E-Commerce Benchmark în valoare de min. 5.000€

1. Evaluarea Website-ului tău atât pentru Mobile, cât și pentru Desktop

Magazinul tău online va fi evaluat prin cel mai detaliat set de criterii de evaluare (peste 200 de criterii esențiale pentru orice afacere online care vizează: User Experience (ușurința folosirii website-ului atât pe Mobile, cât și pe Desktop), Funcționalitățile Website-ului (verificarea tuturor formularelor și a procesului de checkout), Search (funcționarea căutării interne conform bunelor practici internaționale), SEO (indexarea în motoarele de căutare), Security (protecția site-ului, a bazelor de date și a informațiilor sensibile despre utilizatori), E-Mail Marketing (calitatea campaniilor de Newsletter), Content & Social Media (calitatea conținutului propriu și prezența în Social Media), Calitatea Serviciilor (se testează prin Mystery Shopping), Aspecte Juridice (respectarea legislației în domeniu și a bunelor practici).

Evaluarea este făcută de 30 de specialiști cunoscuți pentru vasta lor experiență în E-Commerce și Marketing Online, iar tu primești raportul de evaluare conținând punctaje și recomandări pentru fiecare din cele peste 200 de criterii analizate.

O astfel de evaluare ar costa minimum 5.000 EUR dacă nu te-ai înscrie în Competiția GPeC!

 • 30 de experți în E-Commerce și Digital Marketing evaluează magazinele înscrise în Competiția GPeC prin peste 200 de criterii;
 • fiecare din cele 200+ criterii este punctat de la 1 la 5 (unde 1 înseamnă foarte slab, iar 5 este punctajul maxim);
 • pe lângă punctajele acordate, membrii juriului oferă în raport și scurte explicații, comentarii și recomandări de îmbunătățire acolo unde este cazul;
 • evaluarea website-urilor se face în 2 etape distincte*, la momente diferite pentru a observa evoluția magazinelor în timp (*doar în cazul magazinelor online înscrise în Competiția GPeC până pe data de 6 iulie 2020. În cazul magazinelor înscrise ulterior acestei date, evaluarea se face într-o singură etapă în perioada 14 septembrie - 5 octombrie 2020, iar aceste magazine nu vor fi nominalizate la premii în cadrul Galei Premiilor eCommerce 2 Noiembrie 2020);
 • primești rapoartele de evaluare din cele două etape și ai ocazia să dezbați asupra lor cu jurații care au analizat magazinul tău în cadrul sesiunilor de Mentorship (28 Iulie și 15 Octombrie 2020). Magazinele înscrise după 6 iulie 2020 vor participa la o singură sesiune de Mentorship (15 Octombrie 2020).

Înscriindu-te în Competiția GPeC, vei primi un Benchmark extrem de util asupra website-ului tău atât pentru Desktop, cât și pentru Mobile și vei afla concret cum să remediezi problemele semnalate pentru a optimiza site-ul și rata de conversie.

Valoarea serviciului pe piață 240€

2. Magazin de Încredere, atestat de TRUSTED.ro

TRUSTED.ro este un serviciu de Certificare a Magazinelor Online care respectă legislația și bunele practici în E-Commerce, inițiat de GPeC împreună cu Legi-Internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România (APC România) în anul 2011. În prezent, aprox. 200 de magazine online românești respectă standardele Trusted, afișând pe site-urile lor sigla “Magazin de Încredere Trusted.ro”.

Standardele TRUSTED sunt obligații legale conform directivelor europene în vigoare, dar și bune practici în E-Commerce – general valabile pentru magazinele online. Setul de standarde TRUSTED.ro reprezintă criteriile de preselecție pentru înscrierea în Competiția GPeC, criterii pe care toate magazinele online trebuie să le îndeplinească.

 • Magazinele online care își doresc să participe în Competiția GPeC vor fi auditate din punct de vedere al îndeplinirii criteriilor de preselecție, imediat după înscriere. Te ajutăm să întrunești fiecare standard ca să respecți principalele norme legislative (vei ști exact ce îți cere legea și ce trebuie să faci ca să eviți amenzi usturătoare);
 • În plus, odată cu îndeplinirea criteriilor de preselecție, îți acordăm gratuit pentru 12 luni Marca “Magazin de Încredere Trusted.ro” ca să îți crești reputația și credibilitatea în fața consumatorilor (economisești 240 EUR + TVA – costul acordării Mărcii dacă nu te-ai înscrie la GPeC);
 • Pe lângă Marca de Încredere TRUSTED, implementezi gratuit pentru 12 luni Sistemul “Opinii de Încredere de la Clienții Magazinelor Online” și colectezi feedback și review-uri de la clienții tăi.

Competiția GPeC te ajută să îți optimizezi magazinul în timp real

3. Sesiunile de Mentorship GPeC – consultanță avizată de la experți în E-Commerce și Marketing Online pentru magazinul tău

Pe lângă scurtele explicații și comentarii oferite de membrii Juriului GPeC în cele două rapoarte de evaluare, magazinele online înscrise în Competiția GPeC au ocazia să discute asupra rapoartelor cu jurații specialiști care le-au analizat, primind astfel consultanță avizată despre cum să își optimizeze website-ul și să crească rata de conversie.

 • În urma fiecărei etape de evaluare, au loc sesiunile de Mentorship GPeC în cadrul cărora magazinele se pot întâlni față în față cu jurații pentru a discuta pe marginea raportului de evaluare, primind explicații pentru punctajele acordate și recomandări despre cum să își îmbunătățească site-ul;
 • Fiecare magazin online va avea la dispoziție aprox. 100 de minute de dialog cu specialiștii din juriu, timp în care poate adresa și întrebări suplimentare (pe lângă cele strict referitoare la raportul de evaluare) – pe scurt, primește consultanță avizată;
 • Magazinele cu cele mai bune punctaje și care s-au înscris în Competiția GPeC selectând pachetul PLATINUM vor beneficia de o a 3-a rundă de Mentorship pe zona de business cu unii dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri / investitori din România - data orientativă este finalul lunii octombrie.
Sesiuni de Mentorship Competitia Magazinelor Online GPeC

Notă: Ținând cont de situația actuală privind epidemia de Coronavirus, sesiunile de Mentorship vor avea loc online prin Zoom / Skype.

Potrivit feedback-ului participanților de la edițiile trecute, sesiunile de Mentorship GPeC sunt extrem de utile pentru orice magazin online și nu trebuie ratate pentru că rar ai ocazia sa stai de vorbă față în față / online cu specialiștii – oameni cu o vastă experiență în E-Commerce și Digital Marketing care te pot ajuta oferindu-ți idei, sfaturi, consultanță despre ce să faci pentru a vinde mai mult.

4. Participare la cea de a XV-a ediție a Galei Premiilor eCommerce

Magazinele online înscrise în Competiția GPeC până pe 6 iulie 2020 au acces gratuit la cea de a XIV-a ediție anuală a Festivității de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic Românesc – Gala Premiilor eCommerce (2 Noiembrie 2020).

 • afli dacă magazinul tău online este unul din câștigătorii Competiției;
 • te întâlnești și faci networking cu elita comerțului online românesc;
 • afli principalele cifre de piață pentru anul în curs și tendințele pentru 2021;
 • știi cine sunt Câștigătorii Anului în Comerțul Electronic, care sunt segmentele de piață cu cele mai mari creșteri și cele cu potențial de dezvoltare;
 • participi la un adevărat show, într-o atmosferă memorabilă care marchează 15 ani de Gala Premiilor eCommerce în România.

5. Acces gratuit la GPeC SUMMIT Online*, 2-3 Noiembrie 2020 – Evenimentul Anului în E-Commerce și Digital Marketing din Europa de Est

*Doar pentru pachetele PREMIUM si PLATINUM

Pe 2-3 Noiembrie 2020 îți aducem GPeC SUMMIT Online – Cel mai Important Eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din România și Europa de Est pentru care ți-am pregătit un line-up excepțional de speakeri, 2 zile de conferință exclusiv online, 15 cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing și peste 38 de ore de conținut practic în total.

 • Dan Ariely speaker GPeC SUMMIT2 Noiembrie - Conferința GPeC: Te așteptăm alături de unii dintre cei mai cunoscuți experți români cu o zi întreagă de conferință în cadrul căreia abordăm subiecte de maxim interes pentru magazinele online și pentru antreprenorii care doresc să pornească o afacere online
 • 2 Noiembrie - Cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing: În paralel cu Conferința GPeC, tot pe 2 Noiembrie, ai parte de 15 sesiuni de curs x 90 minute fiecare = 22,5 ore de conținut practic cu unii dintre cei mai buni traineri români.
 • 2 Noiembrie - Gala Premiilor eCommerce: Ziua de 2 Noiembrie se va încheia cu cea de a 15-a ediție anuală a Galei Premiilor eCommerce în cadrul căreia vom desemna câștigătorii în urma Competiției Magazinelor Online GPeC și vom răsplăti performanța principalelor companii din domeniu pentru anul în curs.
 • 3 Noiembrie - Ziua Speakerilor Internaționali: Cea de a doua zi a GPeC SUMMIT Online este dedicată exclusiv speakerilor internaționali legendari - Dan Ariely, Rand Fishkin, Andy Crestodina, Karl Gilis, Els Aerts și Wil Reynolds.
 • Întregul eveniment GPeC SUMMIT 2-3 Noiembrie va avea loc exclusiv online - elimini costurile de deplasare, cazare, catering etc. și ai acces la peste 38 de ore de conținut din confortul casei tale. De asemenea, vei avea posibilitatea să intercționezi și să adresezi întrebări speakerilor și trainerilor pe subiectele de interes pentru tine.

Asigură-ți locul din timp!

6. Discount 5% la Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2020**

**Discount-ul se aplică doar pentru pachetul PLATINUM

Ajunsă la a 10-a ediție anuală, Școala de Vară de E-Commerce GPeC este singura serie de cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online din România. Ediția de anul acesta se va desfășura în perioada 26-31 August, la aer curat de munte, în cadrul Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus și, ca de fiecare dată, îmbină conținutul relevant din cadrul celor 12 cursuri cu activitățile de team building și networking alături de cea mai frumoasă comunitate din online!

 • Te așteaptă 12 cursuri x 90 minute fiecare, adică 18 ore de conținut intensiv de E-Commerce și Marketing Online – totul axat pe tips & tricks și exemple practice de la unii dintre cei mai buni experți din domeniu: Optimizarea Conversiilor, Usability, Marketing Online, Analytics, SEO, Google Ads, Facebook & Instagram Ads, Content Marketing & Social Media, Marketplace, Customer Experience, Logistică și Curierat, Growth Hacking & Loializare, Business Strategy – pe toate le disecăm timp de 5 zile pentru ca tu să vinzi mai mult;
 • În fiecare zi după cursuri, ai ocazia să discuți față în față cu trainerii, să pui întrebări și să le ceri sfaturi avizate pentru afacerea ta online;
 • După-amiezile și serile sunt rezervate activităților de team building, poveștilor și glumelor spumoase, condimentate cu foc de tabără, vin fiert și acorduri de chitară.

Înscrierea în Competiția GPeC este o investiție, nu o cheltuială

Pachete de înscriere în Competiția Magazinelor Online GPeC

Taxa de înscriere în Competiția GPeC este infimă raportat la beneficiile și insight-urile aduse de Benchmark-ul primit. Indiferent de pachetul ales, ai beneficii în valoare de minimum 5.690 EUR!

preț fix

349+ TVA

Înscrierile s-au încheiat

Pachetul BASIC

 • Benchmark complet de website prin peste 200 de criterii atât pentru varianta Desktop, cât și pentru Mobile (valoarea serviciului pe piață pornește de la 5.000 EUR)
 • Acordarea Mărcii de Încredere TRUSTED.ro & Sistemul de feedback Opinii de Încredere (gratuit pentru 12 luni - valoarea serviciului este de 240 EUR/an)
 • Acces la sesiunea de Mentorship (1 sesiune x aprox. 100 minute – explicații și recomandări asupra rapoartelor de evaluare cu Juriul GPeC - valoarea serviciului este de 450 EUR)

Cel mai vândut

-100€ discount

599 499€ + TVA

Înscrierile s-au încheiat

Pachetul PREMIUM

 • Benchmark complet de website prin peste 200 de criterii atât pentru varianta Desktop, cât și pentru Mobile (valoarea serviciului pe piață pornește de la 5.000 EUR)
 • Acordarea Mărcii de Încredere TRUSTED.ro & Sistemul de feedback Opinii de Încredere (gratuit pentru 12 luni - valoarea serviciului este de 240 EUR/an)
 • Acces la sesiunea de Mentorship (1 sesiune x aprox. 100 minute – explicații și recomandări asupra rapoartelor de evaluare cu Juriul GPeC - valoarea serviciului este de 450 EUR)
 • 2 BILETE Lite (excluzând catering) pentru participarea la GPeC SUMMIT 2 Noiembrie 2020

-150€ discount

799 649€ + TVA

Înscrierile s-au încheiat

Pachetul PLATINUM

 • Benchmark complet de website prin peste 200 de criterii atât pentru varianta Desktop, cât și pentru Mobile (valoarea serviciului pe piață pornește de la 5.000 EUR)
 • Acordarea Mărcii de Încredere TRUSTED.ro & Sistemul de feedback Opinii de Încredere (gratuit pentru 12 luni - valoarea serviciului este de 240 EUR/an)
 • Acces la sesiunea de Mentorship (1 sesiune x aprox. 100 minute – explicații și recomandări asupra rapoartelor de evaluare cu Juriul GPeC - valoarea serviciului este de 450 EUR)

NOU

 • Acces la sesiunea de Business Mentorship cu cei mai cunoscuți oameni de afaceri / investitori din România - final de octombrie
 • 2 BILETE All Inclusive (includ catering) pentru participarea la GPeC SUMMIT 2 Noiembrie 2020