GPeC SUMMIT 27-28 Mai, București

Te așteaptă 2 zile de E-Commerce și Marketing Online Premium în inima celui mai important eveniment din România și Europa Centrală și de Est: Conferință, Masterclasses, Workshops, Expo, Networking – toate alături de speakeri internaționali și români legendari și în mijlocul a peste 800 de participanți.

Cunoaște-i pe speakerii legendari cu care te vei întâlni la GPeC SUMMIT

Sărbătorim 14 ani de GPeC cu speakeri excepționali – selectați exclusiv în funcție de experiența vastă, în așa fel încât să îți oferim doar conținut practic și inspirațional care să te ajute concret în dezvoltarea afacerii tale online. ZERO speech-uri promoționale.

GPeC SUMMIT 27-28 Mai 2019 - Karl Gilis Speaker UX CRO

Karl Gilis

Co-Founder AG Consult

Karl Gilis este Co-Fondatorul AG Consult, una dintre cele mai cunoscute agenții de Usability și Optimizarea Conversiilor din Belgia.

Sătul de speculații și opinii bazate pe feeling, Karl a devenit obsedat de Data Driven User Experience & Conversion Rate Optimization și face optimizări de site-uri bazându-se doar pe cercetări și pe rezultate măsurabile, mai ales că testele A/B și survey-urile aplicate utilizatorilor îi permit să vadă concret impactul soluțiilor propuse și al schimbărilor din site.

Cunoscut și ca “The Conversion Comedian”, Karl face un adevărat spectacol pe fiecare scenă pe care urcă îmbinând – într-o manieră unică –  know how-ul premium cu analogii amuzante din viața reală, menite să aducă hohote de râs și ropote de aplauze din partea audienței.

Wil Reynolds pentru prima data in Romania la GPeC SUMMIT - Evenimentul Anului in E-Commerce

Wil Reynolds

Founder Seer Interactive

Wil Reynolds este Fondatorul și Directorul de Strategie al Seer Interactive, companie pe care a înființat-o pe cont propriu în 2002 și care a ajuns astăzi la peste 150 de angajați în Philadelphia și San Diego.

Seer Interactive oferă servicii de SEO, PPC și Analytics pentru toate tipurile de verticale, de la farmaceutice, la e-commerce și SaaS.

Are 15 ani experiență în Search Trends și este invitat la cele mai importante Conferințe de Marketing din întreaga lume pentru a vorbi despre Future of Search și Content Marketing, insight-urile lui fiind apreciate și citate de cei mai influenți specialiști din domeniu.

Wil Reynolds este o inspirație pentru toți cei interesați de SEO, PPC, Content Marketing și Analytics.

Gerry McGovern speaker pentru prima data in Romania la GPeC E-Commerce SUMMIT - Top 5 Experti internationali in User Experience

Gerry McGovern

CEO & Founder Customer Carewords

Gerry McGovern este Founder & CEO Customer Carewords și “unul dintre cei 5 mari vizionari la nivel global care au adus o contribuție majoră în dezvoltarea Web-ului”, potrivit publicației The Irish Times.

Gerry este unul dintre cei mai apreciați experți internaționali în Customer și User Experience, printre companiile cărora le-a oferit consultanță numărându-se Microsoft, Dropbox, Cisco, NetApp, VMware și IBM. De asemenea, a consiliat guvernele Statelor Unite, Marii Britanii, Canadei, Norvegiei, Irlandei, dar și Departamentul de Digital al Uniunii Europene.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, Gerry este autorul a nu mai puțin de 7 cărți de Digital Customer Experience, ultima intitulându-se “Top Tasks” și fiind un ghid practic despre cum să îmbunătățești experiența online a clienților tăi.

Gerry este unul dintre cei mai apreciați speakeri în zona de UX, fiind adesea citat de cei mai buni specialiști din domeniu și vorbind la cele mai importante conferințe de profil din peste 35 de țări. A fost adesea invitat în calitate de expert la prestigioasele televiziuni BBC, CNN și CNBC.

Dennis Yu - Facebook Ads Expert - for the first time in Romania at GPeC SUMMIT May 27, 2019

Dennis Yu

CEO BlitzMetrics

Dennis Yu este considerat unul dintre cei mai buni experți în Facebook Ads la nivel internațional și unul dintre cei mai buni speakeri din domeniu, fiind votat de către participanți drept Speaker-ul nr. 1 în cadrul PPC Caesar’s Award 2018.

A vorbit de peste 730 de ori în 17 țări de pe 5 continente, la unele dintre cele mai mari conferințe din lume precum: L2E, PubCon, Conversion Conference, Social Media Marketing World, Gultaggen și Marketo Summit.

Dennis a fost invitat în discuții televizate și citat în cele mai prestigioase instituții media din lume precum: The Wall Street Journal, New York Times, LA Times, National Public Radio, TechCrunch, Fox News, CNN, CBS Evening News.

Este co-autor al “Facebook Nation” – manual studiat în peste 700 de colegii și universități din lume și are rubrici permanente sau scrie frecvent în: Adweek’s SocialTimes, Social Media Examiner, Social Media Club, Tweak Your Biz, B2C, SocialFresh și Heyo.

Ian Jindal InternetRetailing Speaking at GPeC SUMMIT - The Most Important E-Commerce Event in CEE

Ian Jindal

Editor in Chief of Internet Retailing

Ian Jindal este Fondatorul și Redactorul Șef al celebrei publicații InternetRetailing, fiind de asemenea consultant în E-Commerce și Multichannel Retail.

Ian este și fondatorul Internet Retailer Conference & Exhibition (IRCE), considerat unul dintre cele mai mari evenimente de E-Commerce din întreaga lume. Împreună cu GlobalShop și RFID Journal LIVE! Retail, Ian a fondat RetailX – evenimentul care înglobează acum și IRCE și la care sunt așteptați anual peste 20.000 de participanți din domeniu.

În cadrul publicației InternetRetailing, Ian a lansat în 2015 primul clasament UK Top 500 Retailers, iar în 2016 a extins clasamentul la nivelul întregii Europe – fiind primul astfel de clasament cu criterii bazate exclusiv pe performanța afacerilor companiilor.

Astfel, Ian Jindal este unul dintre cei mai fini cunoscători ai pieței de E-Commerce la nivel European, împărtășind informații valoroase despre particularitățile piețelor, strategiile celor mai mari jucători, cross-border și oportunități de dezvoltare în sectorul e-commerce.

Jono Alderson Yoast pentru prima data in Romania la GPeC SUMMIT - E-Commerce Digital Marketing SEO

Jono Alderson

Special Ops @Yoast | SEO World Champion

Jono Alderson este Digital Strategist, Marketing Technologist și Full-Stack Developer, cu o experiență de aproape 20 de ani în Web Development, SEO, Analytics, Brand Strategy și Optimizarea Ratei de Conversie.

În prezent, Jono este Special Ops la Yoast – unul dintre cele mai populare plugin-uri de SEO pentru WordPress din întreaga lume, iar înainte de a face parte din echipa Yoast, a fost consultant în respectata companie Distilled.

În 2018, Jono Alderson a fost desemnat SEO World Champion în cadrul prestigioasei conferințe SEOktoberfest, dar și Best SEO Specialist de către Serpstat – una dintre cele mai cunoscute platforme de SEO, PPC și Content Marketing la nivel mondial.

De-a lungul celor aproape două decenii, Jono a lucrat cu numeroase companii – de la start-up-uri, la corporații internaționale – ajutându-le să își optimizeze website-urile, să implementeze strategiile de creștere corespunzătoare și să se extindă cucerind noi piețe.

Hannah Thorpe speaking at GPeC SUMMIT - THe most important E-Commerce Event in CEE

Hannah Thorpe

Founder & Business Director FOUND.

Hannah Thorpe este Fondator și Business Director al agenției de Digital Marketing FOUND. – agenție multi-premiată, cu sediul în UK.

Cu o experiență de peste 5 ani în Search, Hannah a conceput și a gestionat o serie de campanii online de succes pentru brand-uri renumite în UK, dar și în întreaga lume, precum: Twinings, Le Creuset, And So To Bed, M&G și Elsevier.

Combinând tehnicile de SEO și Content Marketing, Hannah s-a specializat în crearea de campanii inovative bazate pe conținut, cu focus pe date pentru a maximiza ROI-ul clienților agenției.

GPeC SUMMIT Bucharest Romania - Stevben Hoober 4ourth Mobile Speaker Mobile UX pentru e-commerce

Steven Hoober

CEO 4ourth Mobile

Steven Hoober este unul dintre cei 4 cei mai buni experți în Mobile UX la nivel global, fiind CEO 4ourth Mobile, companie în cadrul căreia activează ca Mobile Strategist și Interaction Designer.

Este autorul cărții Designing Mobile Interfaces: Patterns for Interaction Design și este renumit internațional pentru studiile de Mobile UX pe care le derulează permanent despre cum folosesc utilizatorii, cu adevărat, smartphone-urile și tabletele.

Cu o experiență de 20 de ani în Mobile Usability, Steven este cel care a creat interfața de Search pentru mobil a lui Google, prima aplicație mobilă din lume a unui magazin online (Sprint), browsere pentru mobil și componente din browser-ul folosit astăzi de Samsung pentru propriile device-uri mobile, varianta de mobil a website-ului Weather.com și aplicațiile mobile pentru US Bank și Hallmark.

Steven Hoober scrie constant în publicațiile UXmatters și UX Magazine și susține numeroase training-uri, workshop-uri, precum și cursuri online despre User Experience pe interfețele mobile.

Florin Filote eMAG Marketplace

Florin Filote

eMAG Marketplace Director

Florin Filote conduce eMAG Marketplace din 2015, timp in care platforma a inregistrat o crestere spectaculoasa a numarului de magazine partenere, cu un numar de peste 27.000 de selleri asteptati pana la finalul acestui an, in toate cele 4 tari in care eMAG este prezent.

Florin Filote are peste 14 ani de experienta in retail, FMCG si sectorul industrial, in companii ca Selgros Cash&Carry (unul dintre cei mai mari jucatori din retailul modern), Vel Pitar (liderul pietei de panificatie din Romania) sau Ecopack (cel mai vechi producator de ambalaje din carton ondulat din Romania).

Mihai Vinatoru DWF trainer Scoala de Vara de E-Commerce GPeC

Mihai Vînătoru

Head of SEO & Managing Partner DWF

Mihai Vinatoru este Head of SEO și Managing Partner DWF – una dintre cele mai mari agenții de SEO din România. DWF gestionează în prezent 70+ campanii de optimizare pentru magazine online sau companii cu vizibilitate națională, din domenii precum: auto, turism, sănătate, financiar, home & deco etc. Prin utilizarea celor mai avansate instrumente SEO disponibile, precum și prin experiența acumulată, specialiștii DWF oferă campanii SEO performante și măsurabile.

Cristian Ignat Aggranda

Cristian Ignat

CEO Aggranda

Cristian Ignat este Co-Fondator si CEO Aggranda, companie ce creează timp în viețile oamenilor și în business-uri cu ajutorul roboților software pe care îi dezvoltă folosind platforma UiPath.

Aggranda este un brand lansat de curând de Canopy, separându-se astfel serviciile de RPA (Robotic Process Automation) de cele de PPC (Pay Per Click) pe care le oferă agenția.

Valentin Radu Omniconvert Speaker GPeC Ecommerce SUMMIT

Valentin Radu

CEO & Founder Omniconvert

Valentin Radu este antreprenor cu 15 ani de experiență în Tehnologie și Marketing Online. El este Founder și CEO al Omniconvert, platformă de optimizare a ratei de conversie care a primit numeroase distincții internaționale.

Valentin este cunoscut pentru energia pozitivă debordantă, creativitate și know-how în marketing și business. Este, de asemenea, speaker internațional vorbind adesea despre E-Commerce, Optimizarea Conversiilor și Growth Hacking.

Raluca Radu Founder MTH Digital & Co-Organizer GPeC

Raluca Radu

Country Manager ANSWEAR.ro & Founder MTH Digital

Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR.ro, Fondator al departamentului de marketing online externalizat pentru e-commerce MTH Digital și Co-Organizator GPeC. Având o experiență de peste 14 ani în marketing digital și strategie de business online și e-commerce, Raluca se implică activ în creșterea și educarea pieței de digital din România, fiind trainer pentru cursurile de marketing online și e-commerce din cadrul DallesGO și consultant in zona de strategie și marketing online pentru business-uri la început de drum în mediul digital.

Raluca este absolventă de Automatică și Calculatoare și în trecut s-a ocupat de introducerea pe piață a business-ului OLX.ro și de creșterea acestuia și a condus cu succes echipe și proiecte online în cadrul Naspers, The Group, F64, Acasa.ro.

Andrei Radu GPeC E-Commerce și Marketing Online

Andrei Radu

CEO & Founder GPeC și Co-Founder TRUSTED.ro

Andrei Radu este, de 14 ani, organizatorul GPeC – cel mai mare eveniment de e-commerce din România și Europa de Est – și Co-Founder TRUSTED.ro – Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online, căruia i-a pus bazele alături de Legi-Internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Este specialist în User Experience și E-Commerce și oferă consultanță de specialitate în ceea ce privește piața de e-commerce din România și Europa de Est și oportunitățile de afaceri existente pe aceste piețe.

De asemenea, Andrei este și trainer în zona de Usability și Customer Experience în e-commerce, fiind invitat ca speaker la numeroase conferințe și workshop-uri de profil atât pe plan național, cât și internațional.

Dan Virtopeanu mobile breeze

DAN VÎRTOPEANU

Managing Partner @ Breeze Mobile

Cu peste 25 de ani de experiență în industria IT&C, Dan Vîrtopeanu și-a dedicat ultimii 12 ani mobile marketingului și soluțiilor de plată prin mobil. A fost implicat în dezvoltarea unui portofoliu variat de campanii mobile prin SMS, mobile web, aplicații pentru mobil și alte instrumente tactice, multe dintre aceste campanii fiind în premieră în România. În 2012 a fondat Breeze Mobile, una din puținele agenții full service de marketing mobil pe plan local, câștigătoare a 10 premii la diferite competiții de specialitate (Mobile Awards, Mobilio, Effie).