Lună: martie 2016

Alex Langshur, Co-Fondatorul Cardinal Path și fost Președintele al Digital Analytics Association, vine în România la GPeC Summit pe 25-26-27 Mai 2016!

Suntem „atât de aproape” de lansarea celei de a 11-a ediții anuale a GPeC – Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din România – dar nu ne lasă sufletul să mai așteptăm câteva zile fără să împărtășim cu voi primele surprize HUGE pe care vi le-am pregătit anul acesta! :-) Ne face o deosebită plăcere să dezvăluim identitatea primului invitat special al GPeC Summit din lista WOW de speakeri internaționali de top cu care vă veți întâlni pentru prima oară în România: astăzi faceți, deci, cunoștință cu Alex Langshur! Alex Langshur este co-fondator si senior partner al Cardinal Path – una dintre cele mai importante agenții de Digital Performance Measurement din America de Nord, achiziționată de curând de Dentsu Aegis Network, un gigant media cu business-uri pe 5 continente. În prezent, Alex conduce divizia de Digital Intelligence și Digital Marketing a Cardinal Path pentru peste 50 de țări, prioritatea lui

Citește articolul...

Inovații în e-commerce, ce facem cu rata de conversie și site-uri de comparare a produselor

Inovații în e-commerce Prietenii de la TRUSTED.ro sunt atenți la ce se întâmplă în e-commerce-ul românesc și mondial și adună inovații, idei năstrușnice de marketing și schimbări de detaliu. În articolul cu numărul 18-lea din această serie ei vorbesc despre: Amazon și Style Code Live, cum poți cumpăra un întreg outfit de la Answear, serviciul UPS Temperature True Cryo, plata cu un selfie, aplicația românească de dating Intersect și produsul Real Shit.

Citește articolul...

Omri Yacubovich: E absurd să investești tot mai mulți bani în trafic și să nu te concentrezi pe creșterea ratei de conversie

Omri Yacubovich, Founding Member & Head of Marketing Commerce Sciences, a fost speaker la ultimul GPeC Summit unde a susținut prezentarea „How Spending $500 Can Make You $30,000 In Online Sales”. Raluca Radu a stat de vorbă cu Omri despre cum poți îmbunătăți rata de conversie, greșeli pe care le fac magazinele online atunci când fac teste de tipul AB și multe altele. Vezi interviu video de mai jos pentru mai multe detalii!

Citește articolul...

Adrian Ichim, Advanced Ideas: Magazinele online se concentrează prea mult pe produs și mult prea puțin pe consumator

Adrian Ichim, fondator și partener Advanced Ideas Romania & UK, jurat la Competiția GPeC 2015 și speaker la GPeC Summit, a oferit un interviu Sabinei Cornovac, în care a vorbit despre etapa de jurizare, despre planurile companiei pe 2016 și despre greșeile pe care le fac magazinele online din România. Vezi acum interviul video cu Adrian Ichim!

Citește articolul...