GPeC Summit, 25-26-27 Mai, Bucuresti

Vrei sa stii tot ce misca in e-commerce doar de la cei mai buni? Nu rata GPeC Summit 25-26-27 Mai 2016, Bucuresti, Romania! Pe 25 Mai te asteapta Conferinta GPeC plina de keynote-uri care iti vor taia rasuflarea, stabilesti parteneriate in cadrul GPeC Expo si faci super networking cu elita pietei de e-commerce la Party-ul GPeC. Iar pe 26 si 27 Mai ai parte de nu mai putin de 18 ore de Workshopuri aplicate!

Doar cei mai buni ajung pe scena GPeC Summit!

Pe 25-26-27 Mai 2016 te asteptam cu un line-up WOW de speakeri internationali pentru 3 zile de continut e-commerce Premium. Fa cunostinta cu Super-Star-Speakerii GPeC Summit si nu rata a 11-a editie anuala a GPeC – Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din Romania! #GPeCSummit, #GPeC11

Alex Langshur Cardinal Path GPeC Summit Bucharest RomaniaAlex Langshur este Co-Fondator si Senior Partner al Cardinal Path – una dintre cele mai importante agenții de Digital Performance Measurement din America de Nord, achiziționată de curând de Dentsu Aegis Network, un gigant media cu business-uri pe 5 continente.

În prezent, Alex conduce divizia de Digital Intelligence și Digital Marketing a Cardinal Path pentru peste 50 de țări, prioritatea lui fiind (simplu spus) de a-și ajuta clienții să transforme vizitele din site în bani.

Alex este fost Președinte si actual Director Emeritus al Digital Analytics Association (DAA) – cea mai importantă asociație din lume dedicată web analytics din care fac parte toți profesioniștii din domeniu la nivel internațional.

Aveti ocazia sa il intalniti si sa il ascultati pe Alex Langshur pentru prima data in Romania la GPeC Summit pe 25 Mai in cadrul Conferintei, dar si pe 26 Mai 2016 cand Alex va sustine un workshop de 90 minute.

 

Daniel Waisberg, Analytics Advocate la Daniel Waisberg Google UKGoogle și Fondatorul Online Behavior petrece foarte mult timp vizualizând și analizând datele din Google Analytics pentru a găsi soluțiile eficiente de optimizare a conversiilor și de creștere a vânzărilor, oferind companiilor răspunsuri și scenarii imediat aplicabile, pe baza metricilor. Daniel spune despre el un singur lucru – extrem de elocvent: “I really like data.”

Daniel este autorul “Google Analytics Integrations” (editura Wiley, Iunie 2015) și, de asemenea, Fondator și Editor al portalului de Optimizare și Analytics Online-Behavior.com, portal care oferă o multitudine de ghiduri și sfaturi practice despre tot ce ține de Google Analytics, Google Tag Manager și Optimizarea Conversiilor.

Înainte de a intra în echipa Google, Daniel a fost Google Analytics Certified Partner timp de 5 ani, perioadă în care a lucrat în mod direct cu retailerii online pentru a-i ajuta să înțeleagă, să măsoare și să își optimizeze afacerea bazându-se pe date concrete. Are o deosebită apreciere pentru oamenii care iubesc statisticile și iau decizii de business în funcție de cifre palpabile.

Daniel Waisberg va sustine un keynote speech in cadrul Conferintei GPeC din 25 Mai 2016.

 

David Darmanin Hotjar GPeC Summit Bucharest, RomaniaDavid Darmanin este Fondatorul și CEO-ul Hotjartool-ul care a revolutionat lumea Analytics și a Optimizării Conversiilor la nivel mondial!

David are o experiență de peste 12 ani în Optimizarea Conversiilor, Digital Marketing și Business Project Management, timp în care a generat creșteri de sute de milioane de dolari profit pentru companiile cărora le-a oferit consultanță specializată.

David este expert recunoscut la nivel mondial în Conversion Optimization, Internet Marketing, E-Commerce, User Centered Design, Interface Design, User Research and Analysis, Product Design, Brand Design, Product Strategy, iar înainte de a fonda Hotjar a făcut parte din echipa Conversion Rate Experts în cadrul căreia a lucrat alături de cei mai buni specliaști la nivel internațional și a avut responsabilitatea de a crește afacerile unora dintre cele mai sofisticate companii globale care astăzi sunt liderii așa numitului “web revolution”.

În iunie 2014 pune bazele Hotjar, companie care în mai puțin de doi ani a trecut de la nivelul “Start-ups” în topul “Fortune 500”.

Pe David Darmanin il veti intalni, in premiera in Romania, la GPeC Summit, in cadrul Conferintei din 25 Mai 2016.

 

Karl Gilis AG Consult GPeC Summit Bucharest RomaniaKarl Gilis este considerat de PPC Hero numărul 3 la nivel mondial în topul celor mai buni experti în Optimizarea Conversiilor în 2015 și este Co-Fondatorul companiei belgiene AGConsult, specializată în Usability și Optimizarea Conversiilor.

Karl optimizează website-uri încă din 2001, bazându-se exclusiv pe fapte concrete și pe experiența reală a utilizatorilor, susținând că este “sătul de toate părerile și sugestiile așa numitilor specialiști care nu sunt practicieni și se bazeză doar pe intuitie sau feeling”.

În ultimii ani, Karl spune că a devenit “obsedat de A/B Testing” pentru că îi permite să măsoare impactul schimbărilor pe care le propune clienților săi, dar și pentru că a realizat că nu întotdeauna se aplică și au rezultate “bunele practici”.

Speech-urile sale sunt, cu adevărat spumoase, motiv pentru care este recunoscut drept “Conversion Comedian“. :-)

Karl Gilis va face spectacol pe scena GPeC Summit în cadrul Conferinței din data de 25 Mai cu un keynote speech plin de sfaturi practice și studii de caz intitulat “Don’t do anything on your website you wouldn’t do on a first date“, iar pe 26 Mai 2016 Karl va susține workshop-ul “How to create better A/B tests based on user research“.

 

Brian Dean Backlinko GPeC Summit Bucharest, RomaniaBrian Dean este Fondatorul si CEO-ul Backlinko, inclus in Top 100 Business Blog al Technorati in Octombrie 2013 – blog pe care orice antreprenor online sau marketing manager gaseste resurse extrem de utile si sfaturi practice despre cum sa creasca traficul si propriul business prin SEO. Tot in 2013, Backlinko a fost desemnat cea mai buna resursa de informatii despre Link Building de catre Triple SEO.

Brian este unul dintre cei mai buni experti la nivel mondial in SEO, Content Marketing, Link Building, Blogging, Social Media, Conversion Rate Optimization si E-Mail Marketing, fiind adesea citat si mentionat de publicatii consacrate precum Entrepreneur.com sau Search Engine Journal, precum si de institutii educationale prestigioase cum ar fi BYU.edu.

Inainte de a fonda Backlinko, Brian a lucrat din pozitia de Consultant SEO & Digital Marketing cu numeroase companii, de la business-uri foarte mici pana la corporatii ajutandu-le sa isi imbunatateasca vizibilitatea in motoarele de cautare si sa creasca exponential traficul pe site.

Ian Cleary, fondatorul RazorSocial si colaborator la Entrepreneur.com surprinde abilitatile si experienta profesionala a lui Brian Dean in doar cateva cuvinte: “If you need to drive a ton of relevant traffic to your site, then Brian is the man to go to.”

Pe Brian Dean il veti intalni pentru, prima data in Romania, la GPeC Summit, pe 25 Mai 2016 in cadrul Conferintei.

 

Marie Polli ConversionXL GPeC Summit Bucharest RomaniaMarie Polli este Senior Optimization Strategist si expert practician in Optimizarea Ratei de Conversie si Cresterea Vanzarilor magazinelor online in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase agentii din lume specializate in CRO: ConversionXL, agentie fondata de Peep Laja.

In 2015, participantii GPeC Summit au avut ocazia sa il intalneasca pe Viljo Vabrit (CEO-ul ConversionXL), iar in 2016 ducem lucrurile mai departe si este momentul sa o intalniti pe Marie Polli, pentru prima data in Romania!

Marie isi dedica 100% din orele de lucru optimizarii conversiilor si o face intr-o maniera diferita fata de alti specialisti, incercand sa nu se axeze doar pe CRO ci integrand intreaga strategie in contextul fiecarui business, in functie de dimensiunea si de particularitatile lui. Capacitatea ei de a vedea “the whole picture” a facut-o indispensabila multitudinii de companii pentru care lucreaza.

Pe Marie o veti vedea live in cadrul Conferintei din 25 Mai 2016, dar si pe 26 Mai 2016 cand va sustine un workshop aplicat de 90 de minute.

 

Paul Rouke PRWD GPeC Summit Bucharest, RomaniaPaul Rouke este, din 2004, Fondatorul PRWD – considerata drept una dintre cele mai bune agentii din UK specializate in Usability si Optimizarea Conversiilor.

Inainte de a fonda PRWD, Paul a lucrat timp de 7 ani in cadrul gigantului grup Shop Direct, unde s-a axat pe Usability si Customer Experience considerand ca pentru a putea imbunatati experienta online a utilizatorilor, este extrem de important sa intelegi mai intai  comportamentul si asteptarile acestora de la magazinul tau online.

Paul este considerat astazi unul dintre cei mai buni specialisti in Optimizarea Ratei de Conversie din UK, fiind invitat la multe conferinte de profil din intreaga lume.

Pe langa a impartasi din experienta lui in cadrul evenimentelor si de a scrie carti (Paul este autorul “The Growth Strategy That’s Being Ignored: A Story of Untapped Potential“), Paul a ramas hands-on in cadrul companiei, lucrand direct cu clienti importanti precum: Moss Bros, Games Workshop, Lovehoney, Schuh, Harveys, Moneysupermarket & MBS.

Paul Rouke va sustine un keynote speech in prima zi din cadrul GPeC Summit, pe 25 Mai 2016.

 

Chris Hague ZoomSphere GPeC Summit Bucharest, RomaniaChris Hague este Communication & Marketing Manager al ZoomSphere, start-up-ul din Cehia care ofera un tool all-in-one pentru marketerii din Social Media si care a intrat pe piata din Romania in toamna anului 2015.

ZoomSphere este solutia care ofera instrumente de Management, Analytics, Benchmarking, Customer Care, Monitorizare si Raportare pentru toate conturile de Social Media ale companiilor, integrand intr-o singura aplicatie canalele de Facebook, Twitter, Instagram, Youtube sau Google+.

Marile companii precum Enel, Raiffeisen Bank, Erste Bank, Tesco, IKEA, Aegon etc. folosesc ZoomShpere, iar Chris Hague va sustine un workshop de 90 de minute in ziua de 27 Mai 2016 in care va discuta aplicat despre insight-urile pretioase pe care vi le poate oferi acest tool.

Ce te asteapta la GPeC Summit

Ziua 1, 25 Mai 2016 – Conferinta GPeC
 • 1 zi de Conferinta Premium, plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere cu speakeri WOW, internationali si romani;
 • Hot topics: Optimizarea Conversiilor & Usability, Marketing Online, Split Testing, Targetare Comportamentala & Personalizare, SEO, SEM, Web Analytics, E-Commerce Tools, Logistica & Curierat, Studii de Caz;
 • Cifre, statistici si tendinte de evolutie despre comertul online romanesc si european / market insights;
 • GPeC E-Commerce Expo: te intalnesti fata in fata si stabilesti parteneriate cu principalii furnizori de solutii si servicii de comert electronic din Romania;
 • GPeC E-Commerce Party: dezlantuim networking-ul in super muzica si super petrecere!
Ziua 2 si Ziua 3, 26 & 27 Mai 2016 – Workshopurile GPeC
 • 2 zile de Workshopuri, adica 18 ore de content direct aplicabil pentru ca tu sa vinzi mai mult! #nobullshit;
 • Subiecte de maxim interes dezbatute in cadrul workshopurilor, de neratat pentru orice magazin online;
 • Workshopuri sustinute de cei mai buni traineri internationali si romani –  toti trainerii GPeC Summit au un background profesional de invidiat in e-commerce si sunt practicieni, deci TU ai numai de castigat!

Cand iti spunem ca nu trebuie sa ratezi GPeC Summit, stim de ce:

 • 700+ participanti (top management), asteptati in cele 3 zile de eveniment;
 • 20+ top furnizori de servicii si solutii de comert electronic in cadrul GPeC E-Commerce Expo;
 • Un adevarat festin de E-Commerce: Conferinta + Workshopuri + Expo + Party;
 • Super Networking & Leads cu elita pietei de e-commerce.

Locurile sunt limitate, deci inscrie-te din timp la GPeC Summit 25-26-27 Mai 2016, Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti, Romania si afla tot ce misca in e-commerce doar de la cei mai buni!

Termenul limita de inscriere este 22 Mai 2016, ora 23:59, dar pana pe 15 Mai 2016 (inclusiv) beneficiezi de preturi speciale prin Oferta Early-Bird! Inscrie-te acum!

Sau mai bine inscrie-ti magazinul online in Competitia GPeC si, pe langa multiplele beneficii, ai acces gratuit* la GPeC Summit!

*Doar pentru pachetele PREMIUM si PLATINUM.

10 motive pentru care nu trebuie sa ratezi GPeC Summit, 25-26-27 Mai 2016

 1. Opt Super Speakeri vor urca pe scena GPeC Summit: Alex Langshur (Co-Founder Cardinal Path & Director Emeritus Digital Analytics Association), Daniel Waisberg (Google Analytics Advocate), David Darmanin (Founder Hotjar), Karl Gilis (Co-Founder AGConsult), Marie Polli (Senior Optimization Strategist ConversionXL); Brian Dean (Founder, CEO and SEO Blogger Backlinko), Chris Hague (Communications & Marketing Manager ZoomSphere), Paul Rouke (Founder & Director of Optimisation PRWD);
 2. Ai parte de 3 zile de Continut E-Commerce Premium de la unii dintre cei mai buni specialisti internationali si romani ca sa afli cum sa cresti profitabilitatea afacerii tale online;
 3. Te asteapta 1 zi de Conferinta (plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere) si 2 zile de Workshopuri aplicate – adica un total de 27 de ore de content relevant;
 4. Stii tot ce conteaza: Cifre de Piata, Tendinte si Evolutii, Optimizarea Conversiilor, Marketing Online, SEO, SEM, Usability, Web Analytics, Split Testing, Customer Experience, Curierat, Management, Studii de Caz;
 5. Discuti si stabilesti parteneriate cu principalii furnizori de solutii si servicii in cadrul GPeC E-Commerce Expo;
 6. Faci networking cu elita comertului electronic (speakeri si participanti) la bere/vin/suc (dupa preferinte) in cadrul GPeC E-Commerce Party;
 7. Te intalnesti si stabilesti contacte cu reprezentantii celor mai importante companii – de la magazinele online consacrate, la marii retaileri offline care isi extind afacerea in online;
 8. 700+ participanti sunt asteptati in cele 3 zile de eveniment: CEO’s, Marketing Managers, Product & Brand Managers, PR Executives, Web Developers, IT Managers, Sales Managers;
 9. GPeC reuneste, de 11 ani, elita comunitatii de e-commerce: magazine online, procesatori de plati, banci, dezvoltatori de tool-uri e-commerce, furnizori de solutii si servicii de comert electronic, companii de curierat, agentii digitale, comparatoare de preturi, retele de marketing afiliat etc.;
 10. Castigi know-how si lead-uri doar de la cei mai buni.

Taxa de participare

Preturile biletelor de acces la GPeC Summit 25-26-27 Mai 2016 sunt imbatabile! Nicio alta conferinta de e-commerce din Romania sau din regiune nu iti poate oferi continut premium de la speakeri internationali de top, la preturi mai mult decat rezonabile. Noi putem.

Very Early Bird*
pana pe 21.04.2016
Early Bird*
22.04-15.05
Standard*
16.05-22.05
Conferinta & GPeC E-Commerce Expo, 25 Mai
49 € 59 € 79 €
Workshopuri – 26 Mai
Tu vei alege workshopurile la care vrei sa participi!**
49 € 59 € 79 €
Workshopuri – 27 Mai
Tu vei alege workshopurile la care vrei sa participi!**
49 € 59 € 79 €
3 Day-Pass 147 117 € 177 147 € 237 207 €

 

Oferta Early Bird – aplicabila in perioada 22 Aprilie – 15 Mai 2016, inclusiv:

 • Ziua 1, 25 Mai 2016 – Conferinta & GPeC E-Commerce Expo, 59 EUR (TVA inclus) / persoana;
 • Ziua 2, 26 Mai 2016 – Workshopuri, 59 EUR (TVA inclus) / persoana;
 • Ziua 3, 27 Mai 2016 – Workshopuri, 59 EUR (TVA inclus) / persoana;

3-Day-Pass: 177 147 EUR (TVA inclus) / persoana

Oferta Standard – aplicabila in perioada 16-22 Mai 2016, inclusiv:

 • Ziua 1, 25 Mai 2016 – Conferinta & GPeC E-Commerce Expo, 79 EUR (TVA inclus) / persoana;
 • Ziua 2, 26 Mai 2016 – Workshopuri, 79 EUR (TVA inclus) / persoana;
 • Ziua 3, 27 Mai 2016 – Workshopuri, 79 EUR (TVA inclus) / persoana;

3-Day-Pass: 237 207 EUR / persoana

Este bine sa stii

 • Preturile biletelor de acces la GPeC Summit includ serviciile de catering puse la dispozitie de organizatori, precum si serviciile de traducere simultana (Romana-Engleza si Engleza-Romana);
 • Preturile biletelor de acces la GPeC Summit nu includ costurile de cazare si transport, care revin in sarcina participantilor.
 • Taxa de participare nu este rambursabila.

Ce mai stai?

Termenul limita de inscriere la GPeC Summit este 22 Mai 2016, ora 23:59, dar te sfatuim sa nu ratezi Oferta Early-Bird valabila pana pe  15 Mai 2016 (inclusiv)!

Locatie

GPeC Summit se desfasoara in zilele de 25-26-27 Mai 2016, in Bucuresti, Romania, la Crystal Palace Ballrooms, situat in Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, in imediata apropiere a Palatului Parlamentului – punct de reper: Piata de Flori din zona George Cosbuc.

 • Ziua 1 – 25 Mai 2016 se desfasoara in salile Bucuresti, Londra si Atena din cadrul Crystal Palace Ballrooms;
 • Ziua 2 si Ziua 3 – 26 & 27 Mai 2016 se desfasoara in salile Viena, Roma si Atena din cadrul Crystal Palace Ballrooms.

Crystal Palace Ballrooms este situat in inima Bucurestiului, in apropiere de Piata Unirii. Distanta aproximativa de la aeroportul Otopeni (terminalul “sosiri”) pana la Crystal Palace Ballrooms este de 20 km (pret aprox. cursa Taxi – 15 EUR).

Alatura-te Comunitatii Exceptionale GPeC!

Te asteptam pe 25, 26 si 27 Mai 2016 la GPeC Summit cu o editie WOW care marcheaza primii 11 ani ai celui mai important eveniment de e-commerce din Romania!

Te vem alaturi, deci hai cu noi in cea mai frumoasa comunitate de online! Promitem sa te tag-uim in poze fara acordul tau. #kidding ;)

Nu rata GPeC Summit 25-26-27 Mai!

Locuri limitate – inscrie-te acum! Te asteapta 3 zile memorabile cu speakeri romani si internationali de top, pentru prima oara in Romania la GPeC!