Cursuri practice, socializare și team-building

Ce te așteaptă la Școala de Vară GPeC Online

Am pus cap la cap toate beneficiile online-ului pentru a-ți aduce o ediție memorabilă a Școlii de Vară GPeC - singura serie de Cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online din România - care se va desfășura exclusiv online în perioada 26-30 august 2020:

 • Cunoașterea colegilor de curs într-o sesiune de Ice Breaking Online în seara zilei de 26 august
 • 6 ore de cursuri în fiecare din cele 4 zile de cursuri (27-30 august) = 24 de ore de conținut intensiv de E-Commerce și Digital Marketing - totul axat pe tips & tricks și exemple practice de la unii dintre cei mai buni experți din domeniu
 • Exerciții practice pe echipe pentru aplicarea cunoștințelor dobândite la cursuri
 • Serile sunt rezervate discuțiilor libere și studiilor de caz cu invitați speciali care împărtășesc experiențele lor la un pahar cu vin / bere / whiskey, dar și jocurilor de team-building exclusiv online 😉
 • Cadru informal, plin de dialoguri libere și informații practice, dar și multe zâmbete în mijlocul celei mai frumoase comunități din online.

100% conținut practic

Afli tot ce e esențial ca să ai un magazin online de succes

Pe tot parcursul Școlii de Vară GPeC Online vei fi direct implicat în cursuri și exerciții practice care să te ajute în situațiile concrete de care te lovești zilnic în business-ul tău online.

Câteva din întrebările la care îți vei găsi răspuns în cadrul cursurilor Școlii de Vară de E-Commerce și Marketing Online GPeC:

 1. Ce platformă este potrivită pentru a porni un magazin online?
 2. Care este situația actuală a pieței de e-commerce și ce oportunități s-au deschis în contextul actual?
 3. Este site-ul meu ușor de folosit de utilizatori sau îi pierd înainte de a cumpăra? Ce trebuie să fac ca să am un website bun din punct de vedere Usability / User Experience?
 4. Care sunt ultimele tweak-uri din domeniu care mă ajută să cresc rata de conversie și să vând mai mult?
 5. Cum mă diferențiez față de competiție fără să intru în războiul celor mai mici prețuri?
 6. Cum îmi gândesc planul și strategia de marketing?
 7. Cum îmi gândesc strategia de business pe termen mediu și lung?
 8. Care sunt cele mai eficiente canale de marketing din punct de vedere ROI?
 9. Cum fac ca magazinul meu online să fie optimizat pentru motoarele de căutare? Care sunt ultimele tendințe de care ține cont Google în materie de SEO?
 10. Ce KPI's trebuie să urmăresc pentru a lua cele mai potrivite decizii de business?
 11. Cum scriu conținut în Social Media care să asigure engagement?
 12. Cum fac campanii de Google Ads care să convertească? De ce trebuie să țin cont?
 13. Cum măsor eficiența campaniilor de marketing (ROI)?
 14. Cum îmi optimizez campaniile de Facebook & Instagram Ads?
 15. Cum pot să am cât mai mulți clienți recurenți și cât de important e Customer Lifetime Value?
 16. Cum pot să îmi cresc business-ul pe platforme Marketplace și de ce trebuie să țin cont?
Curs de Digital Marketing cu Raluca Radu - Scoala de Vara GPeC
Cursanti Scoala de Vara de E-Commerce si Marketing Online GPeC
Cristi Manafu Trainer la Scoala de Vara de E-Commerce si Marketing Online GPeC 2019

Hot Topics

Cursuri axate pe cele mai importante subiecte

 • Usability
 • Optimizarea Conversiilor
 • Marketing Online
 • Analytics
 • SEO
 • Google Ads
 • Facebook & Instagram Ads
 • Content Marketing & Social Media
 • Marketplace
 • Customer Experience
 • Logistică și Curierat
 • Growth Hacking & Loializare
 • Business Strategy etc.

La Școala de Vară GPeC îți vei face o nouă familie – familia ta din online!

Ești conectat la e-commerce în fiecare clipă

După cursuri, ai ocazia să discuți online cu trainerii zilei, să le adresezi întrebări și să le ceri sfaturi concrete pentru afacerea ta online, iar valoarea adăugată nu se oprește aici: în dialogurile de seară împărtășești experiențe de business, schimbi idei și stabilești legături de lungă durată cu toți colegii participanți.

 

Legi prietenii pe termen lung

Serile sunt rezervate jocurilor de team-building, studiilor de caz la un pahar cu vin, poveștilor și glumelor spumoase într-un cadru informal, exclusiv online. Nu îți face alte planuri pe tot parcursul celor 5 zile de Școală de Vară (26-30 august) pentru că nu vei vrea să ratezi această nouă experiență!

Te așteaptă 5 zile de conținut de calitate în cadrul cursurilor, dar și multe zâmbete și distracție pe măsură alături de colegi și traineri. Crede-ne: îți vei dori ca cele 5 zile să nu se termine niciodată!

Beneficii și costuri

Ce câștigi și cât te costă participarea

 • ai parte de cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online de la unii dintre cei mai buni specialiști din piață –> știi ce să faci ca să ai un magazin online de succes
 • exceptând orele dedicate cursurilor, ai posibilitatea să stai de vorbă cu trainerii (fără să fie nimeni pe fugă cum se mai poate întâmpla la orice conferință) –> primești consultanță avizată FIX pe afacerea ta
 • lucrezi în exerciții practice pe echipe alături de ceilalți colegi participanți –> aplici concret ceea ce înveți la cursuri
 • dacă ai un magazin online înscris în Competiția GPeC 2020, poți cere sfaturi specialiștilor prezenți și putem discuta asupra primului raport de audit –> îți crești semnificativ șansele de a urca pe podiumul câștigătorilor la Gala Premiilor eCommerce
 • te împrietenești și discuți informal (la un pahar de vorbă) cu trainerii (unii dintre cei mai buni specialiști în E-Commerce și Marketing Online) –> networking de calitate și relații pe termen lung
 • schimbi idei/păreri/contacte cu colegii cursanți –> înveți din experiența lor, beneficiezi de recomandări și știi la cine să apelezi atunci când ai nevoie de ajutor pentru a-ți crește afacerea
 • te vei simți excelent timp de 5 zile alături de cea mai frumoasă comunitate din online: pe lângă cursuri, te așteaptă activități de team building online, studii de caz și povești de succes/insucces la un pahar cu vin, discuții libere, distracție și, mai ales, o adevărată familie!
 • te costă doar 349 EUR + TVA!

Cine poate participa?

Toți cei direct interesați să își deschidă o afacere online sau sunt deja implicați în e-commerce și vor să își dezvolte business-ul: magazine online, furnizori de servicii și soluții e-commerce, tool-uri și platforme e-commerce, procesatori de plăți, companii de curierat, agenții specializate, pe scurt – oricine este direct interesat de e-commerce și marketing online.

Precizare: magazinele online care s-au înscris în Competiția GPeC și au selectat pachetul PLATINUM la înscriere, beneficiază de 5% discount din valoarea taxei de participare la Școala de Vară de E-Commerce și Marketing Online GPeC.

Școala de Vară GPeC Online

Desfășurare și perioadă

Vino cu noi la a 10-a ediție anuală a Școlii de Vară GPeC, singura serie de Cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online din România, care va avea loc exclusiv online pe Zoom în perioada 26 – 30 august 2020.

Chiar dacă vei fi acasă, îți recomandăm sincer să îți dedici cele 5 zile exclusiv Școlii de Vară GPeC pentru a nu rata nimic din informațiile transmise la cursuri, dar și pentru a te distra alături de noi din confortul și siguranța de acasă.

Bilete Școala de Vară GPeC

Ultimele zile de înscrieri! Alătură-te celor peste 40 de cursanți confirmați deja!

SOLD OUT

349+ TVA persoană

Preț cu TVA: 415,31 €

Înscrierile se încheie pe 21 August, ora 23:59

Școala de Vară GPeC Online

se desfășoară exclusiv online, pe Zoom, în perioada 26-30 august 2020

 • 5 zile de cursuri online de e-commerce și marketing online + suportul de curs pentru fiecare sesiune
 • Exerciții practice pe echipe pentru aplicarea informațiilor dobândite la cursuri
 • Sesiuni de dialog cu trainerii zilei pe situații concrete ale participanților
 • Studii de caz și povești de succes cu invitați speciali într-un cadru informal - la un pahar cu vin
 • Activități de team-building și Ice Breaking online
 • Coordonatele de contact ale participanților și trainerilor + acces la grupul secret al Școlii de Vară GPeC 2020

Precizare: magazinele online care s-au înscris în Competiția GPeC și au selectat pachetul PLATINUM la înscriere, beneficiază de 5% discount din valoarea taxei de participare la Școala de Vară de E-Commerce & Marketing Online GPeC 2020.

Păreri de la colegii participanți

Ce spun prietenii care au participat la Școala de Vară GPeC

caret-down caret-up caret-left caret-right

1) Foarte tare tot ce înseamnă GPeC. 2) Foarte bine structurat programul Școlii de Vară. 3) Foarte faini voi toți pentru că asta stă la baza punctelor 1 și 2.

Emanuel Cimponeru

Ați fost niște gazde minunate! Felicitări pentru organizarea Școlii de Vară! Ne-au plăcut speakerii, ne-au plăcut prezentările și plecăm de aici cu multe idei și task-uri în agendă. Vă mulțumim!

Echipa Libris
Vă mulțumesc din inimă pentru găzduirea acestor cursuri bogate în informații, pentru organizarea unui eveniment inedit, în urma căruia am putut să îmi extind orizonturile profesionale în relația începută cu niște oameni deosebiți și experți în tot ceea ce înseamnă online, digital și date.
Olivian Stoica
Felicitări pentru organizarea Școlii de Vară GPeC! Pe lângă informațiile prețioase pe care le-am învățat, aceste 5 zile m-au ajutat să aflu în ce etapă sunt, ce mai am de învățat și unde vreau să ajung. Ingredientele perfecte: know-how, fun și relaxare. Felicitări și mulțumesc!
Andreea Tanislav

Cu toată sinceritatea vreau să vă mulțumesc pentru că mi-ați reamintit de ce am ales această carieră. La finalul acestor zile m-ați transformat în fan și ați devenit modele de urmat pentru mine. Plec cu zâmbetul pe buze, cu informații bine structurate și cu țelul de a pune în practică ce am învățat. Promit să revin cu un magazin online optimizat, așa cum am învățat la GPeC.

Luisa Mihalcea
Dragi educatori – pentru mine nu ați fost profesori, ci educatori sau îndrumători în tot ceea ce s-a întâmplat în aceste 5 zile. Sunt foarte încântată de tot ceea ce am descoperit aici, de lucrurile noi aflate, de oamenii faini pe care i-am cunoscut și de toată experiența GPeC. Pentru că da, GPeC este o experiență, una extraordinară pentru mine. Mă înclin și vă mulțumesc!
Cristina Mădălina