa și valida modalități de îmbunătățire a ratelor de conversie și a experienței de utilizare.
Florinel Chis ARMO - membru in Juriul Competitiei Magazinelor Online GPeC

FLORINEL CHIȘ

Director Executiv ARMO

Florinel Chiș este Director Executiv al ARMO – Asociația Română a Magazinelor Online. Are peste 15 ani de experiență în comerț online, atât în plan local, cât și internațional. A fost consultant pentru companii din Fortune 500 în implementarea de platforme de e-commerce la nivel global. El mai deține funcția de Chief Technology Advisor în cadrul EMOTA, la Bruxelles și Member of the Board în asociațiile EMOTA și Ecommerce Europe.

Mihai Vinatoru Speaker GPeC SUMMIT - SEO, E-Commerce & Digital Marketing

MIHAI VÎNĂTORU

Head of SEO & Managing Partner DWF

Mihai Vînătoru este Head of SEO și Managing Partner DWF – una dintre cele mai mari agenții de SEO din România. DWF gestionează în prezent 70+ campanii de optimizare pentru magazine online sau companii cu vizibilitate națională din domenii precum: auto, turism, sănătate, financiar, home & deco etc.

Prin utilizarea celor mai avansate instrumente SEO disponibile, precum și prin experiența acumulată, specialiștii DWF oferă campanii SEO performante și măsurabile.

Lucia Ciuca Epyca Management

LUCIA CIUCĂ

Business Consultant Epyca Management

Lucia Ciucă este Business Consultant al companiei Epyca Management și membră a The Group, cel mai mare grup independent de companii de comunicare și marketing din România. În trecut, Lucia a ocupat funcția de Manager de Cercetare eMAG din 2011 în 2012, ulterior fiind promovată pe poziția de Director de Marketing și Comunicare al eMAG, unde a petrecut peste 3 ani alături de echipa celui mai mare site de comerț electronic de pe piața locală.

Andrei Georgescu White Image GPeC SUMMIT

ANDREI GEORGESCU

Managing Director White Image

Andrei Georgescu este co-fondator și Managing Director al companiei White Image de peste 15 ani. Este pasionat de date și de soluții care generează rezultate. În prezent, White Image livrează soluții de Data Management și E-Mail Marketing pentru clienți din e-commerce, domeniul bancar, auto, HR etc. Pe Andrei îl puteți găsi și în postura de profesor în cadrul școlii IAA, unde predă E-Mail Marketing.

Dragos Smeu Mavericks Workshop Google AdWords Scoala de Vara de E-Commerce GPeC

DRAGOȘ SMEU

General Manager Mavericks

Dragoș Smeu este General Manager și trainer la Mavericks, cu peste 8 ani de experiență în performance media și marketing online. Este specializat în performance media și trainer certificat Google investind până acum bugete de peste 2 milioane de euro în campanii de performance, pentru peste 200 de clienți din peste 120 de domenii diferite de activitate: de la magazine online de cărți, fashion sau agricultură pana la B2B sau platforme online din industria berii, beauty sau FMCG.
Irina Bucurenciu 123FormBuilder

IRINA BUCURENCIU

Head of Small Business Unit 123 Form Builder

Irina Bucurenciu esteHead of Small Business Unit la 123 Form Builder și are peste 10 ani de experiență în strategie de business online și planning, performance measurement, analiză de User Experience aplicate în industrii precum Telecom, IT&C și software. Irina este dedicată construirii de organizații online de succes.
Bogdan Aron 2Performant

BOGDAN ARON

Chief Product Officer 2Performant

Bogdan Aron a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti si a terminat un program de MBA la Maastricht School of Management Romania. Bogdan are o experienta de peste 10 ani in marketing online, eCommerce si product development si in prezent ocupa functia de Chief Product Officer la 2 Performant.

Doina Vilceanu ContentSpeed

DOINA VÎLCEANU

Chief Marketing Officer ContentSpeed

Doina Vîlceanu coordonează departamentul de Marketing și Vânzări al ContentSpeed, lider de piață în implementarea soluțiilor software customizate pentru eCommerce. Platforma de comerț electronic ContentSpeed este implementată pentru peste 500 de magazine online și 35 de portaluri B2B. Printre brandurile din portofoliul companiei se numără: SEPHORA, Diverta, IL PASSO, Chicco, QuickMobile, Flormar, Betty Ice.

Dan Toma Zitec

DAN TOMA

Digital Marketing Director Zitec

Dan Toma este Digital Marketing Director Zitec și are experiență de peste 9 ani în Digital Marketing cu specializare pe zona de strategie, performance marketing, programmatic & direct media buying, precum și data & analytics. În acest timp, portofoliul său a însumat colaborări cu peste 100 de clienți din industrii precum: Auto, Finance/Banking, E-Commerce, Pharma, Telecom, FMCG, Home Appliances/Electronics, pentru care a gestionat bugete de peste 20 milioane de EUR.

Marian Hurducas Necktie Social media content marketing

MARIAN HURDUCAȘ

Manager & Founder Necktie Agency

Din cei 10 ani în care a trecut prin toate formatele de radio, Marian Hurducaș și-a petrecut ultimii 3 ani la Radio România Cluj ca editor și crainic în departametul Știri. De mediul digital se preocupă de cel puțin 6 ani, timp în care a coordonat sau comunicat evenimente precum TIFF și, în egală măsură, a lucrat cu branduri naționale din poziția de manager de comunicare. În urmă cu patru ani a pus bazele Necktie Agency, specializată în comunicare digitală și producție de content, al cărui manager este în prezent.

Anabela Luca adLemonade speaker GPeC SUMMIT Bucuresti E-Commerce

ANABELA LUCA

Managing Director & Online Marketing Consultant adLemonade.com

Anabela Luca are peste 6 ani de experiență în managementul și administrarea campaniilor PPC (Google AdWords, Facebook ads, LinkedIn ads), livrând rezultate în conformitate cu obiectivele specifice de business ale clienților, fie că aceștia era afaceri de dimensiuni mari dornice de expansiune internațională sau mici întreprinderi dornice de eficiență. În calitate de trainer Google, Anabela este implicată activ în educarea afacerilor românești în ceea ce privește AdWords și Analytics prin programele oficiale Google Online Marketing Academy & Google Partners.

Bogdan Manolea TRUSTED

BOGDAN MANOLEA

Co-Fondator TRUSTED.ro

Bogdan Manolea este consultant juridic interesat de domenii ca dreptul tehnologiei informațiilor, proprietate intelectuală/industrială, însă și de orice domeniu implicând dreptul, Internetul și atitudinea civică. Este proprietar al paginii web Legile Internetului – legi-internet.ro, care prezintă din 2001 principalele evoluții din dreptul tehnologiei informației și autor a numeroase prezentări și articole pe teme legate de Drept și Tehnologia Informației (comerț electronic, semnătură electronică, nume de domenii, jurisdicție și Internet, dreptul la viața privată etc.) făcute la evenimente naționale și internaționale. Bogdan este, de asemenea, și Co-Fondator TRUSTED.ro.

Cristian Iosub Conversion

CRISTIAN IOSUB

Digital Platforms Manager Conversion

Cristian Iosub este Digital Platforms Manager la Conversion și are o experiență de peste 14 ani în dezvoltare software. Cu numeroase proiecte la activ, Cristi a coordonat și a dezvoltat software pentru peste 100 de clienți internationali din domenii precum eCommerce, Banking și Retail.

Pe lângă proiectele pe care le coordonează, Cristian administrează principalele platforme dezvoltate de Conversion. Mai exact: Profitshare, platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vânzări din România, Conectoo, platforma de email marketing, prin care se trimit lunar in inbox peste 150.000.000 emailuri si CookieBox, platforma de management a cookie-urilor.

Adelina Oprea Champaigns

ADELINA OPREA

Founder Champaigns

Adelina Oprea este Founder-ul agenției Champaigns și este specializată în marketing și în dezvoltarea prezenței online a magazinelor de fashion și lifestyle. Ea a început să lucreze în marketing acum 8 ani, ca Marketing Manager pentru ZorileStore. A lucrat pentru ZorileStore trei ani, timp în care, împreună cu echipa, l-a transformat în cel mai vizibil magazin online în 2013, imediat dupa eMAG. Apoi a urmat proiectul Sandalandala și campania de lansare a acestuia. În cadrul proiectului, le-a propus celor care doreau cazare gratuită pe viață să se tatueze permanent cu logo-ul campingului.

În 2015 a început colaborarea cu Fashion UP ca marketing manager, iar în 2017 a pornit pe drumul antreprenoriatului, fondând Champaigns,prima agenție de performance marketing din România dedicată magazinelor online de fashion și lifestyle.

Dan Virtopeanu Breeze Mobile Scoala de Vara GPeC

DAN VÎRTOPEANU

Managing Partner Breeze Mobile

Cu peste 25 de ani de experiență în industria IT&C, Dan Vîrtopeanu și-a dedicat ultimii 12 ani mobile marketingului și soluțiilor de plată prin mobil. A fost implicat în dezvoltarea unui portofoliu variat de campanii mobile prin SMS, mobile web, aplicații pentru mobil și alte instrumente tactice, multe dintre aceste campanii fiind în premieră în România. În 2012 a fondat Breeze Mobile, una din puținele agenții full service de marketing mobil pe plan local, câștigătoare a 10 premii la diferite competiții de specialitate (Mobile Awards, Mobilio, Effie).
Cosmin Nastasa edge 2performant

COSMIN NĂSTASĂ

Founder Data Revolt Agency

Cosmin Năstasă conduce Data Revolt Agency – agenție de Data Marketing. Anterior, Cosmin s-a alăturat industriei online acum 13 ani, de partea agenției de publicitate și a experimentat de atunci nașterea și creșterea de afaceri și idei online. Acum, alături de o echipă de profesioniști, furnizează soluții inteligente pentru afaceri online, bazate pe advanced analytics în procesele de Performance Marketing.

Bianca-Dancila-Grip-Ads

BIANCA GRIP

Managing Director GripAds

Bianca Grip, Expert în Marketing Online, este cunoscută în industria online datorită performanțelor realizate la implementarea proiectului Tocmai.ro în România, business pe care l-a crescut de la stadiul de start-up, în top 3 site-uri din România. Ulterior, Bianca Grip a fondat regia de publicitate GripAds, care ajută business-urile online să facă bani din traficul de pe site. În 2014, a lansat cel mai complex program de training despre Strategie de Marketing Online www.cursmarketing.ro. Acest program rulează în principalele orașe din România pentru a facilita accesul antreprenorilor și specialiștilor în marketing la informații valoroase.

Cristian Ignat Canopy & Aggranda

CRISTIAN IGNAT

Chief Canopyst @ Canopy

Cristian Ignat este fondator Canopy, agenție care își propune să ducă digitalul către noi înalțimi. Trăiește și respiră online marketing în general și PPC în particular. Are mai bine de 10 ani de experiență în această zonă și și-a propus să contribuie activ la popularizarea domeniului, fiind printre primii traineri din România certificați în Google AdWords (dec. 2013). A participat ca speaker, jurat sau moderator la peste 100 de evenimente din Europa Centrală și de Est. Focusul lui sunt studiile de caz și discuțiile aplicate care îl și recomandă, reușind astfel să devină primul român invitat ca speaker @Hero Conf, cel mai mare eveniment de PPC din lume.

Adrian Pintilie UIS

ADRIAN PINTILIE

Managing Partner Extended

Creative Director și, totodată, co-fondator al UIS creative studio design, agenția de creație și dezvoltare online premiată la GPeC prin magazinele lansate pe piață și autoare a platformei de eCommerce Extended, Adrian Pintilie are o experiență în mediul online de peste 10 ani. În calitate de co-fondator și manager Vexio în perioada 2008-2010, magazin online IT&C premiat la Gala Premiilor eCommerce pentru cel mai bun Start-Up în 2008 și Magazinul Anului în 2009, Adrian a putut observa și contribui la ascensiunea unui magazin online pe piața de eCommerce din România.

Roxana Olaru Creadiv

ROXANA DAVID

The Marketing Fairy & Co-Fondator CREADIV

Antreprenoare CREADIVă, Roxana David își imparte timpul între agenția digitală pe care o coordonează și activități de voluntariat în cadrul fundației RBL. CREADIV le oferă celor peste 100 de clienți români sau din străinătate cu care colaborează, servicii de: design (web sau print), development (programare de aplicații web, magazine online sau website-uri) si promovare online (gestiune campanii de SEM sau Social Media), conform sloganului Design. Code. Launch.

Ovidiu Joita SEO Marketing Online

OVIDIU JOIȚA

Owner iAgency.ro

Ovidiu Joița activează în marketing și publicitate de mai bine de 16 ani. A lucrat predominant în domeniul online pentru ultimii 15 ani, ocupându-se de sute de proiecte. În 2008, a fondat iAgency.ro, propria sa agenție de marketing online si SEO. În portofoliul iAgency, pot fi întâlnite nume faimoase din piața online românească: elvila.ro, dcnews.ro, veloteca.ro, floria.ro, charisma.ro (Total Soft), retargeting.biz, interlink.ro, cliniciledrleahu.ro, bogas.ro etc.

Daniel Ene MoLoSo

DANIEL ENE

SEO Strategist MoLoSo

Daniel Ene se consideră unul dintre norocoșii care și-a găsit pasiunea încă de la începutul carierei sale. De când a descoperit SEO s-a îndrăgostit de această disciplină de marketing. De peste 8 ani s-a implicat în proiecte mari și mici, de la start-up-uri până la companii internaționale. Este în permanență în căutare de nou și de dezvoltare, atât profesională, cât și personală. Zi de zi caută, testează și implementează noi trucuri de SEO pentru a-și ajuta clienții să aibă succes.

Catalin Macovei MoLoSo - GPeC SUMMIT PPC E-Commerce

CĂTĂLIN MACOVEI

Co-Fondator MoLoSo

Cătălin Macovei este Co-Fondatorul agenției MoLoSo, agenție specializată în perfomance marketing și automation, gestionând la nivel anual peste 12 milioane de EUR pentru clienți români și din centrul și estul Europei pentru sute de clienți din domenii diferite.
Cosmin Daraban SilkWeb

COSMIN DĂRĂBAN

General Manager & Co-Founder GoMag

Cosmin Dărăban are peste 16 ani de experiență online, fiind implicat în lansarea a peste 100 de magazine online dezvoltate în cadrul SilkWeb și GoMag unde este General Manager & Co-Founder. Cosmin încearcă continuu să ofere cele mai bune soluții pentru clienții companiei.

richard aggranda

RICHARD

Richard este primul robot software din lume care activează ca membru al unui juriu. Richard este dezvoltat de Aggranda și analizează 10 criterii de evaluare pentru cele aproximativ 80 de magazine online înscrise la GPeC. În urma analizei, Richard creează un raport pentru fiecare magazin. Criteriile nu sunt incluse în punctajul final pe baza căruia se acordă premiile la GPeC, dar sunt “nice to have” pentru orice magazin online.

florin petu seo admarks

FLORIN PEȚU

Managing Partner Admarks

Florin Pețu a coordonat peste 150 de campanii de SEO în cei peste 8 ani de experiență. În momentul de față este ManagingPartner la Admarks, o agenție de SEO care se concentrează pe zona de strategie și consultanță, deoarece acest canal de marketing este într-o continuă schimbare, iar cele mai bune rezultate apar acolo unde Managerii înțeleg procesul și beneficiile unei campanii corect executate.

Înscrierile s-au încheiat!

Ne pare rău, dar înscrierile magazinelor online în Competiția GPeC 2019 s-au încheiat pe 21 iunie. Fii cu ochii pe noi ca să afli când vor începe înscrierile pentru ediția 2020 sau abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi primul care va afla împreună cu un discount special pentru Comunitatea GPeC!