Vlad Niță

Founder & CEO DoAds

Vlad Niță este CEO-ul agenției de marketing DoAds, fost angajat Facebook și expert în Facebook și Instagram Ads.

Vlad are 9 ani de experiență în Facebook Ads, timp în care împreună cu echipa sa, a lucrat cu peste 500 de clienți cărora le-a generat vânzări de €150 milioane și a gestionat bugete de peste €30 milioane.

De când a plecat de la Facebook până astăzi, misiunea lui este să ajute antreprenorii din România să se promoveze eficient în mediul online.

De aceea, pe lângă partea de agenție, a decis să-și folosească experiența ca fost angajat Facebook și cunoștințele acumulate din practică pentru a învăța cât mai multe persoane să facă marketing digital și să obțină vânzările dorite.

Peste 1,500 de persoane au parcurs cursurile și programele premium DoAds, din care și-au luat extrem de multă valoare și au obținut rezultate uimitoare în urma acestora.

Pe lângă cursurile plătite, Vlad împărtășește mai departe din know-how-ul său ca și creator de conținut online despre marketing. Peste 50.000 de oameni au participat la webinarii organizare de acesta și au descărcat ghidurile gratuite DoAds.

A creat inclusiv o comunitate gratuită pentru iubitorii de marketing digital pe Facebook – Facebook&TikTok Ads România, unde se află peste 12.000 de membrii activi.

Vlad Niță vorbește la: