8-9 Mai 2012: Conferintele Nationale de eCommerce, powered by GPeC

Este momentul! Este momentul ca piata romaneasca de comert electronic sa beneficieze de propriile conferinte si workshop-uri in urma carora sa castige know-how de la cei mai buni specialisti!

Cea de a VII-a editie a Galei Premiilor eCommerce iti aduce 2 zile de comert electronic pe paine, asadar pune-ti in calendar datele de 8 si 9 mai 2012 pentru Conferintele Nationale de eCommerce care se vor desfasura in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms.

Practic, edtia 2012 a GPeC se lanseaza cu aceste Conferinte, iar evenimentul va fi anual si va reuni cei mai buni specialisti autohtoni si internationali – fiind un must-have pentru toti cei care activeaza in comertul electronic.

Nu iti planifica altceva pentru 8 si 9 mai – rezerva-le de dimineata pana seara pentru 2 zile in care ai parte de:

  • Dezbateri publice si mese rotunde
  • Keynote speakers
  • 9 workshop-uri in paralel
  • Networking si oportunitati de business cu elita online-ului romanesc

Vom diseca impreuna si vom dezbate atat in Conferinta, cat si in workshop-uri, cele mai importante subiecte pentru magazinele online: SEO, Google AdWords, Google Analytics, Social Media, Marketing Afiliat, eMail Marketing, Usability, Optimizarea Conversiilor, Benchmark-uri pe industrie, Plati online, Statistici si Rapoarte de piata, Studii de Caz.

Incepand cu anul acesta, daca vorbim de comert electronic, o facem la Conferintele Nationale de eCommerce! N-ai voie sa le ratezi, nu poti sa nu participi la cea mai mare conferinta de comert electronic din Romania.

Urmareste-ne pe blogul GPeC, pe contul de twitter sau pe pagina de facebook pentru a fi la current cu noutatile (avem multe de transmis in perioada urmatoare).

Asadar, pune-ti in agenda zilele de 8 si 9 mai pentru Conferintele Nationale de eCommerce. De la GPeC.