Webinar E-Commerce, Usability & Optimizarea Ratei de Conversie

Vei învăța practic cum să îți optimizezi magazinul online pe toate secțiunile principale ținând cont de bunele practici din domeniu la nivel internațional, în așa fel încât să crești rata de conversie și să vinzi mai mult.

Cursul Facebook Ads și Instagram Ads

Vei învăța concret cum să creezi campanii de promovare pe Facebook și Instagram care să genereze rezultate și cum să optimizezi campaniile dintr-un cont de Facebook Ads pentru a obține un raport mai bun investiție/rezultate.

GPeC Trainings

Seria de cursuri intensive de E-Commerce & Marketing Online este menită să te ajute concret în creșterea vânzărilor și în dezvoltarea magazinului online. Scopul final în urma participării este ca tu să ai o afacere e-commerce de succes.

Curs de inițiere în E-Commerce

Împreună cu colegii de la DallesGO organizăm mai multe sesiuni pe an de Cursuri de E-Commerce și Marketing Online pentru cei care își doresc să se familiarizeze cu domeniul și să aibă un magazin online cu reale șanse de succes.

Cursuri In-House

Echipa noastră, alături de partenerii GPeC și specialiștii din piață în care avem încredere de ani buni, îți oferă cursuri de Digital Marketing și E-Commerce in-house, personalizate pentru nevoile tale.