Școala de Vară de E-Commerce GPeC

În perioada 22-27 august 2018 te așteptăm la a 8-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC - mixul perfect între cursuri practice, team-building și distracție cu cei mai frumoși oameni din online!

Ce te așteaptă la Școala de Vară GPeC

Scoala-de-Vara-GPeC-Family-Hotel-ArnicaVino cu noi la a 8-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC, singura serie de cursuri intensive de Comerț Electronic și Marketing Online din România, care va avea loc în perioada 22 – 27 august 2018, într-un peisaj superb de munte, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, jud. Brașov.

Noi suntem 100% siguri că nu trebuie să o ratezi, iar prietenii care au participat la edițiile trecute îți pot confirma, în unanimitate, acest lucru. Uite de ce:

Afli tot ce e esențial ca să ai un magazin online de succes!

În fiecare zi, de dimineață până la prânz, îți iei porția de steroizi în e-commerce! Te așteaptă 12 cursuri x 90 minute fiecare, adică 18 ore de conținut intensiv de comerț electronic și marketing online – totul axat pe “tips & tricks” și exemple concrete de la cei mai buni specialiști practicieni din domeniu.

Vei fi direct implicat în workshop-uri și pus la exerciții practice care să te ajute în situațiile concrete de care te lovești zilnic în business-ul tău online.

 • Este site-ul meu ușor de folosit de utilizatori sau îi pierd înainte de a cumpăra? Ce trebuie să fac ca să am un website bun din punct de vedere Usability / User Experience?
 • Care sunt ultimele tweak-uri din domeniu care mă ajută să cresc rata de conversie și să vând mai mult?
 • Cum mă diferențiez față de competiție fără să intru în războiul celor mai mici prețuri?
 • Cursuri E-Commerce Marketing Online Scoala de Vara GPeCCum îmi gândesc planul și strategia de marketing?
 • Care este Buyer Persona-ul meu și cum îi pot oferi o experiență de cumpărare personalizată, croită special pentru el?
 • Cât de importante sunt și cum mă ajută datele și KPI-urile în luarea deciziilor de business? Cum le interpretez, cum le urmăresc, cum le măsor?
 • Care sunt cele mai eficiente canale de marketing din punct de vedere rezultate vs. costuri în funcție de verticale?
 • Cum fac ca magazinul meu online să fie optimizat pentru motoarele de căutare? Care sunt ultimele tendințe de care ține cont Google în materie de SEO?
 • Ce trebuie să fac în Social Media și cum mă ajută în business?
 • Cum fac campanii de AdWords “deștepte”? De ce trebuie să țin cont?
 • Cum măsor eficiența campaniilor de marketing (ROI)?
 • Cum îmi optimizez site-ul pentru device-urile mobile? care sunt trucurile de care trebuie să țin cont? Mobi-site, aplicație de mobil, design Responsive sau Adaptive – care e diferența dintre ele și ce e mai bine pentru mine?
 • Cum să scriu cât mai bine descrierea produselor? Cum să am content de calitate pe site?
 • Cum pot să îmi loializez clienții ca să devină Returning Customers? …

Discutii cu trainerii Scoala de Vara de E-Commerce GPeC

… sunt doar câteva din întrebările la care îți vei găsi răspuns în cadrul workshop-urilor de la Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2018: Optimizarea Conversiilor, Usability, SEO, Analytics, AdWords,  Marketing Online, Social Media, Mobile, Content Marketing, Personalizare, Customer Experience, E-Mail Marketing, Best practices in e-commerce, Logistică, Growth hacking etc. – pe toate le disecăm timp de 5 zile pentru ca tu să vinzi mai mult!

Ești conectat la e-commerce în fiecare clipă

În fiecare după amiază după cursuri, ai ocazia să discuți față în față cu trainerii, să le adresezi întrebări și să le ceri sfaturi avizate pentru afacerea ta online, iar valoarea adăugată nu se oprește aici: împărtășești experiențe de business, schimbi idei și stabilești legături de lungă durată cu toți colegii participanți. La Școala de Vară GPeC, îți vei face o nouă familie – familia ta din online!

Legi prietenii pe termen lung cu cea mai frumoasă comunitate din online

Serile sunt rezervate activităților de team building, poveștilor și glumelor spumoase condimentate cu foc de tabără, vin fiert, pălincă și acorduri de chitară.

Jucăm mima, foosball, air hockey, ping-pong, biliard, dartz și ne “chinuim” la probele de team-building (de la Treasure Hunt, până la realizarea spotului publicitar pentru un magazin online care vinde tunuri pentru anihilarea țânțarilor :)) – toate fac parte din Școala de Vară de E-Commerce GPeC.

Te așteaptă 5 zile de conținut de calitate în cadrul workshop-urilor, dar și multe zâmbete și distracție pe măsură alături de colegi și traineri. Crede-ne: îți vei dori ca cele 5 zile să nu se termine niciodată!

Când, unde și cine?

Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2018 se va desfășura în perioada 22 – 27 August, la superbul Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus / Bran, jud. Brașov.

Cine poate participa?

Toți cei direct interesați să își deschidă o afacere online sau sunt deja implicați în e-commerce și vor să își dezvolte business-ul: magazine online, furnizori de servicii și soluții e-commerce, tool-uri și platforme e-commerce, procesatori de plăți, companii de curierat, agenții specializate, pe scurt – oricine este direct interesat de comerțul online.

Precizare: magazinele online care s-au înscris în Competiția GPeC 2018 și au selectat pachetul PLATINUM la înscriere, beneficiază de 5% discount din valoarea taxei de participare la Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2018.

Atenție! Sunt doar 50 de locuri disponibile, deci fii cu ochii pe noi pe 25 Iunie când începem înscrierile ca să fii sigur că nu ratezi! Din experiența ultimilor 7 ani de când organizăm Școala de Vară GPeC, locurile se epuizează rapid!

Dacă vrei să fii sigur că nu uiți de Școala de Vară GPeC, abonează-te la newsletter-ul nostru și vei fi primul care află noutățile!

Beneficii și Costuri

Ce câștigi și cât te costă participarea

 • Workshops Scoala de Vara de E-Commerce GPeC

  ai parte de 5 zile de cursuri intensive de e-commerce și marketing online (12 workshopuri x 90 minute fiecare = 18 ore de conținut practic de la unii dintre cei mai buni specialiști din piață) –> știi ce să faci ca să crești afacerea ta online;

 • exceptând orele dedicate workshopurilor, ai timp în fiecare zi să stai de vorbă cu trainerii (fără să fie nimeni pe fugă cum se mai poate întâmpla la orice conferință) –> asta înseamnă consultanță avizată FIX pe afacerea ta;
 • de joi până duminică lucrezi în echipă pentru a dezvolta o campanie de marketing de la zero și pentru a identifica problemele unui magazin online –> aplici concret ceea ce înveți la workshop-uri;
 • dacă ai un magazin online înscris în Competiția GPeC 2018, poți cere sfaturi specialiștilor prezenți și putem discuta asupra primului raport de audit –> îți crești semnificativ șansele de a urca pe podiumul câștigătorilor la Gala Premiilor eCommerce;
 • te împrietenești și discuți informal (la un pahar de vorbă) cu trainerii (unii dintre cei mai buni specialiști în e-commerce și marketing online) –> networking de calitate și relații pe termen lung;
 • schimbi idei/păreri/contacte cu colegii cursanți –> înveți din experiența lor, beneficiezi de recomandări și știi la cine să apelezi atunci când ai nevoie de ajutor pentru a-ți crește afacerea;
 • te vei simți excelent timp de 5 zile la aer curat de munte, alături de cea mai frumoasă comunitate din online: pe lângă workshopuri, te așteaptă activități de team building, foc de tabară în acorduri de chitară, pălincă/bere/vin, discuții libere, distracție și, mai ales, o adevărată familie!

Taxa de participare

Early-Bird (25 Iunie – 31 Iulie 2018, inclusiv)

 • Cazare în regim Double (vei împărți camera cu un coleg de curs), 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.249 lei + TVA persoană/sejur;
 • Cazare in regim Single (camera este a ta în totalitate), 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.649 lei + TVA persoană/sejur

Tarif standard (1-17 August 2018, inclusiv)

 • Cazare în regim Double, 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.549 lei + TVA persoană/sejur;
 • Cazare in regim Single, 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.949 lei + TVA persoană/sejur

Comunitatea online GPeC

Atenție! Sunt doar 50 de locuri disponibile, deci fii cu ochii pe noi pe 25 Iunie când începem înscrierile ca să fii sigur că nu ratezi! Din experiența ultimilor 7 ani de când organizăm Școala de Vară GPeC, locurile se epuizează rapid!

Te așteaptă 5 zile de cursuri intensive de comerț electronic și marketing online, networking și distracție pe măsură alături de cei mai buni traineri și cea mai frumoasă comunitate din online.

Vezi cum a fost la ediția trecută a Școlii de Vară GPeC!

Fii cu ochii pe noi pe 25 Iunie când începem înscrierile și vino la aer curat de munte pentru 5 zile memorabile de e-commerce! Abonează-te la newsletter-ul nostru ca să fii sigur că ești primul care află noutățile despre Școala de Vară de E-Commerce GPeC!

Înscrierile încep pe 25 Iunie!

Fă-ți planurile în așa fel încât să nu ratezi a 8-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC! Pe 25 Iunie începem înscrierile și tot atunci anunțăm și trainerii cu care te vei întâlni. Este indicat să te abonezi la newsletter-ul GPeC ca să fii primul care află noutățile!