GPeC Summit 14-15 Noiembrie 2017

Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online îți va aduce speakeri internaționali și români de prestigiu, keynote-uri și panel-uri de dezbatere în cadrul cărora poți adresa întrebările tale de e-commerce la care ai dorit mereu să știi răspunsul. Te așteaptă networking la superlativ, 18 ore de conținut premium, invitați de renume și un adevărat spectacol al cărui principal actor ești TU.

Ți-am pregătit un line-up excepțional de speakeri

Pe 14 și 15 noiembrie te așteptăm în București la o ediție epică a GPeC SUMMIT! Vei avea parte de două zile de Conferință E-Commerce & Marketing Online Premium cu speakeri care sunt capul de afiș al marilor evenimente de profil internaționale.

Continuăm tradiția începută anul trecut cu Bryan Eisenberg, iar pe 15 noiembrie îți readucem GPeC Special Day – un eveniment exclusivist în cadrul căruia doar 4 speakeri internaționali de excepție vor urca pe scenă, iar tu te vei bucura de o zi întreagă de conținut e-commerce premium, fără speech-uri advertoriale #NoBullshit.

Cunoaște-i pe speakerii de top!

De 12 ani ne-am străduit să îți aducem cei mai buni specialiști în E-Commerce și Marketing Online, în așa fel încât tu să înveți doar de la cei mai buni și, astfel, să contribuim la dezvoltarea comerțului online. Din feedback-ul tău, știm că am reușit să fim motorul pieței de e-commerce din România – GPeC fiind singura entitate care s-a preocupat constant și concret de dezvoltarea industriei, fără interese ascunse.

Ne face o deosebită plăcere și suntem extrem de bucuroși să continuăm acest drum alături de tine și să livrăm conținut relevant care să te ajute concret în creșterea afacerii tale online.

La GPeC SUMMIT pe 14 și 15 Noiembrie ți-am pregătit cel mai bun line-up de speakeri de până acum – iată doar câțiva din Greii internaționali cu care te vei întâlni în București.

Neil Patel (Co-Founder Crazy Egg, Hello Bar & KISSmetrics)

Neil Patel GPeC SUMMIT Bucharest, Romania, November 14-15NEIL PATEL este Co-Fondatorul Crazy Egg, Hello Bar, KISSmetrics și un adevărat geniu în Marketing Online.

Wall Street Journal îl consideră “unul din cei mai importanți influenceri de pe web la nivel global”, Forbes îl plasează în top 10 marketeri online, iar Entrepreneur Magazine spune despre Neil că “a fondat una din cele mai de succes 100 de companii din întreaga lume.”

Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, l-a inclus în top 100 antreprenori sub 30 de ani, iar United Nations i-au acordat aceeași distincție în top 100 antreprenori sub 35 de ani.

Neil Patel a consiliat unele din cele mai importante companii din lume, ajutându-le să își crească vânzările și veniturile, printre aceste companii numărându-se: Amazon, NBC, Google, eBay, General Motors, HP și Viacom.

Pe Neil Patel îl veți întâlni la GPeC SUMMIT, 14-15 Noiembrie, București. Neil va susține un keynote speech de 45 de minute în ziua de 14 noiembrie intitulat “7 E-Commerce Hacks That’ll Double Your Conversion Rate“, iar pe 15 noiembrie va avea o sesiune prelungită (90 de minute) despre “How to Outrank Amazon Without Spending a Dollar on SEO” în cadrul evenimentului GPeC Special Day, alături de alți 3 speakeri internaționali de excepție.

Oricine activează în e-commerce și online, în general, trebuie să fie prezent la GPeC SUMMIT pentru că sunt extrem de puține ocazii în care poți învăța de la un adevărat Guru în Marketing Online, așa cum este Neil. Evident, Neil este deschis tuturor întrebărilor voastre și dornic să împărtășească din experiența lui cu audiența GPeC.

Dacă cumva încă nu știi cine este Neil Patel (deși sunt slabe șanse :)), iată povestea lui într-un scurt video.

––––––––––––––––––––––––––––––

Amy Harrison GPeC SUMMIT Bucharest, Romania, November 14-15

Amy Harrison (Owner Write With Influence)

AMY HARRISON este fondatorul și owner-ul Write With Influence, una dintre cele mai apreciate resurse online de Content Marketing din întreaga lume.

Practic, Amy îi ajută pe deținătorii de afaceri online cu sfaturi concrete și testate despre cum să scrie cel mai bun conținut de marketing repede și ușor.

Amy este copywriter și consultant specializat pe Content Marketing, fiind recomandată drept cel mai bun specialist și speaker din domeniu de către personalități precum Bryan Eisenberg, Oli Gardner sau Karl Gilis.

Amy a dezvoltat și un serial de succes – AmyTV – despre cum să scrii conținut cât mai clar, relevant și persuasiv care să te ajute în creșterea vânzărilor online. Episodul pilot poate fi urmărit mai jos, iar restul pe bază de subscription.

Ai ocazia să o întâlnești pe Amy Harrison la GPeC SUMMIT, unde pe 14 Noiembrie va susține un keynote de 45 de minute intitulat “The Customer Disconnect: How Inside-Out Copy Makes You Invisible”, iar pe 15 noiembrie va avea un workshop practic de 90 de minute în cadrul GPeC Special Day.

––––––––––––––––––––––––––––––

Oli Gardner GPeC SUMMIT Bucharest, Romania, November 14-15

Oli Gardner (Co-Founder Unbounce)

OLI GARDNER este co-fondatorul Unbounce, una dintre cele mai cunoscute platforme de Conversion Marketing la nivel internațional și expert în optimizarea ratei de conversie și a landing page-urilor din cadrul unui website.

„Rețeta de succes pentru creșterea ratei de conversie stă în amestecul perfect dintre date și design (user experience), împreună cu serviciile calitative oferite clienților de magazinele online”, susține Oli Gardner în articole și interviuri.

Pasionat de optimizarea fiecărui element dintr-un landing page, Oli spune că a văzut și a analizat mai multe landing page-uri decât oricine altcineva din lume. Și nu ai cum să nu-l crezi pe cuvânt, având în vedere că a lucrat cu Amazon, Vodafone, Canon, LinkedIN, iar compania fondată de el are peste 10.000 de clienți la nivel global.

Oli vine pentru a doua oară în România la GPeC SUMMIT, prima sa vizită fiind tot la GPeC, în 2015. El va susține keynote-ul de 45 de minute în data de 14 Noiembrie despre creșterea numărului de conversii prin “Data-Driven Design“.

Mai jos poți regăsi un scurt interviu cu Oli Gardner realizat de prietenii de la 2Performant în cadrul GPeC SUMMIT 2015, doar pentru a-ți deschide apetitul de a pregăti cele mai bune întrebări pentru Oli, pe 14 Noiembrie 2017. :)

––––––––––––––––––––––––––––––

cyrus shepard seo fazillion gpec

Cyrus Shepard (Founder Fazillion Media)

CYRUS SHEPARD este fondatorul Fazillion Media, o companie de content marketing focusată pe SEO, publishing și marketing afiliat. El este și consultant SEO pentru diferite business-uri internaționale.

Cyrus a petrecut mai bine de 4 ani din cariera sa la compania de software SEO MOZ unde a condus departamentul de Audience Development și echipa care se ocupa de SEO in-house și content marketing.

Cyrus vorbește la cele mai importante conferințe globale de marketing online și SEO și scrie despre SEO, CRO, copywriting, best practices tehnice și marketing research pe blogul său, CyrusShepard.com.

Pe 15 noiembrie, în cadrul GPeC Special Day, Cyrus Shepard va susține o prezentare de 90 de minute intitulată sugestiv: “Back to the Future: SEO Best Practices in 2018“.

Dacă în vremurile de început ale SEO, era suficient să fii la curent cu bunele practici și să le aplici pentru a câștiga trafic, în zilele noastre Google a devenit un fel de cutie neagră – greu de descifrat pentru a ști ce algoritmi trebuie respectați pentru optimizarea în motoarele de căutare.

În sesiunea de la GPeC SUMMIT din 15 noiembrie, Cyrus va arăta cele mai bune metode de optimizare SEO pentru 2018 și anii următori, bazându-se pe testele făcute, pe date și răsturnând mitul bunelor practici în domeniu.

––––––––––––––––––––––––––––––

Sam Mallikarjunan Hubspot

Sam Mallikarjunan (Executive Strategist HubSpot)

Sam Mallikarjunan este Executive Strategist la HubSpot și fost Head of Growth la HubSpot Labs, asul experimental din mâneca cele mai mari platforme de marketing și vânzări din lume.

Sam predă Digital Marketing la Divizia de Educație Continuă din cadrul Harvard University și la University of South Florida’s Muma College of Business.

Sam este și co-autor al cărții “Cum să vinzi mai bine decât Amazon” (care, mulțumită publisher-ului, este în mod ironic disponibilă spre vânzare pe Amazon).

Pe 15 noiembrie, Sam Mallikarjunan va avea o sesiune de 90 de minute în cadrul GPeC Special Day intitulată “How to Sell Better than Amazon“.

––––––––––––––––––––––––––––––

GPeC RED – firul roșu pentru a vinde peste granițele țării

GPeC RED - Regional Expansion DebateComerțul online nu ține cont de limitele geografice, așadar de ce să nu îți vinzi produsele în întreaga Europă și nu numai?

Principalele magazine online românești și-au extins deja operațiunile în regiune, iar oportunitățile de a accesa un public nou și de a lărgi baza de potențiali clienți sunt uriașe.

De aceea, pe 14 noiembrie, în cadrul GPeC SUMMIT îți aducem GPeC RED – Regional Expansion Debate – prima dezbatere serioasă din România despre posibilitățile de extindere regională și tranzacționare cross-border. De ce “serioasă”? Pentru că invitați la dialog sunt reprezentanții principalelor asociații și entități de e-commerce din țările europene.

Vei afla, concret, care este situația piețelor din jur, ce se cumpără, care este valoarea coșului mediu, ce verticale de piață nu sunt încă acoperite, care sunt particularitățile de consum în fiecare piață, câte achiziții se fac, în medie, anual de către un client – pe scurt, tot ce te interesează să știi în așa fel încât să iei cele mai bune decizii atunci când vrei să vinzi peste granițele României.

În plus, audiența internațională de la GPeC va afla situația pieței din România prin comparație directă cu țările învecinate, identificând ușor oportunitățile de business pe plan național.

Iată speakerii internaționali confirmați în cadrul GPeC RED – Regional Expansion Debate

Jorij Abraham eCommerce Foundation GPeC SUMMITJorij Abraham, Managing Director ECommerce Foundation, este parte din comunitatea internațională de e-commerce încă din 1997.

Prof. Abraham a fost manager e-commerce al Bijenkorf, TUI, Sanoma Media și director Unic (o firmă de implementare și strategie e-commerce la nivel european). În paralel, Jorij a fondat 2 companii: eVentures Europe și vZine.

Din 2013 până în 2017, a fost Director of Research & Advise la Thuiswinkel.org (Asociația Daneză de E-Commerce) și Ecommerce Europe (Asociația Europeană de E-Commerce cu peste 25.000 de membri în 20 de țări).

Jorij este acum Managing Director al Ecommerce Foundation, un institut de cercetare care oferă studii practice de e-commerce pentru mai mult de 50 de asociații de comerț electronic din lume. Jorij Abraham este și profesor de e-commerce la Universitatea de Științe Aplicate, TIO.

––––––––––––––––––––––––––––––

Simona Kijonkova Cehia GPeC SUMMITSimona Kijonková este una dintre cele mai apreciate femei de business din e-commerce în Cehia, făcând parte din clasamentul “Top 25 Czech women in business of 2015″ și din “Top 75 most influential women of the Czech Republic in 2016″ al prestigioasei reviste Forbes.

Simona este fondatorul Packeta Group (în România cunoscut drept Coletăria.ro) – una din cele mai mari rețele de pick-up points cu operațiuni în Cehia, Slovacia, Ungaria și România.

Pe lângă managementul Packeta, Simona este și business angel, investind în start-up-uri tehnologice precum SizeID.com – un tool revoluționar care ajută utilizatorii să aleagă mărimea potrivită a hainelor atunci când cumpără online.

Pe 14 Noiembrie, în cadrul GPeC RED – Regional Expansion Debate, Simona va împărtăși cele mai importante statistici și particularități ale pieței de e-commerce din Cehia.

––––––––––––––––––––––––––––––

Stephan Grad A-Commerce Austria GPeC SUMMIT, November 14-15, Bucharest, RomaniaStephan Grad este unul din pionierii pieței de e-commerce din Austria și fondatorul A-COMMERCE – principala resursă de conținut, statistici, evenimente și cursuri de e-commerce din Austria (similar cu GPeC în România).

Principalul crez al lui Stephan este că “e-commerce nu înseamnă doar tehnologie și procese, ci este despre oameni și despre relațiile interumane și trebuie tratat ca atare.”

A-COMMERCE aduce principalele informații, cifre și trend-uri din domeniu în Austria și este, totodată, organizatorul celor mai importante evenimente de comerț online și multichannel din țară, astfel că experiența și statisticile pe care le va împărtăși cu audiența GPeC sunt o resursă extrem de utilă pentru orice antreprenor care gândește global.

––––––––––––––––––––––––––––––

Justyna Skorupska Polonia GPeC SUMMIT, Bucuresti 14-15 NoiembrieJustyna Skorupska este unul dintre cei mai cunoscuți experți în E-Commerce și Digital Business din Polonia, fiind membru în board-ul e-Commerce Poland (Chamber of Digital Economy) – asociația reprezentativă din domeniu a Poloniei.

Din noiembrie anul trecut, Justyna a fost, de asemenea, numită consilier pe digitalizare din cadrul Ministerului pentru Afaceri Digitale din Polonia.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, Justyna activează în piața de IT și e-commerce ca expert, consultant, mentor și manager și a coordonat operațiunile celor mai importante branch-uri poloneze ale giganților internaționali care și-au extins afacerile în Polonia.

Pe Justyna o vei întâlni la GPeC RED – Regional Expansion Debate din cadrul GPeC SUMMIT, pe 14 noiembrie, alături de numele sonore ale companiilor și asociațiilor de profil din regiune.

––––––––––––––––––––––––––––––

Ormos_Zoltán-eCommerce Hungary GPeC SUMMIT Bucharest November 14-15Zoltán Ormos este Președintele Ecommerce Hungary – Asociația reprezentativă în Comerțul Electronic din Ungaria. El s-a alăturat Asociației încă din 2006, a devenit membru în board în 2011, iar din 2014 este Președinte.

În această calitate, Zoltán s-a implicat activ în promovarea comerțului online cross-border și a dezvoltat o puternică rețea de contacte internaționale în domeniu – așadar, poate ajuta multe din magazinele online interesate să vândă peste granițe.

Zoltán este avocat de profesie și Managing Partner al OrmosNet, firmă de avocatură specializată în legislația IT și de e-commerce.

––––––––––––––––––––––––––––––

Urmează o ediție GPeC SUMMIT epică, alături de cei mai buni speakeri români și internaționali, așa cum te-am obișnuit de 12 ani. #GPeC12Ani #epic

Ce te așteaptă la GPeC SUMMIT

Ți-am pregătit două zile de Conținut E-Commerce & Marketing Online Premium și un line-up excepțional de speakeri internaționali și români! Dacă activezi în domeniu sau ai de gând să pornești o afacere online, noi zicem să nu ratezi zilele de 14 și 15 Noiembrie:

Ziua 1, 14 Noiembrie – Conferința GPeC & GPeC E-Commerce Expo
 • 3 speakeri internaționali de top urcă pe scena GPeC SUMMIT: Neil Patel, Amy Harrison și Oli Gardner, fiecare din ei cu un keynote de 45 de minute;
 • Li se alătură unii dintre cei mai buni speakeri autohtoni – reprezentanți ai principalelor companii din domeniu și practicieni cu o experiență de peste 10 ani în e-commerce (vezi lista celor 30+ speakeri cu care te vei întâlni!);
 • În premieră, îți aducem GPeC RED – Regional Expansion Debate cu reprezentanții principalelor Asociații și companii de profil din Europa pentru ca tu să afli particularitățile industriei pe fiecare țară în parte și, astfel, să decizi unde merită să îți extinzi afacerea;
 • Dezbatem subiecte de maxim interes pentru magazinele online și pentru oricine activează în e-commerce & marketing online: Cifrele de piață pe 2017 însoțite de tendințe și evoluții, User Experience, Customer Acquisition & Satisfaction, Black Friday, Conversion Optimization, Marketing Online, Mobile, Social Media, Logistică & Curierat, principalele 20 de probleme ale magazinelor online în urma evaluării în cadrul Competiției GPeC – pe toate le vom diseca timp de o zi pentru ca tu să pleci cu agenda plină de notițe și cu multe idei imediat aplicabile ca să vinzi mai mult!
 • Te întâlnești față în față și stabilești parteneriate cu principalii furnizori de servicii e-commerce în cadrul GPeC E-Commerce Expo!
Ziua 2, 15 Noiembrie – GPeC Special Day, GPeC E-Commerce Expo & Gala Premiilor eCommerce
 • 4 speakeri excepționali vor împărți scena la GPeC Special Day: Neil Patel, Cyrus Shepard, Amy Harrison și Sam Mallikarjunan fiecare cu o sesiune aplicată de 90 de minute. #DeNeratat
 • Te așteaptă 4 module x 90 minute fiecare = 360 minute = 6 ore de Conținut Premium E-Commerce & Marketing Online #NoBullshit în cadrul GPeC Special Day
 • GPeC E-Commerce Expo continuă și pe 15 Noiembrie: sunt momente în care ai vrea să stai de vorbă cu toți expozanții, dar timpul nu ajută – așadar am decis să acordăm 2 zile zonei de Expo & Networking între principalii furnizori de servicii e-commerce și magazinele online;
 • Seara de 15 noiembrie îți aduce cea de a 12-a ediție anuală a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic Românesc a cărei gazdă este Andi Moisescu. Ai ocazia să îi aplauzi pe câștigătorii anului 2017 într-un cadru festiv și exclusivist alături de elita e-commerce-ului românesc.

De ce să participi

Iată doar câteva motive pentru care noi zicem să nu ratezi GPeC SUMMIT 14-15 Noiembrie 2017:

 • Speakeri excepționali care sunt capul de afiș al principalelor conferințe internaționale de E-Commerce și Marketing Online vin la GPeC SUMMIT –> ai parte de Content Premium doar de la cei mai buni;
 • Ca de fiecare dată în ultimii 12 ani de GPeC, punem accent pe subiectele de maxim interes pentru orice afacere online: Statistici de piață, Usability, Customer Acquisition & Satisfaction, Conversion Optimization, Marketing Online, Mobile, Social Media, Logistică & Curierat, SEO, Black Friday etc. –> afli tot ce e important ca să ai o afacere online de succes și să îți crești vânzările;
 • Magazinele online au ocazia să discute față în față cu principalii furnizori de servicii e-commerce în cadrul GPeC E-Commerce Expo –> stabilești parteneriate care te vor ajuta în dezvoltarea afacerii;
 • 800+ participanți români și internaționali sunt așteptați în cele două zile de GPeC SUMMIT: CEO’s, Marketing Managers, Product & Brand Managers, PR Executives, Web Developers, IT Managers, Sales Managers –> faci networking cu elita industriei, în inima celui mai important Eveniment de E-Commerce din Europa Centrală și de Est;
 • Te întâlnești, discuți și schimbi contacte cu marile companii din domeniu (de la magazinele online consacrate până la marii retaileri offline care și-au extins afacerile în online) –> ești parte din comunitatea e-commerce!

Taxa de înscriere

Suntem singurul eveniment din regiune care îți oferă cel mai mic preț pentru biletele de acces, raportat la speakerii de elită care urcă pe scena GPeC SUMMIT și la calitatea conținutului transmis! Suntem GPeC.

Early Bird*
ofertă valabilă până pe 31 Octombrie 2017 inclusiv
Standard*
1-10.11.2017
Conferința GPeC & GPeC E-Commerce Expo, 14 Noiembrie
69 € 89 €
GPeC Special Day,  GPeC E-Commerce Expo & Gala Premiilor eCommerce, 15 Noiembrie
69 € 89 €
Ambele zile (2 Day-Pass) 138 109 € 178 149 €

Oferta Early Bird – valabilă până pe 31 Octombrie 2017, ora 23:59:

 • Ziua 1, 14 Noiembrie 2017 – Conferința GPeC & GPeC E-Commerce Expo, 69 EUR + TVA / persoană;
 • Ziua 2, 15 Noiembrie 2017 – GPeC Special Day, GPeC E-Commerce Expo & Gala Premiilor eCommerce, 69 EUR + TVA inclus / persoană

2-Day-Pass: 138 109 EUR + TVA / persoană

Oferta Standard – aplicabilă în perioada 1 – 10 Noiembrie, inclusiv:

 • Ziua 1, 14 Noiembrie 2017 – Conferința GPeC & GPeC E-Commerce Expo, 89 EUR + TVA / persoană;
 • Ziua 2, 15 Noiembrie 2017 – GPeC Special Day, GPeC E-Commerce Expo & Gala Premiilor eCommerce, 89 EUR + TVA inclus / persoană

2-Day-Pass: 178 149 EUR + TVA / persoană

De reținut:

 • Prețurile biletelor de acces la GPeC SUMMIT includ serviciile de catering + Coffee Breaks puse la dispoziție de organizatori, precum și serviciile de traducere simultană (Română-Engleză și Engleză-Română);
 • Prețurile biletelor de acces nu includ costurile de cazare și transport, care revin în sarcina participanților;
 • Taxa de participare nu este rambursabilă.

Tu ți-ai rezervat locul la GPeC SUMMIT?

Loc de desfășurare

GPeC SUMMIT se desfășoară în zilele de 14-15 Noiembrie 2017, în București, România, la Crystal Palace Ballrooms, situat în Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, în imediata apropiere a Palatului Parlamentului – punct de reper: Piața de Flori din zona George Coșbuc.

 • Ziua 1 – 14 Noiembrie 2017 se desfășoară în sălile București și Londra + Atena și Roma (pentru pauza de prânz) din cadrul Crystal Palace Ballrooms;
 • Ziua 2 – 15 Noiembrie 2017 se desfășoară în sălile București și Londra + Atena și Roma (pentru pauza de prânz și cină) din cadrul Crystal Palace Ballrooms.

Crystal Palace Ballrooms este situat în inima Bucureștiului, în apropiere de Piața Unirii. Distanța aproximativă de la aeroportul Otopeni (terminalul “sosiri”) până la Crystal Palace Ballrooms este de 20 km (preț aprox. cursă Taxi/Uber – 15 EUR).

Vino alături de noi la 12 ani de GPeC

Pe 14-15 Noiembrie 2017 ne (re)vedem la GPeC SUMMIT – Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online!

Abia așteptăm să îți strângem mâna din nou și să continuăm să scriem împreună Istoria E-Commerce-ului.

Ne vedem la GPeC SUMMIT 14-15 noiembrie!

Înscrierile la GPeC SUMMIT s-au încheiat. te așteptăm pe 14 și 15 noiembrie la GPeC & Gala Premiilor eCommerce – ediția de 12 ani!