2-3 nov.
GPeC SUMMIT | Exclusiv Online

2 zile de Conferință cu 30+ speakeri români și internaționali, 15 cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing, 38+ ore de conținut practic. Totul exclusiv online!

2 nov.
Gala Premiilor eCommerce 2 Noiembrie

Seara de 2 Noiembrie din cadrul GPeC SUMMIT Online se încheie cu desemnarea câștigătorilor în urma Competiției GPeC și premierea celor mai bune companii din eCommerce în cadrul Festivității GPeC, ediția de 15 ani.

Mai multe detalii
Tot Anul
GPeC Trainings (all year long)

Pe tot parcursul anului susținem cursuri de E-Commerce și Marketing Online fie sub umbrela GPeC sau a partenerilor de la DallesGO, fie in-house, la cererea companiilor interesate.

Află mai multe
15 oct.
GPeC Mentorship – Etapa 2 (finală)

Magazinele înscrise în Competiția GPeC rediscută face-2-face Benchmark-ul GPeC și sunt consiliate de mentori pentru următorii pași în evoluția business-ului.

14 sept.
Analiza Magazinelor Online – Etapa 2 (finală)

În perioada 14 septembrie - 5 octombrie magazinele online înscrise în Competitiția GPeC sunt reanalizate de către cei 30 de experți, urmărindu-se evoluția lor în timp.

26 aug.
Școala de Vară GPeC Online 26-30 august

Cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing exclusiv online + Team-Building și prietenii pe termen lung în cea mai frumoasă comunitate din online.

28 iulie
GPeC Mentorship – Etapa 1

Magazinele înscrise în Competiția GPeC primesc consultanță avizată despre cum să își crească afacerea în cadrul sesiunilor de Mentorship online cu 30 de specialiști.

7 - 20 iulie
Analiza Magazinelor Online – Etapa 1

În perioada 7 - 20 iulie, 30 de experți în e-commerce analizează magazinele online înscrise în Competiția GPeC ținând cont de 200+ criterii pentru fiecare website în parte.

9 apr.
Competiția Magazinelor Online

Înscrierile în Competiția Magazinelor Online GPeC 2020 s-au încheiat. 82 de magazine participă anul acesta, din care 72 sunt nominalizate la premii, iar pe 2 noiembrie aflăm câștigătorii.

2021
GPeC Immersion (amânat pentru 2021)

Din păcate, am fost forțați să amânăm GPeC Immersion 25-26 Mai din cauza pandemiei COVID-19. Ne axăm pe GPeC SUMMIT, iar GPeC Immersion este reprogramat pentru 2021.

Vezi detalii