GPeC SUMMIT 16-17-18 Mai, București

3 zile de E-Commerce și Marketing Online Premium: Conferință, Workshop-uri, Expo și Networking cu 700+ participanți români și internaționali. Îți permiți să ratezi?

Cunoaște-i pe primii speakeri excepționali cu care te vei întâlni la GPeC SUMMIT

Pe 16-17-18 Mai, Bucureștiul devine capitala comerțului electronic pentru țările din Europa Centrală și de Est. În cele 3 zile se desfășoară a 12-a ediție anuală a GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce din regiune – care aduce industriei o zi de Conferință premium, două zile de Workshop-uri aplicate, Expo și Networking cu elita pieței românești și internaționale.

Nu sta pe gânduri întrucât locurile sunt limitate și ia-ți astăzi biletul de acces pentru cele 3 zile de eveniment la doar 119 EUR – Ofertă Early-Bird valabilă doar până pe 7 Mai 2017!

Rob Siefker Zappos for the first time in Romania at GPeC SUMMIT May 2017

ROB SIEFKER

Director of Customer Loyalty Department Zappos

Rob Siefker s-a alăturat echipei Zappos în ianuarie 2004 fiind, în prezent, directorul echipei de Customer Loyalty a gigantului retailer online de fashion. Principala lui preocupare este de a asigura experiențe unice clienților Zappos, Rob fiind un adevărat ambasador al crezului Delivering Happiness – best seller-ul semnat de Tony Hsieh, CEO-ul Zappos. În cei 13 ani de când s-a alăturat echipei Zappos, Rob a crescut departamentul de Customer Loyalty de la 30 la 500 de angajați, ocupându-se inclusiv de motivarea echipei pe care o conduce.

 

Tomi Ahonen, the world's most influential expert in Mobile is speaking for the first time in Romania at GPeC SUMMIT

TOMI AHONEN

Expertul nr. 1 în Mobile la nivel mondial

Tomi T. Ahonen este considerat de prestigioasa publicație Forbes drept “Expertul numărul 1 în Mobile la nivel mondial“, fiind autorul a nu mai puțin de 12 cărți – toate best-seller și deținătorul recordului absolut în industria telecom pentru cea mai rapid vândută carte din istorie. Tomi este citat în peste 170 de cărți de specialitate și a vorbit la peste 350 de conferințe în mai mult de 100 de orașe din peste 60 de țări de pe cele 6 continente locuite. Părerile și analizele lui despre tot ce ține de Mobile au fost publicate în peste 500 de articole ale prestigioaselor Wall Street Journal, Business Week, The Economist și Financial Times.

Karl Gilis AG Consult GPeC Summit Bucharest Romania

KARL GILIS

Co-Fondator AGConsult

Karl Gilis este considerat de PPC Hero numărul 3 la nivel mondial în topul celor mai buni experți în Optimizarea Conversiilor în 2015 și este Co-Fondatorul companiei belgiene AGConsult, specializată în Usability și Optimizarea Conversiilor. Karl optimizează website-uri încă din 2001 pentru companii de renume precum Suzuki, Shell, Daikin, bazându-se exclusiv pe fapte concrete și pe experiența reală a utilizatorilor. În plus, Gilis predă la câteva Universități din Belgia și vorbește la cele mai importante conferințe de profil, speech-urile sale spumoase aducându-i titulatura de “Conversion Comedian“.

Elisabeta Moraru Country Manager Google Romania

ELISABETA MORARU

Country Manager Google România

Elisabeta Moraru are 14 ani de experiență în vânzări și marketing, dezvoltare de business și training. Din toamna anului trecut este Country Manager al Google România, iar înainte a fost Industry Manager la Google timp de 3 ani. În prealabil, a ocupat poziții de conducere în cadrul companiilor Xerox și Microsoft. Elisabeta deține un Doctorat în sociologie și un Masterat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București.

Sorin Sfetcu iProspect

SORIN SFETCU

Deputy Managing Director iProspect

Sorin Sfetcu conduce filiala locală a celei mai mari agenții de performance din lume: iProspect. Sorin este Google Trainer certificat pe Google AdWords, Google Analytics, Google Tag Manager, DoubleClick for Search, Facebook și Attribution Modeling. Anul trecut, peste 2000 de elevi și studenți au participat la cursurile lui despre Digital Marketing din cadrul programului Atelierul Digital, desfășurat de Google România.

Valentin Radu Omniconvert

VALENTIN RADU

Founder Omniconvert

Valentin Radu este un antreprenor cu 12 ani de experiență în tehnologie și marketing online. El este Fondator și CEO al Omniconvert, platformă de optimizare a conversiilor care a primit numeroase distincții internaționale. Valentin este cunoscut pentru energia pozitivă debordantă, creativitate și know-how în marketing și business. Este, de asemenea, speaker internațional vorbind adesea despre e-commerce, optimizarea conversiilor și growth hacking.

Matei Psatta Vola.ro GPeC SUMMIT

MATEI PSATTA

Head of Marketing Vola.ro

Matei Psatta lucrează în domeniul comunicării digitale de aproape 7 ani, în prezent fiind Head of Marketing la Vola.ro, agenția de turism online #1 în România. A lucrat pentru brand-uri precum P&G, Telekom, HP, Samsung, GSK, Pepsi, Bergenbier, Ursus, Fundația Bill & Melinda Gates. De-a lungul anilor a contribuit la campanii care au premiate la festivaluri locale și internaționale, printre care Effie, Cannes Lions, Internetics, European Digital Awards, PR Awards, Webstock.

Liviu Taloi Ecompedia GPeC SUMMIT

LIVIU TALOI

Senior Consultant în E-Commerce, UX, Analytics, CRO și Marketing Online

Liviu Taloi este Co-Fondator al proiectului Ecompedia.ro, având peste 16 ani de experiență în marketing online și peste 11 în e-commerce. Liviu a fost, printre altele, PR Manager la eMAG, iar în 2005 a fondat o companie de consultanță web specializată în e-commerce și evaluare de site-uri, Web Audit. Liviu a fost selectat de Cardinal Path să fie trainer regional în programul Google Partner Academy pe Google Analytics. El posedă, de asemenea, un cerficat GAIQ – Google Analytics Individual Qualification.

Andrei Radu GPeC

ANDREI RADU

Founder & CEO GPeC

Andrei Radu este, de 12 ani, organizatorul GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din Europa Centrală și de Est. Este, de asemenea, și co-fondatorul TRUSTED.ro – Programul Național pentru Certificarea Magazinelor Online, căruia i-a pus bazele alături de Legi-Internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Andrei oferă consultanță de specialitate în ceea ce privește piața de e-commerce din România și Europa Centrală și de Est și oportunitățile de afaceri existente pe aceste piețe. De asemenea, Andrei este și trainer în zona de Usability și Customer Experience în e-commerce, fiind invitat ca speaker sau lector la numeroase conferințe și workshop-uri de profil.

Raluca Radu GPeC answear

RALUCA RADU

Country Manager ANSWEAR.ro

Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organizator GPeC. Având o experiență de peste 12 ani în marketing digital și strategie de business online, Raluca se implică activ în creșterea și educarea pieței de comerț electronic, fiind trainer de e-commerce în cadrul DallesGO și consultant în zona de strategie și marketing online pentru business-uri la început de drum în mediul digital. În trecut, Raluca s-a ocupat de introducerea pe piață a business-ului OLX.ro și de creșterea acestuia și a condus cu succes echipe și proiecte online în cadrul Naspers, The Group, F64, Acasă.ro. De asemenea, Raluca are o puternică experiență în zona de startup-uri de tehnologie, fiind co-fondatorul proiectului How To Web și implicându-se ca mentor sau advisor în numeroase startup-uri tech autohtone.

Dan Virtopeanu Breeze Mobile GPeC SUMMIT

DAN VÎRTOPEANU

Founder Breeze Mobile

Cu 30 de ani de experiență în industria IT&C, Dan Vîrtopeanu și-a dedicat ultimii 15 ani mobile marketing-ului și soluțiilor de plată prin mobil. A fost implicat în dezvoltarea unui portofoliu variat de campanii mobile prin SMS, mobile web, aplicații pentru mobil și alte instrumente tactice, multe dintre aceste campanii fiind în premieră în România. În 2012 a fondat Breeze Mobile, agenție full service de marketing mobil, câștigătoare a premiului pentru cea mai bună campanie de marketing mobil în 2013 și a mai mult de 10 premii la competiții interne și internaționale pentru aplicațiile dezvoltate și campaniile derulate.

Horia Neagu GPeC SUMMIT

HORIA NEAGU

Digital Marketing Consultant

Horia Neagu s-ar descrie pe sine drept un cetățean al internetului și un polimat digital. În timp ce unii își amintesc de prima iubire, Horia păstrează amintirea primelor căutări pe Lycos, a primului site construit pe GeoCities și a primului canal de IRC pe botnet. Se întâmpla în era când trimiterea unui e-mail nu era un reflex pavlovian, ci un angajament serios, ce dura câteva ore. Lucrează în domeniul Digital Marketing de peste un deceniu, având la activ campanii de succes pentru verticale precum telecom, banking, pharma, airline, ticketing, publishing, foods & beverages, gambling și politică.

Marius Costin PayU Romania

MARIUS COSTIN

CEO PayU România

Marius Costin are 20 de ani de experiență în business, 14+ ani experiență în telecomunicații. 25 de ani este vârsta la care a devenit manager. 800 de oameni – reprezintă cea mai mare echipă pe care a coordonat-o. 4 industrii în care a activat. 2 start-up-uri de business implementate cu un impact financiar de 8 cifre, exprimat în euro. 9 viitori manageri au beneficiat de coaching și mentoring din partea lui. În spatele acestor cifre se află unul dintre cei mai performanți manageri români. În prezent, Marius Costin coordonează echipa PayU România – liderul pieței locale de plăți online – în calitate de Country Manager.

Bogdan Manolea TRUSTED

BOGDAN MANOLEA

Co-Founder TRUSTED.ro

Bogdan Manolea este consultant juridic interesat de domenii ca dreptul tehnologiei informațiilor, proprietate intelectuală/industrială, însă și de orice domeniu implicând dreptul, Internetul și atitudinea civică. Este proprietar al paginii web Legile Internetului care prezintă din 2001 principalele evoluții din dreptul tehnologiei informației. Este, de asemenea, autor a numeroase prezentări și articole pe teme legate de Drept și Tehnologia Informației (comerț electronic, semnătură electronică, nume de domenii, jurisdicție și Internet, dreptul la viața privată etc.) făcute la evenimente naționale și internaționale. Bogdan este și Co-fondator TRUSTED.ro.

Bogdan Colceriu Frisbo

BOGDAN COLCERIU

CEO Frisbo

Cu o experiență de peste 10 ani în marketing, Bogdan Colceriu oferă astăzi consultanță unor companii importante din piața autohtonă, fiind un strateg cu expertiză atât în online, cât și în offline. Bogdan Colceriu este CEO Frisbo, prima platformă de e-fulfillment din România, co-fondator în Trilulilu.ro și asociat în Okian.ro. Ca specialist în marketing-ul dedicat e-commerce-ului, Bogdan oferă insight-uri valoroase, do’s & don’ts și exemple concrete despre operarea și marketarea shop-ului online.

Mugur Frunzetti Retargeting

MUGUR FRUNZETTI

Co-Fondator & Chief Marketing Officer Retargeting

Mugur Frunzetti este acționar și CMO al Retargeting – SAAS de automatizare a comunicării individualizate între magazinele online și vizitatorii acestora. Lansat de Rareș Bănescu, Retargeting a primit suportul financiar și operațional al lui Mugur Frunzetti, antreprenor care va sărbători în această vară 23 de ani de experiență, de 5 ori câștigător al premiilor GPeC. Cunoscut ca fondator al magazinelor online MarketOnline și Floria, cu exit-uri cumulând peste 2 milioane de euro, Mugur își folosește experiența pentru a ajuta magazinele online să obțină maximul de vânzări din baza de clienți și vizitatori deja existenți.

Silvia Ionescu Banca Transilvania GPeC SUMMIT

SILVIA IONESCU

E-Commerce Business Development Manager Banca Transilvania

Cu peste 6 ani de experiență în domeniul comerțului electronic din România, Silvia Ionescu a lucrat cu brand-uri mari precum Flanco, FashionDays, eMAG și Paravion. În prezent este E-Commerce Business Development Manager și este implicată activ atât în extinderea și dezvoltarea parteneriatelor Băncii Transilvania, cât și în consilierea clienților de top din portofoliul băncii care își pregătesc intrarea în mediul online.

Andrei Georgescu White Image GPeC SUMMIT

ANDREI GEORGESCU

Managing Director White Image

Andrei Georgescu este co-fondator și Managing Director al companiei White Image de peste 15 ani. Este pasionat de date și de soluții care generează rezultate. În prezent, White Image livrează soluții de Data Management și E-Mail Marketing pentru clienți din e-commerce, domeniul bancar, auto, HR etc. Pe Andrei îl puteți găsi și în postura de profesor în cadrul școlii IAA, unde predă E-Mail Marketing.

Tic-tac, tic-tac…

Nu lăsa timpul să treacă! Profită de Oferta Specială Early-Bird de doar 119 EUR pentru toate cele 3 zile de eveniment și înscrie-te acum la GPeC SUMMIT! Ai grijă: oferta expiră pe 7 Mai la ora 23:59!