Dan Ariely in premiera la GPeC SUMMIT Online

Dan Ariely

Professor of Psychology & Behavioral Economics

Dan Ariely este în topul Bloomberg al celor mai influenți 50 de gânditori contemporani din întreaga lume, fiind Profesor Universitar în Psihologie și Economie Comportamentală la Duke University, cercetător științific, speaker și autor al bestseller-urilor Irationally Yours, Predictably IrrationalThe Upside of Irrationality și The (Honest) Truth About Dishonesty.

În 2010, a co-fondat Beworks, prima firmă de consultanță care aplică știința comportamentală în strategiile de marketing. În 2012, Dan Ariely a co-fondat Timeful, compania care reinventa modul în care oamenii își gestionează timpul, cumpărată de Google în 2015.

Deține rubrica permanentă Ask Ariely în Wall-Street Journal, unde răspunde săptămânal curiozităților economice și dilemelor profesionale ale cititorilor.

Dan a devenit pasionat de procesul de decision-making după o experiență traumatică din adolescență, când a trecut printr-o lungă perioadă de recuperare la secția de arși. Atunci a avut ocazia să observe cum oamenii din jurul lui au avut tendința să ia decizii greșite și să persiste în ele și a decis că este un subiect căruia vrea să i se dedice. Cercetările științifice pe care le derulează de atunci confirmă faptul că, în toate aspectele vieții lor, oamenii iau decizii mult mai irațional decât ar fi tentați să accepte.

Dan Ariely vorbește, în premieră în România, la GPeC SUMMIT Online pe 3 Noiembrie 2020. #DeNeratat #CraftedToInspire

Dan Ariely vorbește la: