1

zi de eveniment

E-Commerce & Marketing

20+

speakeri

internaționali și români

25+

Expozanți

Furnizori de servicii pentru E-Commerce

100%

networking

cu elita Digital

De Neratat!

Dan Ariely în România, pe scena GPeC SUMMIT - 31 Octombrie

Dan Ariely se află în topul Bloomberg al celor mai influenți 50 de gânditori contemporani - clasament elitist dedicat personalităților care, prin activitatea lor, au un impact semnificativ asupra schimbării de mentalități, principii, politici publice, piețe, idei. Este Profesor Universitar în Psihologie și Economie Comportamentală la Duke University și una din cele mai influente autorități și voci din lume în Economie Comportamentală.

Deține un doctorat în psihologie cognitivă și administrarea afacerilor și are peste 20 de ani de experiență în cercetarea perspectivelor psihologice ascunse care îi determină pe oameni să acționeze într-un fel predictibil.

Dan Ariely este autor a 3 cărți - New York Times Bestsellers: Predictably Irrational, The Upside of Irrationality și The (Honest) Truth About Dishonesty. Din această toamnă, rețeaua de televiziune NBC va produce și va difuza un show de televiziune bazat pe cartea lui Dan Ariely - Predictably Irrational.

În cea mai recentă carte a sa – Misbelief (2023) – Dan Ariely studiază și explică ce îi face pe oamenii raționali să creadă în lucruri iraționale.

Este membru fondator al Center for Advanced Hindsight, co-creator al filmului documentar (Dis)Honesty: The Truth About Lies și inclus în topul Forbes drept 10 Gurus You Should Know.

Pentru a doua oară la GPeC, dar pentru prima oară în persoană (în 2020, a vorbit online din cauza pandemiei), Dan Ariely urcă pe scena GPeC SUMMIT din București pe 31 Octombrie!

Tu ți-ai luat biletul de acces?

Once in a lifetime opportunity

Mark Schaefer vine în România la GPeC SUMMIT 30-31 octombrie

Mark Schaefer este unul dintre cei mai apreciați autori, speakeri și consultanți de Marketing la nivel global, scriind nu mai puțin de 9 cărți bestseller. În ultima sa carte – Belonging to the Brand: Why Community is the Last Great Marketing Strategy – Mark abordează modalitățile prin care brand-urile se pot conecta cu clienții lor în mediul digital.

Cărțile sale sunt folosite ca manuale în peste 50 de universități, au fost traduse în 15 limbi și pot fi găsite în peste 750 de biblioteci din întreaga lume.

Mark este considerat al 3-lea cel mai influent expert în Digital Marketing din lume de către Brand24 și este în Top 10 cei mai „re-tweeted” specialiști în Marketing de pe Twitter.

Blogul său se află în top 1% din cele mai citite bloguri la nivel global, iar podcast-ul său – The Marketing Companion – este în top 10 podcast-uri de Marketing pe iTunes.

Mark Schaefer vorbește - în premieră în România - la GPeC SUMMIT, pe 31 octombrieFuture proof your business - Conferința GPeC, Teatrul Național București. De neratat!

Mark Schaefer speaking for the first time in Romania at GPeC SUMMIT - The biggest E-Commerce & Digital Marketing Event

Workshop de Optimizare a Conversiilor - Martin Greif, SiteTuners | 30 octombrie | BT Stup

Martin Greif GPeC SUMMIT

Martin Greif, SiteTuners

Crash Course in Conversion Rate Optimization

Understanding how to turn website visitors into customers – a process known as Conversion Rate Optimization (CRO) – can make a significant difference to your eCommerce website.

This workshop is about giving you clear, practical knowledge that you can use right away. You will learn how to use your website and online presence to support your business goals.

You will learn how to make your online marketing efforts customer-focused and how to use different online tools effectively. This includes learning how to align social media, search engine optimization (SEO), and content marketing to reach and engage your customers.

You will learn how to use data and testing to find out what works best for your business. This will help you make decisions based on evidence, not guesswork.

Nivel Curs: Începător / Intermediar | Durata: 5 ore | Desfășurare: BT Stup, București | 30 octombrie 2023 | Limba: Engleză

E-Commerce, Digital Marketing și Networking la superlativ

Ce te așteaptă la GPeC SUMMIT octombrie 2024

GPeC SUMMIT - Evenimentul Anului in E-Commerce si Digital Marketing

 

 • Octombrie 2024, Teatrul Național București - Conferința GPeC: 1 zi întreagă de conferință despre tot ce e actual în E-Commerce și Marketing Online, alături de experți consacrați internaționali și români și 700+ participanți C-Level;
 • Octombrie 2024, Teatrul Național București - GPeC Expo: În paralel cu Conferința GPeC, are loc GPeC Expo - locul în care furnizorii de servicii e-commerce își pot prezenta soluțiile în fața magazinelor online și pot obține lead-uri de la acestea;
 • Octombrie 2024, Teatrul Național București - Gala Premiilor eCommerce, ediția a XVIII-a - festivitatea de premiere a celor mai importante companii din Comerțul Online Românesc alături de elita industriei. Gazda festivității este Pavel Bartoș, iar în deschidere vom avea, ca de obicei, un moment artistic antrenant pentru a intra în atmosfera de Gală;
 • Octombrie 2024, Aria TNB - GPeC Networking Party: Seara îți aduce socializare, zâmbete și bucuria (re)întâlnirii cu elita pieței Digital: 200+ reprezentanți ai celor mai importante companii de profil.

În cadrul GPeC SUMMIT ai pauze dedicate de cafea și networking, astfel încât să te cunoști și să interacționezi cu participanții C-Level din domeniu.

Luni, 30 octombrie

BT Stup, București

 

 • Workshop de Optimizare a Conversiilor - Martin Greif, SiteTuners - max. 20 de locuri disponibile: A Crash Course in Conversion Rate Optimization

Nivel: Începător / Intermediar | Limba de predare: Engleză | Durata: 5 ore

Marți, 31 octombrie

Teatrul Național București & Aria TNB

 

 • Conferința GPeC
 • GPeC Expo
 • Gala Premiilor eCommerce
 • GPeC Networking Party

Promovează-ți serviciile și obține lead-uri

GPeC E-Commerce Expo Octombrie 2024

GPeC Expo se desfășoară în Octombrie în paralel cu Conferința GPeC SUMMIT și este locul ideal de Networking, Leads & Business Opportunities între furnizorii de servicii E-Commerce & Digital Marketing și business-urile online.

Dacă serviciile tale se adresează segmentului E-Commerce și/sau Digital Marketing, îți poți rezerva un spațiu la GPeC Expo unde ai șansa să te promovezi și să obții lead-uri de la peste 700 de participanți C-Level din domeniu.

Sunt max. 30 de spații expoziționale disponibile – tu ți-ai rezervat locul?

GPeC Expo - locul în care furnizorii de servicii E-Commerce și Digital Marketing intră în legătură cu magazinele online

Alătură-te companiilor care participă recurent la evenimentele GPeC

De ce să participi?

9 motive pentru care nu poți să ratezi GPeC SUMMIT Octombrie 2024

 • Ai acces la unii dintre cei mai buni speakeri internaționali și români - experți practicieni cu o vastă experiență în domeniu;
 • Înveți, te inspiri și pleci cu idei imediat aplicabile - afli tot ce este actual în E-Commerce și Digital Marketing și trend-urile pentru viitor;
 • Conținutul transmis este gândit să fie util audienței - la GPeC nu vei asista la speech-uri plictisitoare de vânzare;
 • Ai un mix de chintesență și de informații detaliate - Conferința GPeC îți aduce esența lucrurilor;
 • Ai parte de networking la cel mai înalt nivel cu 700+ participanți - structura GPeC SUMMIT este gândită cu suficiente pauze care să înlesnească networking-ul, iar participanții sunt reprezentanți C-Level ai celor mai importante companii din E-Commerce, Retail și Digital;
 • Obții lead-uri și contacte în cadrul GPeC Expo - fie că ești furnizor de servicii e-commerce, fie că ești magazin online, GPeC Expo este locul în care cele două tabere se întâlnesc, schimbă contacte și discută business. GPeC Expo are loc în paralel cu Conferința GPeC, pe tot parcursul zilei;
 • Afli cine sunt câștigătorii Galei Premiilor eCommerce ediția a XVIII-a în atmosferă de spectacol și într-o seară epică, alături de elita pieței Digital din România. Gazda festivității este Pavel Bartoș;
 • Socializezi, zâmbești și te simți bine la GPeC Networking Party într-o locație premium - ne bucurăm de (re)întâlnire și sărbătorim împreună 18 ani de GPeC în seara zilei, la Aria TNB;
 • Intri în Comunitatea GPeC - cea mai importantă rețea dedicată oamenilor din Digital în care ai parte de resurse utile, sfaturi practice, recomandări de servicii și contacte pentru tot ce ai nevoie în business-ul tău online.

Unde are loc GPeC SUMMIT Octombrie?

TNB, București

 • Conferința GPeC SUMMIT, GPeC Expo și Gala Premiilor eCommerce Octombrie se desfășoară într-un cadru exclusivist, la Sala Mare (Ion Caramitru) a Teatrului Național București, situat la kilometrul zero al Capitalei, pe B-dul Nicolae Bălcescu nr. 2, sector 1 (punct de reper Piața Universității).

Participanții care sosesc la eveniment cu mașina personală, pot folosi parcarea subterană Inter Parking (de sub TNB) la prețul fix de 50 lei pentru 24 de ore de parcare. Aceasta dispune de două niveluri de parcare și are o capacitate totală de 969 de locuri.

Teatrul Național București GPeC SUMMIT
Teatrul Național București GPeC SUMMIT
Teatrul Național București GPeC SUMMIT
lastup (2)
lastup (1)
lastup (3)
Teatrul Național București GPeC SUMMIT Teatrul Național București GPeC SUMMIT Teatrul Național București GPeC SUMMIT lastup (2) lastup (1) lastup (3)

Intră în atmosfera GPeC!

 Vezi cum a fost edițiile trecute și hai alături de noi la 19 ani de GPeC!

Bilete GPeC SUMMIT | 30-31 octombrie 2023

Alege între biletele LITE (budget friendly - nu conțin catering, Gala Premiilor eCommerce și Networking Party) și VIP (pentru experiența GPeC SUMMIT completă cu mese incluse, Gala Premiilor eCommerce, Networking Party și open bar).

Workshop Optimizare a Conversiilor
30 Octombrie (gustări incluse)

159€ + TVA/pers.

Preț valabil până pe 27.10.2023

 

Bilet VIP

 

 • Acces la Workshop Optimizare a Conversiilor 30 octombrie desfășurat la BT Stup: A Crash Course in Conversion Rate Optimization - Martin Greif, SiteTuners

Foarte important: locurile sunt limitate la max. 20 de participanți și vor fi distribuite în ordinea înscrierilor.

Pe lângă accesul la Workshop, biletul include:

 • Acces la suportul de curs
 • Q&A în timp real cu trainerul
 • Posibilitatea analizării propriului magazin online de către trainer (este necesar să ne comunici adresa url a site-ului tău până pe 1 octombrie 2023)
 • Networking cu participanții și trainerul
 • Gustări, Refreshments & Cafea

Workshop-ul este susținut în limba engleză (fără traducere simultană) și este pentru nivel Începător / Intermediar.

*Taxa aferentă biletului este nerambursabilă.

Conferința GPeC + Expo + Gală + Party
31 Octombrie (catering inclus)

 209€ + TVA/pers.

Preț valabil până pe 27.10.2023

 

Bilet VIP

 • Acces la Conferința GPeC, GPeC Expo, Gala Premiilor eCommerce și GPeC Networking Party - 31 Octombrie, Teatrul Național București
 • Acces la prezentările ppt ale speakeri-lor în cadrul Conferinței GPeC 31 Octombrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii prezenți pe scena Conferinței GPeC
 • Business Opportunities & Leads în cadrul GPeC Expo, desfășurată în paralel cu Conferința GPeC
 • Networking cu 700+ participanți
 • Traducere simultană Engleză-Română și viceversa
 • 1 x Welcome Coffee și 2 x Coffee Breaks (cafea/ceai, gustări, salate, refreshments)
 • Acces la înregistrările video ale speech-urilor din cadrul Conferinței GPeC (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Book Signing & Photo Sessions cu speakerii internaționali
 • Prânz & Networking (31 Octombrie) alături de speakerii, partenerii C-Level ai GPeC și posesorii de bilete VIP
 • Cină & Networking (31 Octombrie) alături de speakerii, partenerii C-Level ai GPeC și posesorii de bilete VIP
 • Acces la GPeC After Party - eveniment exclusivist în seara zilei de 31 Octombrie, alături de elita E-Commerce & Digital Marketing din România (Finger Food & Open Bar incluse)
 • Acces la arhiva foto profesională pentru păstrarea vie a clipelor frumoase petrecute împreună la GPeC After Party
*Taxa aferentă biletului este nerambursabilă.

Conferința GPeC + Expo
31 Octombrie

139€ + TVA/pers.

Preț valabil până pe 27.10.2023

 

Bilet LITE

 • Acces la Conferința GPeC, GPeC Expo si Gala Premiilor eCommerce - 31 octombrie, Teatrul Național București
 • Acces la prezentările ppt ale speakeri-lor din cadrul Conferinței GPeC 31 octombrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii prezenți pe scena Conferinței GPeC
 • Business Opportunities & Leads în cadrul GPeC Expo, desfășurată în paralel cu Conferința GPeC
 • Networking cu 700+ participanți
 • Traducere simultană Engleză-Română și viceversa
 • 1 x Welcome Coffee și 2 x Coffee Breaks (cafea/ceai, gustări, salate, refreshments)
 • Acces la a 18a Ediție a Galei Premiilor eCommerce - 31 Octombrie, Teatrul Național București

Acest tip de bilet nu include: masa de prânz, cina, acces la After Party din 31 Octombrie 2023.

*Taxa aferentă biletului este nerambursabilă.

Ce spun prietenii care au participat la evenimentele GPeC

It’s THE PLACE to be if you want to learn what’s top and newest in e-commerce! Captivating atmosphere, amazing, friendly and very professional staff team, inspiring speakers, endless networking resources!

Ioana Rill

O oportunitate reală de a fi la curent cu noutățile din acest segment, tendințe, soluții în funcție de nevoi, studii de caz… O sursă de informație calitativă și cum e și targetată, nu poate decât să mă bucure. Succes!

Simona Dediu

Congrats for a great event with useful content for online money-makers!

Monica Jitariuc

Good opportunity to find out the things you didn’t know about your business!

Iulia Mărgărit-Ivan

Un eveniment internațional realizat ca la carte la care e musai să participi dacă ai tangențe cu online-ul, fie ca antreprenor, fie ca angajat sau freelancer. Recomand cu căldură!

Iulian Acatrinei

Dacă ești online cu afacerea, indiferent de domeniul tău de activitate, sigur nu vrei să ratezi un astfel de eveniment. Best e-commerce & digital marketing event in Eastern Europe!

George Petrea