Călin Biriș

Marketer, Trainer & Consultant

Călin Biriș este trainer și consultant de marketing, fondator al Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online și autor al cărții și podcastului Antrenamentul de Marketing.

Din 2009 și până în prezent a susținut peste 250 de workshopuri și prezentări, la care au participat zeci de mii de de antreprenori, manageri și tineri profesioniști.

În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România.

În trecut, a fost director de marketing la două dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul Românesc Trilulilu și Zonga. De asemenea, a fost partener timp de 7 ani în agenția de marketing Loopaa și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în marcom IAA YP Cluj.

Până în prezent a ajutat peste 170 de companii să fie mai competitive în online, printre care se numără: Banca Transilvania, Aegon România, DHL, Motul, Osram, De la Ferma, Edotec, Astratex, Polaris Medical, Garmin, Endava, Magnolia și multe altele.

Călin Biriș vorbește la: