Ofertă Early Adopters 2020

GPeC Immersion 25-26 Mai

GPeC Immersion 25-26 Mai amânat din cauza Coronavirus

11.03.2020

Dragi prieteni GPeC,

Nu ne este deloc ușor să vă dăm această veste (mai ales la ediția aniversară de 15 ani de GPeC), dar sănătatea este mai importantă decât orice și nu ne dorim sub nicio formă să vă expunem nici celui mai mic risc.

După consultări cu partenerii GPeC, cu speakerii și toți cei apropiați am luat decizia de a amâna evenimentul GPeC Immersion programat pentru 25-26 Mai 2020, având în vedere riscul crescând de epidemie de Coronavirus în România. Sperăm din tot sufletul că situația va fi ținută sub control și că gradul de răspândire al virusului va fi cât mai mic – însă credem că este mai bine să prevenim orice minim risc la care ați fi expuși atât dumneavoastră în mod direct, cât și familiile dumneavoastră.

Cu siguranță vom trece împreună peste acest hop care ne-a scos din ritmul nostru pe toți, iar pentru a scurta cât mai mult această perioadă nefastă vă rugăm și pe voi să țineți cont de toate recomandările de protecție împotriva virusului.

Situația actuală și următorii pași

  • toate biletele achiziționate pentru GPeC Immersion rămân valabile pentru momentul în care va fi reprogramat evenimentul – în acest moment luăm în calcul mai multe variante și vom reveni cu updates către toți participanții în cel mai scurt timp
  • toți speakerii deja confirmați pentru GPeC Immersion au fost extrem de înțelegători și de drăguți (BIG THANKS!) și toți încearcă să se sincronizeze cu noi pentru o nouă dată (este o adevărată provocare pentru organizatorii de evenimente, dar îi vom da de cap :))
  • toți sponsorii și partenerii GPeC ne-au fost alături în luarea acestei dificile decizii – le mulțumim mult tuturor pentru sprijin și pentru că, mai mult decât oricând, i-am simțit alături ca o adevărată familie, lăsând orice chestiune de business deoparte. Chapeau Bas!
  • continuăm cu înscrierile magazinelor online în Competiția GPeC și cu toate celelalte evenimente GPeC deja programate (Școala de Vară de E-Commerce GPeC, GPeC SUMMIT 2 Noiembrie, Gala Premiilor eCommerce, GPeC Trainings)

Ne pare tare rău pentru amânarea GPeC Immersion 25-26 Mai, dar sănătatea tuturor participanților este mai importantă decât orice. Și este responsabilitatea noastră – ca organizatori de evenimente – să facem din asta o prioritate.

Vă mulțumim mult că ne sunteți alături de 15 ani și revenim cu vești bune în foarte scurt timp!

———————————

Cunoaște-i pe primii speakeri confirmați la GPeC Immersion 25-26 Mai

Sărbătorim 15 ani de GPeC in style cu speakeri excepționali, conținut hands-on și networking la greu cu elita E-Commerce și Digital Marketing!

GPeC Immersion 25-26 Mai 2020 - cel mai important eveniment de e-commerce si digital marketing din CEE, editia aniversara de 15 ani

Pe 25-26 Mai te așteptăm la GPeC Immersion la Teatrul Național București pentru 2 zile de Conferință, Expo, Masterclasses, Networking și Party alături de peste 1.000 de participanți din domeniu. Iată primii speakeri cu care te vei întâlni.

————————————————–

Wil Reynolds (Founder Seer Interactive)

Wil Reynolds vine in Romania la GPeC Immersion E-Commerce & Digital Marketing Conference Cel mai apreciat speaker al ediției GPeC din mai 2019, Wil Reynolds revine în România la GPeC Immersion cu un keynote în cadrul Conferinței din 25 Mai și un Masterclass de SEO & PPC pe 26 Mai!

Wil Reynolds este Fondatorul și Directorul de Strategie al Seer Interactive, companie pe care a înființat-o pe cont propriu în 2002 și care a ajuns astăzi la peste 150 de angajați în Philadelphia și San Diego. Seer Interactive oferă servicii de SEO, PPC și Analytics pentru toate tipurile de verticale, de la farmaceutice, la e-commerce și SaaS.

Wil dezvoltă strategii și inovații care ajută companiile online să își crească traficul și vânzările, metodele lui unice devenind recunoscute la nivel internațional în industria de Search.

Are 15 ani experiență în Search Trends și este invitat la cele mai importante Conferințe de Marketing din întreaga lume pentru a vorbi despre Future of Search și Content Marketing, insight-urile lui fiind apreciate și citate de cei mai influenți specialiști din domeniu. Wil Reynolds este o inspirație pentru toți cei interesați de SEO, PPC, Content Marketing și Analytics.

————————————————–

Craig Sullivan (Optimizer of Everything)

Craig Sullivan vine la GPeC Immersion 25 Mai Bucuresti - Cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital MarketingCraig Sullivan este unul dintre cei mai cunoscuți experți la nivel mondial în User Experience, Usability Testing, User Centered Design, Web Analytics, Optimizarea Conversiilor, Online Marketing și Voice of Customer.

Craig a contribuit la dezvoltarea echipelor și la creșterea prezenței online a companiilor de top precum: Google, LOVEFiLM, Lego, John Lewis, eBay etc.

Prin tehnicile de optimizare a conversiilor și prin testele A/B, Craig a adus companiilor cu care lucrează beneficii de peste 500 de milioane de Euro.

Craig Sullivan va vorbi în cadrul Conferinței GPeC Immersion pe 25 Mai și va susține un Masterclass de CRO (Conversion Rate Optimization) în data de 26 Mai.

————————————————–

Nancy Harhut (Behavioral Marketing Expert)

Nancy Harhut - specialist in Behavioral Marketing vine pentru prima oara in Romania la GPeC Immersion - Evenimentul de referinta in E-Commerce si Digital MarketingNancy Harhut este specialist în Behavioral Marketing fiind inclusă în Top 40 cei mai buni Digital Strategists din întreaga lume potrivit Online Marketing Institute și în Top 50 cei mai buni specialiști în E-Mail Marketing.

Nancy are în portofoliu clienți precum TripAdvisor, American Express, Dell, Sheraton, AT&T, Bank Of America etc.

De-a lungul carierei, Nancy împreună cu echipa pe care o coordonează au câștigat peste 200 de premii pentru Marketing Effectiveness.

Nancy Harhut va urca pe scena GPeC Immersion pe 25 Mai, pentru prima oară în România. #DeNeratat

————————————————–

Simo Ahava (#1 Worldwide Expert in Google Analytics & Google Tag Manager )

Simo Ahava - expert in Google Tag Manager si Google Analytics - va sustine un Masterclass la GPeC Immersion 26 Mai 2020Simo Ahava este considerat cel mai bun expert în Google Analytics și Google Tag Manager la nivel mondial, fiind și Google Developer Expert începând cu 2014.

Este, de asemenea, pasionat de Digital Marketing în general, precum și de SEO și Web Development și este co-fondatorul companiei 8-bit-sheep – boutique de Digital & Data Strategy.

Simo este recunoscut și pentru blogul său – o resursă excepțională de tip how-to despre Google Analytics, Google Tag Manager și ultimele tips & tricks din Digital Marketing.

În cadrul GPeC Immersion, Simo Ahava va susține un Masterclass de 3 ore de Google Tag Manager pentru avansați în ziua de 26 Mai 2020.

Înscrierile pentru sesiunile de Masterclass din 26 Mai vor începe în prima jumătate a lunii martie 2020. Până atunci, vă puteți înscrie la Conferința & Expo GPeC Immersion din 25 Mai 2020.

Inscriere

GPeC Immersion - cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital Marketing din CEE

Cele mai mici prețuri prin oferta GPeC Community

Profită de Oferta GPeC Community până pe 6 martie, ora 23:59 și ia-ți biletul de acces la GPeC Immersion 25-26 Mai cu cel mai mic preț:

  • Day 1 LITE (25 Mai) – 79 EUR + TVA/persoană
  • Day 1 ALL INCLUSIVE (25 Mai) – 99 EUR + TVA / persoană

Biletele LITE includ acces la Conferința GPeC Immersion și Expo în Ziua 1 (25 Mai), în timp ce biletele ALL INCLUSIVE includ, în plus, masa de prânz din ziua de 25 Mai.

Înscrierile pentru sesiunile de Masterclass urmează să înceapă în prima jumătate a lunii martie 2020.

GPeC Immersion 25 Mai se va desfășura la Teatrul Național București, Sala Mare. 

Inscriere

Înscrie-te până pe 6 martie cu cel mai mic preț!

Profită de Oferta Specială GPeC Community și ia-ți biletul de acces la GPeC Immersion 25 Mai cu cel mai mic preț! Oferta este valabilă până pe 6 martie 2020, ora 23:59!