Publicis Groupe Romania

Comunicare, Media, Data și Tehnologie

Publicis Groupe Romania ofera magazinelor online cu minim 2500 de tranzactii pe luna o sesiune demo dedicata pentru Epsilon - un tool de outcome-based marketing. Epsilon ofera un scenariu ce calculeaza potentialul de vanzari, pornind de la informatii despre 1st party data si de la datele tranzactionale. Demo-ul se face individual, cu fiecare magazin interesat.

TBI Bank

Soluție de plată Buy Now, Pay Later

TBIBank ofera un pachet ce contine 4 luni de gratuitate pentru produsul de 4 Rate fara dobanda dar si un kit de marketing gratuit ce va ajuta la impulsionarea vanzarior prin metoda de plata cumpara cum , plateste mai tarziu.

 

Twispay

Complete Online Payment Solution

Twispay - comision de 0.75%/tranzacție, în primul an de la semnarea contractului. Ulterior, începând cu al doilea an, comisionul standard este de maximum 0.9% / tranzacție, ajustabil în funcție de volumele comerciantului.

Oferta este valabilă în perioada 22 iulie - 22 octombrie.

 

Gomag

 Platforma eCommerce pentru Creare Magazin Online

1. 100% reducere la Migrare & Redirect pe platforma Gomag - Pentru magazinele online care își doresc o platforma stabilă & în continuă dezvoltare, creată special pentru a te ajuta să vinzi!

2. Colectie de materiale premium in Academia de eCommerce, in valoare de 1098 lei - GRATUIT

Instructiuni de accesare:

Pentru accesare, dati click pe link-ul  https://academia.gomag.ro/ecommerce/curs-online-continut-content-marketing-challenge.html?voucher=GOMAG100%GPEC si apoi adaugati produsul in cos. In pagina de cos si finalizare comanda reducerea de 100% se va aplica automat.

Finalizati comanda si accesati contul creat in Academie pe adresa de email folosita la comanda, astfel incat materialele sa poata fi accesate gratuit.

*Daca nu functioneaza link-ul de mai sus pentru reducerea automata, recomand folosirea codului GOMAG100%GPEC in pagina de cos / checkout.

 

mgid

MGID

Rețeaua globală specializată în publicitatea nativă

MGID ofera o suplimentare de 100% a bugetelor investite de magazinele online inscrise in programul Proficiency, pe 3 praguri de buget, in reteaua proprie dupa cum urmeaza: cu fiecare 300 Eur, 500 Eur sau 1000 Eur, MGID suplimenteaza cu sumele aferente (300/500/1000 Eur) pentru o mai buna imagine a eficientei publicitatii native in zona de brand awareness pentru ecommerce.

 

DWF

Agenție specializată SEO

 • Audit tehnic avansat (max. 10.000 pagini analizate din site) pentru identificare și prioritizate Top 5 probleme tehnice site
 • Analiză top 25.000 cuvinte cheie pe care site-ul a fost afișat în Google în ultimele 3 luni pentru identificare oportunități accesibile de îmbunătățire ranking
 • Analiza profilului de link-uri a site-ului, în paralel cu top 5 competitori specificați de beneficiar pentru identificare oportunități link building
 • Întâlnire cu specialist SEO DWF pentru explicarea datelor de mai sus (±1 oră)

Notă: pentru a beneficia de auditul SEO, magazinele online înscrise în Competiția GPeC trebuie să ofere acces în Google Analytics și Google Search Console. Data finalizării analizei și a întâlnirii cu un specialist va fi stabilită de DWF.

Sameday

Servicii complete de curierat

 • 100 de expedieri gratuite la easybox
 • Plugin de instalare
 • Consultanță avizată & Best Practices

Postis

Punctul de întâlnire între IT, Logistică și Retail

 • Utilizare gratuită pentru toate funcționalitățile Platformei Postis pentru prima lună de contract, fără limită de volum
 • 30% reducere aplicată la tarifele standard ale serviciilor Postis pentru primul an de contract
 • Utilizare gratuită Postis Delivery Widget pentru întreaga perioadă contractuală
VTEX Gold Partner GPeC

VTEX Professional Services

Platformă enterprise de comerț digital

 • 10.000 EUR Discount pentru serviciile de migrare pe platforma VTEX agreate de ambele părți.

Pachetul conține serviciile necesare pentru a face o trecere cât mai eficientă la platforma de e-commerce VTEX, fiind incluse servicii de consultanță precum setarea catalogului și fulfillment-ului, până la setarea serviciilor de plăți, prețuri sau taxe.

Acest pachet de beneficii este destinat exclusiv magazinelor online înscrise în programul GPeC Proficiency 2022 (pachetele Platinum și Incognito) care optează să migreze pe platforma VTEX și poate fi accesat până pe 31 decembrie 2022.

BaseLinker

Soluție de integrare, gestionare și automatizare a proceselor magazinelor online în marketplace-uri

Pachet în valoare de 1.000 EUR care conține:

 • 6 luni de gratuitate în folosirea platformei BaseLinker
 • Account Manager dedicat proiectului și suport gratuit prin e-mail 24/7, în limba engleză și română, dar și telefonic (în intervalul 09:00-17:00, de luni până vineri)
 • Product Tour de 60 minute + Q&A
 • 3 ore de suport pentru configurarea contului (integrare magazin, marketplace-uri, curieri, setare automatizări, listare de produse)

easySales

Platformă de automatizare și gestiune simplificată a activității de listare și procesare comenzi pe multiple marketplace-uri populare.

 • 2 luni gratuite la orice abonament easySales;
 • Demo platformă custom + Q&A (1h) + Consultanță în alegerea canalelor de vânzare (marketplace-uri) locale, regionale și internaționale;
 • Suport dedicat pentru configurarea contului, integrarea simplificată cu multiple marketplace-uri, curierii și softul de facturare favorit;
 • Serviciu prompt de suport prin telefon, tichete sau chat;
 • Traducere automatizată a informațiilor de produse pentru listare pe marketplace-uri în străinătate;

 

 

PlățiOnline & PoștaPanduri

Click & Collect

Pachet Special Servicii Click & Collect:

 • Primele 3 luni gratuite pentru serviciul de livrare în rețeaua de pachetomate PoștaPanduri în cazul magazinelor online nou înrolate din cele înscrise la GPeC Proficiency.
 • Extra Opțiune: Serviciul Pick Up in Store Poșta Panduri – la cerere, instalarea gratuită a unui pachetomat PoștaPanduri în locația proprie agreată

Frisbo

Fulfillment pentru e-Commerce