Robert Trandafir

Co-fondator Gun Media

Robert Trandafir este manager și co-fondator Gun Media, agenție de digital marketing cu focus pe campanii de performance.
Cu un background de peste 13 ani și trecând prin mai multe specializări, Robert coordonează strategiile de digital marketing pentru cei mai mari clienți, oferă consultanță pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor și oferă soluții pentru creșterea ratei de conversie. De-a lungul timpului s-a implicat în mod activ în promovarea a peste 150 de proiecte naționale și internaționale cu focus pe SEO și strategie de digital marketing.

Robert înțelege foarte bine provocările afacerilor cu care interacționează și ajută magazinele online să își scaleze businessurile folosind cât mai eficient instrumentele de marketing digital, astfel încât să devină jucători importanți pe nișele în care activează.

Arii de expertiză:

  • Strategie de performance
  • SEO
  • UX & CRO
  • Creșterea vânzărilor pentru magazine online

Câteva exemple de proiecte ecommerce cu care lucrează îndeaproape de foarte mulți ani și în a căror dezvoltare și-a pus puternic amprenta: Cupio, Neakaisa, Planteco, Rosehome, Vladila, Mybar

Robert Trandafir vorbește la: