Magda Cojanu, BoemUrban - Primul marketplace de fashion de nișă

BoemUrban, primul fashion marketplace românesc de nișă | Magda Cojanu despre avantajele sellerilor

BoemUrban este primul marketplace din România dedicat producătorilor și sellerilor de vestimentație cu tentă etno, boho chic. Am stat de vorbă cu Magda Cojanu, Founder BoemUrban, despre trecerea de la un business offline la vânzări online și la motivele pentru care a deschis marketplace-ul de nișă. Descoperă avantajele de a deveni furnizor în BoemUrban în interviul de mai jos.

Citește articolul...
Cătălin Emilian, RTB House - Campanii de retargeting 2019

În campaniile de retargeting, inteligența artificială trebuie dublată și de partea umană | Cătălin Emilian, RTB House

Vrei să obții trafic, să aduci noi utilizatori sau să convertești? Dacă vrei să vezi rezultate din campaniile tale de retargeting, este important să-ți setezi corect obiectivele.

La GPeC SUMMIT am vorbit despre ce înseamnă retargetare, ce bugete minime lunare trebuie alocate pentru o soluție de retargeting, cross-device retargeting și inteligență artificială pentru personalizarea mesajelor cu Cătălin Emilian, Country Manager RTB House. Descoperă insight-urile în interviul de mai jos.

Citește articolul...
European Ecommerce Report 2019

Raportul Pieței de E-Commerce B2C în Europa: statistici și previziuni pentru 2019

În 2018, piața de retail online B2C a înregistrat o creștere de 11.87% în Europa, atingând o cifră de afaceri de 547 de miliarde de euro. Pentru 2019, Raportul European pentru Comerț Electronic B2C estimează o creștere de aproximativ 14%, până la 621 miliarde de euro. Rezumăm mai jos principalele rezultate ale raportului și statisticile pentru România.

Citește articolul...
Adrian Andreiaș (Hosterion) - Pregatirea site-ului de Black Friday

Cum îți pregătești magazinul online pentru traficul de Black Friday. Adrian Andreiaș (Hosterion) despre trio-ul client-development-hosting

Ai pregătit campania de reduceri, stocurile sunt suplimentate, comunicarea este impecabilă. Nimic nu este mai frustrant și păgubos atunci când îți curg vizitatorii pe site, produsele intră în coșuri și comenzile încep să se înregistreze, decât să-ți pice site-ul. Câteva minute de downsite pot să te coste (zeci de) mii de euro. La GPeC SUMMIT am vorbit cu Andrei Andreiaș, fondatorul Hosterion, despre cât de important este să-ți pregătești site-ul pentru campaniile de reduceri speciale.

Citește articolul...

Rata de conversie este de 3,5 ori mai mare dintr-o aplicație decât dintr-un site mobil. Dan Vîrtopeanu despre dezvoltarea unei aplicații mobile în e-commerce

În e-commerce, o aplicație mobilă convertește de până la 3,5 ori mai mult decât un site adaptat pentru mobil. GoApp este una dintre opțiunile simple și rapid de implementat, prin care îți poți dezvolta o aplicație mobilă pentru magazinul online. Care sunt costurile unei astfel de aplicații și principalele ei funcționalități? Am discutat pe larg cu Dan Virtopeanu, fondatorul Breeze Mobile.

Citește articolul...