GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019

GPeC SUMMIT - Evenimentul Anului în E-Commerce și Marketing Online îți aduce speakeri internaționali și români de prestigiu, conținut premium de la cei mai buni specialiști, expo, networking la superlativ, invitați de renume și un adevărat spectacol al cărui principal actor ești TU.

Doar cei mai buni ajung pe scena GPeC Summit!

Înainte de desemnarea Câștigătorilor Anului în Comerțul Electronic Românesc din cadrul celei de a 12-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, ne vedem la ediția de toamnă a GPeC SUMMIT (14-15 Noiembrie 2017, București, România) pentru 2 zile de Conferință cu cei mai buni specialiști români și internaționali în e-commerce și marketing online! Pregătește-te pentru un adevărat maraton de e-commerce!

Neil Patel GPeC SUMMIT Bucharest, Romania, November 14-15

NEIL PATEL

Co-Fondator Crazy Egg, Hello Bar, KISSmetrics

Neil Patel este Co-Fondatorul Crazy Egg, Hello Bar, KISSmetrics și un adevărat geniu în Marketing Online. Wall Street Journal îl consideră “unul din cei mai importanți influenceri de pe web la nivel global”, Forbes îl plasează în top 10 marketeri online, iar Entrepreneur Magazine spune despre Neil Patel“a fondat una din cele mai de succes 100 de companii din întreaga lume”. Fostul Președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, l-a inclus în top 100 antreprenori sub 30 de ani. Neil Patel a consiliat unele din cele mai importante companii din lume, ajutându-le să își crească vânzările și veniturile: Amazon, NBC, Google, eBay, General Motors, HP și Viacom. Pe Neil Patel îl veți întâlni la GPeC SUMMIT, 14-15 Noiembrie, București. Neil a venit prima oară în România la GPeC SUMMIT în 2015 și în acest an îl readucem la cererea voastră. Neil va susține un keynote speech de 45 de minute în ziua de 14 noiembrie, iar pe 15 noiembrie va avea o sesiune prelungită (90 de minute) în cadrul evenimentului GPeC Special Day.

conversion optimization oli gardner

OLI GARDNER

Co-Fondator Unbounce

Oli Gardner este co-fondatorul Unbounce, una dintre cele mai cunoscute platforme de Conversion Marketing la nivel internațional și expert în optimizarea ratei de conversie și a landing page-urilor din cadrul unui website. „Rețeta de succes pentru creșterea ratei de conversie stă în amestecul perfect dintre date și design (user experience), împreună cu serviciile calitative oferite clienților de magazinele online”, susține Oli Gardner în articole și interviuri. Pasionat de optimizarea fiecărui element dintr-un landing page, Oli spune că a văzut și a analizat mai multe landing page-uri decât oricine altcineva din lume. Și nu ai cum să nu-l crezi pe cuvânt, având în vedere că a lucrat cu Amazon, Vodafone, Canon, LinkedIN, iar compania fondată de el are peste 10.000 de clienți la nivel global. Oli vine pentru a doua oară în România la GPeC SUMMIT, prima sa vizită fiind tot la GPeC, în 2015. El va susține un keynote speech de 45 de minute în data de 14 Noiembrie despre creșterea numărului de conversii prin “data-driven design”.

Sam Mallikarjunan Hubspot

SAM MALLIKARJUNAN

Executive Strategist HubSpot

Sam Mallikarjunan este Executive Strategist HubSpot și fost Head of Growth la HubSpot Labs, asul experimental din mâneca cele mai mari platforme de marketing și vânzări din lume. Sam predă Digital Marketing la Divizia de Educație Continuă din cadrul Harvard University și la University of South Florida’s Muma College of Business. Sam este și co-autor al cărții “Cum să vinzi mai bine decât Amazon” (care, mulțumită publisher-ului, este în mod ironic disponibilă spre vânzare pe Amazon).

cyrus shepard seo fazillion gpec

CYRUS SHEPARD

Founder Fazillion Media

Cyrus Shepard este fondatorul Fazillion Media, o companie de content marketing focusată peSEO, publishing și marketing afiliat. Cyrus este și consultant SEO pentru diferite business-uri internaționale. Cyrus a petrecut mai bine de 4 ani din cariera sa la compania de software SEO Moz unde a condus departamentul de Audience Development și echipa care se ocupa de SEO in-house și content marketing. Cyrus vorbește la cele mai importante conferințe globale de marketing online și SEO și scrie despre SEO, CRO, copywriting, best practices tehnice și marketing research pe blogul său, CyrusShepard.com.

Amy Harrison GPeC SUMMIT Bucharest, Romania, November 14-15

AMY HARRISON

Fondator și Owner Write With Influence

Amy Harrison este fondatorul și owner-ul Write With Influence, una dintre cele mai apreciate resurse online de Content Marketing din întreaga lume. Practic, Amy îi ajută pe deținătorii de afaceri online cu sfaturi concrete și testate despre cum să scrie cel mai bun conținut de marketing repede și ușor. Amy este copywriter și consultant specializat pe Content Marketing, fiind recomandată drept cel mai bun specialist și speaker din domeniu de către personalități precum Bryan Eisenberg, Oli Gardner sau Karl Gilis. Amy a dezvoltat și un serial de succes – AmyTV – despre cum să scrii conținut cât mai clar, relevant și persuasiv care să te ajute în creșterea vânzărilor online. Ai ocazia să o întâlnești pe Amy Harrison la GPeC SUMMIT, unde pe 14 Noiembrie va susține un keynote de 45 de minute intitulat “The Customer Disconnect: How Inside-Out Copy Makes You Invisible”, iar pe 15 noiembrie va avea un workshop practic de 90 de minute în cadrul GPeC Special Day.

Vladimir Houba RTB House GPeC SUMMIT

VLADIMIR HOUBA

Regional Commercial Director RTB House

Vladimir Houba este responsabil de managementul și dezvoltarea activităților și operațiunilor RTB House în principalele piețe din Europa Centrală și de Est: Republica Cehă, Slovacia, România, Bulgaria și Grecia. În  trecut, Vladimir a lucrat cu compania de research de piață Gemius, unde a condus filialele locale din Cehia și Slovacia. Vladimir a absolvit facultatea de administrarea afacerilor din cadrul City University of Seattle și facultatea de business managementul din cadrul Universității Economice din Bratislava.

felix patrascanu FAN Courier GPeC SUMMIT

FELIX PĂTRĂȘCANU

Membru Fondator & Managing Partner FAN Courier

Felix Pătrășcanu este membru fondator si  managing partner al companiei lider pe piata serviciilor de curierat rapid din Romania, FAN Courier, infiintata alaturi de fratii Adrian si  Neculai Mihai, in 1998. Compania a devenit lider de piață în 2006 și și-a consolidat permanent poziția grație investițiilor și a noilor servicii cu valoare adăugată. Compania cu capital integral românesc deservește cei peste 40.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 5.250 de colaboratori și a unei flote auto proprii de peste 3.200 de autovehicule. Pe langa functia de conducere pe care o ocupa in cadrul companiei FAN Courier, Felix Patrascanu este membru fondator al Asociatiei Operatorilor de Curierat din Romania (AOCR), membru in board-ul de conducere al Romanian Business Leaders (RBL – organizatie apolitica, neguvernamentalasi non-profit, ce are ca obiectiv dezvoltarea unei platforme de actiune si implicare sociala pentru lideri in mediul privat) si coautor al “Ghidului Practic pentru Antreprenori”, prima lucrare colectiva despre antreprenoriat  redactata de oameni de afaceri din Romania.

Jorij Abraham eCommerce Foundation GPeC SUMMIT

PROF. JORIJ ABRAHAM

Managing Director E-Commerce Foundation

Prof. Jorij Abraham, Managing Director ECommerce Foundation, este parte din comunitatea internațională de e-commerce încă din 1997. Prof. Abraham a fost manager e-commerce al Bijenkorf, TUI, Sanoma Media și Director  Unic (o firmă de implementare și strategie e-commerce la nivel european). În paralel, Prof. Abraham a fondat 2 companii, eVentures Europe și vZine. Din 2013 până în 2017, Prof. Abraham a fost Director of Research & Advise la Thuiswinkel.org (Asociația Daneză de E-Commerce) și Ecommerce Europe (Asociația Europeană de E-Commerce cu peste 25.000 de membri în 20 de țări). Prof. Abraham este acum Managing Director al Ecommerce Foundation, un institut de cercetare care oferă cercetări practice de e-commerce pentru mai mult de 50 de asociații de comerț electronic din lume. Prof. Jorij Abraham este și profesor de e-commerce la Universitatea de Științe Aplicate, TIO.

Justyna Skorupska Polonia GPeC SUMMIT, Bucuresti 14-15 Noiembrie

JUSTYNA SKORUPSKA

Membru Board E-Commerce Poland (Chamber of Digital Economy)

Justyna Skorupska este unul dintre cei mai cunoscuți experți în E-Commerce și Digital Business din Polonia, fiind membru în board-ul e-Commerce Poland (Chamber of Digital Economy) – asociația reprezentativă din domeniu a Poloniei. Din noiembrie anul trecut, Justyna a fost, de asemenea, numită consilier pe digitalizare din cadrul Ministerului pentru Afaceri Digitale din Polonia. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, Justyna activează în piața de IT și e-commerce ca expert, consultant, mentor și manager și a coordonat operațiunile celor mai importante branch-uri poloneze ale giganților internaționali care și-au extins afacerile în Polonia. Pe Justyna o vei întâlni la GPeC RED – Regional Expansion Debate din cadrul GPeC SUMMIT, pe 14 noiembrie, alături de numele sonore ale companiilor și asociațiilor de profil din regiune.

Simona Kijonkova Cehia GPeC SUMMIT

SIMONA KIJONKOVA

Fondatoarea Packeta Group

Simona Kijonková este una dintre cele mai apreciate femei de business din e-commerce în Cehia, făcând parte din clasamentul “Top 25 Czech women in business of 2015″ și din “Top 75 most influential women of the Czech Republic in 2016″ al prestigioasei reviste Forbes. Simona este fondatorul Packeta Group (în România cunoscut drept Coletăria.ro) – una din cele mai mari rețele de pick-up points cu operațiuni în Cehia, Slovacia, Ungaria și România. Pe lângă managementul Packeta, Simona este și business angel, investind în start-up-uri tehnologice precum SizeID.com – un tool revoluționar care ajută utilizatorii să aleagă mărimea potrivită a hainelor atunci când cumpără online. Pe 14 Noiembrie, în cadrul GPeC RED – Regional Expansion Debate, Simona va împărtăși cele mai importante statistici și particularități ale pieței de e-commerce din Cehia.

Stephan Grad A-Commerce Austria GPeC SUMMIT, November 14-15, Bucharest, Romania

STEPHAN GRAD

Fondatorul A-COMMERCE

Stephan Grad este unul din pionierii pieței de e-commerce din Austria și fondatorul A-COMMERCE – principala resursă de conținut, statistici, evenimente și cursuri de e-commerce din Austria (similar cu GPeC în România). Principalul crez al lui Stephan este că “e-commerce nu înseamnă doar tehnologie și procese, ci este despre oameni și despre relațiile interumane și trebuie tratat ca atare”. A-COMMERCE aduce principalele informații, cifre și trend-uri din domeniu în Austria și este, totodată, organizatorul celor mai importante evenimente de comerț online și multichannel din țară, astfel că experiența și statisticile pe care le va împărtăși cu audiența GPeC sunt o resursă extrem de utilă pentru orice antreprenor care gândește global.

Ormos_Zoltán-eCommerce Hungary GPeC SUMMIT Bucharest November 14-15

ZOLTAN ORMOS

Președinte Ecommerce Hungary

Zoltán Ormos este Președintele Ecommerce Hungary – Asociația reprezentativă în Comerțul Electronic din Ungaria. El s-a alăturat Asociației încă din 2006, a devenit membru în board în 2011, iar din 2014 este Președinte. În această calitate, Zoltán s-a implicat activ în promovarea comerțului online cross-border și a dezvoltat o puternică rețea de contacte internaționale în domeniu – așadar, poate ajuta multe din magazinele online interesate să vândă peste granițe. Zoltán este avocat de profesie și Managing Partner al OrmosNet, firmă de avocatură specializată în legislația IT și de e-commerce.

Iulian Stanciu eMAG GPeC SUMMIT

IULIAN STANCIU

CEO eMAG

Iulian Stanciu este CEO-ul celui mai mare magazin online din Romania, eMAG, detinatorul NOD (Network One Distribution), owner-ul retailerului Flanco si investitor in alte afaceri romanesti. Un proiect de focus pentru Iulian in cadrul eMAG este extinderea eMAG Marketplace, sistem prin care partenerii eMAG isi afiseaza oferta pe platforma eMAG.ro.

Marius Costin PayU Romania GPeC

MARIUS COSTIN

CEO PayU România

Marius Costin are 20 de ani de experiență în business, 14+ ani experiență în telecomunicații. 25 de ani este vârsta la care a devenit manager. 800 de oameni – reprezintă cea mai mare echipă pe care a coordonat-o. 4 industrii în care a activat. 2 start-up-uri de business implementate cu un impact financiar de 8 cifre, exprimat în euro. În prezent, Marius Costin coordonează echipa PayU România – liderul pieței locale de plăți online – în calitate de Country Manager.

Jim Kearney UPS GPeC SUMMIT

JIM KEARNEY

Managing Director UPS România, Ungaria și Grecia

Jim Kearney, Managing Director UPS România, Ungaria și Grecia, de origine irlandez, are o experiență de 27 de ani în cadrul UPS și coordonează o echipă de aproximativ 650 de angajați, fiind responsabil de operațiuni, dezvoltare de business și strategia UPS în cele trei țări: Ungaria, România și Grecia. Jim Kearney și-a început cariera în 1989 ca funcționar administrativ în cadrul departamentului financiar-contabil al UPS Marea Britanie, cu sediul la Londra. Pe parcursul anilor următori, a deținut numeroase poziții cu multiple responsabilități în cadruUPS. În 2013 a început să coordoneze, în calitate de director, contractorii de servicii autorizate pentru UPS din Europa de Est, având sediul în Irlanda. Din ambele poziții, Kearney a fost responsabil de supravegherea și coordonarea activităților contractorilor de servicii autorizați pentru UPS din țările cuprinse în aceste regiuni. Jim Kearney deține o atestare profesională în contabilitate de la Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Lucian Aldescu DPD Romania

LUCIAN ALDESCU

CEO DPD Romania

Lucian Aldescu și-a început cariera în domeniul transporturilor și logisticii începând cu 1994, ca Logistic Manager, în cadrul companiei belgiene Eculine. În 1997 fondează, alături de James Gray-Cheape, Pegasus Courier, prima companie de curierat Same Day în București. Pegasus a fost achiziționată in 2008 de către grupul GeoPost, preluând numele de DPD România. Începând cu 2008, Lucian Aldescu deține funcția de CEO al DPD România – companie parte a DPD Group, al doilea cel mai mare curier rutier din Europa. Pentru următorii 5 ani, dl. Aldescu și-a propus triplarea cifrei de afaceri și poziționarea companiei ca lider în zona balcanilor. Lucian Aldescu este absolvent al programului de MBA TiffinUniversity și a fost Președinte al A.O.C.R.  în perioada 2009-2011.

Dan Virtopeanu Breeze Mobile Scoala de Vara GPeC

DAN VÎRTOPEANU

Founder Breeze Mobile

Cu 30 de ani de experiență în industria IT&C, Dan Vîrtopeanu și-a dedicat ultimii 15 ani mobile marketing-ului și soluțiilor de plată prin mobil. A fost implicat în dezvoltarea unui portofoliu variat de campanii mobile prin SMS, mobile web, aplicații pentru mobil și alte instrumente tactice, multe dintre aceste campanii fiind în premieră în România. În 2012 a fondat Breeze Mobile, agenție full service de marketing mobil, câștigătoare a premiului pentru cea mai bună campanie de marketing mobil în 2013 și a mai mult de 10 premii la competiții interne și internaționale pentru aplicațiile dezvoltate și campaniile derulate.

Antonio Eram mobilPay

ANTONIO ERAM

CEO & Founder NETOPIA mobilPay

Cu o experiență de peste 19 ani în online-ul românesc, Antonio Eram și-a fondat propriul business, NETOPIA mobilPay, în 2005.  Astăzi, compania este liderul pieței locale de plăți digitale și mobile. Cu sediul central în București și un birou în SUA, California, NETOPIA a dezvoltat primul produs românesc premiat în cadrul unei competiții din Silicon Valley. Aplicația românească mobiPay Wallet, creată de NETOPIA, s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expoziții dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al giganților IT.

Alexandru Volocaru Orange

ALEXANDRU VOLOCARU

Online Marketing Expert Orange Romania

Alexandru Volocaru este Online Marketing Expert la Orange Romania. In ultimii 5 ani, Alexandru a definit si a coordonat implementarea campaniilor de performanta digitala, pentru a atinge obiectivele de volume si pentru a identifica oportunitati de crestere legate de stategia digitala a Orange Romania.

Mihai Vinatoru DWF trainer Scoala de Vara de E-Commerce GPeC

MIHAI VÎNĂTORU

Head of SEO & Managing Partner DWF

Mihai Vinatoru este Head of SEO si Managing Partner DWF – una dintre cele mai mari agentii de SEO din Romania. DWF gestioneaza in prezent 70+ campanii de optimizare pentru magazine online sau companii cu vizibilitate nationala, din domenii precum: auto, turism, sanatate, financiar, home & deco etc. Prin utilizarea celor mai avansate instrumente SEO disponibile, precum si prin experienta acumulata, specialistii DWF ofera campanii SEO performante si masurabile.

Bogdan Manolea TRUSTED pachet de conformare GDPR Competitia GPeC

BOGDAN MANOLEA

Director Executiv ApTI & Co-Founder TRUSTED

Bogdan Manolea este consultant juridic interesat de domenii ca dreptul tehnologiei informațiilor, proprietate intelectuală/industrială, însă și de orice domeniu implicând dreptul, Internetul și atitudinea civică. Este proprietar al paginii web Legile Internetului care prezintă din 2001 principalele evoluții din dreptul tehnologiei informației. Este, de asemenea, autor a numeroase prezentări și articole pe teme legate de Drept și Tehnologia Informației (comerț electronic, semnătură electronică, nume de domenii, jurisdicție și Internet, dreptul la viața privată etc.) făcute la evenimente naționale și internaționale. Bogdan este și Co-fondator TRUSTED.ro.

Florinel Chis ARMO GPeC SUMMIT

FLORINEL CHIȘ

Director Executiv ARMO

Florinel Chiș este Director Executiv al ARMO – Asociatia Română a Magazinelor Online.  Cu 15 ani de experiență, este antreprenor și consultant e-commerce pentru companii din Fortune 500, cât și pentru cei mai importanți retaileri din România. Este Member of the Board la EMOTA, Member of the Board la Ecommerce Europe si Member of the Board of Advice la Ecommerce Foundation.
Bogdan Colceriu Frisbo GPeC

BOGDAN COLCERIU

CEO Frisbo

Cu o experiență de peste 10 ani în marketing, Bogdan Colceriu oferă astăzi consultanță unor companii importante din piața autohtonă, fiind un strateg cu expertiză atât în online, cât și în offline. Bogdan Colceriu este CEO Frisbo, prima platformă de e-fulfillment din România, co-fondator în Trilulilu.ro și asociat în Okian.ro. Ca specialist în marketing-ul dedicat e-commerce-ului, Bogdan oferă insight-uri valoroase, do’s & don’ts și exemple concrete despre operarea și marketarea shop-ului online.

Marian Seitan Mediapost Hit Mail

MARIAN ȘEITAN

General Manager Mediapost Hit Mail

 Marian Seitan este General Manager al grupului Mediapost Hit Mail. Marian a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul ASE București în 1996 și MBA-ul Româno-Canadian în 2004. Marian a fondat compania Hit Mail în 1997 și a fost unul dintre pionierii marketingului direct în România. Sub conducerea lui Marian, Hit Mail a lansat an de an principalele tool-uri de marketing direct din România și a devenit o adevărată școală de mrketing direct pentru oamenii de marketing din piață.

Lucia Ciuca Quantum Data Science

LUCIA CIUCĂ

Managing Director Quantum Data Science

Lucia Ciucă este managing directorul companiei Quantum Data Science, cea mai nouă companie din România specializata in data technology și membră a thegroup, cel mai mare grup independent de companii de comunicare de marketing din România. In trecut, Lucia a ocupat functia de Manager de Cercetare eMAG din 2011 in 2012, ulterior fiind promovata pe pozitia de Director de Marketing si Comunicare al eMAG, unde a petrecut peste 3 ani alaturi de echipa celui mai mare site de comert electronic de pe piata locala.

Doina Vilceanu Content Speed

DOINA VÎLCEANU

Chief Marketing Officer ContentSpeed

Doina Vilceanu coordoneaza departamentul de Marketing si Vanzari al ContentSpeed, lider de piata in implementarea solutiilor software customizate pentru eCommerce. Platforma de comert electronic ContentSpeed este implementata pentru peste 450 de magazine online si 35 de portaluri B2B. Printre brandurile din portofoliul companiei se numara: SEPHORA, Diverta, IL PASSO, Chicco, QuickMobile, Flormar, Betty Ice.

Bianca-Dancila-Grip-Ads

BIANCA GRIP

Fondator GripAds

Bianca Grip este Fondator GripADs, agentie de digital care se ocupa cu dezvoltarea si promovarea proiectelor online pe piata internationala. Trainer si speaker la evenimente de business si digital, Bianca este un strateg exceptional in dezvoltarea proiectelor online, implicata activ in educarea si dezvoltarea mediului de business din Romania pentru a cuceri piata globala. Cu o experienta de peste 13 ani in coordonarea proiectelor online, Bianca este cunoscuta pentru performantele realizate la implementarea proiectului tocmai.ro pe care l-a crescut de la stadiul de start-up, in top 3 site-uri din Romania. Printre proiectele internationale pe care si-a pus amprenta se numara mobeemi.comeshopwedrop.com.

Horia Neagu Orange Romania

HORIA NEAGU

Digital Marketing Consultant

Horia Neagu s-ar descrie pe sine drept un cetățean al internetului și un polimat digital. În timp ce unii își amintesc de prima iubire, Horia păstrează amintirea primelor căutări pe Lycos, a primului site construit pe GeoCities și a primului canal de IRC pe botnet. Se întâmpla în era când trimiterea unui e-mail nu era un reflex pavlovian, ci un angajament serios, ce dura câteva ore. Lucrează în domeniul Digital Marketing de peste un deceniu, având la activ campanii de succes pentru verticale precum telecom, banking, pharma, airline, ticketing, publishing, foods & beverages, gambling și politică.

Alexandru Lapusan Zitec

ALEXANDRU LĂPUȘAN

CEO & Founding Partner Zitec

Alexandru Lăpușan este CEO & Founding Partner la Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicații online. Pe lângă alte verticale în care s-a remarcat, Zitec are în portofoliul de e-commerce nume precum: eMAG.bg, Flanco, Network One Distribution, PayU, Paravion.ro, Borealy, ALTEX.

Andrei Georgescu White Image GPeC SUMMIT

ANDREI GEORGESCU

Managing Director White Image

Andrei Georgescu este co-fondator și Managing Director al companiei White Image de peste 15 ani. Este pasionat de date și de soluții care generează rezultate. În prezent, White Image livrează soluții de Data Management și E-Mail Marketing pentru clienți din e-commerce, domeniul bancar, auto, HR etc. Pe Andrei îl puteți găsi și în postura de profesor în cadrul școlii IAA, unde predă E-Mail Marketing.

Eugen Potlog UX

EUGEN POTLOG

Founder & Chief Optimizer @ UX Studio

Eugen Potlog are peste un deceniu de experiență în online, pe care o folosește în calitate de Founder & Chief Optimizer @ UX Studio. De-a lungul carierei, Eugen a colaborat cu companii precum eMAG, Flanco și Banca Transilvania. Pe lângă experiența extinsă în ecommerce și marketing online, Eugen este UX Certified de Nielsen Norman Group și Certified Optimizer de ConversionXL Institute. În cadrul UX Studio, Eugen oferă servicii de optimizare a experienței utilizatorilor și a ratelor de conversie.

Cristian Ignat Aggranda

CRISTIAN IGNAT

Chief Canopyst @Canopy

Cristian Ignat este fondator Canopy, agenție care își propune să ducă digitalul către noi înalțimi. Trăiește și respiră online marketing în general și PPC în particular. Are mai bine de 10 ani de experiență în această zonă și și-a propus să contribuie activ la popularizarea domeniului, fiind printre primii traineri din România certificați in Google AdWords (dec. 2013). A participat ca speaker, jurat sau moderator la peste 100 de evenimente din Europa Centrală și de Est. Focusul lui sunt studiile de caz și discuțiile aplicate care îl și recomandă, reușind astfel să devină primul român invitat ca speaker @Hero Conf, cel mai mare eveniment de PPC din lume.

Înscrierile s-au încheiat!

Ne vedem la GPeC SUMMIT pentru a sărbători 12 ani de e-commerce împreună!