Felix Patrascanu header quote

Provocări actuale și soluții de viitor în curieratul din România

Piața de curierat din România este în continuă dezvoltare pentru a se alinia la așteptările clienților, fie că sunt business-uri sau persoane fizice. Acest lucru aduce cu sine o serie de challenge-uri pentru firmele de curierat, provocări despre care am discutat și noi cu Felix Pătrășcanu, Managing Partner FAN Courier, la ediția GPeC SUMMIT din noiembrie 2019. Am aflat, printre altele, că lucrurile au potențial de schimbare în bine dacă principalele motoare de creștere lucrează împreună în această direcție.

Citește articolul...
Bogdan Colceriu header quote

Ce se întâmplă pe piața de e-fulfillment din România și Europa de Est

Ne bucurăm să vedem cum business-urile din România evoluează și ajung să se extindă și în afara granițelor. Începând cu 2019, Frisbo și-au extins serviciile de e-fulfillment în Polonia, Ungaria și Slovacia, oferind magazinelor online posibilitatea să vândă și să livreze mai eficient în Europa. Bogdan Colceriu, CEO Frisbo, ne dă detalii despre cum arată piața de e-fulfillment în România și în Europa și ce trebuie să ia în considerare antreprenorii online atunci când vor să livreze produse internațional.

Citește articolul...
mira anghelescu_quote

Cum arată în prezent piața de fashion în e-commerce-ul românesc

Piața e-commerce de fashion din România este în continuare una dintre cele mai evoluate și continuă să crească, devenind din ce în ce mai competitivă. Asta reprezintă o provocare pentru magazinele online care trebuie să se diferențieze pe piață și să-și găsească nișa potrivită de public. Am vorbit cu Mira Anghelescu, COO FashionUP, despre aceste provocări din e-commerce, despre așteptările clienților și ce pot face business-urile care vor să se lanseze în domeniu.

Citește articolul...
cristi movila

Unified Commerce: un trend global, viitorul comerțului online și offline

Comerțul online și offline se îndreaptă, la nivel global, către unified commerce, un trend în care companiile își dezvoltă o privire singulară și unitară a comerțului, cu toate sistemele focalizate pe client și experiența acestuia.  Cristi Movilă, Country Manager VTEX, ne explică în detaliu despre ce înseamnă unified commerce, despre cum online-ul și offline-ul pot funcționa complementar și care sunt avantajele noii tehnologii VTEX. 

Citește articolul...
Cristian Ignat, Aggranda - Automatizarea proceselor prin roboti software

Cum să fii mai eficient și să crești profitabilitatea companiei cu roboții software Aggranda

În 2-3 ani, majoritatea companiilor din lume vor adopta tehnologia RPA și vom începe să lucrăm cot la cot cu roboți software, care ne vor lua de pe cap task-urile zilnice de rutină. Nu este un scenariu SF, avem deja astfel de roboți și în România, dezvoltați de Aggranda. Iată cum pot economisi timp și bani pentru un business.

Citește articolul...