Once in a lifetime opportunity

Mark Schaefer vine în România la GPeC SUMMIT 22-23 Mai

Mark Schaefer este unul dintre cei mai apreciați autori, speakeri și consultanți de Marketing la nivel global, scriind nu mai puțin de 9 cărți bestseller. În ultima sa carte – Belonging to the Brand: Why Community is the Last Great Marketing Strategy – Mark abordează modalitățile prin care brand-urile se pot conecta cu clienții lor în mediul digital.

Cărțile sale sunt folosite ca manuale în peste 50 de universități, au fost traduse în 15 limbi și pot fi găsite în peste 750 de biblioteci din întreaga lume.

Mark este considerat al 3-lea cel mai influent expert în Digital Marketing din lume de către Brand24 și este în Top 10 cei mai „re-tweeted” specialiști în Marketing de pe Twitter.

Blogul său se află în top 1% din cele mai citite bloguri la nivel global, iar podcast-ul său – The Marketing Companion – este în top 10 podcast-uri de Marketing pe iTunes.

Mark Schaefer vorbește - în premieră în România - la GPeC SUMMIT, pe 22 Mai: Marketing New Realities: The Most Human Company Wins - Conferința GPeC, Teatrul Național București:

 • How marketing, advertising, sales, customer engagement, and customer loyalty have changed forever
 • Two thirds of your marketing is occurring without you
 • Why this rebellion is re-defining the business landscape
 • A more human-centered approach to marketing
 • How to build a brilliant business when your customers are in charge
Mark Schaefer speaking for the first time in Romania at GPeC SUMMIT - The biggest E-Commerce & Digital Marketing Event

2

zile de eveniment

eComm & Digital Marketing

20+

speakeri

internaționali și români

30+

ore

de conținut practic

100%

networking

cu elita Digital

E-Commerce, Digital Marketing și Networking la superlativ

Ce te așteaptă la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

 • 20 Mai, BT Stup, București - Cursuri Intensive & Workshops pe cele mai importante subiecte de E-Commerce și Digital Marketing, susținute de unii dintre cei mai buni traineri;
 • 21 Mai, Teatrul Național București - Conferința GPeC: 1 zi întreagă de conferință despre tot ce e actual în E-Commerce și Marketing Online, alături de experți consacrați internaționali și români și 800+ participanți C-Level;
 • 21 Mai, Teatrul Național București - GPeC Expo: În paralel cu Conferința GPeC, are loc GPeC Expo - locul în care furnizorii de servicii e-commerce își pot prezenta soluțiile în fața magazinelor online și pot obține lead-uri de la acestea;
 • 21 Mai, Aria TNB - GPeC Networking Party: Seara de 21 Mai îți aduce socializare, zâmbete și bucuria (re)întâlnirii cu elita pieței Digital: 200+ reprezentanți C Level ai celor mai importante companii de profil;
 • În ambele zile de GPeC SUMMIT ai pauze dedicate de cafea și networking, astfel încât să te cunoști și să interacționezi cu toți cei care contează în E-Commerce și Digital.

Luni, 20 Mai

BT Stup, București

 

 • Cursuri și Workshop-uri intensive în paralel, pe cele mai actuale subiecte de E-Commerce și Digital Marketing - vezi aici cursurile si alege-ti Track-ul potrivit.

Marți, 21 Mai

Teatrul Național București & Aria TNB

 

 • Conferința GPeC
 • GPeC Expo
 • GPeC Networking Party

GPeC SUMMIT 20 Mai: 3 Track-uri de Cursuri și Workshop-uri intensive de E-Commerce și Digital Marketing

Important:

Sesiunile de Cursuri și Workshop-uri se desfășoară în paralel (în 3 săli diferite, dar în același interval orar) la BT Stup (Calea Șerban Vodă nr. 206, clădirea U-Center, parter, sector 4, București), pe data de 20 Mai. De aceea, vei putea alege 1 singur track din cele 3 disponibile la care dorești să participi.

Foarte important: locurile sunt limitate la max. 20 de participanți pentru fiecare din cele 3 track-uri de cursuri/workshop-uri și vor fi distribuite în ordinea înscrierilor.

Horia Neagu GPeC
Cosmin Daraban speaker si trainer GPeC

Horia Neagu, Vlad Niță, Cosmin Dărăban

Track 1: SEO + Facebook Ads + Marketing și Vânzări

Ai acces la 3 Workshop-uri care se desfășoară consecutiv pe toată durata zilei de 20 Mai (8 ore):

 1. SEO Necenzurat – cum maximizezi rezultatele de marketing în 2024 - Horia Neagu, Napoleon Digital
 2. De la Teorie la Practică: Construiește-ți Strategia TA Personalizată pentru Facebook Ads - Vlad Niță, DoAds
 3. Cum creezi o ofertă online care vinde, de la A la Z – Cosmin Dărăban, Gomag

Nivel: Intermediar | Durată: 8 ore | Desfășurare: BT Stup, București (cu prezență fizică) | 20 Mai 2024

Raluca Radu MTH Digital speaker GPeC

Valentin Radu, Raluca Radu

Track 2: Customer Experience + Digital Marketing

Ai acces la 2 Cursuri care se desfășoară consecutiv pe toată durata zilei de 20 Mai (8 ore):

 1. Customer experience în eCommerce & Retail - Valentin Radu, Omniconvert
 2. Laboratorul de Digital Marketing: Cele 6 Ingrediente Cheie pentru Campanii Digitale de Succes - Raluca Radu, MTH Digital

Nivel: Intermediar | Durată: 8 ore | Desfășurare: BT Stup, București (cu prezență fizică) | 20 Mai 2024

Madalina Stanescu workshop Google Ads GPeC SUMMIT

Eugen Potlog, Mădălina Stănescu, Cristian Orășanu

Track 3: GA4 + Google Ads + A.I. pentru E-Commerce

Ai acces la 3 Workshop-uri care se desfășoară consecutiv pe toată durata zilei de 20 Mai (8 ore):

 1. Adaptarea GA4 la provocările curente de tracking: Consent Mode, Cookies și Server-Side Tracking - Eugen Potlog, UX Studio
 2. Google Ads pentru E-Commerce - Mădălina Stănescu, Optimized
 3. Maricico, hai să dăm cu mătura că vin roboții la noi! 🙂 - Cristian Orășanu, Naratix.ai

Nivel: Intermediar | Durată: 8 ore | Desfășurare: BT Stup, București (cu prezență fizică) | 20 Mai 2024

SOLD OUT

Promovează-ți serviciile și obține lead-uri

GPeC E-Commerce Expo 21 Mai

GPeC Expo se desfășoară pe 21 Mai în paralel cu Conferința GPeC SUMMIT și este locul ideal de Networking, Leads & Business Opportunities între furnizorii de servicii E-Commerce & Digital Marketing și business-urile online.

Dacă serviciile tale se adresează segmentului E-Commerce și/sau Digital Marketing, îți poți rezerva un spațiu la GPeC Expo unde ai șansa să te promovezi și să obții lead-uri de la peste 800 de participanți C-Level din domeniu.

Sunt 30 de spații expoziționale disponibile – tu ți-ai rezervat locul?

GPeC Expo - locul în care furnizorii de servicii E-Commerce și Digital Marketing intră în legătură cu magazinele online

Alătură-te companiilor care participă recurent la evenimentele GPeC

De ce să participi?

8 motive pentru care nu poți să ratezi GPeC SUMMIT 20-21 Mai

 • Ai acces la unii dintre cei mai buni speakeri internaționali - experți practicieni cu o vastă experiență în domeniu;
 • Înveți, te inspiri și pleci cu idei imediat aplicabile - afli ultimele trend-uri și cele mai noi informații din E-Commerce și Digital Marketing;
 • Conținutul transmis este gândit să fie util audienței - la GPeC nu vei asista la speech-uri plictisitoare de vânzare;
 • Ai un mix de chintesență și de informații detaliate - Conferința GPeC (21 Mai) îți aduce esența lucrurilor, în timp ce Cursurile GPeC (20 Mai) intră în profunzime pe subiectele abordate;
 • Ai parte de networking la cel mai înalt nivel cu 800+ participanți - structura ambelor zile de GPeC SUMMIT este gândită cu suficiente pauze care să înlesnească networking-ul, iar participanții sunt reprezentanți C-Level ai celor mai importante companii din E-Commerce, Retail și Digital;
 • Obții lead-uri și contacte în cadrul GPeC Expo - fie că ești furnizor de servicii e-commerce, fie că ești magazin online, GPeC Expo este locul în care cele două tabere se întâlnesc, schimbă contacte și discută business. GPeC Expo are loc în paralel cu Conferința GPeC, pe tot parcursul zilei de 21 Mai;
 • Socializezi, zâmbești și te simți bine la GPeC Networking Party într-o locație premium - ne bucurăm de (re)întâlnirea în persoană cu elita pieței Digital în seara de 21 Mai, la Aria TNB într-un cadru exclusivist;
 • Intri în Comunitatea GPeC - cea mai importantă rețea dedicată oamenilor din Digital în care ai parte de resurse utile, sfaturi practice, recomandări de servicii și contacte pentru tot ce ai nevoie în business-ul tău online.

Unde are loc GPeC SUMMIT 20-21 Mai?

BT Stup (20 Mai) & TNB (21 Mai)

 • Cursurile GPeC din 20 Mai se desfășoară la BT Stup, situat în Calea Șerban Vodă nr. 206, sector 4 (punct de reper Parcul Tineretului). Din cauza lipsei locurilor de parcare în zonă, recomandăm să găsiți alte variante de transport în locul mașinii personale.
 • Conferința GPeC SUMMIT, GPeC Expo și Gala Premiilor eCommerce 21 Mai se desfășoară într-un cadru exclusivist, la Sala Mare (Ion Caramitru) a Teatrului Național București, situat la kilometrul zero al Capitalei, pe B-dul Nicolae Bălcescu nr. 2, sector 1 (punct de reper Piața Universității).

Participanții care sosesc la eveniment cu mașina personală, pot folosi parcarea subterană Inter Parking (de sub TNB) la prețul fix de 60 lei pentru 24 de ore de parcare (sau 40 de lei dacă descărcați aplicația Inter Parking). Aceasta dispune de două niveluri de parcare și are o capacitate totală de 969 de locuri.

Teatrul Național București GPeC SUMMIT
Teatrul Național București GPeC SUMMIT
Teatrul Național București GPeC SUMMIT
lastup (2)
lastup (1)
lastup (3)
Teatrul Național București GPeC SUMMIT Teatrul Național București GPeC SUMMIT Teatrul Național București GPeC SUMMIT lastup (2) lastup (1) lastup (3)

Bilete GPeC SUMMIT | 20-21 Mai 2024

Alege între biletele LITE (budget friendly - nu conțin catering și networking party) și PREMIUM (pentru experiența completă GPeC SUMMIT cu mese incluse, networking party și open bar).

Bilete pentru o singură zi

Conferința GPeC + Expo
21 Mai

129€ + TVA/pers.

SOLD OUT 

Bilet LITE

 • Acces la Conferința GPeC și GPeC Expo - 21 Mai, Teatrul Național București
 • Acces la prezentările ppt ale speakeri-lor în cadrul Conferinței GPeC 21 Mai (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Acces la înregistrarea video a speech-urilor din cadrul Conferinței GPeC (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii prezenți pe scena Conferinței GPeC
 • Business Opportunities & Leads în cadrul GPeC Expo, desfășurată în paralel cu Conferința GPeC
 • Networking cu 800 + participanți
 • Traducere simultană Engleză-Română
 • 1 x Welcome Coffee și 2 x Coffee Breaks (cafea/ceai, gustări, refreshments)

Acest tip de bilet nu include masa de prânz & Networking Cocktail Party cu Open Bar din seara de 21 Mai 2024.

*Taxa aferentă biletului este nerambursabilă.

Conferința GPeC + Expo + Party
21 Mai (catering & open bar incluse)

209€ + TVA/pers.

SOLD OUT

 

Bilet PREMIUM

 • Acces la Conferința GPeC, GPeC Expo și GPeC Networking Cocktail Party - 21 Mai, Teatrul Național București & Aria TNB
 • Acces la prezentările ppt ale speakeri-lor în cadrul Conferinței GPeC 21 Mai (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Acces la înregistrarea video a speech-urilor din cadrul Conferinței GPeC (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii prezenți pe scena Conferinței GPeC
 • Business Opportunities & Leads în cadrul GPeC Expo, desfășurată în paralel cu Conferința GPeC
 • Networking cu 800+ participanți
 • Traducere simultană Engleză-Română
 • 1 x Welcome Coffee și 2 x Coffee Breaks (cafea/ceai, gustări, refreshments)
 • Prânz & Networking (21 Mai) la Aria TNB by The Embassy alături de speakerii, partenerii C-Level ai GPeC și posesorii de bilete PREMIUM
 • Acces la GPeC Networking Party - eveniment exclusivist în seara zilei de 21 Mai, alături de elita E-Commerce & Digital Marketing (Finger Food & Open Bar incluse)
 • Acces la arhiva foto profesională pentru păstrarea vie a clipelor frumoase petrecute împreună la GPeC Networking Cocktail Party
*Taxa aferentă biletului este nerambursabilă.

Cursuri & Workshops GPeC
20 Mai (catering inclus)

179€ + TVA/pers.

SOLD OUT

 

Bilet PREMIUM

 

Sesiunile de Cursuri și Workshop-uri se desfășoară în paralel (în 3 săli diferite, dar în același interval orar) la BT Stup din București, pe data de 20 Mai. De aceea, vei putea alege 1 singur track din cele 3 disponibile la care dorești să participi.

 • Track 1: SEO + Facebook Ads + Marketing și Vânzări
 • Track 2: Customer Experience + Digital Marketing
 • Track 3: Consent Mode, Cookies și Server-Side Tracking în GA4 + Google Ads + A.I. pentru E-Commerce

Foarte important: locurile sunt limitate la max. 20 de participanți pentru fiecare din cele 3 track-uri de cursuri/workshop-uri și vor fi distribuite în ordinea înscrierilor.

Pe lângă accesul la track-ul selectat, biletul include:

 • Acces la suportul de curs
 • Q&A în timp real cu trainerii
 • Networking cu participanții și trainerii
 • Masa de prânz
 • 1 x Welcome Coffee și 2 x Coffee Breaks (cafea/ceai, gustări și refreshments)
 • Posibilitatea obținerii diplomei de absolvire, în urma examenului final (opțional)

Bilete pentru ambele zile

Reducere de 50 EUR când cumperi 2-Day-Pass!

Bilet 2 Day Pass LITE
20-21 Mai

258€ + TVA/pers.

SOLD OUT

 

Bilet 2 Day Pass LITE

Biletul 2 Day Pass LITE este format din:

Bilet PREMIUM Cursuri & Workshops GPeC @BT Stup 20 Mai (catering inclus)  - 179 EUR + TVA
Bilet LITE Conferința & Expo GPeC 21 Mai (FARA catering și open bar) - 129 EUR + TVA

Biletul 2 Day Pass LITE este mai ieftin cu 50 EUR față de achiziția individuală a celor două bilete de mai sus: 258 EUR + TVA

Bilet 2 Day Pass PREMIUM
20-21 Mai (catering & networking party incluse)

338€ + TVA/pers.

SOLD OUT

 

Bilet 2 Day Pass PREMIUM

Biletul 2 Day Pass PREMIUM este format din:

Bilet PREMIUM Cursuri & Workshops GPeC @BT Stup 20 Mai (catering inclus) - 179 EUR + TVA
Bilet PREMIUM Conferința GPeC + Expo + Party @ TNB 21 Mai (catering și open bar incluse) - 209 EUR + TVA

Biletul 2 Day Pass PREMIUM este mai ieftin cu 50 EUR față de achiziția individuală a celor două bilete de mai sus: 338 EUR + TVA

Ce spun prietenii care au participat la evenimentele GPeC

It’s THE PLACE to be if you want to learn what’s top and newest in e-commerce! Captivating atmosphere, amazing, friendly and very professional staff team, inspiring speakers, endless networking resources!

Ioana Rill

O oportunitate reală de a fi la curent cu noutățile din acest segment, tendințe, soluții în funcție de nevoi, studii de caz… O sursă de informație calitativă și cum e și targetată, nu poate decât să mă bucure. Succes!

Simona Dediu

Congrats for a great event with useful content for online money-makers!

Monica Jitariuc

Good opportunity to find out the things you didn’t know about your business!

Iulia Mărgărit-Ivan

Un eveniment internațional realizat ca la carte la care e musai să participi dacă ai tangențe cu online-ul, fie ca antreprenor, fie ca angajat sau freelancer. Recomand cu căldură!

Iulian Acatrinei

Dacă ești online cu afacerea, indiferent de domeniul tău de activitate, sigur nu vrei să ratezi un astfel de eveniment. Best e-commerce & digital marketing event in Eastern Europe!

George Petrea