GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019

2 zile de E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa Centrală și de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% premium, Expo cu 35+ companii top-notch, Networking cu participanți C-Level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce - totul creat să te inspire. #CraftedToInspire

Cunoaște-i pe speakerii legendari ai GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie

Sărbătorim 14 ani de evenimente GPeC cu unii dintre cei mai apreciați speakeri internaționali și români – toți specialiști practicieni cu o experiență vastă în E-Commerce și Digital Marketing. Vino să îi cunoști la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București și să petreci 2 zile memorabile, pline de conținut practic, alături de elita comunității online!

Profită de Oferta Early Bird valabilă până pe 25 octombrie ora 23:59 și ia-ți biletul de acces cu un discount de minimum 50 EUR + TVA!

Ryan Holiday pentru prima data in Romania la GPeC SUMMIT - Evenimentul Anului in E-Commerce si Marketing Online

Ryan Holiday

Bestselling Author, Marketer & Entrepreneur

Ryan Holiday este unul dintre cei mai cunoscuți autori contemporani la nivel internațional, marketer și antreprenor care a transformat principiile și înțelepciunea Filosofiei Stoice în strategii de marketing revoluționare.

Ryan este autorul bestseller-urilor Trust Me, I’m Lying, Growth Hacker Marketing, The Obstacle Is The Way și Perennial Seller: The Art of Making and Marketing Work that Lasts

Până la vârsta de doar 31 de ani, cărțile lui se vânduseră deja în aproape 2 milioane de exemplare în întreaga lume și au influențat modul de gândire și strategia giganților internetului precum Google, Microsoft și Twitter, dar și al unora dintre senatorii americani ori leaderi militari și chiar al echipelor sportive câștigătoare ale Super-Bowl, precum New England Patriots.

Andy Crestodina speaking for the first time in Romania at GPeC SUMMIT - The most important E-Commerce & Digital Marketing Event in Eastern Europe

Andy Crestodina

Co-Founder & Chief Marketing Officer Orbit Media

Andy Crestodina este Co-Fondator și Chief Marketing Officer al Orbit Media – agenție de Digital multiplu premiată la nivel internațional, având birourile în Chicago, USA.

Cu o experiență de peste 19 ani, Andy a oferit consultanță în zona de Digital Marketing către mai mult de 1.000 de companii. Este specialist în Content Marketing, fiind autorul cărții Content Chemistry: The Illustrated Handbook for Content Marketing și un speaker renumit în domeniu.

De-a lungul carierei, Andy a scris sute de articole pe subiecte legate de Content Strategy, Search Engine Optimization, Influencer Marketing, Conversion și Analytics, este autorul unui podcast de profil, iar prestigioasa publicație Forbes l-a desemnat Top 10 Online Marketing Experts to Watch.

Tiffany daSilva speaker at GPeC SUMMIT Bucharest Romania - The most important E-Commerce & Digital Marketing Event in Eastern Europe

Tiffany DaSilva

Founder DaSilva Consulting

Tiffany daSilva are o experiență de peste 15 ani în SEO și PPC, în tot acest timp lucrând pentru nu mai puțin de 500 de website-uri din întreaga lume, majoritatea e-commerce.

Tiffany și-a dorit dintodeauna să activeze în domeniul online, primul său proiect fiind un website de Afiliere care vindea produse pentru bărbierit, încă de când era în școala gimnazială (anii ’90). De atunci a început să facă SEO, chiar dacă nici nu cunoștea termenul, după cum mărturisește.

Pasionată de domeniu, Tiffany predă astăzi SEO și SEM în cadrul McMaster University din Canada, iar prestigioasa publicație Mashable a numit-o “One of the Most Influential Growth Marketers“. În 2012, Tiffany a primit distincția Tech Woman of Canada.

Vitaly Friedman, Smashing Magazine speaks at GPeC SUMMIT Bucharest Romania - E-commerce & Digital Marketing Conference

Vitaly Friedman

Co-Founder & Editor-in-Chief of Smashing Magazine

Vitaly Friedman este Co-Fondatorul și Redactorul-Șef al celebrei publicații online Smashing Magazine, dedicată design-ului și dezvoltării web. Înainte de a fonda Smashing Magazine în 2006, Vitaly a lucrat timp de 6 ani ca freelancer în Design și Web Development.

Vitaly este autor și co-autor al tuturor cărților publicate sub brand-ul Smashing Books – care acoperă o paletă largă de subiecte (de la Web Design, la User Experience, E-Commerce și UI Design).

El este pasionat de User Experience, fiind invitatul special al celor mai importante conferințe de profil din întreaga lume în calitate de keynote speaker sau trainer în cadrul sesiunilor de workshop și masterclass pe care le susține.

Els Aerts Speaker GPeC SUMMIT E-Commerce & Digital Marketing Conference

Els Aerts

Co-Founder & Managing Partner AGConsult

Els Aerts a pus bazele AGConsult – companie de Usability și Optimizarea Ratei de Conversie cu sediul în Belgia – împreună cu Karl Gilis în anul 2001, iar de atunci este Managing Partner.

Ea este un adevărat promotor al metodologiei Calitative de User Research și al testelor de User Experience moderate de un facilitator. Este pasionată de întregul proces și de a ajuta companiile să își înțeleagă clienții cât mai bine pentru că – spune ea: “a happy customer is a returning customer”.

De-a lungul carierei, Els a moderat peste 3.500 de teste UX pentru companii precum AtlasCopco, Orange, Daikin sau Bridgestone.

Angie Schottmuller CRO speaker GPeC SUMMIT - The most important E-Commerce & Digital Marketing Event in CEE

Angie Schottmuller

Founder Interactive Artisan

Angie Schottmuller este considerată The Queen of Conversion-Centered Content Strategy and Organic Lead Generationde către cei mai mari jucători din E-Commerce la nivel internațional.

Prestigioasele publicații Forbes și Entrepreneur Magazine o plasează în “Top 10 Online Marketing Expert to Follow”.

Angie este, de peste 10 ani, fondatorul Interactive Artisan – agenție cu sediul în Minnesota, USA, axată pe SEO și CRO pentru companii medii și mari. Este pasionată de transformarea oricărui concept creativ de creștere al unui business într-un framework pragmatic, bazat pe cifre și date – fără a lăsa loc subiectivismului.

Christian Holst Co-Founder of Baymard Institute speaking at GPeC SUMMIT - The most important E-Commerce Event in CEE

Christian Holst

Co-Founder Baymard Institute

Christian Holst este Research Director și Co-Fondatorul Baymard Institute – cea mai apreciată companie de Web Usability Research din Europa.

Baymard deruleză studii de User Experience pe cele mai importante website-uri de e-commerce din întreaga lume și publică constant rezultatele analizelor sub formă de articole, rapoarte, studii de caz, bune practici și benchmark-uri comparative.

De-a lungul carierei, Christian a petrecut peste 42.000 de ore conducând testele de UX pentru cei mai importanți jucători internaționali din e-commerce, iar rezultatele și concluziile rapoartelor Baymard au fost aplicate cu succes de 71% din companiile care astăzi se află în Fortune 500 la nivel mondial.

Felix Patrascanu FAN Courier GPeC SUMMIT

Felix Pătrășcanu

Managing Partner FAN Courier

Felix Pătrășcanu este membru fondator si Managing Partner FAN Courier – liderul pieței serviciilor de curierat rapid din România începând cu anul 2006.

Pe lângă funcția de conducere pe care o ocupă în cadrul FAN Courier, Felix Pătrășcanu este membru fondator al Asociației Operatorilor de Curierat din România (AOCR), membru în board-ul de conducere al Romanian Business Leaders (RBL – organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit, ce are ca obiectiv dezvoltarea unei platforme de acțiune și implicare socială pentru lideri în mediul privat) și co-autor al “Ghidului Practic pentru Antreprenori”, prima lucrare colectivă despre antreprenoriat redactată de oameni de afaceri din România.

Iulian Stanciu CEO eMAG speaker la GPeC SUMMIT Cel mai important eveniment de e-Commerce din Romania

Iulian Stanciu

CEO eMAG

Iulian Stanciu este CEO-ul celui mai mare magazin online din România, eMAG, deținătorul NOD (Network One Distribution), owner-ul retailer-ului Flanco și investitor în alte afaceri românești. Un proiect de focus pentru Iulian în cadrul eMAG este extinderea eMAG Marketplace, sistem prin care partenerii eMAG își afișează oferta pe platforma eMAG.ro.

Cristi Movila Country Manager VTEX speaker la GPeC SUMMIT - Cel mai important Eveniment de E-Commerce si Digital Marketing din Europa Centrala si de Est

Cristi Movilă

Country Manager VTEX

Cristi Movilă are o experiență de peste 12 ani în E-Commerce, fiind responsabil cu inițierea, lansarea și managementul mai multor proiecte omni-channel pentru magazine online de top din segmentul Beauty și Fashion precum Coty Cosmetics, OTTER sau Lensa. De curând, el a devenit Country Manager VTEX – una dintre cele mai mari platforme e-commerce la nivel mondial cu sediul central în Brazilia.

Alex Negrea speaker la GPeC SUMMIT - Cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital Marketing din Romania

Alexandru Negrea

Owner Social Smarts

Cu o experiență de peste 6 ani în marketing și comunicare online, Alexandru Negrea este consultant și trainer pe teme de Social Media. În 2012 a înființat primele cursuri intensive de Social Media din România – Social Media Essentials – cu peste 1.400 de absolvenți în prezent, iar în 2015 a pus bazele Social Smarts, companie de cursuri intensive pentru dezvoltarea abilităților sociale.
Valentin Radu Omniconvert Speaker GPeC Ecommerce SUMMIT

Valentin Radu

CEO & Founder Omniconvert

Valentin Radu este antreprenor cu 15 ani de experiență în Tehnologie și Marketing Online. El este Founder și CEO al Omniconvert, platformă de optimizare a ratei de conversie care a primit numeroase distincții internaționale. Valentin este cunoscut pentru energia pozitivă debordantă, creativitate și know-how și este specialist în Optimizarea Conversiilor, Marketing Online, Business Strategy și Growth Hacking.

Raluca Radu Country Manager ANSWEAR & Founder MTH DIGITAL - GPeC SUMMIT Speaker

Raluca Radu

Country Manager ANSWEAR

Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR, Fondator al departamentului de marketing online externalizat pentru e-commerce MTH Digital și Co-Organizator GPeC. Având o experiență de peste 14 ani în marketing digital și strategie de business online și e-commerce, Raluca se implică activ în creșterea și educarea pieței de digital din România, fiind trainer pentru cursurile de marketing online și e-commerce din cadrul DallesGO și consultant in zona de strategie și marketing online pentru business-uri la început de drum în mediul digital.

Raluca este absolventă de Automatică și Calculatoare și în trecut s-a ocupat de introducerea pe piață a business-ului OLX.ro și de creșterea acestuia și a condus cu succes echipe și proiecte online în cadrul Naspers, The Group, F64, Acasa.ro.

Andrei Canda iSense Solutions - Studiu Piata Romaneasca de E-Commerce 2019 prezentat la GPeC SUMMIT

Andrei Cânda

Managing Partner iSense Solutions

Andrei Cânda are o experiență profesională solidă, lucrând în cercetarea de piață de peste 13 ani. De-a lungul carierei, Andrei a lucrat atât de partea clientului (colaborând cu unul dintre cei mai mari retaileri din piață), cât și în unele dintre cele mai mari companii specializate în cercetare de piață.

Are o largă arie de expertiză, coordonând proiecte de cercetare despre E-Commerce, bunuri de larg consum, Retail, bunuri de folosință îndelungată, media, turism, Automotive, servicii financiare, IT&C, servicii medicale, social etc.

Andrei are un doctorat în Marketing, este acreditat de Asociația de Word of Mouth Marketing și este autor publicat, scriind materiale de specialitate despre rețelele de socializare, marketing, comunicare sau blogging.

Bogdan Colceriu CEO Frisbo - GPeC SUMMIT - Evenimentul Anului in E-Commerce si Digital Marketing

Bogdan Colceriu

CEO Frisbo Efulfillment

Bogdan Colceriu a fost consultant de marketing timp de 10 ani pentru importante companii din România, înainte de a deveni co-fondator al Trilulilu – cea mai importantă platformă de video-streaming din România, co-fondator al Okian – cea mai mare librărie de carte în limba engleză din România și apoi Frisbo – primul serviciu de efulfillment autohton.

Bogdan este CEO al Frisbo Efulfillment, în proces de extindere regională și, de curând, Founding Manager la Risky Business, primul fond de accelerare dedicat startup-urilor din România.

Andreea Moisa Beans United - GPeC SUMMIT

Andreea Moisa

Managing Director Beans United

Cu o experiență de peste 8 ani în Digital Marketing, Andreea Moisa este Managing Director al Beans United, prima agenție de Inbound Marketing din România, partener Hubspot.

Andreea a lansat în 2014 seria Seminariilor de Inbound Marketing (SIM), un eveniment dedicat tuturor celor care vor să afle mai multe despre inbound marketing. Ea este implicată și în educația academică, fiind membru activ al Centrului de Excelență pentru Creșterea Calității în Învățământul Superior din cadrul Universității Titu Maiorescu.

Dorin Boerescu CEO 2Performant speaker la GPeC SUMMIT - Cel mai important eveniment de E-Commerce si Marketing Online

Dorin Boerescu

CEO 2Performant

Dorin Boerescu este CEO 2Performant.com, companie care dezvoltă un marketplace de servicii de marketing destinat e-commerce-ului. Din 2015 platforma este activă internațional, cu focus pe țările din UE.

Anterior, Dorin a fost co-fondator în câteva companii de advertising – Hyperactive (agenție de performance – 2008), Bakemono (publisher online – 2009), Agrafa (tipografie digitală – 2004), Speed Promotion (în prezent Godmother – agenție full-service).

Dorin a vorbit la zeci de evenimente de marketing și e-commerce din România, Polonia, Marea Britanie, Bulgaria, Croația, promovând democratizarea marketingului în e-commerce.

Razvan Acsente Vodafone - speaker la GPeC SUMMIT - Evenimentul Anului in E-Commerce si Marketing Online

Răzvan Acsente

Digital Commercial Manager Vodafone

Pasionat și practicant de Online Marketing și E-Commerce, Răzvan Acsente a coordonat atât lansarea în e-Commerce a unor branduri importante precum Atmospherefashion, cât și campaniile de optimizare și promovare online a celui mai mare site de comerț electronic, Okazii.ro, sau a altor magazine online din zona de fashion, auto, casă și grădină, birotică & papetărie, produse pentru copii, cadouri sau băuturi alcoolice și non alcoolice.

În prezent, Răzvan este Digital Commercial Manager Vodafone, după ce a fost 4 ani Head of Marketing Naspers Classifieds RO & EU CLM Lead în cadrul celui mai mare site de anunțuri din România, OLX.

Florinel Chis ARMO - membru in Juriul Competitiei Magazinelor Online GPeC

Florinel Chiș

Director Executiv ARMO

Florinel Chiș este Director Executiv al ARMO – Asociația Română a Magazinelor Online. Are peste 15 ani de experiență în comerț online, atât în plan local, cât și internațional. A fost consultant pentru companii din Fortune 500 în implementarea de platforme de e-commerce la nivel global. El mai deține funcția de Chief Technology Advisor în cadrul EMOTA, la Bruxelles și Member of the Board în Asociația Ecommerce Europe.

Marian Hurducas GPeC SUMMIT - Cel mai important Eveniment de Comert Electronic si Marketing Online

Marian Hurducaș

Manager & Founder Necktie Agency

Din cei 10 ani în care a trecut prin toate formatele de radio, Marian Hurducaș și-a petrecut ultimii 3 ani la Radio România Cluj ca editor și crainic în departametul Știri. De mediul digital se preocupă de cel puțin 6 ani, timp în care a coordonat sau comunicat evenimente precum TIFF și, în egală măsură, a lucrat cu branduri naționale din poziția de manager de comunicare. În urmă cu patru ani a pus bazele Necktie Agency, specializată în comunicare digitală și producție de content, al cărui manager este în prezent.

Mihai Vinatoru Speaker GPeC SUMMIT - SEO, E-Commerce & Digital Marketing

Mihai Vînătoru

Head of SEO & Managing Partner DWF

Mihai Vînătoru este Head of SEO și Managing Partner DWF – una dintre cele mai mari agenții de SEO din România. DWF gestionează în prezent 70+ campanii de optimizare pentru magazine online sau companii cu vizibilitate națională din domenii precum: auto, turism, sănătate, financiar, home & deco etc.

Prin utilizarea celor mai avansate instrumente SEO disponibile, precum și prin experiența acumulată, specialiștii DWF oferă campanii SEO performante și măsurabile.

Cosmin Daraban GoMag speaker GPeC SUMMIT - Conferinta E-Commerce si Marketing Online Premium

Cosmin Dărăban

CEO GoMag

Cosmin Dărăban este CEO și Co-Fondator al platformei eCommerce GoMag. Cosmin este specializat în Marketing Online și eCommerce, CRO și tehnici de creștere a traficului și vânzărilor.

Printre proiectele lui Cosmin se numără platforma GoMag, una dintre cele mai populare soluții eCommerce din România și agenția SilkWeb.

De-a lungul anilor, alături de echipa sa, Cosmin a contribuit la creșterea a peste 1.500 de companii iar, în prezent, pe platforma GoMag se dezvoltă peste 950 de magazine online din toate industriile.

Doina Vilceanu ContentSpeed speaker GPeC SUMMIT - Cel mai important eveniment de comert electronic si marketing online din Romania

Doina Vîlceanu

Chief Marketing Officer ContentSpeed

Doina Vîlceanu coordonează departamentul de Marketing și Vânzări al ContentSpeed, lider de piață în implementarea soluțiilor software customizate pentru eCommerce.

Platforma de comerț electronic ContentSpeed este implementată pentru peste 500 de magazine online și 35 de portaluri B2B. Printre brandurile din portofoliul companiei se numără: SEPHORA, Diverta, IL PASSO, Chicco, QuickMobile, Flormar, Betty Ice.

Catalin Macovei MoLoSo - GPeC SUMMIT PPC E-Commerce

Cătălin Macovei

Co-Founder MOLOSO

Cătălin Macovei este Co-Fondatorul agenției MOLOSO, agenție specializată în Perfomance Marketing și Automation, gestionând la nivel anual peste 12 milioane de EUR pentru clienți români și din centrul și estul Europei pentru sute de clienți din domenii diferite.