Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2019

În perioada 21-26 august 2019 te așteptăm la a 9-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC - mixul perfect între cursuri practice, team-building și distracție cu cei mai frumoși oameni din online!

Vezi cum a fost la ultima ediție a Școalii de Vară GPeC

Cea de a 8-a ediție a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC s-a desfășurat în perioada 22-27 august 2018 la Family Hotel Arnica din Moeciu de Sus (zona Bran, jud. Brașov) într-un peisaj magnific de munte.

Peste 50 de cursanți ne-au fost alături timp de 5 zile și au trecut prin 12 sesiuni de cursuri pe cele mai importante subiecte pentru oricine activează în E-Commerce, dar și prin probele de team building, cănile de vin fiert, focul de tabără și acordurile de chitară care ne-au făcut serile excepționale și ne-au unit într-o advărată familie.

Pe scurt, Școala de Vară de E-Commerce GPeC a însemnat, ca în fiecare an, un mix de învățare, exerciții și distracție cu oamenii frumoși din e-commerce-ul românesc, ediția 2018 fiind apreciată cu un rating de 4,9 puncte dintr-un maxim de 5.

Colega nostră, Simona Pavel, a luat pulsul Școlii de Vară GPeC scriind pe blog despre tot ce s-a întâmplat în fiecare zi, iar colegul nostru, George Hari Popescu, a filmat cursurile și a intervievat trainerii și participanții pentru a capta cât mai bine atmosfera din cele 5 zile.

Citiți pe blog sintezele zilnice de la cursuri:

Mulțumim pentru participare! Ne vedem și anul acesta la #ScoalaDeVaraGPeC?

Ediții trecute ale Școlii de Vară GPeC în câteva imagini

Hai alături de noi la Școala de Vară GPeC!

Pe lângă cele 12 cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online, la Școala de Vară GPeC te așteaptă multe zâmbete, team-building și o adevărată familie a celor mai faini oameni din online. Înscrie-te de pe acum cu cel mai mic preț și vino cu noi pentru 5 zile memorabile!