2

zile de eveniment

EXCLUSIV ONLINE

30+

speakeri

români și internaționali

15

cursuri intensive

de E-Commerce & Marketing

38

ore

de conținut practic

E-Commerce și Digital Marketing de la A la Z

Ce te așteaptă la GPeC SUMMIT Online 2-3 Noiembrie

Ți-am pregătit două zile de conținut practic cu unii dintre cei mai buni specialiști români și internaționali astfel încât să afli tot ce este important despre cum să ai un magazin online de succes.

 • 2 Noiembrie - Conferința GPeC: Te așteptăm alături de unii dintre cei mai cunoscuți experți români cu o zi întreagă de conferință în cadrul căreia abordăm subiecte de maxim interes pentru magazinele online și pentru antreprenorii care doresc să pornească o afacere online - rezultatele studiului de piață privind evoluția e-commerce în timpul pandemiei, schimbări ale comportamentului de consum, verticale de piață în creștere, probleme și soluții în logistică și curierat, gândirea strategiei de business pentru atragerea de investitori, Facebook Ads, User Experience & Optimizarea Ratei de Conversie, tehnici de Loializare și Retenție a Clienților, strategii de optimizare SEO, Google Ads, cele mai importante aspecte juridice pentru a evita amenzi usturătoare, povești de (in)succes de la antreprenori români. Participarea la Conferința GPeC din 2 Noiembrie este gratuită și accesibilă oricui, dar necesită înregistrare prealabilă pe site-ul nostru.
 • 2 Noiembrie - Cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing: În paralel cu Conferința GPeC, tot pe 2 Noiembrie, ai parte de 15 sesiuni de curs x 90 minute fiecare = 22,5 ore de conținut practic cu unii dintre cei mai buni traineri români. Participanții vor putea alege max. 4 cursuri pe care le pot accesa Live, dar vor primi înregistrările video ale tuturor celor 15 sesiuni pe care le pot urmări oricând din confortul de acasă ca să nu rateze nimic din conținutul transmis. Subiectele abordate în cadrul cursurilor: Facebook & Google Ads, Social Media, SEO, Google Analytics, Vânzarea în eMAG Marketplace, Google Shopping, Google Search Ads, User Experience & Optimizarea Conversiilor, Google Display, YouTube Ads, Marketing Afiliat, Growth Strategy & Retenția Clienților, Branding.
 • 2 Noiembrie - Gala Premiilor eCommerce: Ziua de 2 Noiembrie se va încheia cu cea de a 15-a ediție anuală a Galei Premiilor eCommerce în cadrul căreia vom desemna câștigătorii în urma Competiției Magazinelor Online GPeC și vom răsplăti performanța principalelor companii din domeniu pentru anul în curs.
 • 3 Noiembrie - Ziua Speakerilor Internaționali: Cea de a doua zi a GPeC SUMMIT Online este dedicată exclusiv speakerilor internaționali legendari - Dan Ariely, Andy Crestodina, Karl Gilis, Els Aerts, Talia Wolf, Rand Fishkin, Nancy Harhut și Wil Reynolds. Este cel mai bun line-up de până acum, așadar îți recomandăm să nu îți faci alte planuri pentru 3 Noiembrie!
 • Întregul eveniment GPeC SUMMIT 2-3 Noiembrie va avea loc exclusiv online - elimini costurile de deplasare, cazare, catering etc. și ai acces la peste 38 de ore de conținut din confortul casei tale. De asemenea, vei avea posibilitatea să intercționezi și să adresezi întrebări speakerilor și trainerilor pe subiectele de interes pentru tine.

100% conținut practic

15 Cursuri Intensive de E-Commerce & Digital Marketing

Pe 2 Noiembrie, în paralel cu Conferința GPeC, te așteptăm cu 15 cursuri practice x 90 minute fiecare alături de unii dintre cei mai buni traineri români.

Cursurile se desfășoară în paralel, pe 4 paliere orare, de aceea vei putea să alegi max. 4 cursuri la care vei participa Live, dar vei primi înregistrările video ale tuturor celor 15 sesiuni ca să nu ratezi nimic din conținutul transmis.

Nivelul tuturor cursurilor este: Începător / Intermediar. Întregul eveniment GPeC SUMMIT (inclusiv cursurile) se desfășoară exclusiv online.

Hot Topics

15 Cursuri x 90 minute fiecare: Tot ce e esențial ca să ai un magazin online de succes

 • Strategia de Marketing și Comunicare în Social Media - Alexandru Negrea, Founder Social Smarts
 • Facebook & Google Ads - From Zero to Hero - Sebastian Cosmor, Head of Marketing & Partnerships Retargeting BIZ
 • SEO pentru magazine online: 10 lucruri pe care le poți face imediat, pentru o mai bună vizibilitate pe Google - Mihai Vînătoru, Managing Partner DWF
 • Google Analytics pentru E-Commerce - Eugen Potlog, Founder UX Studio
 • eMAG Seller Academy - tips&tricks pentru a vinde calitativ pe eMAG Marketplace - Florin Filote, Vice President of Sales - Marketplace / Home-DIY-Auto / Corporate for Romania, Bulgaria & Hungary @ eMAG
 • Cum să faci o campanie de Google Shopping performantă - Cătălin Macovei, Co-Founder MOLOSO
 • Google Ads Search - Machines or humans? Cine câștigă? - Dragoș Smeu, General Manager Mavericks
 • Cele mai comune 3 riscuri GDPR pentru un business online - Bogdan Manolea, Co-Founder TRUSTED.ro
 • Google Display Ads: bune practici pentru o eficiență crescută - Anabela Luca, Managing Director adLemonade
 • Cum să profiți de uberizarea marketingului. Curs practic de marketing afiliat - Bogdan Aron, Chief Financial Officer 2Performant
 • Cum să vinzi mai mult online cu ajutorul YouTube - Alexandra Tudor, PPC Architect Canopyst
 • 10 secrete de UX/UI pentru simplificarea procesului de comandă (checkout) într-un magazin online - Liviu Taloi, Founder ECOMpedia
 • Strategii de creștere pentru un business online - Cosmin Dărăban, CEO Gomag
 • 30 Tips & Tricks pentru campanii performante de Facebook Ads - Raluca Radu, Founder MTH Digital
 • Branding de la A la Z - Roxana Hurducaș, Marcomm Auditor & Consultant

Nivelul tuturor cursurilor este: Începător / Intermediar.

GPeC SUMMIT Online 2-3 Noiembrie

2 zile de Conferință cu speakeri români și internaționali de excepție

Doua zile de Conferinta GPeC SUMMIT Online cu speakeri romani si internationali de exceptie
 • Conferința GPeC din 2 Noiembrie reunește numele sonore ale peisajului E-Commerce și Digital Marketing autohton: Iulian Stanciu (eMAG), Felix Pătrășcanu (FAN Courier), Bogdan Colceriu (Frisbo), Cristi Movilă (VTEX), Raluca Radu (ANSWEAR & MTH Digital), Valentin Radu (Omniconvert), Dorin Boerescu (2Performant), Anabela Luca (adLemonade), Horia Neagu (Napoleon Digital), Andrei Cânda (iSense Solutions), Bogdan Manolea (TRUSTED.ro) sunt doar câțiva din speakerii excepționali anunțați.
 • Hot Topics dezbătute în cadrul Conferinței: rezultatele studiului de piață privind evoluția e-commerce în timpul pandemiei, schimbări ale comportamentului de consum, verticale de piață în creștere, probleme și soluții în logistică și curierat, gândirea strategiei de business pentru atragerea de investitori, Facebook Ads, User Experience & Optimizarea Ratei de Conversie, tehnici de Loializare și Retenție a Clienților, strategii de optimizare SEO, Google Ads, cele mai importante aspecte juridice pentru a evita amenzi usturătoare, povești de (in)succes ale antreprenorilor români.
 • Conferința GPeC din 2 Noiembrie va fi accesibilă gratuit către toți cei interesați de ultimele trend-uri și tips & tricks din E-Commerce și Digital Marketing, dar necesită înregistrare online pe site-ul nostru pentru a o putea urmări.
 • Ziua de 3 Noiembrie este dedicată exclusiv speakerilor internaționali legendari - Dan Ariely, Andy Crestodina, Karl Gilis, Els Aerts, Talia Wolf, Rand Fishkin, Nancy Harhut și Wil Reynolds. Este cel mai bun line-up de până acum, așadar îți recomandăm să nu îți faci alte planuri pentru 3 Noiembrie și să îți iei de acum biletul de acces cu preț redus prin Oferta Early Bird!

De 15 ani răsplătim performanța în E-Commerce-ul Românesc!

A 15-a ediție anuală a Galei Premiilor eCommerce se va desfășura în seara zilei de 2 Noiembrie 2020, când vom răsplăti câștigătorii Competiției Magazinelor Online GPeC și cele mai bune companii din domeniu în cadrul Festivității de Decernare a Premiilor GPeC. Gala Premiilor eCommerce va fi transmisă online.

Premiile GPeC sunt printre cele mai râvnite trofee din online-ul românesc, pentru că la noi distincțiile se acordă pe merit, în baza evaluărilor repetate ale magazinelor online înscrise în Competiția GPeC și sunt rezultatul unui efort susținut, al responsabilității, al faptelor. La GPeC premiile nu pot fi cumpărate.

Luni, 2 Noiembrie

Conferință + Cursuri + Gală

 

 • Conferința GPeC - accesibilă gratuit cu pre-înscriere online
 • 15 Cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing
 • Gala Premiilor eCommerce, ediția a XV-a

Marți, 3 Noiembrie

Conferință Speakeri Internaționali

 

 • Ziua Speakerilor Internaționali: Dan Ariely, Andy Crestodina, Karl Gilis, Els Aerts, Talia Wolf, Rand Fishkin, Nancy Harhut și Wil Reynolds

De ce să participi?

9 motive pentru care nu poți sa ratezi GPeC SUMMIT Online

 • Tot ce e important despre cum să ai un magazin online de succes de la A la Z: Statistici de Piață & Trends, Facebook & Google Ads, Social Media, SEO, Google Analytics, Vânzarea în eMAG Marketplace, Google Shopping, Google Search Ads, User Experience & Optimizarea Conversiilor, Google Display, YouTube Ads, Marketing Afiliat, Growth Strategy & Retenția Clienților, Branding.
 • 2 zile de Conferință cu peste 30 de speakeri români și internaționali de excepție
 • 15 cursuri intensive de E-Commerce & Digital Marketing - vei alege 4 cursuri la care participi Live, dar primești înregistrările video de la toate cele 15 sesiuni ca să nu ratezi nimic din conținutul transmis
 • 38+ ore de conținut practic și interacțiune în timp real (Q&A) cu speakerii și trainerii
 • Afli, din confortul fotoliului de acasă, cine sunt câștigătorii anului în E-Commerce în cadrul celei de a 15-a ediții a Galei Premiilor eCommerce
 • Ești la curent cu ultimele noutăți și tips & tricks din E-Commerce & Digital Marketing
 • Primești înregistrările video și prezentările PPT ale tuturor speakerilor din cadrul Conferinței GPeC care își dau acceptul pentru distribuire
 • GPeC SUMMIT are loc EXCLUSIV ONLINE, deci îl poți accesa de oriunde și elimini costurile de deplasare, cazare, catering etc.
 • Intri în #FamiliaGPeC - ai parte constant de informații și articole utile din E-Commerce & Digital Marketing și de sprijin cu recomandări și soluții atunci când ai nevoie
GPeC SUMMIT 2020 - cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital Marketing

EXCLUSIV ONLINE

Bilete GPeC SUMMIT | 2-3 Noiembrie 2020

Inscrierile la GPeC SUMMIT Online s-au incheiat - te asteptam la urmatoarele evenimente GPeC

Cel mai vândut

-70€ Discount

189€ + TVA

Pret cu TVA: 224,91 €

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT

Pachet 2-Day-Pass

 • Acces la Conferința GPeC 2 Noiembrie SAU la 4 cursuri LIVE 2 Noiembrie (au loc în paralel - ai acces la ambele, deci tu decizi la ce dorești să participi)
 • Acces la Gala Premiilor eCommerce - 2 Noiembrie
 • Acces la slide-urile prezentate de speakeri la Conferința GPeC - 2 Noiembrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Acces la înregistrarea video a speech-urilor din cadrul Conferinței GPeC - 2 Noiembrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii în cadrul Conferinței GPeC 2 Noiembrie SAU în cadrul Cursurilor 2 Noiembrie
 • Acces la înregistrările video ale tuturor celor 15 cursuri din 2 Noiembrie
 • Acces la suportul de curs pentru toate cele 15 sesiuni de curs
 • Acces la Ziua Speakerilor Internaționali - 3 Noiembrie
 • Acces la slide-urile prezentate de speakerii internaționali - 3 Noiembrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Acces la înregistrarea video a Zilei Speakerilor Internaționali - 3 Noiembrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii internaționali - 3 Noiembrie
 • Exclusiv Online - poți accesa evenimentul de oriunde și elimini costurile de deplasare, cazare, catering etc.

GRATUIT

NECESITĂ ÎNSCRIERE ONLINE

PÂNĂ PE 30 OCTOMBRIE, ORA 23:59

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT

Pachet Conferință + Gală
2 Noiembrie

 • Acces la Conferința GPeC -
  2 Noiembrie
 • Acces la Gala Premiilor eCommerce - 2 Noiembrie
 • Acces la slide-urile prezentate de speakeri la Conferința GPeC -
  2 Noiembrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Acces la înregistrarea video a speech-urilor din cadrul Conferinței GPeC - 2 Noiembrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii în cadrul Conferinței GPeC - 2 Noiembrie
 • Exclusiv Online - poți accesa Conferința & Gala GPeC -
  2 Noiembrie de oriunde

-60€ Discount

149€ + TVA

Pret cu TVA: 177,31 €

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT

Pachet Conferință + Gală + Cursuri 2 Noiembrie

 • Acces la Conferința GPeC 2 Noiembrie SAU la 4 cursuri LIVE 2 Noiembrie (au loc în paralel - ai acces la ambele, deci tu decizi la ce dorești să participi)
 • Acces la Gala Premiilor eCommerce - 2 Noiembrie
 • Acces la slide-urile prezentate de speakeri la Conferința GPeC -
  2 Noiembrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Acces la înregistrarea video a speech-urilor din cadrul Conferinței GPeC - 2 Noiembrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii în cadrul Conferinței GPeC 2 Noiembrie SAU în cadrul Cursurilor 2 Noiembrie
 • Acces la înregistrările video ale tuturor celor 15 cursuri din 2 Noiembrie
 • Acces la suportul de curs pentru toate cele 15 sesiuni din 2 Noiembrie
 • Exclusiv Online - poți accesa evenimentul de oriunde

-40 EUR Discount

149€ + TVA

Preț cu TVA: 177,31 €

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT

Pachet Speakeri Internaționali 3 Noiembrie

 • Acces la Ziua Speakerilor Internaționali - 3 Noiembrie
 • Acces la slide-urile prezentate de speakerii internaționali - 3 Noiembrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Acces la înregistrarea video a Zilei Speakerilor Internaționali -
  3 Noiembrie (acolo unde primim acceptul de redistribuire)
 • Q&A în timp real cu speakerii internaționali - 3 Noiembrie
 • Exclusiv Online - poți accesa evenimentul de oriunde

Intră în atmosfera GPeC

Vezi edițiile trecute GPeC în video și imagini

Testimoniale de la participanți

Ce spun prietenii care au participat la evenimentele GPeC

caret-down caret-up caret-left caret-right

It’s THE PLACE to be if you want to learn what’s top and newest in e-commerce! Captivating atmosphere, amazing, friendly and very professional staff team, inspiring speakers, endless networking resources!

Ioana Rill

O oportunitate reală de a fi la curent cu noutățile din acest segment, tendințe, soluții în funcție de nevoi, studii de caz… O sursă de informație calitativă și cum e și targetată, nu poate decât să mă bucure. Succes!

Simona Dediu

Congrats for a great event with useful content for online money-makers!

Monica Jitariuc

Good opportunity to find out the things you didn’t know about your business!

Iulia Mărgărit-Ivan

Un eveniment internațional realizat ca la carte la care e musai să participi dacă ai tangențe cu online-ul, fie ca antreprenor, fie ca angajat sau freelancer. Recomand cu căldură!

Iulian Acatrinei

Dacă ești online cu afacerea, indiferent de domeniul tău de activitate, sigur nu vrei să ratezi un astfel de eveniment. Best e-commerce & digital marketing event in Eastern Europe!

George Petrea