Ruxandra Geantă

Co-CEO BaseLinker România

„Sunt in e-commerce de cand ma stiu si ma pasioneaza tot ce tine de industrie: am trecut prin toate fluxurile unui business online, in companii consacrate din piata, cel mai mult fiind in zona de comercial. Este un domeniu extrem de dinamic si ma pasioneaza tot ce tine de strategie, de cum putem scala un business si caut intotdeauna solutii sau strategii cat mai creative de crestere.

Am acceptat provocarea in cadrul BaseLinker ca o continuare naturala a parcursului meu profesional, anterior fiind in cadrul companiei Vivre, unde am pus bazele marketplace-ului. Avand o privire de ansamblu asupra nevoilor pietei, dar si a dinamicii acesteia, pozitia de CEO BaseLinker Romania este un parcurs natural in a folosi tot know-how-ul meu pentru a aduce in piata din Romania o solutie de automatizare a fluxurilor magazinelor online, dar si de scalare internationala a business-ului si de crestere a vanzarilor.
Despre mine, personal, imi place sa vorbesc destul de putin: think outside the box – milestone-urile importante se ating cu munca in echipa, creativitate si efort sustinut.”

Ruxandra Geantă vorbește la: