George Rășchitor

General Manager | SINAPS Marketing

George Rășchitor este General Manager și Co-Fondator al agenției de digital marketing Sinaps, cu peste 15 de ani de expertiză în analiză și strategie de marketing. Acest rol îi permite să își pună în practică viziunea împreună cu experiența, și să susțină o echipă de profesioniști către soluții de marketing inovatoare și personalizate pentru clienți.

Parcursul său în lumea marketingului a început în 2013, ca Marketing Manager în industria HoReCa și în cadrul unuia dintre cele mai mari magazine online din România la momentul respectiv. Pe lângă experiența în HoReCa și e-commerce, George a lucrat la zeci de strategii de marketing pentru diferite industrii din România și Republica Moldova: retail, fashion, beauty, home & deco, toys, tech, health.

George este un susținător activ al mediului antreprenorial, implicat în comunitatea de business, împărtășește constant din know-how-ul său și oferă consultanță prin: planificare strategică, gestionarea eficientă a bugetelor de marketing și dezvoltarea strategiilor de brand dedicate antreprenorilor și start-up-urilor.

George Rășchitor vorbește la: