GPeC Summit, 25-26-27 Mai, Bucuresti

Vrei sa stii tot ce misca in e-commerce doar de la cei mai buni? Nu rata GPeC Summit 25-26-27 Mai 2016, Bucuresti, Romania! Pe 25 Mai te asteapta Conferinta GPeC plina de keynote-uri care iti vor taia rasuflarea, stabilesti parteneriate in cadrul GPeC Expo si faci super networking cu elita pietei de e-commerce la Party-ul GPeC. Iar pe 26 si 27 Mai ai parte de nu mai putin de 18 ore de Workshopuri aplicate!

Cunoaste-i pe primii 8 Super-Star-Speakeri pe care ii vei intalni la GPeC Summit!

Pe 25, 26 si 27 Mai 2016, Bucurestiul redevine – pentru al 11-lea an – Capitala Comertului Electronic Romanesc in cadrul GPeC Summit! Te asteapta un adevarat festin de e-commerce din care ai numai de castigat: Conferinta, Workshopuri, E-Commerce Expo, E-Commerce Party si Networking high-class cu unii dintre cei mai buni specialisti romani si internationali. Nu sta pe ganduri intrucat locurile sunt limitate si ia-ti astazi biletul de acces pentru cele 3 zile de eveniment la doar 147 EUR (TVA inclus) – Oferta Early-Bird valabila doar pana pe 15 Mai 2016!

In doar cateva zile vom publica Agenda completa a celor 3 zile de GPeC Summit, asadar revino in aceasta sectiune ca sa nu ratezi editia WOW de 11 ani a GPeC!

Iar daca esti adeptul automatizarilor, mai bine aboneaza-te la newsletterul nostru si primesti pe mail toate noutatile. Simplu, rapid si comod. :-)

Alex Langshur Cardinal Path

ALEX LANGSHUR

Co-Fondator & Senior Partner Cardinal Path

Alex Langshur este co-fondator si senior partner al Cardinal Path – una dintre cele mai importante agenții de Digital Performance Measurement din America de Nord, achiziționată de curând de Dentsu Aegis Network, un gigant media cu business-uri pe 5 continente. În prezent, Alex conduce divizia de Digital Intelligence și Digital Marketing a Cardinal Path pentru peste 50 de țări. Alex este fost Președinte al Digital Analytics Association (DAA) – cea mai importantă asociație din lume dedicată web analytics din care fac parte toți profesioniștii din domeniu la nivel internațional. El este și azi Director Emeritus în cadrul DAA.

David Darmanin Hotjar GPeC Summit Bucharest, Romania

DAVID DARMANIN

Fondator & CEO Hotjar

David Darmanin are o experiență de peste 12 ani în Optimizarea Conversiilor, Digital Marketing și Business Project Management, timp în care a generat creșteri de sute de milioane de dolari profit pentru companiile cărora le-a oferit consultanță specializată. Inainte de a fonda Hotjar, David a făcut parte din echipa Conversion Rate Experts în cadrul căreia a lucrat alături de cei mai buni specialiști la nivel internațional. În iunie 2014 pune bazele Hotjar, companie care în mai puțin de doi ani a trecut de la nivelul “Start-ups” în topul “Fortune 500“. Hotjar este considerat un summum al tuturor tool-urilor de research existente.

Karl Gilis AG Consult GPeC Summit Bucharest Romania

KARL GILIS

Co-Fondator AGConsult

Karl Gilis este considerat de PPC Hero numărul 3 la nivel mondial în topul celor mai buni experți în Optimizarea Conversiilor în 2015 și este Co-Fondatorul companiei belgiene AGConsult, specializată în Usability și Optimizarea Conversiilor. Karl optimizează website-uri încă din 2001 pentru companii de renume precum Suzuki, Shell, Daikin, bazându-se exclusiv pe fapte concrete și pe experiența reală a utilizatorilor. In plus, Gilis predă la câteva Universități din Belgia și vorbește la cele mai importante conferințe de profil, speech-urile sale spumoase aducandu-i titulatura de “Conversion Comedian“.

Daniel Waisberg Google UK

DANIEL WAISBERG

Analytics Advocate Google & Fondator Online Behavior

Daniel Waisberg este Analytics Advocate la Google, postură din care ajută companiile să ia cele mai bune decizii de business bazându-se pe cifre și date reale. Daniel este autorul “Google Analytics Integrations” (editura Wiley, Iunie 2015) și, de asemenea, Fondator și Editor al portalului de Optimizare și Analytics Online-Behavior.com, portal care oferă o multitudine de ghiduri și sfaturi practice despre tot ce ține de Google Analytics, Google Tag Manager și Optimizarea Conversiilor. Daniel spune despre el un singur lucru – extrem de elocvent: “I really like data.”

Brian Dean Backlinko GPeC Summit Bucharest, Romania

BRIAN DEAN

Founder & CEO Backlinko

Brian Dean este Fondatorul si CEO-ul Backlinko, inclus in Top 100 Business Blog al Technorati in Octombrie 2013 – blog pe care orice antreprenor online sau marketing manager gaseste resurse extrem de utile si sfaturi practice despre cum sa creasca traficul si propriul business prin SEO. Este unul dintre cei mai buni experti la nivel mondial in SEO, Content Marketing, Link Building, Blogging, Social Media, Conversion Rate Optimization si E-Mail Marketing, fiind adesea citat si mentionat de publicatii consacrate precum Entrepreneur.com sau Search Engine Journal.

Marie Polli ConversionXL GPeC Summit Bucharest Romania

MARIE POLLI

Senior Optimization Strategist ConversionXL

Marie Polli este Senior Optimization Strategist si expert practician in Optimizarea Ratei de Conversie si Cresterea Vanzarilor magazinelor online in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase agentii din lume specializate in CRO: ConversionXL, agentie fondata de Peep Laja. Marie se dedica 100% optimizarii conversiilor si o face intr-o maniera diferita fata de alti specialisti, incercand sa nu se axeze doar pe CRO ci integrand intreaga strategie in contextul fiecarui business in functie de dimensiunea si de particularitatile lui. Capacitatea ei de a vedea “the whole picture” a facut-o indispensabila companiilor pentru care lucreaza.

Paul Rouke PRWD GPeC Summit Bucharest, Romania

PAUL ROUKE

Founder & CEO PRWD

Paul Rouke este, din 2004, Fondatorul PRWD – considerata drept una dintre cele mai bune agentii din UK specializate in Usability si Optimizarea Conversiilor. Inainte de a fonda PRWD, Paul a lucrat timp de 7 ani in cadrul gigantului grup Shop Direct, unde s-a axat pe Usability si Customer Experience considerand ca pentru a putea imbunatati experienta online a utilizatorilor, este extrem de important sa intelegi mai intai comportamentul si asteptarile acestora de la magazinul tau online.

Chris Hague ZoomSphere GPeC Summit Bucharest, Romania

CHRIS HAGUE

Communication & Marketing Manager ZoomSphere

Chris Hague este Communication & Marketing Manager al ZoomSphere, start-up-ul din Cehia care ofera un tool all-in-one pentru marketerii din Social Media si care a intrat pe piata din Romania in toamna anului 2015. ZoomSphere este solutia care ofera instrumente de Management, Analytics, Benchmarking, Customer Care, Monitorizare si Raportare pentru toate conturile de Social Media ale companiilor, integrand intr-o singura aplicatie canalele de Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, G+.

Pawel Krajewski SALESmanago

PAWEL KRAJEWSKI

Team Leader SALESmanago

Specialistul SALESmanago in marketing automation s-a alaturat echipei in 2015 si lucreaza pentru a imbunatati pozitia pe piata a companiei si a obtine rezultate financiare. Pawel a absolvit Project Management la Universitatea Europeana Tischner. SALESmanago este una dintre cele mai inovatoare platforme de marketing automation din lume, avand peste 5000 de clienti in 40 de tari.

Adrian Ionescu Microsoft

ADRIAN IONESCU

Azure Business Development Manager Microsoft

Adrian Ionescu are peste 8 ani de antreprenoriat IT, timp in care am trecut prin multiple stadii de la vanzator si implementator la manager de echipa, 4 ani vechime in Microsoft Romania timp in care am trecu prin 3 experiente variate de la Consumer si Retail pana la zona de business development pentru solutii cu componenta de public cloud (Azure).

Felix Patrascanu FAN Courier

FELIX PĂTRĂȘCANU

Managing Partner FAN Courier

Felix Patrascanu a absolvit Facultatea de Drept in 1994. In acelasi an incepe colaborarea cu o firma de curierat, urmand ca dupa 3 ani sa puna bazele actualei companii FAN Courier – liderul pietei de curierat din Romania, alaturi de fratii Adrian si Neculai Mihai. Felix Patrascanu este membru fondator al Asociatiei Operatorilor de Curierat din Romania (AOCR) si membru in board-ul de conducere al Romanian Business Leaders (RBL – organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, ce are ca obiectiv dezvoltarea unei platforme de actiune si implicare sociala pentru lideri in mediul privat). Ca o incununare a tuturor  rezultatelor antreprenoriale obtinute prin FAN Courier atat la nivel national cat si regional, Felix Patrascanu a fost desemnat in 2014 Antreprenorul Anului in cadrul celei de-a noua editii a galei Business Review.

Ana-Maria Ilie Orange

ANA-MARIA ILIE

Digital Marketing Manager Orange România

Ana-Maria Ilie este Digital Marketing Manager la Orange România, unde coordoneaza echipa de marketing digital. Echipa Anei este responsabila de implementarea strategiei de marketing online. Inainte de a se alatura Orange, Ana-Maria s-a ocupat de punerea bazelor departamentului de e-commerce al retailerului foto-video F64. Ana-Maria este pasionata de tehnologie digitala si a lucrat in ONG-uri, publishing, publicitate, IT (atat vanzari, cat si operatiuni), retail si telecom in scopul de a obtine experienta si insight-uri pretioase care sa o ajute sa vada privirea de ansamblu si mai multe unghiuri ale unui business. Intrucat considera ca deciziile comerciale ar trebui luate bazandu-se pe date, focusul Anei este pe analytics, user experience si implementarea sistemelor de marketing automation. Pana la urma, din perspectiva Anei, totul se reduce la echipa si interactiunile dintre oameni.

Razvan Tudor DPD Romania

RĂZVAN TUDOR

Director Comercial DPD Romania

Razvan Tudor, director comercial al DPD Romania, are o experienta de peste 18 ani in dezvoltarea si implementarea de strategii comerciale, acumulata in companii de renume, ca Heineken sau Coca-Cola HBC. Este absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti si detine o certificare de specialist in marketing, obtinuta la Londra. De-a lungul carierei sale, inceputa in 1998, in vanzari, a detinut o serie de functii cheie, ca Head of Modern Trade, in cadrul Heineken, respectiv cea de Commercial Excellence and Business Development Director, pentru Coca-Cola HBC. Razvan Tudor s-a alaturat din acest an companiei DPD Romania, ca Director Comercial, coordonand echipa de specialisti in vanzari, marketing si strategii comerciale.

Antonio Eram Netopia

ANTONIO ERAM

CEO & Founder NETOPIA mobilPay

Cu o experinta de peste 19 ani in online-ul romanesc, Antonio Eram si-a fondat propria companie, NETOPIA mobilpay, in 2005. Astazi, compania este liderul pietei locale de plati digitale si mobile. Cu sediul central in Bucuresti si un birou in  SUA, California, NETOPIA mobilPay a devenit primul produs romanesc premiat in cadrul unei competitii din Silicon Valley. Aplicatia romaneasca mobilPay Wallet, dezvoltata de NETOPIA, s-a situat in top 3 cele mai votate tehnologii in cadrul primei expozitii dedicate start-up-urilor prezente in centrul mondial al gigantilor din domeniul IT. mobilPay Wallet se numara si printre cele mai premiate solutii de plata din Romania, numita, printre altele, premiera anului la categoria ”Solutii de plata nebancare” in cadrul Galei Nocash 2014. Tot atunci, aplicatia a obtinut primul loc la Mobile Awards Romania.

Adrian Urda Altex Romania

ADRIAN URDĂ

Vicepreședinte ALTEX România

Adrian Urda face parte din echipa ALTEX Romania din primii ani de existenta ai companiei, in care si-a inceput activitatea in functia de director de magazin in Craiova. De-a lungul timpului, a detinut roluri cheie in dezvoltarea ALTEX si a reusit sa mentina un ritm de crestere constant al afacerilor, peste piata. Aceasta evolutie a condus la consolidarea pozitiei de lider a companiei in retail-ul electro-IT din Romania, oferind clientilor, de peste 20 de ani, o gama variata de produse si servicii de calitate, la cele mai avantajoase preturi. In calitate de vicepresedinte ALTEX Romania, el coordoneaza in prezent activitatea intregii retele a retailer-ului, formata din 120 de magazine la nivel national si magazinele online ale companiei, www.altex.ro și www.mediagalaxy.ro.

Marian Seitan Mediapost Hit Mail

MARIAN ȘEITAN

General Manager Mediapost Hit Mail

Marian Seitan este General Manager al grupului Mediapost Hit Mail.  Marian a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE Bucuresti in 1996 si MBA-ul Romano-Canadian in 2004. In 1997, a fondat compania Hit Mail si a fost unul dintre pionierii marketingului direct din Romania. Sub conducerea sa, Hit Mail a lansat principalele tool-uri de marketing direct din Romania. Marian Seitan este, de asemenea, Presedintele ARMAD (Asociatia Romania de Marketing Direct). Grupul Mediapost Hit Mail este cel mai mare grup de direct & relationship marketing din Romania, cu o cifra de afaceri de 10.8 milioane de EUR in 2015 si este 100% proprietatea Mediapost SA (France), o subsidiara a Postei Franceze.

Marius Costin PayU Romania

MARIUS COSTIN

CEO PayU România

Marius Costin are 19 de ani de experienta in business. 13+ ani experienta in telecomunicatii.  25 de ani – varsta la care a devenit manager. 800 de oameni – cea mai mare echipa pe care a coordonat-o. 4 industrii in care a activat. 2 start-up-uri de business implementate cu un impact financiar de 8 cifre, exprimat in euro. 9 viitori manageri au beneficiat de coaching si mentoring din partea lui. In spatele acestor cifre se afla unul dintre cei mai performanti manageri romani. In prezent, Marius Costin coordoneaza echipa PayU Romania – liderul pietei locale de plati online – in calitate de Country Manager.

Stefan Bochis Credius

ȘTEFAN BOCHIȘ

Product Manager Online CREDIUS IFN

Stefan Bochis, cu o experienta in banking & online de peste 10 ani, a intrat in echipa celor de la CREDIUS in vederea realizarii unui proiect online inovator. Cu acest proiect a contribuit la cresterea vanzarilor multor magazine online prin creditarea produselor pe care ei le comercializeaza, indiferent de tipul produsului. “Acest proiect il aveam de mult timp structurat, iar cei de la CREDIUS mi-au oferit resursele necesare sa-i dau nastere. Doresc sa le multumesc si celor de la GPeC ca imi ofera oportunitatea de a-l prezenta cat mai in detaliu, avand in vedere ca subiectul principal este cresterea vanzarilor.”

Lucian Daia Zitec

LUCIAN DAIA

Head of Custom Solutions Zitec

Lucian Daia este Head of Custom Solutions la Zitec, principala sa competenta fiind de consultanțta pe teme de performanta, securitate si scalabilitate a aplicatiilor web. In ultimii trei ani s-a ocupat si de migrarea de aplicatii open source in cloud-ul Windows Azure, fiind unul din consultantii Microsoft in ceea ce priveste software open source în cloud.

 

Doina Vilceanu ContentSpeed

DOINA VÎLCEANU

Chief Marketing Officer ContentSpeed

Doina Vilceanu coordoneaza departamentul de Marketing si Vanzari al ContentSpeed, lider de piata in implementarea solutiilor software customizate pentru eCommerce. Platforma de comert electronic ContentSpeed este implementata pentru peste 450 de magazine online si 35 de portaluri B2B. Printre brandurile din portofoliul companiei se numara: SEPHORA, Diverta, IL PASSO, Chicco, QuickMobile, Flormar, Betty Ice.

Bogdan Colceriu Frisbo

BOGDAN COLCERIU

CEO Frisbo

Cu o experienta de peste 10 ani in marketing, Bogdan Colceriu ofera astazi consultanta unor companii importante din piata autohtona, fiind un strateg cu expertiza atat in online, cat si in offline.  Si-a legat numele de două proiecte speciale, in care a ales sa isi depaseasca rolul de consultant. Bogdan Colceriu este CEO Frisbo, prima platforma de e-fulfillment din Romania, cofondator în Trilulilu.ro si asociat in Okian.ro. Ca specialist in marketing-ul dedicat e-commerce-ului, Bogdan ofera insighturi valoroase, do’s & don’ts si exemple concrete despre operarea si marketarea shop-ului online.

Mugur Frunzetti Retargeting

MUGUR FRUNZETTI

Co-Fondator & Chief Marketing Officer Retargeting

Mugur Frunzetti este actionar si CMO al Retargeting – SAAS de automatizare a comunicarii individualizate intre magazinele online si vizitatorii acestora. Lansat de Rares Banescu, Retargeting a primit anul trecut suportul financiar si operational al lui Mugur Frunzetti, antreprenor care va sarbatori in aceasta vara 22 de ani de experienta, de 5 ori castigator al premiilor GPeC. Cunoscut ca fondator al magazinelor online MarketOnline si Floria, cu exit-uri cumuland peste 2 milioane de euro, Mugur isi foloseste experienta pentru a ajuta magazinele online sa obtina maximul de vanzari din baza de clienti si vizitatori deja existenti.

Carmen Patirlageanu Allpacka

CARMEN PĂTÎRLĂGEANU

Business Development  Manager ALLPACKA.ro

Carmen Pătîrlăgeanu – conduce operațiunile platformei online ALLPACKA.ro, singura din România  prin care se pot compara prețurile și plasa comenzi pentru servicii de curierat, național și internațional, de la partenerii săi premium, precum DPD, GLS, UPS, și TCE. Împreună cu CEO-ul Colin Snead, care supervizează activitatea din sud-estul Europei, este responsabilă de promovarea și dezvoltarea companiei pe piaţa locală, în special cea de e-Commerce.

Valentin Radu Marketizator

VALENTIN RADU

CEO Marketizator

Valentin Radu este un antreprenor cu 12 ani de experienta in tehnologie si marketing online. El este CEO al Marketizator, prima platforma de optimizare a conversiilor din Romania, si cofondator al rca-ieftin.ro, unul dintre principalii jucatori pe piata de asigurari online din Romania. La inceputul acestui an, Marketizator a primit investitie de 1 milion de Euro de la fondul Catalyst Romania si urmeaza sa foloseasca investitia pentru a continua expansiunea internationala.

Raluca Jianu Oracle

RALUCA JIANU

Cloud Solution Consultant Oracle

Raluca Jianu lucreaza pe pozitia de Cloud Solution Consultant pentru Oracle, pentru portofoliul de Customer Experience. Concret, Raluca lucreaza direct cu companiile active in industria digitala, companii care se concentreaza pe client, pentru a intelege strategiile lor de achizitie si retentie si pentru a le propune mai departe solutii care sa vina in intampinarea obiectivelor acestora de business. In ultimii ani, Raluca a devenit foarte pasionata de a lucra cu marketeri si de a adresa nevoile acestora de automatizare si lead generation. Raluca a lucrat cu afaceri din industrii variate si piete diverse precum Marea Britanie si Irlanda, Tarile Nordice, BeNeLux, Europa Centrala si de Est (Romania) etc.

Costin Ditescu Oracle

COSTIN DIȚESCU

Principal Sales Consultant Oracle Romania

In ianuarie 2006 Costin s-a alăturat echipei Oracle în calitate de Senior Sales Consultant pentru Romania, cu responsabilitati in dezvoltarea, promovarea si ofertarea de sisteme integrate complexe bazate pe aplicatii Oracle. In iulie 2009 devine Principal Sales Consultant, activand atat pentru piata locala cat si la nivel regional EMEA. Din ianuarie 2012 focusul devine orientat exclusiv pe arhitecturi de solutii informatice din domeniul CX/ CRM.  Experienţa profesionala actuala a fost acumulata in companii  precum Oracle, Fujitsu Services, International Computer Ltd (ICL), S&T, S.E.R. Solutions, Alstom.

Bogdan Manolea TRUSTED

BOGDAN MANOLEA

Co-Fondator TRUSTED.ro

Bogdan Manolea este consultant juridic interesat de domenii ca dreptul tehnologiei informatiilor, proprietate intelectuala/industriala insa si de orice domeniu implicand dreptul, Internetul si atitudinea civica. Proprietar al paginii web Legile Internetului – legi-internet.ro, care prezinta din 2001 principalele evolutii din dreptul tehnologiei informatiei. Autor a suficiente prezentari si articole pe teme legate de Drept si Tehnologia Informatiei (comert electronic, semnatura electronica, nume de domenii, jurisdictie si Internet, dreptul la viata privata, etc.) facute la evenimente nationale si internationale. Bogdan este de asemenea si Co-fondator TRUSTED.ro.

Liviu Taloi ECOMpedia

LIVIU TALOI

Senior Consultant in E-Commerce, Usability, Analytics, Conversion Rate Optimization and Online Marketing @ECOMpedia

Liviu Taloi este Co-Fondator al proiectului ECOMpedia.ro si Community Manager pentru GPeC (Gala Premiilor e-Commerce). El are peste 15 ani de experienta in marketing online si peste 10 ani in e-commerce. A avut, printre altele, pozitia de PR Manager la eMAG. Liviu TALOI a lucrat cu magazine online precum eMAG, MarketOnline, SigmaNET, F64, FashionUP, TAMOS, Kurtmann, ZorileStore, Vexio.ro, MetaphoraBijoux, Gutuie.ro, eMenAtWork, platforme e-commerce si agentii digitale full-service precum Content Speed, Shopmania BIZ, Retargeting.biz, site-uri de turism online EXIMTUR, Veltravel.
Ela Moraru Google Romania

ELISABETA MORARU

Industry Manager Google Romania

Elisabeta Moraru are 13 ani de experienta in vanzari si marketing, dezvoltare business si training. Ea este de 3 ani Industry Manager la Google, in prealabil ocupand pozitii de conducere in Xerox si Microsoft. Ea detine un Doctorat in sociologie si Masterat la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti.

Dorin Boerescu 2Parale

DORIN BOERESCU

CEO 2Parale & CEO 2Performant

Dorin Boerescu este CEO 2Parale – cea mai mare retea de afiliere din Romania si una dintre cele mai importante companii de performance marketing. De la lansare si pana acum, 2Parale a generat peste 1.000.000 de vanzari clientilor – in valoare de peste 37 de milioane de euro. Portofoliul 2Parale include peste 450 de clienti – lideri de piata locali sau jucatori internationali si peste 38.000 de afiliati.

Mugur Patrascu Screen Native

MUGUR PĂTRAȘCU

Fondator & Managing Director Screen Native

Mugur Pătrașcu este Fondator si Managing Director în cadrul agenției Screen Native și profesor asociat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Cu mai mult de 15 ani de experiență în domeniu, Mugur Pătrașcu și-a început cariera în publicitate la D’Arcy, după câțiva ani petrecuți în televiziune. A continuat cu Leo Burnett și Grey, iar in 2006 a fondat iLeo, una dintre cele mai bune agentii de comunicare din Romania. Au urmat Orasul Meu, Breeze Mobile, 4inmasina si Screen Native, ultima, parte a efortului de reinventare a advertising-ului de astazi.

Tudor Manea eMAG ecommerce

TUDOR MANEA

General Manager eMAG Romania

Tudor Manea este alaturi de eMAG de zece ani, fiind cel care a pus bazele departamentului de tehnologie. Anterior poziției de director general, Tudor a coordonat o echipa de aproximativ 350 de specialisti in tehnologie si procese la nivel local si regional, in tarile în care eMAG este prezent (Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia). Tudor Manea a dezvoltat mai multe arii de activitate din eMAG, contribuind semnificativ la evoluția business-ului si a echipei.
Lucia Ciuca Quantum Data Science

LUCIA CIUCĂ

Managing Director Quantum Data Science

Lucia Ciucă a avut mereu o pasiune pentru cifre, statistici si cercetare. A inceput sa lucreze in cercetare inca din timpul facultatii, pe cand era studenta la Ştiinţe Politice si Sociologie în cadrul SNSPA. Astazi, cu o experienta de 10 ani in domeniu, este managing directorul companiei Quantum Data Science, cea mai noua companie din Romania specializata in data technology. Companie este membra a thegroup, cel mai mare grup independent de companii de comunicare de marketing din România. In trecut, Lucia a ocupat functia de Manager de Cercetare eMAG din 2011 in 2012, ulterior fiind promovata pe pozitia de Director de Marketing si Comunicare al eMAG, unde a petrecut peste 3 ani alaturi de echipa celui mai mare site de comert electronic de pe piata locala.

Ionut Cocias Zitec

IONUȚ COCIAȘ

Head of Business Development Zitec software e-commerce

Ionuț Cociaș este Head of Business Development la Zitec, competențele sale fiind în comunicare, coaching și training. În ultimii doi ani s-a ocupat împreună cu echipa sa de generarea de noi oportunități de business și de noi arii de dezvoltare pentru companie.

Tic-tac, tic-tac…

Nu lasa timpul sa treaca! Profita de Oferta Speciala Early-Bird de doar 147 EUR (TVA inclus) pentru toate cele 3 zile de eveniment si inscrie-te acum la GPeC Summit! Ai grija: oferta expria pe 15 Mai 2016!