GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019

GPeC SUMMIT - Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online îți aduce speakeri internaționali și români de prestigiu, conținut premium de la cei mai buni specialiști, expo, networking la superlativ, invitați de renume și un adevărat spectacol al cărui principal actor ești TU.

Ce te așteaptă la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019

Andrei Radu CEO & Founder GPeCÎnainte de desemnarea Câștigătorilor Anului în Comerțul Electronic Românesc din cadrul celei de a 14-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, ne vedem la ediția de toamnă a GPeC SUMMIT Noiembrie 2019, București!

Te așteptăm cu două zile de Conferință și Expo alături de elita pieței de E-Commerce și Digital Marketing într-un cadru exclusivist – pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București.

În fiecare din cele două zile de GPeC SUMMIT, vei găsi inspirație și vei învăța din experiența celor mai importanți speakeri internaționali – oameni pe care nu visai să îi vezi live prea curând în România!

Lor li se vor alătura liderii de piață autohtoni, iar toți vor fi deschiși dialogului direct, fără bariere, despre tot ce este important în E-Commerce și Marketing Online – piață pe care o creștem împreună de 14 ani!

În ambele zile de GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019, ai parte de GPeC E-Commerce Expo – locul în care furnizorii de servicii E-Commerce se întâlnesc față în față cu magazinele online și stabilesc parteneriate.

GPeC SUMMIT se va încheia cu Gala Premiilor eCommerce din seara zilei de 5 noiembrie 2019, într-o atmosferă de spectacol, alături de elita comerțului electronic românesc și internațional.

Noi zicem că nu ar trebui să ratezi cele două zile care îți vor aduce un adevărat festin de E-Commerce și Marketing Online!

Lucrăm deja la lista speakerilor excepționali pe care îi vei întâlni în zilele de 4-5 noiembrie, dar până la anunțul oficial, vezi ce ți-am pregătit și vino la ediția de primăvară GPeC SUMMIT pe 27-28 Mai!

——————————————————————————————

Vino alături de noi la 14 ani de GPeC #GPeC14

Pe 4-5 Noiembrie 2019 ne (re)vedem la GPeC SUMMIT – Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online!

Abia așteptăm să îți strângem mâna din nou și să continuăm să scriem împreună Istoria E-Commerce-ului Românesc.

Fii sigur că ai parte de cel mai mic preț la GPeC SUMMIT Noiembrie!

Abonează-te la Newsletterul nostru ca să afli primul cine sunt speakerii care vor urca pe scena GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019 și să beneficiezi de Oferta Exclusivă de Preț dedicată abonaților GPeC pentru biletele de acces. Garantăm cel mai mic preț pentru Comunitatea GPeC!