Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2019

În perioada 21-26 august 2019 te așteptăm la a 9-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC - mixul perfect între cursuri practice, team-building și distracție cu cei mai frumoși oameni din online!

Ce te așteaptă la Școala de Vară GPeC

Scoala-de-Vara-GPeC-Family-Hotel-ArnicaVino cu noi la a 9-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC, singura serie de Cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online din România, care va avea loc în perioada 21 – 26 august 2019, într-un peisaj superb de munte, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, jud. Brașov.

Noi suntem 100% siguri că nu trebuie să o ratezi, iar prietenii care au participat la edițiile trecute îți pot confirma, în unanimitate, acest lucru. Uite de ce:

Afli tot ce e esențial ca să ai un magazin online de succes!

În fiecare zi, de dimineață până la prânz, îți iei porția de steroizi în e-commerce! Te așteaptă 12 cursuri x 90 minute fiecare, adică 18 ore de conținut intensiv de comerț electronic și marketing online – totul axat pe “tips & tricks” și exemple concrete de la cei mai buni specialiști practicieni din domeniu.

Vei fi direct implicat în workshop-uri și exerciții practice care să te ajute în situațiile concrete de care te lovești zilnic în business-ul tău online.

 • Este site-ul meu ușor de folosit de utilizatori sau îi pierd înainte de a cumpăra? Ce trebuie să fac ca să am un website bun din punct de vedere Usability / User Experience?
 • Care sunt ultimele tweak-uri din domeniu care mă ajută să cresc rata de conversie și să vând mai mult?
 • Cum mă diferențiez față de competiție fără să intru în războiul celor mai mici prețuri?
 • Cursuri E-Commerce Marketing Online Scoala de Vara GPeCCum îmi gândesc planul și strategia de marketing?
 • Cum îmi gândesc business-ul încă de la început pentru a putea atrage investiție? La ce indicatori se uită un investitor?
 • Cum îmi gândesc strategia de business pe termen mediu și lung?
 • Care sunt cele mai eficiente canale de marketing din punct de vedere ROI?
 • Cum fac ca magazinul meu online să fie optimizat pentru motoarele de căutare? Care sunt ultimele tendințe de care ține cont Google în materie de SEO?
 • Cum îmi instalez corect Google Analytics și ce indicatori principali trebuie să urmăresc pentru a lua cele mai potrivite decizii de business?
 • Cum scriu conținut în Social Media care să provoace engagement?
 • Cum fac campanii de AdWords “deștepte”? De ce trebuie să țin cont?
 • Cum măsor eficiența campaniilor de marketing (ROI)?
 • Cum scriu termenii și condițiile, politica de confidențialitate etc. și ce trebuie să respect în așa fel încât să evit posibile amenzi ale legiuitorului?
 • Cum pot să am cât mai mulți Returning Customers și cum calculez Customer Lifetime Value?
 • Cum asigur conveniență și flexibilitate clienților mei? …

Discutii cu trainerii Scoala de Vara de E-Commerce GPeC

… sunt doar câteva din întrebările la care îți vei găsi răspuns în cadrul workshop-urilor de la Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2019: Usability, Optimizarea Conversiilor, Marketing Online, Google Analytics, SEO, AdWords, Content Marketing & Social Media, Legal, Customer Experience, Best practices in E-Commerce, Logistică și Curierat, Growth Hacking & Loializare, Business Strategy & Investment etc. – sunt subiecte pe care le abordăm în cele 5 zile pentru ca tu să vinzi mai mult!

Ești conectat la e-commerce în fiecare clipă

După cursuri, ai ocazia să discuți față în față cu trainerii, să le adresezi întrebări și să le ceri sfaturi avizate pentru afacerea ta online, iar valoarea adăugată nu se oprește aici: împărtășești experiențe de business, schimbi idei și stabilești legături de lungă durată cu toți colegii participanți. La Școala de Vară GPeC, îți vei face o nouă familie – familia ta din online!

Legi prietenii pe termen lung cu cea mai frumoasă comunitate din online

După-amiezile și serile sunt rezervate activităților de team building, poveștilor și glumelor spumoase condimentate cu foc de tabără, vin fiert, pălincă și acorduri de chitară.

Jucăm mima, foosball, air hockey, ping-pong, biliard, dartz și ne “chinuim” la probele de team-building (de la Treasure Hunt, până la realizarea spotului publicitar pentru un magazin online care vinde tunuri pentru anihilarea țânțarilor :)) – toate fac parte din Școala de Vară de E-Commerce GPeC.

Te așteaptă 5 zile de conținut de calitate în cadrul workshop-urilor, dar și multe zâmbete și distracție pe măsură alături de colegi și traineri. Crede-ne: îți vei dori ca cele 5 zile să nu se termine niciodată!

Când, unde și cine?

Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2019 se va desfășura în perioada 21 – 26 August, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus / Bran, jud. Brașov.

Cine poate participa?

Toți cei direct interesați să își deschidă o afacere online sau sunt deja implicați în e-commerce și vor să își dezvolte business-ul: magazine online, furnizori de servicii și soluții e-commerce, tool-uri și platforme e-commerce, procesatori de plăți, companii de curierat, agenții specializate, pe scurt – oricine este direct interesat de comerțul online.

Precizare: magazinele online care s-au înscris în Competiția GPeC și au selectat pachetul PLATINUM la înscriere, beneficiază de 5% discount din valoarea taxei de participare la Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2019.

Beneficii și Costuri

Ce câștigi și cât te costă participarea

 • Workshops Scoala de Vara de E-Commerce GPeC

  ai parte de 5 zile de cursuri intensive de e-commerce și marketing online (12 workshopuri x 90 minute fiecare = 18 ore de conținut practic de la unii dintre cei mai buni specialiști din piață) –> știi ce să faci ca să crești afacerea ta online;

 • exceptând orele dedicate workshopurilor, ai timp în fiecare zi să stai de vorbă cu trainerii (fără să fie nimeni pe fugă cum se mai poate întâmpla la orice conferință) –> asta înseamnă consultanță avizată FIX pe afacerea ta;
 • lucrezi în exerciții practice pe echipe alături de ceilalți colegi participanți –> aplici concret ceea ce înveți la workshop-uri;
 • dacă ai un magazin online înscris în Competiția GPeC 2018, poți cere sfaturi specialiștilor prezenți și putem discuta asupra primului raport de audit –> îți crești semnificativ șansele de a urca pe podiumul câștigătorilor la Gala Premiilor eCommerce;
 • te împrietenești și discuți informal (la un pahar de vorbă) cu trainerii (unii dintre cei mai buni specialiști în e-commerce și marketing online) –> networking de calitate și relații pe termen lung;
 • schimbi idei/păreri/contacte cu colegii cursanți –> înveți din experiența lor, beneficiezi de recomandări și știi la cine să apelezi atunci când ai nevoie de ajutor pentru a-ți crește afacerea;
 • te vei simți excelent timp de 5 zile la aer curat de munte, alături de cea mai frumoasă comunitate din online: pe lângă workshopuri, te așteaptă activități de team building, grill, vin fiert la ceaun și acorduri de chitară, pălincă/bere, discuții libere, distracție și, mai ales, o adevărată familie!

Taxa de participare

Early-Bird (ofertă valabilă până pe 21 Iulie 2019, inclusiv) – în funcție de numărul de locuri disponibile (limitat la 50 în total)
 • Cazare în regim DOUBLE (vei împărți camera cu un coleg de curs), 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.299 lei + TVA persoană/sejur;
 • Cazare în regim SINGLE (camera este a ta în totalitate), 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.799 lei + TVA persoană/sejur

Comunitatea online GPeC

Tarif standard (22 Iulie – 16 August 2019, inclusiv) – în funcție de numărul de locuri disponibile (limitat la 50 în total)
 • Cazare în regim DOUBLE (vei împărți camera cu un coleg de curs), 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.699 lei + TVA persoană/sejur;
 • Cazare în regim SINGLE (camera este a ta în totalitate), 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 3.199 lei + TVA persoană/sejur

Profită de Oferta Early Bird și înscrie-te din timp la Școala de Vară de E-Commerce GPeC. Din experiența noastră din ultimii 8 ani, locurile se epuizează înainte de finalizarea perioadei de înscriere!

Ce spun prietenii care au participat la Școala de Vară GPeC

Ce spun participantii despre Scoala de Vara de E-Commerce GPeC
Emanuel Cimponeru

1) Foarte tare tot ce înseamnă GPeC. 2) Foarte bine structurat programul Școlii de Vară. 3) Foarte faini voi toți pentru că asta stă la baza punctelor 1 și 2. :)

Andreea Tanislav

Felicitări pentru organizarea Școlii de Vară GPeC! Pe lângă informațiile prețioase pe care le-am învățat, aceste 5 zile m-au ajutat să aflu în ce etapă sunt, ce mai am de învățat și unde vreau să ajung. Ingredientele perfecte: know-how, fun și relaxare. Felicitări și mulțumesc!

Luisa Mihalcea

Cu toată sinceritatea vreau să vă mulțumesc pentru că mi-ați reamintit de ce am ales această carieră. La finalul acestor zile m-ați transformat în fan și ați devenit modele de urmat pentru mine. Apreciez dedicarea și modul în care v-ați implicat în acest proiect și a ieșit ceva minunat. Plec cu zâmbetul pe buze, cu informații frumos și bine structurate și cu țelul de a pune în practică ce am învățat. Anul viitor promit să revin cu un magazin online optimizat, așa cum am învățat la GPeC.

Cristina Mădălina

Dragi educatori – pentru mine nu ați fost profesori, ci educatori sau îndrumători în tot ceea ce s-a întâmplat în aceste 5 zile. Sunt foarte încântată de tot ceea ce am descoperit aici, de lucrurile noi aflate, de oamenii faini pe care i-am cunoscut și de toată experiența GPeC. Pentru că da, GPeC este o experiență, una extraordinară pentru mine. Deși clișeic, eu mă înclin și vă mulțumesc!

Olivian Stoica

Vă mulțumesc din inimă pentru găzduirea acestor cursuri bogate în informații, pentru organizarea unui eveniment inedit, în urma căruia am putut să îmi extind orizonturile profesionale în relația începută cu niște oameni deosebiți și experți în tot ceea ce înseamnă online, digital și date.

Echipa Libris

Ați fost niște gazde minunate! Felicitări pentru organizarea Școlii de Vară! Ne-au plăcut speakerii, ne-au plăcut prezentările și plecăm de aici cu multe idei și task-uri în agendă. Vă mulțumim!

Asigură-ți locul din timp!

În ultimii 8 ani de când organizăm Școala de Vară GPeC nu a existat nicio ediție în care locurile să nu fie epuizate înainte de finalizarea perioadei de înscrieri. Așadar, profită de Oferta Early Bird și înscrie-te de pe acum ca să ai locul asigurat la singura serie de cursuri intensive de E-Commerce și Marketing Online din România!