Rebecca Hugo

Senior UX Auditor | Baymard Institute

Rebecca Hugo este Senior UX (User Experience) Auditor la Baymard Institute – cea mai importantă companie de UX Research din Europa, fondată în 2009.

Alături de echipa pe care o conduce, Rebecca ajută magazinele online să ia decizii de business bine documentate din punct de vedere al experienței utilizatorilor pe site-urile lor și, astfel, să crească rata de conversie și vânzările. Are background în psihologie, dezvoltarea de magazine online din zona premium și este pasionată de copywriting și semantică.

În cadrul Baymard, Rebecca are la îndemână date rezultate din peste 71.000 de ore de cercetare UX la scară largă, 93 de magazine onlilne de top din întreaga lume ca parte a unei baze de date de referință și peste 119.000 de scoruri de performanță UX.

Baymard este utilizat de peste 3.000 de companii e-commerce din peste 80 de țări, inclusiv 71% din companiile de profil din Fortune 500.

Rebecca Hugo va urca pe scena GPeC SUMMIT din București, pe 2 Noiembrie și va împărtăși cu audiența cele mai importante aspecte legate de optimizarea magazinelor online pentru device-urile mobile din punct de vedere User Experience.

O vei putea urmări pe Rebecca din sala de desfășurare a GPeC SUMMIT din București achiziționând biletul FULL EXPERIENCE sau online din fotoliul tău, achiziționând biletul ONLINE.

Rebecca Hugo vorbește la: