GPeC SUMMIT 27-28 Mai, București

Te așteaptă 2 zile de E-Commerce și Marketing Online Premium în inima celui mai important eveniment din România și Europa Centrală și de Est: Conferință, Masterclasses, Workshops, Expo, Networking – toate alături de speakeri internaționali și români legendari și în mijlocul a peste 800 de participanți.

Ofertă Specială de Paște

2 sau mai multe bilete cu preț de Very Early Bird la Ziua de Conferință GPeC SUMMIT – 27 Mai

Înainte de Paște, am pregătit o Ofertă Specială pentru toți cei care își doresc să participe însoțiți de cel puțin un alt coleg sau prieten la Ziua de Conferință din cadrul GPeC SUMMIT, respectiv pe 27 Mai 2019, la Teatrul Național București.

Astfel, pentru fiecare înscriere cu cel puțin 2 participanți, prețul biletului de acces la Conferința GPeC 27 Mai este de doar 79 EUR + TVA/persoană, comparativ cu 99 EUR + TVA /persoană cât este prețul actual. Economisești 20 EUR la fiecare bilet de acces dacă înscrii minimum 2 persoane!

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de Oferta Specială de Paște

  • Completezi formularul de înscriere pentru minimum 2 participanți până cel târziu pe data de 25 aprilie 2019, ora 23:59, selectând participarea la Ziua 1 – Conferința GPeC & E-Commerce Expo, 27 Mai, Teatrul Național București
  • În cea de a doua pagină a formularului dedicată Metodei de Plată, vei observa că prețul biletelor de acces s-au reactualizat automat conform ofertei, respectiv 79 EUR + TVA/persoană în loc de 99 EUR cât este prețul actual (dacă ai înscris minimum 2 participanți la ziua de Conferință)
  • Selectezi metoda de plată preferată (online prin card sau transfer bancar) și gata! Primești pe e-mail factura fiscală și biletele voastre de acces cu preț redus!

Important: Oferta Specială de Paște prespune acces exclusiv la Ziua 1 – Conferința GPeC & E-Commerce Expo din 27 Mai 2019. Nu sunt incluse în Ofertă sesiunile de Masterclass sau Cursul de E-Commerce & Marketing Online din data de 28 Mai.

Pentru cei interesați de bilete pentru ambele zile de GPeC SUMMIT, consultați pachetele promoționale și tarifele actuale din pagina dedicată taxei de participare sau chiar direct în formularul de înscriere.

Inscriere GPeC SUMMIT

Speakeri internationali de exceptie la GPeC SUMMIT 27-28 Mai 2019 - Cel mai important eveniment de E-Commerce si Marketing Online din Romania si CEE

Ce te așteaptă la Conferința GPeC – 27 Mai

  • Conferința GPeC: 9 ore de conținut E-Commerce și Digital Marketing practic cu cei mai cunoscuți experți internaționali și români: Karl Gilis, Wil Reynolds, Dennis Yu, Jono Alderson, Steven Hoober, Gerry McGovern, Hannah Thorpe, Valentin Radu, Florin Filote, Alex Dona, Cristian Ignat
  • Hot topics în cadrul Conferinței: Customer Experience, Usability, SEO, Mobile UX, Content Marketing, Facebook Ads, Digital Marketing, Engagement, Retention, Growth Hacking, AI, Voice Search, Personalization
  • GPeC Expo: 25+ top furnizori de servicii E-Commerce față în față cu magazinele online –> leads și parteneriate win-win
  • Networking cu elita pieței de Digital: 800+ participanți C-level din România și Europa Centrală și de Est

Profită de Oferta Specială de Paște!

Înscrie-te până pe 25 aprilie 2019, ora 23:59, cu minimum 2 participanți și ai parte de 20 EUR discount pentru fiecare participant, prețul biletului fiind redus de la 99 EUR la 79 EUR + TVA / persoană!