9 apr.
Competiția Magazinelor Online

Te poți înscrie în Competiția GPeC până pe 11 septembrie și beneficiezi de cel mai complex Benchmark E-Commerce al Website-ului tău, dar perioada de nominalizare la premii s-a încheiat pentru 2020.

Află toate detaliile
7 - 20 iulie
Analiza Magazinelor Online – Etapa 1

În perioada 7 - 20 iulie, 30 de experți în e-commerce analizează magazinele online înscrise în Competiția GPeC ținând cont de 200+ criterii pentru fiecare website în parte.

Mai multe detalii
28 iulie
GPeC Mentorship – Etapa 1

Magazinele înscrise în Competiția GPeC primesc consultanță avizată despre cum să își crească afacerea în cadrul sesiunilor de Mentorship online cu 30 de specialiști.

26 - 31 aug.
Școala de Vară GPeC 26-31 august

Cursuri intensive de E-Commerce & Marketing Online la aer curat de munte + Team-Building și prietenii pe termen lung în cea mai frumoasă comunitate din online.

Ți-ai făcut bagajele?
14 sept.
Analiza Magazinelor Online – Etapa 2 (finală)

În perioada 14 septembrie - 5 octombrie magazinele online înscrise în Competitiția GPeC sunt reanalizate de către cei 30 de experți, urmărindu-se evoluția lor în timp.

15 oct.
GPeC Mentorship – Etapa 2 (finală)

Magazinele înscrise în Competiția GPeC rediscută face-2-face Benchmark-ul GPeC și sunt consiliate de mentori pentru următorii pași în evoluția business-ului.

2 nov.
GPeC SUMMIT 2 Noiembrie

1 zi memorabilă de Conferință E-Commerce & Digital Marketing + Expo + Networking și Inspirație cu Speakeri aleși pe sprânceană la ceas aniversar GPeC de 15 ani.

Nu îl rata pe Dan Ariely
2 nov.
Gala Premiilor eCommerce 2 Noiembrie

Desemnarea câștigătorilor în urma Competiției Magazinelor Online GPeC și premierea celor mai bune companii din eCommerce în cadrul Festivității GPeC, ediția de 15 ani.

Mai multe detalii
TBA
GPeC Trainings (all year long)

Pe tot parcursul anului susținem cursuri de E-Commerce și Marketing Online. Primul este cursul de Facebook & Instagram Ads din 2-3 aprilie.

Tu te-ai înscris?
2021
GPeC Immersion (amânat pentru 2021)

Din păcate, am fost forțați să amânăm GPeC Immersion 25-26 Mai din cauza pandemiei COVID-19. Ne axăm pe GPeC SUMMIT, iar GPeC Immersion este reprogramat pentru 2021.

Vezi detalii