20 de invitatii gratuite si 3 invitatii VIP la Gala Premiilor eCommerce 2011

Doar o saptamana ne mai desparte de cea de a VI-a editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC), evenimentul desfasurandu-se pe 22 noiembrie 2011 la Crystal Palace Ballrooms, in Bucuresti. Ca in fiecare an, organizatorii Galei incurajeaza participarea celor cu adevarat interesati de comertul electronic, oferind 20 de invitatii gratuite si 3 invitatii VIP pentru editia curenta.

Gala Premiilor eCommerce 2011 este, potrivit organizatorilor, cea mai complexa editie de pana acum datorita evaluarilor repetate ale magazinelor inscrise in competitie si a rigurozitatii criteriilor de preselectie si de jurizare. In plus, cele 60 de magazine participante au avut ocazia sa se intalneasca cu juriul Galei si sa obtina feedback pentru a-si remedia problemele semnalate in timpul evaluarilor. De asemenea, sute de consumatori obisnuiti au analizat si notat magazinele din prisma lor de clienti, astfel incat comerciantii inscrisi la GPeC 2011 sa poata cunoaste perceptia publicului larg asupra site-urilor lor.

Cea de a VI-a editie a Galei se va desfasura marti, 22 noiembrie 2011, la Crystal Palace Ballrooms, in Bucuresti. Festivitatea de premiere este precedata de Conferintele GPeC care reunesc, ca in fiecare an, nume sonore ale industriei online, cum ar fi: Marius Ghenea (FIT Distribution), Doina Costache (Google Romania), Radoslaw Hofman (PayU), Cristian Herghelegiu (ePayment), Dorin Boerescu (2Parale), Liviu Taloi (consultant e-commerce), Bogdan Manolea (Legi-Internet.ro), Catalin Constantin (NewsMan), Cristian China-Birta (blogger).

De asemenea, invitat special al Galei este Bryan Eisenberg (un adevarat Guru la nivel mondial in marketing online si optimizarea conversiilor). Potrivit organizatorilor, Bryan a fost extrem de incantat sa sustina o prezentare prin live streaming in fata audientei de la Gala Premiilor eCommerce, dupa ce cu un an in urma a ramas placut surprins de numarul mare de participanti din sala si de nivelul cunostintelor acestora.

Tema dezbatuta de Bryan Eisenberg este pe cat de actuala, pe atat de interesanta: “Lessons learned from Steve Jobs and Apple’s rise to be the most valuable company today”.

Conferintele GPeC 2011 sunt programate sa dureze aprox. 5 ore (in intervalul 13.00-18.00), ele fiind urmate de Festivitatea de Decernare a Premiilor incepand cu ora 19.30. Accesul la ambele module ale evenimentului se face exclusiv pe baza de invitatie din partea organizatorilor, asadar cei direct interesati sa participe sunt rugati sa trimita un e-mail la office@link2ec.ro in care sa isi motiveze cat mai bine dorinta de a fi in sala la Gala Premiilor eCommerce.

“Ne-am dorit dintotdeauna sa facilitam accesul la Gala celor care nu sunt inscrisi in competitie sau nu au inca un magazin online, dar sunt interesati de comertul electronic. De aceea, oferim 20 de invitatii gratuite si 3 invitatii VIP pentru persoanele care vor sa se intalneasca cu specialistii pietei si, mai ales, vor sa primeasca informatii de calitate in cadrul Conferintelor”, declara Andrei Radu, organizatorul Galei Premiilor eCommerce. “Ne rezervam, insa, dreptul de a acorda invitatiile doar celor care isi motiveaza cat mai bine intentia de participare – pentru ca ne dorim in sala oameni, cu adevarat, interesati”, adauga Radu.

Castigatorii invitatiilor vor putea participa atat la Conferintele GPeC, cat si la Festivitatea de Premiere. In plus, invitatii VIP vor avea ocazia sa dialogheze cu speakerii si specialistii, sa le ceara opinia pe cazuri punctuale sau sa stabileasca colaborari. Cei 3 invitati VIP sunt selectati doar daca sunt antreprenori care isi doresc sa lanseze un magazine online si au nevoie de sfaturi si consultanta de specialitate.

Nu in ultimul rand, organizatorii GPeC 2011 tin sa precizeze ca jurnalistii interesati de stadiul actual al pietei de comert electronic, cat si de realizarea de interviuri si materiale cu speakerii de renume prezenti la eveniment, sunt invitati sa participe – evident gratuit, doar confirmand prezenta lor in prealabil pe e-mail la office@link2ec.ro. “Cred ca este o oportunitate pentru orice jurnalist sa participe la Gala Premiilor eCommerce pentru ca va avea parte de continut de calitate si poate realiza interviuri sau articole cu specialisti de renume din online atat la nivel international, cat si national. Bineinteles ca presa are intotdeauna acces liber la GPeC, insa din punct de vedere logistic, ii rugam pe jurnalisti sa isi confirme prezenta printr-un e-mail in prealabil”, declara Andrei Radu.

Asadar, cei interesati sa castige o invitatie gratuita la GPeC, sunt rugati sa scrie un e-mail la office@link2ec.ro pana pe data de 18 noiembrie 2011 in care sa isi motiveze cat mai bine intentia de participare.

Pentru mai multe informatii despre editia curenta a Galei Premiilor eCommerce, puteti consulta www.gpec.ro.

Evenimentul este organizat de Link 2 eCommerce si sustinut de: BRD-GSGOrangeUISFAN Courier, Advanced Ideas, ePayment, EuroWeb

Parteneri media: Ziarul FinanciarBusiness MagazinGandulMediafaxgo4itElevateIAB Romania2Parale, ROL.roPrice.roShopManiaSmartBuyTrafic.roZeList, LTV.ro, ComunicateDePresa.ro