Ayat Shukairy

Best-Selling Author & Authority on Marketing Optimization

Ayat Shukairy este expert internațional recunoscut în Strategie de Marketing și speaker apreciat la conferințe de marketing din întreaga lume.

Cu peste 16 ani de experiență antreprenorială și de marketing, Ayat ajută companiile să creeze site-uri web care să crească vânzările online. Clienții ei includ eBay, 3M, Special Olympics, DISH Network, Discovery și multe altele.

Ayat este co-autorul cărții Conversion Optimization, cea mai bine vândută carte pe Amazon.com din categoria sa. În cartea ei, ea combină cercetări de marketing inovatoare cu povestiri puternice și studii de caz pentru a demonstra cum se folosesc aceste principii pentru a crea site-uri web cu rată de conversie ridicată.

Pe lângă a fi co-fondarea Invesp, Ayat a co-fondat și Figpii – o platformă completă de testare și analiză CRO SaaS în 2018.

„Am ascultat-o și am interacționat cu Ayat prima oară la GPeC Moldova – este, probabil, unul din cei mai buni specialiști în A/B Testing și optimizarea conversiilor din lume – cu toate răspunsurile la ea, super documentată, totul bazat pe date – nimic din cărți. Sunt mândru să o avem alături și în România la GPeC SUMMIT pe 31 octombrie” – Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Ayat Shukairy vorbește la: