Andrei Bereandă , Cătălin Emilian , Sabin Belușică , Virgil Pascu , Mihai Petroff , Raluca Radu ,

Multichannel Marketing Toolkit: tactici de promovare online actuale într-un context de piață din ce în mai dificil

GPeC SUMMIT 8 Octombrie, București

Campaniile Meta Ads nu mai funcționează ca acum câțiva ani – costurile cresc constant odată cu creșterea concurenței, iar campaniile Google Ads devin din ce în ce mai automatizate și mai puțin transparente.

Realitatea în promovarea online este că lucrurile evoluează exponențial de la o lună la alta, iar concurența devine tot mai acerbă, costurile de achiziție și de retenție client crescând și ele în același timp.

Care este abordarea potrivită pentru promovarea unui magazin online, care sunt canalele pe care acestea le pot testa și care sunt tacticile eficiente pentru fiecare dintre aceste canale de promovare online?

  • În condițiile unor costuri de achiziție client în creștere în campaniile Google și Meta Ads, care sunt tacticile care pot fi aplicate de un magazin online pentru optimizarea bugetului de marketing?
  • Ce canale alternative de promovare digitală are la dispoziție un magazin online pentru a contracara dependența de Meta și Google Ads?
  • Cum poți deveni un magazin online care câștigă bani din publicitate în loc să îi investească? Despre Retail Media Network
  • Cum putem crește gradul de loialitate al clienților unui magazin online prin campanii de promovare și care ar fi cele mai potrivite canale pentru acest obiectiv?
  • Cum putem eficientiza investiția în marketing online astfel încât bugetul să se întoarcă în business cu un ROAS eficient?
  • Cum faci Affiliate Marketing cu rezultate?…

… sunt doar câteva din întrebările la care aflăm răspunsuri în acest panel.

Încurajăm interacțiunea, deci poți interveni oricând cu întrebări către cei care ne sunt alături: Andrei Bereandă (Head of Digital Pro TV), Cătălin Emilian (Country Manager RTB House), Sabin Belușică (Performance Lead Httpool), Virgil Pascu (PPC Strategy Director Publicis), Mihai Petroff (Client Service Director 2 Performant)

Host: Raluca Radu, CEO & Founder MTH Digital

Andrei Bereandă (Head of Digital ProTV)

Află mai mult »

Cătălin Emilian (Country Manager RTB House)

Află mai mult »

Sabin Belușică (Performance Lead Httpool)

Află mai mult »

Virgil Pascu (PPC Strategy Director @ Publicis Media Precision)

Află mai mult »

Mihai Petroff ( Client Service Director | 2 Performant)

Află mai mult »

Raluca Radu (Founder MTH Digital)

Află mai mult »