GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai, București

Te așteaptă 3 zile de E-Commerce și Marketing Online Premium în inima celui mai important eveniment din România și Europa Centrală și de Est: Conferință, Masterclasses, Workshops, Expo, Networking – toate alături de speakeri internaționali și români legendari și în mijlocul a peste 800 de participanți. Îți permiți să ratezi?

Furnizorii de servicii e-commerce față în față cu magazinele online

La GPeC E-Commerce Expo aducem în același loc companiile care oferă servicii și soluții e-commerce față în față cu magazinele online pentru a înlesni parteneriate pe termen lung, dar și colaborări punctuale.

Principalele nevoi ale magazinelor online își vor găsi răspunsul la furnizorii prezenți în cadrul GPeC E-Commerce Expo, iar aceștia au ocazia să își prezinte oferta, să facă networking și să obțină lead-uri de la potențialii lor clienți.

GPeC E-Commerce Expo se desfășoară în zilele de 29-30 Mai 2018, în paralel cu Conferința GPeC SUMMIT, la Crystal Palace Ballrooms din Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, București, România, în intervalul orar 09:00 – 19:00.

Accesul la GPeC E-Commerce Expo este gratuit pentru toți participanții la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai.

gpec ecommerce expo

Ai deja un magazin online sau vrei să lansezi unul? În orice situație, trebuie să vii la GPeC E-Commerce Expo 29-30 Mai 2018 pentru că aici te vei întâlni cu principalii furnizori de servicii și soluții e-commerce, adică exact cu acele companii de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta afacerea:

 • platforme de e-commerce potrivite pentru afacerea ta;
 • agentii de web development / programatori cu care poti lucra;
 • customizari de solutii open source (ex.: Magento; PrestaShop etc.);
 • agentii specializate pe SEO;
 • agentii de SEM / AdWords / Analytics;
 • procesatori de plati online;
 • companii de curierat rapid;
 • tool-uri de A/B Testing si Retentia Clientilor;
 • servicii de e-mail marketing;
 • retele de marketing afiliat care te pot ajuta sa vinzi mai mult;
 • servicii de hosting / clouding;
 • consultanti specializati.

Intră în legătură directă cu toți furnizorii prezenți la GPeC E-Commerce Expo, stabilește contacte, cere oferte de preț și încheie parteneriate. Rar ai ocazia să te întâlnești cu toți cei de care ai nevoie pentru succesul afacerii tale în același loc!

Cum poți să participi la GPeC E-Commerce Expo

Când și unde?

GPeC E-Commerce Expo se desfășoară în zilele de 29-30 Mai 2018, în intervalul orar 09:00-19:00, la Crystal Palace Ballrooms (Calea Rahovei nr. 198A, sector 5, București), Sala Londra.

GPeC E-Commerce Expo în imagini

Companiile care oferă servicii și soluții dedicate segmentului e-commerce au oportunitatea de a se întâlni față în față cu magazinele online la GPeC E-Commerce Expo. Uite câteva imagini din anii trecuți și hai și tu pe 29-30 Mai 2018 să îți promovezi serviciile către potențialii tăi clienți!

Rezervă-ți standul la GPeC E-Commerce Expo, scriindu-ne un e-mail la contact [@] gpec.ro cu subiectul “Expozant la GPeC E-Commerce Expo 29-30 Mai 2018″, în care ne oferi detalii despre produsul/serviciul dezvoltat și datele necesare pentru facturare (denumire firmă, adresă poștală sediu social, CIF, J, IBAN). Deadline: 11 Mai 2018, ora 23:59.

Promovează-ți serviciile! Fii expozant la GPeC E-Commerce Expo!

Dacă oferi servicii, soluții sau tool-uri de comerț electronic pentru magazinele online, locul tău e la GPeC E-Commerce Expo ca să te întâlnești cu viitorii tăi clienți! Închiriază un stand până pe 11 Mai 2018, ora 23:59!