GPeC Summit, 25-26-27 Mai, Bucuresti

Vrei sa stii tot ce misca in e-commerce doar de la cei mai buni? Nu rata GPeC Summit 25-26-27 Mai 2016, Bucuresti, Romania! Pe 25 Mai te asteapta Conferinta GPeC plina de keynote-uri care iti vor taia rasuflarea, stabilesti parteneriate in cadrul GPeC Expo si faci super networking cu elita pietei de e-commerce la Party-ul GPeC. Iar pe 26 si 27 Mai ai parte de nu mai putin de 18 ore de Workshopuri aplicate!

Magazinele online fata in fata cu furnizorii de solutii si servicii e-commerce

La GPeC E-Commerce Expo aducem in acelasi loc magazinele online si furnizorii de servicii e-commerce pentru a inlesni parteneriate pe termen lung, dar si colaborari punctuale. Principalele nevoi ale magazinelor online isi vor gasi raspunsul la furnizorii prezenti in cadrul GPeC E-Commerce Expo – cele mai importante companii din domeniu.

GPeC E-Commerce Expo se desfasoara in prima zi a GPeC Summit, pe data de 25 Mai 2016, la Crystal Palace Ballrooms, situat in Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, Bucuresti, Romania, in intervalul orar 09:00 – 19:00.

Accesul la GPeC E-Commerce Expo este gratuit pentru toti participantii la GPeC Summit 25-26-27 Mai.

Vezi ce beneficii ai atat ca Expozant, cat si ca Magazin Online Vizitator si vino la GPeC E-Commerce Expo, pe 25 Mai 2016. Noi zicem ca e esential pentru afacerea ta!

Ai deja un magazin online sau vrei sa lansezi unul? In orice situatie, trebuie sa vii la GPeC E-Commerce Expo pentru ca aici te vei intalni cu principalii furnizori de servicii si solutii e-commerce, adica exact cu acele companii de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta afacerea:

 • platforme de e-commerce potrivite pentru afacerea ta;
 • agentii de web development / programatori cu care poti lucra;
 • customizari de solutii open source (ex.: Magento; PrestaShop etc.);
 • agentii specializate pe SEO;
 • agentii de SEM / AdWords / Analytics;
 • procesatori de plati online;
 • companii de curierat rapid;
 • tool-uri de A/B Testing si Retentia Clientilor;
 • servicii de e-mail marketing;
 • retele de marketing afiliat care te pot ajuta sa vinzi mai mult;
 • servicii de hosting / clouding;
 • consultanti specializati.

Intra in legatura directa cu toti furnizorii prezenti la GPeC E-Commerce Expo, stabileste contacte, cere oferte de pret si incheie parteneriate. Rar ai ocazia sa te intalnesti cu toti cei de care ai nevoie pentru succesul afacerii tale in acelasi loc, deci nu rata aceasta oportunitate!

Cum poti sa participi la GPeC E-Commerce Expo

Cand si unde?

GPeC E-Commerce Expo se desfasoara in prima zi a GPeC Summit, in data de 25 Mai 2016, in intervalul orar 09:00-19:00, la Crystal Palace Ballrooms (Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, Bucuresti), Sala Londra.

GPeC E-Commerce Expo in Imagini

Companiile care ofera servicii si solutii dedicate segmentului e-commerce au oportunitatea de a se intalni fata in fata cu magazinele online la GPeC E-Commerce Expo. Uite cateva imagini din anii trecuti si hai si tu pe 25 Mai 2016 sa iti promovezi serviciile catre potentialii tai clienti!

Fa-te cunoscut!

Daca oferi servicii si solutii de comert electronic pentru magazinele online, vino la GPeC E-Commerce Expo ca sa te intalnesti cu viitorii tai clienti! Scrie-ne pe contact [@] gpec.ro pana pe 20 Mai 2016 si inscrie-te ca Expozant!