Joe Pulizzi

Author, Marketing Speaker & Entrepreneur

Joe Pulizzi este autorul bestseller-elor Content Inc., Killing Marketing și Epic Content Marketing, ultima fiind numită un „must-read” de către revista Fortune.

Romanul său, The Will to Die, a fost distins cu premiul „Cea mai bună carte de suspans” din 2020 de către National Indie Excellence Awards.

Cea mai recentă versiune semnată de Joe a Content Inc. a fost publicată în primăvara acestui an și este acum disponibilă.

Joe Pulizzi a fondat 4 companii, inclusiv site-ul de creare de conținut The Tilt, precum și Content Marketing Institute.

Seria sa de podcast-uri, This Old Marketing cu Robert Rose, are milioane de descărcări din peste 150 de țări. Fundația sa, The Orange Effect, oferă servicii de logopedie și tehnologie copiilor din peste 35 de state.

Joe Pulizzi va vorbi, pentru prima oară în România, la GPeC SUMMIT pe 2 Noiembrie. Spre deosebire de ceilalți speakeri internaționali care vor fi prezenți în persoană pe scena GPeC din București, intervenția lui Joe va fi live, prin Zoom, dat fiind că Joe este locat în SUA, iar situația epidemiologică nu îi permite deplasări foarte lungi și schimburi de zboruri.

Joe Pulizzi vorbește la: